- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zo-lee
aktív tag
válasz
konci79 #1979 üzenetére
Hogy miért ?!
Amiért a területfoglalós, fogoly szabadítós multi játékmódokban is a killekre fókuszálnak a népek, és nem arra, hogy az elsődleges feladatot csináld, védd a foglyot, esetleg foglald a következő területet. Csak tudnám, hogy az ilyenek miért nem tdm-et mennek ... -
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Tegyetek tisztába legyetek szívesek, mert 2 dolgot nem értek most perpill a játékban:
1) Nem mindig hallom az ellenfelet Warzone-ban. Azt mondják, ez a dead silence, field upgrade-nek "köszönhető". Oké, ezt még el is fogadom. Viszont én ezt a field upgrade-et hol tudom beállítani ? Mert a neten utána néztem a wz-ban használható f.upgrade listának, és ezek( gumi katona, revive pistol stb.) mind lootolhatók, de ezt a dead silence-t is így kell felszedni, vagy loadout-ban kell beállítani ?! Ha loadout-ban, akkor hol ? Mert ott csak a perkeket engedi módosítani, nekem field upgrade-et állítani csak a klasszikus multiplayer játékmódok alatt enged.2) Ugyanúgy wz-al kapcsolatos a kérdés. A loadout-ban kiválasztott perkekkel a kis karakterem alapból rendelkezik, vagy ezeket is valahogy meg kell venni ?!
Válaszotokat előre is köszi, és sorry, de az első wz-al nem játszottam, nem igazán ismerem még ki magam a játék mechanikájában.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest