- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
swis
tag
válasz
Alusszia #1401 üzenetére
Alusszia!
Hova vitted szervízbe? Enyém ugyanezzel a hibával van szervízbe. Tegnap kapták meg és azt mondták ma hogy kb.2 hét múlva lesz készen ,de majd hívnak. Egyébként nekem a 8.0 volt fent amikor jött a csík. előtte futott a 8.3 is tehát szerintem ez nem a térkép miatt jöhetett elő.
Egyébként ma is kaptam privibe egy levelet tehát van még egy ugyanilyen gépEz lassan széria hiba lesz szerintem
-
snowdog
veterán
válasz
Alusszia #1359 üzenetére
Hello Snow,...
Kimásolnék bármit ha tudnám hogyan kell eljutnom a win ce felületre de még nem sikerült.
Készítettem egy leírást [link] ennek alapján készítsd el a mentést, és az eredményt légyszíves küld el nekem levélben.A fórumról tudsz nekem levelet küldeni: Taglista / SnowDog Email
-
snowdog
veterán
válasz
Alusszia #1345 üzenetére
Snow : a kért értékeket este tudom csak kiszedni(nincs nálam az USB)
Köszönöm! Nagyon szurkolok neked, hogy a gépednek fizikailag valóban ne legyen baja. Szerencsére nekem ezzel kapcsolatban nincs közvetlen tapasztalatom. Csak azt írtam, amit olvastam, illetve amit nekem írtak. Valóban nehéz elképzelni, hogy a kijelzőt egy software tenné tönkre. Ebben az esetben inkább azt tudom elképzelni, olyan driver értéket kaphat, ami ezt okozza. Ezért szeretnék belenézni a registry értékeidbe. Még az is elképzelhető, hogy az igonak semmi köze hozzá, csak mindeki arra emlékszik.
-
anarchy
csendes tag
-
snowdog
veterán
válasz
Alusszia #1318 üzenetére
2, pár nap után megjelent egy vízszintes fehér csík a képernyő felső harmadánál ami minden programban ott van mintha pixelhiba lenne.
Erre már többen panaszkodtak, és akkor is kértem írjátok meg melyik ez az igo verzió, hogy mások ne essenek ebbe a hibába. Semmi mást nem kérek, csak a program pontos verziószámát.
Dobd ki azt az igo verziót!
Ha az igo miatt jelenik meg a csík, akkor már késő, mert akinél megjelent, annál ott is maradt. Legalábbis az eddig hírek ezek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- TV antenna és jelerősítés
- Háztartási gépek
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest