- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
Szepi1979 #978 üzenetére
Én nem bánom, ha nem tesz be oda, amíg mással nincs gond.
(bár, hogy pont ilyen kedvezően szelektív...)
(a középső foglaló kört - ahogy én tapasztaltam - nemigen javíthatták; délről kényelmesen fedezékben lehetett foglalni, északról csak ha kiáltál az egész hadsereg elé)
-
vhw
addikt
válasz
Szepi1979 #976 üzenetére
Tegnap és ma figyeltem fel erre, ma kb. 10 csatából egyszer sem játszottam Carpathian - kétszer adta be, mindkét alkalommal odaig jut, hogy beteszi a térképet a küldetés listával, vár pár másodpercet, és visszadob a hangárba. Ott felugrik a csata végi eredmény ablak - minden nulla ugye (viszont az előző játékban szerzett plecsniket kisorakoztatja fent... rejtély...) Írja még, hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel.
Tegnap ezt ugyanígy eljátszotta 2-3 alkalommal, egyik másik térképpel se csinálja ezt. (ahogy megfigyeltem, mintha az egy foglalópontos játékmódnál történne ez meg, mert 3 bázisost mintha játszottam volna még tegnap)
"Ok":
4-5 napja kezdtem el újra játszani a WT-vel, pár csata alatt feltűnt, hogy nem igazán stimmel a kérdéses térkép; mintha kissé felháborítóan könnyebb lenne délről nyerni. (főleg a középső foglaló pontra gondolok) Hivatalos fórumon is találtam hasonló véleményeket.
Az elmúlt 1-2 napban az is feltűnt, hogy a launchert megnyitva töltöget valamit pár másodpercig - gondoltam ezek valami mini patchek, és tekintve, hogy így egybe esett ez a két dolog, gondoltam ez valami nem túl elegáns "tűzoltás" fejlesztői részről.De ha még el is ragadtattam magam ezzel a kombinálással, akkor sem értem, miért csak ennél a térképnél tapasztaltam ezt.
-
donmackó
addikt
válasz
Szepi1979 #920 üzenetére
Tény hogy valamit nagyon elszúrtak a német tankok damage modelljével. De azt se felejtsd el hogy a világháborúban nem volt túlzottan sok közelharc a harckocsik közt. Max 500-600 méterről lövöldözték egymást, nem sok ment ennél közelebb. Volt rá példa ahol az orosz tankok 200 méterről lőtték a németek amikor azok rohamoztak a balatonnál. A wot meg más stílusú játék, ha jól tudom ott az a jó ha minél közelebb vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Parkside szerszám kibeszélő
- Filmvilág
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest