- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csákány.
aktív tag
Azóta sikerült megoldanom, és nálam úgy jött össze a fentiekkel ellentétben, hogy feltettem egy régebbi - 566.03-os nvidia drivert(bár ennek nem hiszem hogy volt köze a sikerhez), mert utána sem sikerült belépnem. Több oldalon azt javasolták, hogy az első belépéskor, amikor a warzone-ra kattintva még megjelenik a menü, akkor ott gyorsan egy meccs keresést, vagy egy vásárlást kellene elindítani, de erre max. 1s-ed van, és az is csak egyszer max. kétszer, mert többször már a menü sem jön elő, hanem csak a töltőképernyő. Ez így nálam kivitelezhetetlen volt, mert olyan gyorsan bejött minden, hogy nem volt idő semmire. Ekkor gondoltam egyet, hogy mi lenne, ha kicsit belassítanám a netem, és elindítottam egy nagyméretű iso fájl letöltést, hogy lefoglalja a teljes sávszélemet, és ekkor próbáltam meg újra a belépést, és ez lassított annyit rajta, hogy így már be tudtam lépni, de így sem elsőre.
Most már indulhat a BO6 free trial -
csákány.
aktív tag
Te most segíteni szerettél volna, vagy csak szimplán kötekedni?
Windows 11 24H2. Mi a bajod a DNS cashe-el? És a Reddit-ről linkelsz is valami működő dolgot, vagy csak levegőbe beszélsz?
Amilyen megoldási javaslatokat kipróbáltam, részben a Reddit-ről származtak, de nem müködtek, pl:
Looping Menu Fix PC ONLY : r/WarzoneWarzone and Black Ops 6 online services on loop error: Potential fixes and reasons
-
Mr X
veterán
Bakker, ps-en olyan bugok jöttek elő, amiket két éve nem láttam. Kinyithatatlan ládák, nem megjelenő contract célpontok, battle pass token beváltásnál beleragad a bp menübe, csak restart segít.
A hangról ne is beszéljünk, egy förtelem. Ellenséget sokszor nem hallani, a ládákat csak 5 méterről. -
ULPIUS
őstag
Én is leszedtem, lejátszottam a traininget és ezt a valami kötelező br trio(?) meccset, a két random csapattárs azonnal elhalálozott valahol és kilépett, aztán én meg így egyedül második lettem egy gulag winnel meg 4-5killel
az a vicc, hogy teljesen jól fut nálam egy iphone SE 2020-on pedig megnéztem és elvileg 4gb ram a min. követelmény
de mint játékélmény kuka (sose játszok mobilon, sose érdekeltek a mobilok, érintőképernyős irányítás borzasztó, de nagy kijelzős telefonokon biztos élvezhetőbb egy fokkal)
-
ULPIUS
őstag
Én meg tegnap először életemben nyertem Solo resut (9 killel)
Persze nem rohangáltam a sűrűjében eszetlenül, szépen a kör peremén maradva mentem egyre beljebb amíg kiírtották egymást, a lepattanókat meg elkaptamna jó az utolsó 3-4 playerrel volt normális fight is, de szerencsém is volt az utsó körrel meg a pozíciómmal.
-
ULPIUS
őstag
Nekem honapok ota jol fut a jatek, lenyegeben miota megujult az mwIII-al egyutt. Al mazrah-an, foleg dmz-ben rendszeres volt a microlag barmit csinaltam tavaly egesz evben. Neha van egy ket lagos szerver most is de azok annyira akadni szoktak, h azonnal kilepek amint tapasztalom.
Az uj nagy map teljesen jol fut amiota megjelent. 120-150fps kozott szokott ugralni helyzettol fuggoen, 1080p 144Hz monitor
ryzen 7 5800x, rtx 3060ti, 16gb ram, wd black sn770 ssd.mas: Az xrk stalker nagyon fasza lett! En mar eddig is probaltam eroltetni a Katt helyett, mert nekem valahogy az annyira lassu es dög fegyo, csak hat gyengus volt eddiga a stalker, de most vegre lehet osztani vele
- ram-9 : meg nincs feloldva nekem de resuban sokszor talalni a foldon, nagyon jol aprit kozelre -
Ryoo
senior tag
Először én is erre gondoltam, utólag belerakott ssd-re volt telepítve a játék, le is töröltem és felraktam a belső tárhelyére a gépnek, de ugyanezt csinálta, így ezt kizártam. Ez szerver oldali gond lesz, ha szolgáltató para lenne, akkor az látszódna a latencyn vagy packet loss-on.
-
BerserkGuts
addikt
hát fura [link] nem tudom biztosra mert furcsa mivel mozog az egérrel a keze legalább
nem úgy mint pl: swagg-nak néhány régebbi videóban ahol bizonyítgatta volna nem csal de nem jött össze semmi kézmozgása nincs csak darál xD
timnek legalább van mozgás ahogy letart csak kevés :/
viszont a setup-ját nem biztos hogy megtaláltam:
próbáltam kivágni egy jó videóthttps://www.youtube.com/clip/Ugkx66sOeGun6do8YzL2_ks0cmhDWNA2c7He [link] a mai streamből ahol elég távolra tárazza ki a ram7-etés látszik az egérrel mennyit mozgatjaAztán bementem kipróbálni tesztlövéssel 3 plate-es 3.-ik legtávolabbi célponton
de sokkal több kézmozgás kell 800dpi 3.93 aim Sensitivity-vel
https://prosettings.net/players/timthetatman/ [link]
viszont makróval nekem is olyan jól megyDe mondom én bízom benne én tévedtem mert szeretném hinni hogy vannak pro gamerek is lehet csak szar amiket neten megadnak és más setup és beállítás kellene hozzá.
Hát vagy én vagyok béna de nem azt hiszem el mert neki is annyi kézmozgás kellett csak így meg a setup és beállítás lehet a különbség. -
Enton
addikt
Nem tom mennyire pc only de mintha konzolra is lehetséges lenne:
-
-
BerserkGuts
addikt
elég jó elvileg 600-as ttk mind2 605 vs 612
ez a swagg loadout nem rossz még távolra is jó
a stat horizontálisan elég jó lett szerintem azért jobb mint a wsp távolraén ezzel szoktam rohangálni mert gyors hatékon de csak MWIII-ban mert max 25méterre használható
timtatman fegyvere meg egész rossz kezemben kicsit összevissza hord de a mester tudja kezelni persze : https://www.youtube.com/watch?v=rTSo3OmFmDg&t=1847s [link]
-
kisselandras
senior tag
-
BerserkGuts
addikt
disrespect segítőinek is engedélyezve van csóri csak statisztált mellettük múltkor is 30kill a csíter segítőinek ő meg 6killt össze szenvedett xd
meg ha olyan az acc hogy regi akkor sok reportot elbír
csak ne headshot legyen az aimbot habem centermass-ra van állítva finoman lockolva nem probléma
mert aimassistre is elég sok van engedve es az autoban benézi főleg ha az egér rejtve is van cronuszen meg hasonlókkal apexsim -
Bubaaa
aktív tag
Nekem textura gondjaim nincsenek,az fps is több lett mint almazrában volt. Nekem tetszik ez az új. Ami hibát eddig észrevettem,nincs az enemynek hangja,remélhetőleg ezt hamarosan javítják. A gépjárművekben nem szól a beállított zene,és az említett ernyő nyitás. Ezen kívűl nem tapasztaltam hibát. Ez az ernyő nyitás érdekes,mert minden beállítás megmaradt az előző szezonokból.
-
Laby
őstag
Downloading blueprint-nél nekem 2 alkalommal jött elő, de akkor semmivel sem tudtam eltűntetni bármennyiszer is indítottam újra.
Egyiket megoldotta a fájlok csekkolása és a rosszakat újra letöltötte, a másiknál az sem segített csak a teljes játék törlése->újratelepítése. -
csákány.
aktív tag
Jah, mert a Caldera grafikailag olyan kidolgozott volt a Warzone 2-höz képest, és az is tuti, hogy amig nem volt Warzone 2 addig a Calderára nem is jártak 10 éves hülyegyerekek a te gondolatmeneted szerint..... persze, persze
Ahogy látom neked felesleges bármilyen érvet is felhoznom!
U.i: majd küldök pzs-t a sok síráshoz!
"pá"
-
csákány.
aktív tag
"én próbálok hozzászokni, de öklendezve játszani elég nehéz
kb 10 év visszalépés grafikában...
"
Nem tudom, hogy az efféle túlzásoknak mi értelme van? Miért nem lehet objektíven nézni a játékotLehet én látom rosszul, de szerintem nincs számottevő elmaradásban a Warzone és a COD a többi hasonló játéktól - max. nincs olyan géped ami maximális minőségben kihajtja! És te most kiemelted a grafikát, de valójában az ilyen típusú fps lövöldéknek nem ez az elsődleges vonzereje!
És ha belegondolosz, a menő streamerek és a komoly játékosok sem max. grafikán játszanak a fluidabb játékélmény érdekében, és mégsem utálkoznak (pedig nekik még a legkomolyabb hardver is rendelkezésükre áll), mert nem ez az egy szempont tesz egy játékot élvezhetővé(lásd C.S.)
-
kill_switch
senior tag
"optika nélkül lövöldözöl a levegőbe egy szemmel alig látható ellenfélre és leteríted."
Tehát most akkor neked az első Warzone-nal van bajod? Mert pont ott ment ez.
Ott volt divat az is, hogy a meccs kezdetén már a játékosbázis fele halva ért földet, mert mindenki a levegőbe lövöldözte egymást. Szerencsére itt ilyen se nagyon van.
Azt pláne nem tudom a Caldera mitől volt realisztikusabb, mint Al Mazrah, de oké. -
csákány.
aktív tag
Ezt az optikás példádat nem nagyon értem, mert itt sincs másképpen mint régen - hogy az enemy éppen kitűnik-e a környezetből, az nagyrészt a skinjén múlik, hogy te éppen milyen fegyóval mész rá és azon van-e optika vagy nincs, az meg rajtad múlik, és hogy a fight közben melyikőtök hogyan mozog és ki jön ki győztesen az az egyéni skilleken múlik(ha csak nem csaló) - csakúgy mint eddig! Az operátor skinek egyre őrültebbek és színesebbek, szóval az a legkissebb gond az, hogy meglátod-e az enemyt!
És ha már realisztikusság...ez egy játék, csak némileg realisztikus - mind a környezet és mind az egyéb dolgok! Én nem vagyok mai gyerek, még voltam katona(lőttem AK-val, PKM-géppuskával, RPG-vel, dobtam kézigránátot, használtam gázálarcot stb.), és ha azt hiszed, hogy a valóságban ilyen gyorsan váltasz fegyvert, vagy ilyen gyorsan tartasz célra, vagy sorozatlövéskor csak ekkora recoilja van egy fegyvernek, vagy ilyen súlyú fegyverekkel tartósan tudsz futni, vagy netán ilyen slide cancel féle mozgást tudsz kivitelezni, vagy a katonák bakkecskeként ugrálnak a csatatéren fegyverrel a kezükben, akkor óriási tévedésben vagy! A slide cancel elvételével és a lootolás lassításával pont hogy realisztikusabb lett a játék! Nyilván a készítők próbálnak egyensúlyozni a realisztikusság és a játszhatóság határán!
Szóval szerintem tedd félre az előítéletedet és nyomjad ezerrel - meglátod, megszereted! Ha viszont mégsem így lenne, akkor szimplán csak nem kell játszani vele, és panaszkodni meg végképp felesleges - az élet megy tovább! -
csákány.
aktív tag
nggabi és Glaz-dozfhut:
Teljes tisztelettel, és jóindulattal írom, hogy nem nagyon értem ezt a sírást a Caldera miatt. Persze, vagyunk még itt páran, akiknek kellemes és nosztalgikus emlékei vannak a Calderáról, Rebirthről vagy akár Verdanskról is! És bár ez valójában egy új játék, de szokható és nem rosszabb mint az elődei, sőt bizonyos dolgokban jobb pl. fegyverhangokban vagy a mozgások hangjában - végre lehet hallani, hogy honnan jön az enemy, vagy az épített fegyveredet egyből tudod tesztelni a lőtéren, nem kell gamet indítani hozzá stb. Nyilván sokunknak hiányzik a slide cancel és a lootolás is más - lassabb, de ez mind szokható és jónéhány probléma is megmaradt pl. szervergondok, egyéb bugok, csalók és az operátor skinek is egyre őrültebbek - bár ez szubjektív. De összességében megmaradt ugyanaz a COD érzés! Az élet egy folyamatos változás - ha lemaradsz, kimaradsz! -
Glaz-dozfhut
őstag
-
ULPIUS
őstag
Szerintem csak simán engedd el ezt a warzone dolgot egyelőre, talán a harmadik (ha lesz olyan) újra bejön, de az élet megy tovább, illetve próbálj ki egy két másik címet stb.
Anno a BF4 idejében én is csak azt toltam, semmi más játék nem érdekelt volna (egy két "story központú" korabeli nagyobb single player fps-t leszámítva, amiket azért kiprögettem mellette de ennyi), aztán meguntam, a hardline még tetszett, aztán az újabb BF-eket már csak több éves korukban, akciósan vettem meg de már alig játszottam velük, aztán azóta már nem is érdekel az a széria.
Én calderával sose játszottam, sőt semmelyik COD-dal korábban (mivel mint írtam BF-es voltam korábban, ha lehet így fogalmazni), ezt a warzone 2-t kb idén februárban töltöttem le, és elég hamar nagyon bejött, bár igazából csak a DMZ, de már kezdem unni ezt is.
Ez ilyen. -
H14
csendes tag
a valódi oka az, h Codos Br-t tolók 90%-a wz2őt nyomja, kb a kutya nem játszik Calderán! mikor nem volt saját konkurenciája, akkor is Rebirth vagy Fortuneskeep pályákon volt a játékosbázis 90%-a... nekem az Al Mazrah sem jön be, de lényegesen jobbnak tartom, mint a Calderát! olyan lett , mint a ColdWar multirész, totális baklövés, szűk rétegnek élvezhető csak!
a Rebirthöt és esetleg a Verdansk backet viszont nagyon adnám -
Dewo
Topikgazda
Wow.
"kinézi ezeket a videókat" ez most megütött. 1 perces vagy 30 másodperces videókról beszélünk. Esetleg nézted őket? >> [link]
Valakinek tetszik, ha nem tetszene akkor nem csinálnám. 2 napja értem el a 10k+ like-ot és mondom akkor csinálok még gameplay rövid vidiket ahogy időm engedi -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest