- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
BerserkGuts #2807 üzenetére
Na szóval. Azóta futottam egy két kört upgrade kapcsán. Még egyszer köszönöm mindenkinek az itteni segítséget.
Először a ramokat lecseréltem Corsair 16GB 3600MHz CL16 Vengeance LPX-re, illetve vettem egy új ssd-t is (WD Black SN770 NVMe 500gb) mert azt már amúgy is akartam, az R5 3600-ra pedig beállítottam egy 4.2GHz-es OC-t.
Ez kb +15-20 fps-t hozott de nem szűnt meg a lag és a stuttering (mikor éppen mi). Rámentem tehát a bottleneck témára, és valóban igazatok volt, egyértelműen kevés volt a cpu ehhez a játékhoz a 3060ti mellett.
Ezek alapján végül vettem egy R7 5800X-et, amit auto OC-vel használok most, és tulajdonképpen megoldódott a problémámFps-ben mérve brutál változást hozott, sokszor 140 fölött van, persze töményebb akció közben inkább 110-120, de 100 alá esni még nem láttam. Eddig max 80-90 körül futott ugyebár. Továbbá a grafikai beállításokhoz is átnyálaztam néhány friss videót, és pár dolgott még átállítottam. Illetve kétféle nvidia driverrel próbálkoztam az elmúlt időben, egy régebbivel amit a hivatalos activision oldalon ajánlanak, és persze a legfrissebbel. Ennek kapcsán nem igazán láttam változást.
Szerver lagok még mindig vannak néha, de ugye most már ezt is tudom, hogy az széles körben probléma a warzone-ban.
Néhány játékon belüli becnhmark: (ami amúgy szerintem annyira azért nem mérvadó, mert elég sokat lefutattam változtatás nélkül is és néha nagyon más méréseket dobált, de a lényeget megmutatja)
R5 3600 alap órajel, de már 3600MHz corsair ram, amd fsr ultra quality:
R5 3600 4.2GHz OC:
R7 5800X 4750MHz OC:
Upscaling kapcsán úgy érzem az amd fsr-el a legjobb, maradtam annál, de a fidelityfx cas se rossz. Az egyelőre végleges beállítás amd fsr - quality lett, azzal pedig ilyen:
-
ULPIUS
őstag
válasz
kill_switch #2875 üzenetére
Tudom persze, hiszen én linkeltem
csak a skin meg a tuning nem lesz soha pontosan ugyanolyan, ezt írtam én is.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Acheron #2873 üzenetére
Igen, ezért említettem én is, a burst miatt adja, ez a fennec variáns pl jó lehet befejezni a killt egy 3 plate-es sniper találat után, közepes távolságon, sokkal jobb mint egy kis pisztoly. Nyilván nem hip fire-re lett kitalálva, és nem is szűk, pörgős helyekre.
Mr X: igen az meg volt, így már világos.
-
ULPIUS
őstag
Na erre voltam kivancsi, akkor ezek szerint megse kerul be a fő fegyvertarba, koszi! Amugy vegulis nem is lenne logikus, mert ennyi erovel pl haverok kozott eleg lenne ha egyszer megvennenek egy fizetos fegyvert aztan szetdobalnak dmzben es mindenkinek meglenne egyszeri aron.
A botok ellen adta abban a meccsben amig hasznaltamBiztos Inkabb izgalmas fegyver mint hatekony, nem azt mondom, hogy aki a winre megy csakis az ilyet hasznaljon, de sztem jopofa burst cucc. Amugy osszeraktam magamnak sima fennecbol de ugye a tuning nem ismert meg a skin se lesz ugyanolyan nyilvan. meccsre meg mondjuk nem vittem be
-
ULPIUS
őstag
Ez az előzőekben battlepassban felodható vagy store-ban kapható PRO fegyverekre is igaz? Tehát pl egy dmz meccsben hozzám került a HACKSAW [link] nevű fennec variáns és nagyon adta, de sajnos nem tudtam kivinni. Tehát ha egy ilyet kapok dmz-ben akkor bekerül a fegyvertárba?
-
ULPIUS
őstag
válasz
kill_switch #2827 üzenetére
Igen sajnos úgy tűnik csak azok a helyek lettek tűrhetőbbek bot szempontból ahol amúgy sincs semmi "látnivaló", ha egy forgalmas helyen elkezd az ember tisztogatni, akkor kb sose fogynak el, muszáj elmenekülni egy idő után.
Tegnap Ashikán az aktuális két társam meccs vége felé (megint) szublimált, egyedül maradtam, szerencsére fullosan jó cuccal, egyedül sajnos self reviveom nem volt, már jött a gáz de bőven lett volna időm az exfilre, leszállt a kopter, sztem a map is kb üres volt, valódi játékosok nem voltak a környéken, kinéztem az ablakon és megláttam az ejtőernyőket, jöttek vagy 15en az exfil pontra, kb 5 méterre voltam a koptertől egy konténerben, mondom akkor futás. Fullra tömött 3as mellény, konkrétan egy lövés voltam a botoknak futás közben, stimre se volt idő, buktam mindent.
Egyébként én már Ashikára járok felszerelkezni ha mazrah-án kifektetnek, sokkal hamarabb össze lehet szedni minden jóságot, közel van minden, lőszer sose fogy el, ráadásul az uav tornyok és a kis terület együttese jóval nagyobb kiszámíthatóságot ad. Továbbá azt vettem észre, hogy a méret miatt sokkal gyakoribb a team up, rendszeresen futok bele ebbe ami sokszor tök jó, főleg ha az ember aamúgy is randomokkal játszik, csomó barátságos játékos lootolgat, xp-t farmol, modják a hülyeségeiket a mikrofonba midenféle nációból stb.
Tegnap egy team up eredménye pl ez lett
-
ULPIUS
őstag
válasz
BerserkGuts #2807 üzenetére
Köszi a kimerítő választ (válaszokat mindenkinek)! Akkor pl egy r5 5600x + gyorsabb memória sokkal értelmesebb választás lenne, mint a gpu csere?
shotika, neked is írom, csak az az érdekes, hogy anno én direkt úgy választottam, hogy az r5 3600 tökéletes párosítás a 3060ti-vel 1080p-hez. Kihajtani biztos, hogy kihajtja a kártyát mert stabilan tartja annak boost órajelét. Ettől függetlenül itt akkor gondolom az van, hogy ez a konkrét játék cpu igényesebb.
Találtgyerek megnéztem ezóta és igen 99% megy a vga végig. Ramból mik az ajánlott modellek most úgy általában? -
ULPIUS
őstag
válasz
kiszpista900 #2804 üzenetére
A tápom az kifejezetten jó jelenleg is, azt gondolom, de épp kevés lenne.
Seasonic Focus+ SSR-650FX 650W 80+ Gold -
ULPIUS
őstag
válasz
Találtgyerek #2801 üzenetére
Értem, akkor valszeg nem ugrok rá a 3070 témára, valami nagyobb szintlépés kéne ezek szerint, csak ugye anno a FHD miatt sem erőltettem a komolyabb kártyákat, meg most 1-2 éve nem igazán fps multiztam semmivel, single új címekhez meg remek volt eddig a 3060ti is. (egyébként egy 1080ti-t váltott, mert kíváncsi voltam az rtx-re.)
Ilyen a ramom 2x8GB, Kingston KHX2666C15D4/8G , nyilván nem egy nagy durranás. (Nincsenek húzva se)
kiszpista900
Igen néztem pár külföldi ajánlást ott is szerepelt ez a radeon, csak ehhez meg ajánlott lenne egy 1200W-os táp, nem tudom...akkor azt is cserélni kéne csak emiatt, bár gondolom a 3080hoz is min 750W ajánlott.
-
ULPIUS
őstag
"Látszatra ping, minden ok de akad a játék"
Ez van nálam is pontosan és kezd elegem lenni, de érdekes körülöttem mindeki úgy mozog ilyenkor is mint valami szuperhős, meg amiket láttam yt videókat azokban is mintha sokkal gyorsabban mozognának (de leginkább smooth-abb a képük), főleg az ilyen színes ruhás "békaemberek". Nekik miért nincs ez, ha maga a szerver problémás?
Tegnap pl. egy sarkoban (egyhelyben) álló, plate-et tömködő játékost kezdtem el lőni, erre az meg egy szempillantás alatt beugrott a szoba közepére úgy, hogy közben végig felém nézett, majd szitává lőtt, én meg csak pislogtam nyilván. Én ha megnyomom a space-t valahogy nem történik ilyesmi....nem szoktam videózni, az kéne még a kártyámnak, de az ilyenket bánom, hogy nincsenek felvéve, nagyon vissznézném kikockázva, hogy mi is történt, mert az izgalom hevében az ember nyilván máshogy éli meg ezeket a pillanatokat.Találtgyerek
15-20fps-t nem tudna hozni a 3070? Nekem az már tényleg elég lenne szerintem.
Már évek óta nem használok ilyen monitorozó szoftvereket, de majd megfigyelem. Jelen esetben kitettem a warzone által kínált opciókat, vga hőfok és órajel, és MHz szerint max booston pörög a vga igen.
Videó memóriát kérdezed? -
ULPIUS
őstag
Lenne egy hardveres kérdésem.
Jelenlegi konfigom:
Asus ROG STRIX B350-I GAMING
R5 3600
Gigabyte rtx 3060ti vision oc
16gb ram
GIGABYTE G27F - 1080p 144Hz
Samsung 850 pro ssd
Seasonic Focus+ SSR-650FX 650W 80+ GoldSzeretnék egy picivel több FPS-t, netes ajánlások alapján belőtt, visszavett grafikával játszom, de egyszerűen azt érzem, hogy kevés az a 85-100 fps (ami leginkább max 90fps) amit ki tud préselni magából a gép és rendszeresen mintha fps dropok is lennének. Olvastam több helyen, hogy ezek inkább szerver/netes problémák, de valahogy akkor is azt érzem, hogy kéne egy erősebb gpu, vagy valami megoldás erre, mert egyszerűen nem érzem azt, hogy smooth a játék.
Nincsen nagy elvárásom, csak picivel több, egy stabil 120 fps már nagyon jó lenne.
Az upgrade-re egy olyan max 50-60K-t szánnék most.
Szerintetek megérné Rtx 3070re váltani? Vagy mi lenne a legjobb kártya ehhez az igényhez, max 200K árban? (használtpiac) Ha lehet szeretnék nvidianál maradni.
Nektek hasonló szintű géppel hogy fut a játék?
Köszi! -
ULPIUS
őstag
válasz
kill_switch #2759 üzenetére
Egyébklént a season01 battlepass tartalma feloldható így útólag is vagy az a hajó már elúszott? Token szinten az egész roadmapot pont fel tudtam oldani az utolsó napokban de végül nem vettem battelpasst, kellett volna vennem pár száz CP-t csak elfelejtettem, most viszont szívesen megtenném.
-
ULPIUS
őstag
válasz
shotika #2767 üzenetére
Tegnap óta még nem játszottam Ashikán, al mazrahról beszélek, brutális mennyiségben teszi le újra és újra a botokat, és jönnek a kék ruhások
hiába pucolsz ki egy területet. Most pl reptér mellett kezdtünk, az egyik csapattárs az első percben kifagyott vagy nem tudom (eltűnt), ketten maradtunk. Alap spawnolt botokat kipucoltuk, bementünk lootolni, az emelet már üres volt, de mire elkezdtük a ládanyitogatást már vagy 20 új tört ránk több bejárat felöl, mindkettőnknek 1es mellénye volt még csak, se self rev, egy random szitával megszortak és már feküdtünk mindketten. Ezelőtt soha nem haltam meg bottol az airporton , főleg nem a meccs legelején, eddig midnen alkalommal ki tudtam lootolni a helyet.
Sokkal komolyabban kell venni őket mostantól vagy én lettem még bénább.
-
ULPIUS
őstag
válasz
kisselandras #2762 üzenetére
Szerintem is sokkal durvábak lettek a botok, és átlőnek a falon, nem vicc. MOst már vagy 3szor tapsztaltam ezt , először azt hittem valami cheater megjelent de kiderült, hogy a bot lőtt be a lépcsőházba kintről m4-el. ÉS azután még kétszer volt ilyen.
-
ULPIUS
őstag
válasz
kill_switch #2759 üzenetére
Igen ezt valószínűnek tartottam.
Ja igen még annyi a s2höz, hogy amúgy nekem mintha az fps-t stabilabban tartaná ajáték, 90-100 körül. (rtx3060ti, 1080p, 144Hz) -
ULPIUS
őstag
válasz
shotika #2752 üzenetére
Interaktív térkép [link] , nekem mindig meg van nyitva a háttérben.
Kb 4-5 dmz-t mentem tegnap késő este az új mapon, abból egyszer kidobott "fiók kijelentkezett" címszóval, persze pont a legnagyobb akció közepén, amikor eleve jó játékosokkal kerültem össze plusz felhúztunk egy arcot, már épp kinyitottuk a kastélyt, meg amúgy is fullos loadoutom volt, és még season1 ból maradva 7 exfil streaknél jártam, persze buktam az egészet emiatt, na mindegy, várható volt...aztán al mazrah-n is kétszer kidobott ugyanígy.
Szóval még sokat nem láttam belőle de sztem se rossz ez a kis map, de nem iagazán dmz-re való,nyilván sokkal veszélyesebb (ezáltal izgalmasabb, pörgősebb is), kifejezetten nyugisan küldetéseket csinálni biztos nem itt érdemes.kill_switch: Mit vártál, a nép többsége nyilván kíváncsi az új tartalomra (a sok no life ember meg gondolom már este 7kor fejből ismerte az egész pályát meg az összes mission kimaxolta, egy arctól lootoltam ezt a "The Answer" nevű fegyót, ami a B19-es szektorban van a battle pass roadmapon, hát így ránézésre nem kevés token kellett hozzá, így start után pár órával érdekes....persze lehet pénzért vette, annyira nem vágom még ezt a store/battlepass felületet, gondolom pénzért bármi feoldható hamar ), egyébként én kb éjfél körül mentem néhány meccsett al mazrah dmz ben, hamar talált partyt mindig. Amúgy a kis mapon bizonyos küldik a mérete miatt nagyon hamar megcsinálhatóak sztem, az első három nekem az első meccs alatt pipa volt, mert annyira hamar elérhetőek voltak.
Mentolka: Ha nem érdekel a dmz, akkor nyilván nem sokat játszhattál vele; egyáltalán nem tudnál elmenni a map egyik feléből a másikba egy tank üzemanyaggal, nagyon hamar kifogynak a járművek ha nagyobb távon használod őket, illetve a botok (is) hamar leamortizálják, vagy pl amikor versenyt futsz a gáz terjedésével és el akarod érni az utolsó helikoptert, főleg ha valami olyan járművet találsz csak a közelben amit az enemy otthagyott. Én rendszeresen teszem, de ezt látom általában más játékosoknál is, hogy használni kell a benzinkutakat. Persze ha valaki kis területet jár be egy meccs alatt és nem kerül semmi extra helyzetbe akkor nyilván kihagyható a járművezés.
Egyébként benzines kannát én se vettem fel még sohade tudom, hogy volt most olyan mission amiben ez a feladat. Ezek a küldik amúgy ha megnézed valahol arra szolgálnak, hogy "bemutassák" a kezdő játékosoknak, hogy miket és hogyan lehet vagy érdmes használni, illetve egyfajta alap iránymutatást adnak a játékmechanizmus kapcsán. A dmz nem tdm, sokféleképpen lehet játszani de biztos, hogy nem csak arról szól, hogy bemész, lootolsz és lövöd az enemyt egy kis területen.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Polllen #2716 üzenetére
Ebben igazad van, ezt nem vitatom, nem klasszikus ertelemben vett spawnkillek ezek. De pl lent delen a hajoroncsoknal nagyon keveset kell lepni ahhoz, hogy egy scope-al ráláss a part masik szakaszan kezdo jatekosokra. A police station kornyeke is nagyon hamar elerheto, meg van fent eszakon egy benzinkut, ott tapasztaltam meg rendszeresen ezt.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Ergo_Proxy #2712 üzenetére
Nem hiszem, hogy van ertelme ezt meg tovabb vitatni, mert ugy tunik nem akarod latni a kulonbsegeket, csak mindenaron demonizalni szeretned a velemenyemet. En kifejezetten az elso nehany percben lezajlo spawnkilleket itelem el. Az a jelenseg amit kisselandras emlit az alapvetoen nem az elso egy-ket percben szokott tortenni, tovabba azon van a hangsuly, hogy “felhuznak” , akar tobbeket is, es ez oriasi kulonbseget tesz a ket eset kozott. Ezt az egesz becsuletkodex dolgot meg csak te magyarazod bele, en egyszeruen ertelmetlen trollkodasnak tartom a spawnkillt es ennyi, semmilyen kodexemet nem serti csak nem ertek vele egyet, es eredetileg csak mint egy okot emlitettem annak kapcsan, hogy emiatt lassan tudok fegyvert huzni, mert sokszor a meccs elejen mar elkaptak, mielott elkezdtem volna jatszani.
-
ULPIUS
őstag
válasz
kisselandras #2710 üzenetére
Ilyennek én is voltam részese többször, ezzel nincs is semmi gond, jó móka tud lenni. Amiről én beszélek az nem ez.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Polllen #2708 üzenetére
Nem magyarázd félre kérlek amit írtam, tegyünk már különbséget spawnkill és normális keretek között kialakult tűzharc között. A squad hunt-ot mint opció írtam arra, ha valaki minél előbb találkozni akar valódi playerekkel és levadászni őket a dmz-n belül. Erre az egy remek lehetőség. Korábban pedig ezt írtam:
"Az lenne a lényeg, hogy eleinte mindenki lootol egy kicsit, megcsinál egy-két melót és aztán (ezek közben) valahol úgyis összeakadsz valódi játékosokkal és úgyis kiderül ki az ügyesebb." -
ULPIUS
őstag
válasz
Ergo_Proxy #2704 üzenetére
Szerintem azt kene megerteni, hogy a jatekmod nem arra van kitalalva, hogy a spawnpontokat kitakaritsd az elso par percben, ha kell lootolnod, ha nem. Valami oka biztos vannak annak, hogy az ember belep egy dmz meccsbe, legyen az valami mission vagy akar csak gyujtoges, fejlodes, ha nem akar nekiallni semmit csinalni a spawnkillen kivul akkor minek jatszik? Lehet squad huntozni is, az korrekt es egyenes, a spawnkill gagyi es aljas. Ennyi. Igazi tdm-re vagy hasonlokra ott van az mwII multi, nem? Ezert gondolkodom rajta en is, h megvegyem mert neha egyszeruen masra vagyik az ember mint pl a dmz vagy br. Amugy miutan tobbszor belefutottam ebbe, azota en is huzok be a palya kozepere, de legalabbis minel elobb elhagyom a kezdopontokat, de ehhez az kellett, hogy jo parszor - szerintem ertelmetlenul - beszopattak.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Ergo_Proxy #2696 üzenetére
Xp szinten valóban sokat lehet fejlődni dmz-ben, így 3 hét után már lvl 100 körül járok, de ez semmit nem jelent a valódi tudásom szempontjából, mert xp-t minden szarra kapsz kb, illetve azokat a fegyvereket már felhúztam amiket sűrűn találni botoknál (amiket te is felsoroltál), csak ugye annál jóval több van, és már nem azokat szeretném húzni, érted
"akik vastagon mennek be, joggal nem akarják, hogy pár perc múlva esetleg kedvezőtlenebb szituban találkozzanak a másik csapattal, így nem rossz taktika minél előbb rendezni a nézeteltéréstamúgy meg az ellenséges játékosokkal való csete paték kb az egyetlen izgalmas dolgok"
Ne haragudj de ez valahol egy ellentmondás. Az lenne a lényeg, hogy eleinte mindenki lootol egy kicsit, megcsinál egy-két melót és aztán valahol úgyis összeakadsz valódi játékossokkal és úgyis kiderül ki az ügyesebb. Az hol izgalmas, hogy az éppen csak lootolni elkezdő, gyenge felszerelésű, vagy kezdő - komoly map ismerettel nem rendelkező - játékosokat ledarálják a "vastagon" bement arcok, hogy aztán lehetőleg csak botok ellen játszhassanak nyugiban?! Ez inkább akkor már gyávaság szerintem, "kedvezőtlenebb szituban " már nem jól játszanak, abból már nem tudnának kijönni? (Úgy, hogy elve előnnyel kezdik) Elég sok ilyen spawnpont van közel egymáshoz , ha mindegyik így gondolkodna, akkor maradna bent 2-3 szakasz, aztán az nagyon izgalmas nem?
A weapon case amúgy mindig ott van ha valaki izgalomra vágyik, meg valódi enemy player harcra vágyik minél előbb, akkor tessék azért bemenni, nem kell spawnkillerkedni.
Egyébként azért most már lényegesen jobban megy úgy alapjaiban a játék, szoktam nézegetni az online tac mapot is, ismerek pár jó loot helyet fejből, de ettől függetlenül az rendszeres, hogy elbukom a húzni kivánt fegyveremet mondjuk 20 perc fasza kis játék után, mert a vége fele jönnek a prok és akkor utána megint 2 órát kéne várnom rá.
Tegnap amúgy végre sikerült kihoznom a chemist fegyverét is egyedül (a szakaszom persze valahol tök máshol bolyongott a mapon, de a végére odajöttek szerencsére), kb 5-6 próbálkozás után sikerült, több nap alatt, előtte a legutolsó heliig jutottam vele, de az utsó pillanatokban megérkezett 3 állat, akik persze azonnal szitává lőttek, hiába voltam friendly és kérelmeztem a csatlakozást. Kicsit pipa voltam de ezután sem adtam fel
De ehhez az kellett ugye, hogy fullos szettet gyűjtsek össze és bevigyek egy saját, tuningolt és tompított signalt. Random fegyverekkel nekem nem ment volna. -
ULPIUS
őstag
válasz
venom8888 #2691 üzenetére
Nalam is rendszeresen ezt csinalja de csak mondjuk 4-5 meccs utan, vagyis egy ideig szepen fut a jatek aztan eleg random jelleggel egy ido utan (1-1,5ora ) elkezdi ezt. Mashol azt olvastam, hogy ez inkabb szerver/net/modem problema ilyenkor, es allitolag rengeteg embernel jelen van.
En ujra szoktam inditani a gepet meg a modemet is ilyenkor es utana jo szokott lenni megint. Mast nem igazan tudok csinalni. Mindekozben a hardverrel nalam sincs semmi problema, se a hofokokkal se a pinggel pl. A modemrol nem tudok nyilatkozni, egy mezei telekomos eszkozrol van szo, amit most osszel telepitettek, mas multikban nem volt gondom soha a nettel. -
ULPIUS
őstag
Igen, eléggé nagy Bf-es voltam, főleg CQ large és tdm-et imádtam, bf3, bf4-ben de még hardlineban is nagyon sok órám van, persze akkoriban egyetem mellett volt rá idő
aztán az újabb bf-eket már hamar meguntam, illetve a világháborús atmo nem annyira az én világom. Mindenképp játszom vele tovább, mert jelenleg nincs más és tényleg élvezem sokszor, meg azért eléggé rá tudok kapni az ilyen multikra, de az mwII vásárlásra még alszom azért néhány napot.
Kb 3 hete kezdtem el játszani, elolvastam azért jó néhány kezdő tippes cikket meg youtube videókat néztem, és aztán az első néhány igazán kezdő-ismerkedési nap után azért már jöttek a kiemelten izgalmas menetek dmz-ben számomra, pl amikor valami egyértelműen pro csapattársammal ketten maradtunk életben és elvitt a legutolsó kimenekítő kopterig, amiről pl azóta tudom, hogy van, ugyanígy ismertem meg a hostage küldetést mint instant kijutási lehetőséget stb. Az is tök jó sokszor, amikor felhúznak ellenséges szakaszok, vagy amikor soloban játszottam és egy kijutási pontnál beértem két lopakodó arcot de ők kb 200 méteren keresztül sem vettek észre, fullos loadoutom volt mert jol sikerült kör volt, kis szerencsével sztem simán kiiktathattam volna őket így hátulról, de inkább csatalakozási kérelmet indítottam és végül egy fél perc után felfogták és befogadtakNéha bent maradok még spectatornak, abból is csomót tanultam ki hogyan és mit csinál, szóval van ebben a játékban potencia, meg mai fejjel már amúgy se veszem igazából komolyan a vereségeket se mint anno huszonévesen.
-
ULPIUS
őstag
Hali, kérdeznék, mint kezdő játékos.
Ha megvenném az MW II-t, akkor az ott elért eredmények vonatkoznak a warzone-ra is? Tehát a fegyverek szintje, kiegészítők feloldása, xp, rank stb? Ott gondolom tudnék játszani szabadon tdm vagy pl capture the flag -szerű módokkal anélkül, hogy előtte a fél pályát végig kéne lootolnom, amit aztán ki se vihetek ha kinyírnak (?)Én nem rég töltöttem le a játékot, ráadásul eddig engem valahogy teljesen elkerült úgy általában a cod sorozat, sőt ezelőtt semmilyen battle royal jellegű játékot sem próbáltam.
(Anno crysis 3-al multiztam sokat, aztán a Battlefieldet találtam meg magamnak, a 3-tól kezdve igazából csak azt nyomtam multiban, viszont az elmúlt egy-két évben már szinte alig játszottam online, mert valahogy nem kötött le semmi az újabb címek közül.)
Viszont ez a játék kifejezetten megtetszett és sokszor nagyon élvezetes és izgalmas tud lenni, de az az alapvető problémám, hogy azt érzem itt brutál sok idő kell ahhoz, hogy az ember szabadon, a saját stílusában és tempojában játszhasson, fejlődhessen, számomra ez nagyon új és szokatlan. Gondolok itt most főleg a fegyverek kimaxolására és a kiegészítők megszerzésére vagy arra, hogy egyáltalán az ember azzal a loadouttal menjen be egy meccsre amivel szeretne. Ez persze nem feltétlen baj, értem is (meg néha nem is), hogy ez miért van így. Csak hát elég kellemetlen amikor az embernek napi szinten eleve nincs sok ideje játékra. Ugyebár nincs érdemi respawn, tehát amikor már a harmadik-negyedik br-ben vagy dmz-ben darálnak le az első 5 percben, akkor már valahogy nincs kedvem indítani egy újabb random meccsett, csak azért, hogy felvegyek 2 random fegyvert meg 3 füstgránátot (amiket aztán lehetőségem sincs használni) és kapjak egy kis xp-t. Pedig szeretnék játszani. Tehát számomra a BR egyelőre szinte élvezhetetlen, olyan szinten előnyt élveznek a magas szintű játékosok (meg gondolom a csalók), hogy néhány percnél többet nem igazán lehet eltölteni egy meccsben, nemhogy hozzájutni egy olyan fegyverhez amit az ember szeretne használni vagy felfejleszteni, de a mapot is lehetetlen így kiismerni, szerencse, hogy van a dmz. Főleg azzal játszom és most már elég jól kiismertem az alap dolgokat úgy érzem.
Viszont újabban azt vettem észre, hogy már a dmz is kezd nagyon szopás lenni, rengetegen rámentek arra, hogy a legközelebbi spawnponton azonnal ledarálják a többi játékost, aminek nem sok értelmét látom, de egészségükre a sok üres hátizsákot meg az egy slotos mellényt...
Szóval így azért nehéz fegyvereket húzni a játékban, baromi lassan haladok, és kalandozás meg élvezet helyett kezd csupán arról szólni az egész, hogy botok fegyverével játszom és próbálok összedni egy hármas mellényt, nagyobb táskát, revivevot a kövi meccsre, aztán mire ez meg van, jön a spawnkill a második menetben (vagy a szerver/net hiba, mert erre is volt többször példa, hogy amiatt buktam mindent). És várhatok megint 2 órat arra a fegyóra amit húzni szeretnék, mindezt úgy hogy jó esetben napi max 2-3 órát tudok játszani késő este.
Természtesen elfogadom azt, hogy akinek több ideje van játszani, meg régebben kezdte az sokkal ügyesebben játszik, én is fejlődni szeretnék, csak így nagyon lassú tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- TP-LINK routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Google Pixel topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest