-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
G300
csendes tag
Végre sikerült elindítanom, de valóban úgy, hogy a windows nem megy. A beálításoknál beállítom a russa-t akkor elindul. Csak a képernyő felbontással van bajom. Nem látszik a képernyő alja. Sok leírást, hozzászólást olvastam már róla, de miután ehhez analfabéta vagyok, nem értem, hogy mit kellene csinálni. Tudsz vmi leírást hülyéknek?
-
andrasxx
tag
Most nem vagyok otthon a gépnél és itt a munkahelyen nincs activesync a PC-n...
Ha a PNA usb beállítása activesync, ebben az esetben elindult a kapcsolódás, de hibával leállt, megszakadt.
Ha Mass storage-ra állítom, akkor semmi nem történik, ha rádugom a kábelt.
Az Rednight ból elindítva a beállítások/Vezérlőpolt/USB-kapcs-ot akkor elindul a pc-s mass storage kapcsolat és látom a gépet is és a kártyát is. Ha kihúzom a kábelt akkor is marad a képernyőn a Mass storage kapcsolat, csak a bezárásával lehet megszakítani.Régen, kb 2 hónapja csatlakoztam vele utoljára Pc-hez, akkor rádugtam bekapcsolva kábelt és vagy a Mass stprage vagy az Activesync kapcsolat elindult.
Most alapból semmi nem történik mass storage-nál, activesyncnél próbál, de leáll hibával. Csak ahogy elöbb írtam, a rednight-ból tudom a Mass storage-ot elindítani.Kicsit zavaros, de tényleg így van.
-
orbitalion
tag
Tényleg azt hiszitek, hogy féltégla lesz? Én is azt hittem az autó ECU-knál, aztán egyszer beütött a krakk, lefagyott a laptopom. Na mondom ECU kuka! De nem, simán bootolt, pedig amit utoljára láttam az volt, hogy Flash Erase... OK!.
Ezeken a flash-eken van egy védett boot szektor, nem írja felül a ROM. Az NDump progi ezt a területet Hidden beállítás mellett tudja letölteni. Nem próbálom ki, mert azért 100% biztos nem vagyok benne, mint ahogy az ECU esetében sem próbáltam ki önszántamból, de szerintem nem lenne féltégla.
Egyébként a Hidden részt JTAG-el vissza lehet tölteni(illetve az egész flast is, de minek, ha utána már lehet flashelni).
-
ultima62
tag
Sziasztok!
Már többször emlegettem, hogy nekem nem mindig, nem mindenhol "ugrál".
Meg tudná valaki magyarázni, hogy ez hogy lehet?
Konkrétan: X920 BT. Rajta egy iPhone SI. Az SI ikonjai közül bármelyikre rányomva ugrál.
De van egy billentyűzet rajt, a maga kis gombjaival, na az tökéletesen használható.
Ezt mivel lehet magyarázni??? -
orbitalion
tag
Én is hidegítésre gondoltam, de nyílván nem a mátrix kimenetén, mert az elrontaná a rábökés pontosságát, a kondi feltöltődése miatt.
Aztán az említett szalagkábelek egymás alatt vonulnak, lehet, hogy ha közéjük lehetne tenni egy földelt szigetelt vaslemezt, az leárnyékolná elektromosan és mágnesesen is egymástól őket. Még nem mertem szétszedni, mert nem érkezett infó arról, hogy az alján az a Q.C.Passed matrica az végül is garanciát védő, vagy csak a gyárban a végső megfeleltetést jelző jel lenne. Erről van valami infód?A rendszerezést előkészítem és várok még megerősítést Tonyk-tól!
g.gabor ROM-ja olyan mint az enyém, azt én kiteszem. -
orbitalion
tag
Érdekes a sorozatszámod! Leheségesnek tartod, hogy 300ezer darab készült a tiéd óta? Vagy inkább az valószínű, hogy nem egyesével számoznak?
Na meg a " a régi jó" elvünk is megdőlni látszik, mivel azt írod a tiéd is remegős. Ezek szerint itt valami szerelési eltérés játszhat közre. Nem tudom mennyire vagy otthon az elektronikában, de eltudod képzelni, hogy pl. két szalagkábel közötti távolságtól függhet egy átszűrődő zaj mértéke?
-
sellerbuyer
őstag
1. Primo megvesz készülékkel, ergo eredeti, hivatalos.
2. Készülék elad, eldob kukába, megesz, felgyújt, feldarabol, felnégyel, megsemmisít, akármi.
3. Megvesz x920bt, eredeti Primo feltelepít, sys.txt-ben szükség esetén felbontás átír kb. két helyen, ennyi a nagy buherálás. "El nem indítod rajta"...hehhe, ez tetszett...
-
WindyJoe
aktív tag
Ne nekem mond, én is zenélek általában, de ha épp mégsem, akkor meg cumi van...
(Egyébként tényleg elég hangos, hogy kihangosítás nélkül is lehessen hallgatni...)snowdog: Csak azért vettem észre én is, hogy nem egyforma, mert föltettem egy másik példányt, beletuszkoltam minden extrát és érezhetően lassabb. Mondjuk főleg akkor lehet érezni, ha a 3D térképet tekergetem, vagy térkép betöltésénél, simán navigálás közben semmi különbség.
-
WindyJoe
aktív tag
Hát, ha olvasgattad a fórumo(ka)t (márpedig gondolom igen), akkor több helyen is olvashattad, több ember tollából az okot:
Azért, mert kikapcsol. (:
Azaz olyan, mintha olyan frekire tekernéd a rádiót, ahol nincs adás. Ergo a rádiók 90%-a elkezd sisteregni. És egész addig sistereg, amíg a navi akár fél óra múlva benyögi h "800 m után fordulj jobbra..." Ha ez neked nem rossz, akkor használd így egészséggel.
Valahol azt is leírtam már, hogy ez miért hiba és nem energiatakarékossági funkció.
Lényegében: Ha FM-et használsz, úgy is be van dugva valamelyik drót, és akkor meg már töltheted is rajta keresztül. 90%-ban autóban használod a készüléket (az FM-et meg 99%-ban), tehát nyugodtan bedughatod szivargyújtóba. Erdőben nem fogsz FM-T-t használni, szal teljesen értelmetlen az autokikapcs funkció megléte. (A használók kevesebb, mint 1%-nak hasznos és több, mint 50%-át zavarja, nem túl jó "tervezés".)
Ráadásul, ha direkt tervezték volna bele, akkor az FM beállításokhoz mennyiből tartott volna egy kis pipát tenni, h "Energiatakarékos mód" és vagy engedélyezed, vagy nem...
99,9%, hogy hiba, így pedig, hogy frissítést is csináltak hozzá ők is elismerték, tehát 100%. -
athox
csendes tag
1. Mobiltelefonoknál mondták nekem, hogy az első feltöltés után hagyjam rajta a töltőn éjszakára, úgy többet fog bírni hosszú távon... nem értek hozzá, csak gondoltam lehet hogy itt is így van.
Érdekes hogy a kinyomtatott használatiban "Cserélhető akkumulátor, 900mAh" van írva,
itt [x920bt_manual_multi_lang.zip] pedig
"akkumulátor, 1800mAh".
2. Koszontem -
housejoy
tag
...., ez annyira siralmas magyarázat.
bezzeg amikor a fényérzékelővel volt a gond annak a javítását kitudták tenni, szal ez így ebben a formában nemigaz.
most nagyot csalódtam a wayteq hozzáállásában.
így az maradt hátha valaki megszerzi és kiteszi valahova a javítást
vagy végre megjön a cns stylus xxl és áttérek arra... -
WindyJoe
aktív tag
Sztem elég lenne, ha valaki a gyári skin (RF2) tartalmát lemásolná egy olyan készülékről, amin az új SW van. De ezt se csinálja meg senki. ):
Ezek közül kiszúrva a lényegi változást 1-2 fájlt kellene csak fölülírni és akkor még a gari sem szállna el a házi frissítés miatt... -
housejoy
tag
köszi az infót, egyik szemem sír a másik nevet.....
a 21. században mért gondolják azt hogy valamit amit ők rontottak el mert sztem ez hiba csak a szervízben lehet orvosolni? nekem neméri meg kecskemétről azért pestre menni hogy kb 30 másodperces frissítést csináljanak,főleg annak tudatában hogy amikor a fényérzékelő volt rossz akkor bezzeg kitudták tenni az oldalukra...
úgyhogy bízom benne valaki előbb utóbb felteszi :-) -
m.jeno
senior tag
Lakott területen kívűl sokkal jobb, mint a TM, a sebességhatárokat szinte (20-30 m) pontosan mutatja, a TM.nek semmi köze a táblákhoz, a térképről a földrajzi településhatárokhoz köti a sebességet, ebből adódóan, ha a főúton elmész egy falu mellett, akkor is 50-et mutat, azt, hogy lakott területen beül mennyivel lehet menni csak saccolja.
-
Poonkie
tag
Köszönöm a válaszokat!
Még néhány kérdés. Páran írták, hogy az autó hangszórójára is működik a telefon kihangosítása, sokan írták, hogy nem. Melyik igaz? Illetve még annyi, hogy a gyári szoftverben is meg tudom adni a navi program elérési útját, vagy kell valami módodsítás? -
Comecee
csendes tag
Köszi!
A második megoldás tetszik. Igazából nem bilincs kell a végére, mert a kormányom teljesen burkolt, hanem a végén található furatokkal szeretném a fékfolyadék tartály sima fedeléhez csavarozni.
Ezen tartók, valamint a gyári tartók (akár PDA,PNA) felső végén levő csatlakozás a 4 kis "kampóval" ami a bölcsőhöz csatlakozik egyforma, szabványos méretű ? -
molvany
aktív tag
A sértegetéseidet meg hagyd abba légyszíves
Nem hinném, hogy bárkit is sértegettem volna. Nyugott lelkiismerettel visszaolvasok (vissza olvashattok ) nem találok benne olyat.
Ha azonban az sértés, mert megkértem valakit, hogy érdemben is szóljon már a témához, ne csak az észt ossza ( ugyanis a mai beírásai reggel óta 1 az 1 - ben csak azok ) akkor igen, sértegettem valakit. -
molvany
aktív tag
A kérdést nem én tettem fel ( indirekt igen ).Ez lett volna:
valahol, egy oldalon, fulger009 - készített egy egyéni menüt ( Sisteminformációt ) X920 - ra, ami le lett töltve. Azzal volt a kérdés, hogy be vagy kicsomagolva használható és hova: kártyára vagy a saját memóriájába kell tenni.Sajnos nem tudjukBár csak tippelek, nem olyan gubancos dolog, hogy valaki ne tudná rá a választ. Talán ennyi lenne
-
Tiszteletes
aktív tag
Köszönöm a gyors választ!
Kicsit új még nekem ez az érintőképernyősdi. Előtte is "énmegyeket" használtam, csak az még a PSP-s GoExplorer volt. Lényegesen kevesebb paraméterezhetőséggel. Ez a program, pláne az új bőrrel a lehetőségek, közel végtelen tárháza.
De akkor is érdekes volt, hogy kétszer mutatta a sebességet.
-
.Anakin.
tag
Természetesen felvanrakva. Benne az AutoExitShut mappával és az ui fájlokkal.
Másik:
mindnekinek lötyögős az usb csatlakozó? Bármien usb kábelt rakunk bele laza benne.
Beleértve a szivartöltőt is. "jobb" román utakon igencsak villog a töltés jelző ahogy hol érintkezik hol nem. Meg ugye egyből indul rajta a kikapcsolás visszaszámlálás az "énmenni"-ben. -
molvany
aktív tag
Kösz a segítséget. Sajnos akkora szaki azért nem vagyok
Ami azt jelenti, azok közül nem tudom:
1. Melyikre van szükségem hogy ne keljen a navigációbol kilépnem, ha mondjuk a zenét szeretném be esetleg kikapcsolni,
2. Azt, hogy ha meg is van, azt ( vagy azokat ) hova kell betenni ? ( sys, skin ? )
Tehát még1x kösz, de sajnos a kérdések még adottak. -
WindyJoe
aktív tag
Jobb alul az óra mellett nekem csak az asztal tisztító ikon van. ):
De a progival sikerült, THXAz normális, hogy ami ikonokat kiteszek az asztalra, az reset után eltűnik? ):
Kikapcsra találtam a resetnél kíméletesebb módszert:
Az RF2-ben el kell indítani az YFLoadert, akkor bejön a navi felület és rendesen a kikapcs gombal rákérdez, hogy mit csináljon.
(Sajna az ikonok így is eltűnnek... ): ) -
WindyJoe
aktív tag
Tökéletesen működik... THX (:
Ahogy elnézegettem elég szedett-vetett ez a magyar nyelvi file...
Egy csomó minden nincs lefordítva (több mint fele)
Meg van egy rakat fölösleges, amit sztem soha nem fog kiírni pl.:
<WIFI_INFO_STARTED TEXT =" Wi-Fi Started and searching available network"/>Ha törlöm a nem szükséges nyelvi fájlokat, akkor memóriát is szabadítok föl, vagy csak tárhelyet?
Azt a "2" GB tárhelyét (azaz a beépített memóriát) melyik könyvtárban érem el? Próbáltam a program files-be bemásolni egy progit, de nem volt elég hely, csak az apraja ment át...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest