- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
H14
csendes tag
Caldera és a minőség szavak így együtt ütősek lettek
10000 ből egy Br-esnek jön be, azért ez mindent elmond! valahol olvastam, h codos Bresek 80%-a tolja az újon, a maradék játszik a Calderán! mikor nem volt új nagymap, csak Caldera meg egy, később kétfajta resurgence kis map, ugyanez a 80-20 arány volt!
jelenleg is Calderázó gamerek nagy többsége nem a minőség miatt tolja ott, hanem mert különbség van a Wz és a wz2.0 játékmenete között, és előbbi jobban bejön nekik, lévén az az eredeti!
bocsi, semmi személyes! ahogy írtam, a Caldera és a minőség kapcsán jött ez ki belőlem! Calderánál csak jobbat lehet készíteni, akár kismap, akár nagy, és ez ezzel a japcsi pályával össze is jött! -
Glaz-dozfhut
őstag
Vicces, hogy két évig játszottál valamivel, aztán egy egész más fajta dolgot akarnak lenyomni a torkodon. Mert annyi mindent változtattak a kettesben, hogy nem ugyanaz a játék. Azért elég népes tábor nem BR-ezett. Már látom a harmadik rész újítását; visszahozzák az eredeti feature-öket.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Feldobja, hogy "modify install" és ki kell pipálni a Calderát. Aztán nem tudom mi lesz belőle. Valami 25GB-ról van szó.
A sávszélességen nem kell veszekedni, mert maxon kapom.
De az biztos, hogy nagyon nívós játék, mert ez az etalon.
Hát akkor van egy BR solo és egy BR quad. Nagyon jóó. Hétvégén biztos kipróbálom -
geckowize
őstag
Csak úgy mondom, hogy mindenhol elkezdték ezt a likevadász clickbaiter hülyeséget terjeszteni az Alcatraz-szigetről készült valódi képekkel, mivel a Rebirth Island map a valódi Alcatraz-szigeten alapul...
NaviHUN:
Nem lehetne külön topic Warzone: Caldera és Warzone 2.0 néven? Akit az egyik nem érdekel, annak nem kéne olvasni a másikról. -
Glaz-dozfhut
őstag
Majd kiderül. Ha nem is egyből. Csak mint gondolati kísérlet; sok cég örülne ha akkora részesedésük lenne, mint a két kispálya felhasználói. Puff, futtatnának két népszerű verziót. Nem tudom mit fáj nekik, ha valaki azt nyomná. A szervereknek nem mindegy? Ideális esetben egy az egyben át kéne vándorolni az összes eddigi játékosnak. Csakhogy nem így lesz.
-
ridiculous
aktív tag
"..de azt meg már kár lett volna megvenni így a vége felé."
minek a vége felé? világvége lesz vagy mi?!
..az azért remélem megvan hogy miután megjelenik egy új rész még a régi is működik.. sőt MW19 óta azért már megjelent pár új rész és még mindig pillanatok alatt talál meccset szóval rengetegen játszanak vele -
ScomComputer
veterán
Hát nálad iszonyú nagy bajok lehetnek,mert én két ismerősömnek is raktam össze mostanában gépet RTX3060-al,és elég nagy COD fanok is,viszont egyik se sír/rinyál,hogy gond lenne,sőt a napokban küldtek egy videót,hogy náluk is így fut... [link] ..
De a jövőhéten is lesz nálam pár gép, amd/intel/nvidia is és majd kipróbálgatom mi hogy van... -
csákány.
aktív tag
Én nagyrészt plunderezek, és néha rebirth. A kd sosem érdekelt, élvezni akarom a játékot és nem egy sarokban gubbasztani remegve(persze néha ilyen is van), ezért sokszor van hogy egyedül rámegyek teamekre is - kissebb nagyobb sikerrel (persze ez látszik az arányomon is).
És igen, alig várom, hogy este hazaérjek...
-
-
Ez az új BM50 vagy mi, és valami ACOG scope-al kell 15 killt csinálni, de nekem sehogy se semmivel se számolja, hiába túrtam netet jutúbot. Nyaljanak sót, cserébe kimaxoltam a JAK shotit és csinálom a többit ami még nincs meg, jók erre a kis mapra
Az Armaguerra meg még mindig baszó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest