Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nokia 3310 / 3330
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
GG nekik! Gyors volt.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
zsolesz967
aktív tag
Jó is lett.
Már csak a szervereket kéne rendbe tenni.Ps5,s10+,galaxy watch s3 frontier
-
addikt
Múlthét Csütörtök este óta "sikerült" 30 órát beleraknom, lesz mit foltozni meg balanszozni a készítőknek, de a játék nagyon élvezetes
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
NandoXXL
senior tag
Nagy csalódás, de a többség dönt.
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
A műfaj korlátoz. Egy Space Marin így működik, nem csinálhatod másmilyenre, ha hiteles akarsz maradni a feldolgozott anyaghoz. Hány és hány filmadaptáció hasal el azon, hogy a rendezők/írók kreatívan nyúltak az alapanyaghoz. Elég meglesni Uwe Ball munkásságát...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
k-adi
nagyúr
Én azt nem értem, hogy ilyen twitter bejegyzéseknél miért "videó" kell, amikor egy sima animáció van benne, miért nem elég egy "kép" a bejegyzésbe? Ugye a videót "el kell indítani", és amikor vége van akkor egy nagy "replay" ikon jelenik meg, totál igénytelen.... de ezt már megfigyeltem más bejelentéskor is és ott se értettem... mert ha valami nagy animáció lenne, többlet infó stb, akkor lenne értelme, de így kb egy statikus képet videóba rakni... minek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- Sony TA-F435R + Elac CLS6 + Norstone Epur + Norstone B250
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" 4K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen