- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
conqver
aktív tag
válasz
Malibutomi #4207 üzenetére
SZovjet tankok ilyenek.
A BR rendszert kellene átdolgozni kicsit......napokig 6.7-es tankokkal 7.3-7.7 be tol föl.T54-ek ellen sok a bukó. -
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi #4209 üzenetére
Nekem életem legjobb köre amikor éppen hogy "anyagi állapotba" kerültem a spawn-tól pár méterre lekapott egy P-47. Természetesen spawn point meg már nuku.
-
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi #4207 üzenetére
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #4203 üzenetére
IT-1. Nem értem miért kellett ezeket a fos rakétás szarokat belerakni. Játékélmény pusztító.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4200 üzenetére
Gyönyörû.
Milyen lôszarral mentél? A sima AP vagy APHE? -
Saccco
nagyúr
válasz
Malibutomi #4195 üzenetére
Az egyik nem bot volt? Azokat nem számolja bele.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4195 üzenetére
Csak vicc:
Olyan noob voltál, hogy a játék megsajnált és adott +1 kill-t sunyiba, hogy a többiek ne lássák. -
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4131 üzenetére
Reméljük gaijin változtat valamit, nem a kibekúrt hajókat nyomatja.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4128 üzenetére
De komolyan, most mentem pár realistic kört.
M26 / T25 / M41A1 / M4A3E2 / M36 GMC
T25 APHE-vel (nem sima lövedék, hanem a robbanófejes) rálőttem a tigris E-re és lepattant... Nem szögben állt, hanem majdnem szemben velem, mire újratöltöttem volna, addigra természetesen 1shot kill.
Depresszív játék, nagyon és csak felb@sz!
FairPlay level gaijin, hogy dögöljenek meg, ismét!
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4123 üzenetére
Sovieteknél természetesen a legjobb az alaplőszer, US és GB tankoknál oltári szívás az alaplőszer és ott megy el sok a jó lőszerre.
-
conqver
aktív tag
válasz
Malibutomi #4114 üzenetére
Normális, régebben sokkal tovább égett és kevésbé sérült a gép.
....a víz valóban eloltja -
Saccco
nagyúr
válasz
Malibutomi #4109 üzenetére
Én ilyenen nem akadok fenn, elkönyvelem, hogy nem volt szerencsém.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #4109 üzenetére
Nem lehet hogy csőre volt töltve és elég volt a loadernek átülni, ergo tüzelni? Sokszor én becsodálkozok, de előfordulhat az amit leírtam.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4096 üzenetére
Khm. Néha a csapattársak az igazi ellenségek.
-
Volfram42
senior tag
válasz
Malibutomi #4089 üzenetére
Ne feledjük, hogy ez egy két éves eset. Akkor jöttek ki a tankok. Azóta nem nagyon láttam ilyet.
Akkor még ennél is cifrábbak is megtörténtek.
[link] -
SP4C3
veterán
válasz
Gaijin féle fizika. Vagy lehetne a kép címe: "War Thunder dióhéjban"
-
BoB
veterán
válasz
-
Drenadar
veterán
válasz
nah erre kíváncsi lennék, hogy ezt hogyan sikerült a fizikának összehoznia...
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4068 üzenetére
Számold ki hány átlag kör kell, hogy kifejlessz egyet.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Malibutomi #4046 üzenetére
Hát most a britekkel szívatom magam... Most érem el a 3.0-ás tankokat. A németekkel szórakoztatóbb.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4034 üzenetére
-
Drenadar
veterán
válasz
Malibutomi #4031 üzenetére
KB egy hesh lövedék ha átüt akkor azzal ki kellene végeznie a legénységeet és belső modulokat.
-
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi #4031 üzenetére
Nagy robbanóerejű rogyókúpos gránát (HESH), robbanás előtt szétterül a páncéllemezen és a robbanás erejével fémdarabokat robbant le a lemez belső felületéről, ahelyett hogy átütné azt,
-
Máté94
addikt
válasz
Malibutomi #4027 üzenetére
Pláne angolokkal... Tier III vége borzalmas ezekkel. Még-még Churchill Mk VIII-jó, mert szemből nem tudnak kikapni sehogy se, de Archer, Firefly semmire se jó. Inkább középes távolságból kell(ene, ha engedi a map) használni őket, de ha bármi orosz meglát, gatya. Flank, flank, rejtőzködés, de így csak az ideg van bennem, hogy mikor fog már valaki kikapni...
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #4027 üzenetére
AB a legszarabb.. soha nem játszok én már ott
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4009 üzenetére
Jogos a kérdés ilyesmire gondolsz?. Amúgy csak nálam bugol ennyire a dicker max és az emil? Ahhoz képest, hogy lemezből vannak, elég komolyan lepattannak a lövedékek róluk.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #4009 üzenetére
ha arcade simán, ha RB akkor valami bug
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #4001 üzenetére
M103-hot 1400-ba kerül egy darab heat lőszer
-
SP4C3
veterán
válasz
Csak azt fizeted amit kilősz, vagy azt is ami a tankban van - vitted csatába és felrobbant a tankkal?
-
CHaooSS
őstag
válasz
tölteni kell ammot amikor csak lehet
leot ezért szeretem mert rohadt gyors szóval simán elfutok a bázisra tölteni
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #3983 üzenetére
Ácsi, mivel a te lőszered szemből jön, a Panther II frontjára az 35fokot jelent. Az M47 alap lőszer 30 és 43 fok között 50% eséllyel pattanni fog. Ha már kicsit srégen állsz, akkor meg pláne. Felülről kell meglőni.
Anno a tetves T32-kkel ezért szívtam. Minden pattant a frontjukról, még felülről is.A páncélszög döntést mindig fordítva kell számolni a lőszerekkel. Mivel a 90 fok a függőleges, így az 55fok, úgy jön ki, ha onnan ejted lefelé. Tehát a szemből lőtt lőszer 35 fokban találkozik a páncéllal.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #3983 üzenetére
kéne leírás ahhoz a táblázathoz
angel of attack nem pedig, hogy milyen döntöttségű páncélés ehhez még hozzá jön a szintkülönbség és távolságból adódó átütés csökkenés , a beforgatásról meg ne is beszéljünk
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #3980 üzenetére
Milyen szögben lövöd, és mivel?
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #3980 üzenetére
mivel lövöd? mert nem m1 mi van a papíron
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #3976 üzenetére
szar sajnos 6.7-es gépekkel amióta bejöttek a modern gépek és basztak szétválasztani őket,
ezzel a logikával jöhetne a T90 , Leo 2 , challenger etc. 9.0-ba aztán szopjanak a mostani top gépek is.. -
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #3969 üzenetére
Rám is irkáltak múltkor ciril betűkkel csata után, de aztán a google transalate szerint csal klánba akartak felvenni
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #3966 üzenetére
Hát régen én nagy foglaló voltam, de mivel magasabb szinten játszok és bejött a heat-apds meg rakéta ezért már nem megyek foglalni mert biztos halál egyedül
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #3964 üzenetére
engem is visszavontatnál a maus-al?
De amúgy megvalósítható lenne, de.. úgyse lesz
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #3960 üzenetére
Meg kell teremteni az egyensúlyt a realitás és játszhatóság között.
Egy leszakadt láncot sem fél perc megjavítani. De annak szerintem senki sem örülne, ha leláncolás után már nem mozdulna többet a csatában
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #3960 üzenetére
azért a full realistic és realistic között van különbség.. az hogy kibírsz 1-2 lövést még belefér mert játék, de az nem, hogy 1 ember elvezéreli az egész tankot
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #3934 üzenetére
Ez MI-ATT
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #3924 üzenetére
Heh, nyomtam egy kort nemetekkel, Tiger II P, bevetel 58k, javitas 1000! , a loszer ugye az alap az 0.
Ugyanez a kor a Caer-al minimum 10 de inkabb 15k-valkevesebbet hozott volna.
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #3921 üzenetére
Nekem eddig egyszer nem adta be, pedig kíváncsi lennék rá
-
Dewri
aktív tag
válasz
Malibutomi #3884 üzenetére
Én emiatt a "papírgalacsinhajigálás effektus" (azaz fölösleges figyelemfelkeltés..) miatt nem szívesen használok pl géppuskát sem. Mert oké, hogy valamilyen szinten elvakítja az ellent, amíg töltök, de ugyanakkor mutatja neki, hogy hova kell lőni...
A wotban kellemetlen ellenfél volt ez a Caernarvon. Itt is jó ezek szerint? Tehát a magasabb szintű angolok mégis érnek valamit? Érdemes nekiállni húzni őket?
-
v!ct0y
veterán
válasz
Malibutomi #3826 üzenetére
Test driveba van is4 is ott lehet gyakorolni
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #3826 üzenetére
sofőrt?
úgy egymáson ül a legénység, hogy el lehet lőni őket szépen
apcr-el is ki lehet lőni az is4-et 1-2 lövéssel -
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #3823 üzenetére
is4-et szemből két helyen is át lehet ütni, sofőrnél és az 50 milis ponton a toronynál, de még ha srégen is áll a tornyát akor is be lehet ütni mert rád kell néznie
viszont, ha max 7.3-as tankok vannak akkor meg nincs olyan nehéz dolgod, ha normálisan tudod használni -
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #3818 üzenetére
Tudni kell vele játszani, nem egy jó játékossal találkoztam aki eléggé meg tudott fingatni a T32-vel
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #3811 üzenetére
T32-őt fel kellett vinnni mert 7.0ba OP volt.. 7.3-ba is durva mert, ha 6.7-7.3 van akkor senki nem tudja belőni a tornyát.. aki tudja használni az nagyon meg tud szopatni
-
Dewri
aktív tag
válasz
Malibutomi #3808 üzenetére
Én kis szinten mozgok többnyire, de a Cromwellek már itt is végtelenül idegesítőek. Gyorsak és nagyon gyorsan töltenek, simán 2x-3x meglőnek mire egy normális ágyúval vissza lehet lőni... És azért oldalról/hátulról ilyen tűzgyorsasággal elég életveszélyes saját szinten szerintem. Majd ha meglesz, kiderül én mit tudok kezdeni vele.
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #3811 üzenetére
Na akkor nézd meg az adatlapom az M26-al
-
edari
őstag
válasz
Malibutomi #3808 üzenetére
Akkor lehet ki is próbálom őket.
-
Drenadar
veterán
válasz
Malibutomi #3788 üzenetére
nem... csak belépegetek... nem játszom, mert nem ad be csatába. És túl sokat kellene farmolni egy normális tankért, amivel szintúgy nem lehetne játszani...
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #3768 üzenetére
Nekem a Jumbo-t végezte ki a wirblewind, pár lövésből. Majdnem repült a billentyűzet gépházastól egészen a gaijin székházáig
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #3745 üzenetére
Ezek aztán jó nagy botok egytől egyig.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #3721 üzenetére
Igen, köztudottan bugos. Tehát most OP
De ez köszönhető annak, hogy még relatíve nem rég van a játékban, és valószínűleg kapkodva dobták össze. A Nashorn-t viszont sikerült jól megírni, Ha találat éri, az be is megy. Meg ahogy írtam, anno amikor az USA ágat belehányták a játékba az összes Sherman konzervdoboz, pattintott mindent, ha meg benyelte a találatot, akkor kellett bele vagy 5 lövés.
Tesla93:
Semelyik orosz nem OP most. Érezhetően nerfelve lettek, vagy mondjuk inkább így: a valósághoz hűebben nyelik a találatot. Ellenben azt túlzásnak tartom (és most pont az IS-2-re gondolok), hogy nagyon sokszor egy lövéstől halnak. Ha IS-2-t lövök 90%, hogy vagy pukkan, vagy kihal a legénység rögtön. Most már Tiger 1-el se félek nekik menni, csak lője mellé magát, onnantól nyert ügyem van.
T-44 beforgatva igenis jó tank, a frontpáncélja nagyon pattintós, illetve a torony íve miatt szemből is pattingat szépen. A sima T-44 ágyúja tényleg nem acélos, de 100-as verzió elég ütős lett. -
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #3707 üzenetére
Tiger II-vel még csak most kezdek játszogatni, ott is ami értelmes lesz az H-s,a P-s olyan mintha Párduccal mennél, minden belövi. Ellenben végre erőset lő. A 2 szem Tiger 1-es viszont favorit, végre érzem a legendás "Tigrissel vagyok, takkkaroggy!" feelinget. Az összes TD-jüket szeretem, ott nem volt olyan amire azt mondtam voltna, hogy mikor leszek már túl rajta. Most a Nashorn-t húzom, Dicker Max-al még nem játszottam, de ahogy olvasgattam nagyon erős, és a hurka páncélzata ellenére pattingat serényen, szóval bugos. JP igazi ász, szerettem a kifullozása alatt, de a Ferdi is jó parti.
USA. M26, M46, T32 is kapott szerintem nerfet. Régebben a T32-esktől fostam, mert mindent pattintottak. Mostanában azokon is beszalad egy jól irányzott lövés. Jó mondjuk ez abban az időben volt amikor a T32 szinte belőhetetlen volt. Itt van egy már feltöltött videóm amit be is küldtem bugreportba, hogy hogy a fenébe lehetett, hogy a JP nem tudta a fronton, felülről belöni?
56fok a T32 front, tehát a belövési szög 34fok. A pzgr39/42 lőszer 42 fok felett 100% hogy bemegy. 8fokot kell tehát rászámolni a T32 frontra, hogy 100% legyen az esély. Na most a videón azért szépen látszik, hogy ahonnét lőttem onnan nem 8fokot hozok össze, hanem legalább 14-t, és majdnem előröl kapja a lövést, nem durván oldalról. De ha még odaszámolok 2-3 fokot a T32 javára, a picit oldalról tüzelés miatt, akkor is be kellett volna mennie:
[link]
Persze lehet, rajta vitázni, de akkoriban rengeteg ilyen eset volt, hogy a T32-esek hihetetlen módon mindent pattingattak. Ne félj, most már nem. -
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #3707 üzenetére
Akkor jobb ha tudod hogy az IS-3 - IS-4 a jobb lőszerel is bolhafing
Főleg hogy a töltési idő 3-szor annyi mint a többi nemzet br 8-as tankjánál
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #3703 üzenetére
Legyél WehrAbo, most megéri, nagyon adja a németekkel egy ideje.
IS2-k pukkannak mindentől, T-44-ek bénulnak egy lövéstől, T-54-ek nem pattintanak szinte már semmit, T-34-ek meg hát, melyik mit bír ki, de általában 2 lövéstől fekszenek.
Ellenben a Tigris annyit pattint amennyi elvárt, a Párducok tornya végre nem nyeli a lövést bárhonnan, bármilyen szögből, és nem feltétlen döglik bele a crew 1 lövésbe, múltkor Pz IV G-vel mentem, azzal mondjuk régen sem volt nagy baj, de most 3-4 kill RB-ben.
Buzi amúgy ez a Gazsi, lesz itt még nemulass, most a németeknek adja, de figyeld meg lesz olyan is majd amikor majd az angoloknak fogja. Anno amikor USA-t betették a GF-be, rühelltem őket németként, a Shermanok mindent pattintottak, ellenben ha véletlenül átlőtted, kellett még belé 5 hogy kipusztuljon. Amikor egy tetves Jumbot megláttam menekültem a Tigrissel (szégyen), mert tudtam hogy b*ssza belőni.
Most ez az időszak van. Angolok még szarok, oroszok most szarok, USA olyan amilyen, németek überek.
De valahogy szerintem így van rendjén a német ág, az viszont túlzás hogy az oroszok ennyire döglenek most. -
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #3703 üzenetére
Érdekes, én a 3 inch Gun Carrier, Valentine Mk.IX, Cromwell V/I trióval alázok ezen a szinten (ugye itt vannak a t-34.ek is szóval őket is).
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #3700 üzenetére
Nem is értem miért nem lepődök meg ezen.
Kicsit el van ferdítve, de "jóvanazúgy".
-
Drenadar
veterán
válasz
Malibutomi #3700 üzenetére
Könyörtelen egy világ :-D
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #3623 üzenetére
De ne nyisd le, csak rákattintasz (ha lenyílik a menü, akkor visszacsukod és görgetsz rajta. Ha üres mezőt mutat, akkor jó)
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #2752 üzenetére
-
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi #2752 üzenetére
Tetszik az a 88-as Flak ágyú. Még a győzelmi gyűrűs festés is rajta van a csövén.
-
D.Orion
veterán
válasz
Malibutomi #2357 üzenetére
Plusz van egy olyan is, hogy Old VGA support is.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #2287 üzenetére
Hát ilyen is van bizonyára. )
De a T32-re írtam bugreportot, kábé 90 fokos szögből kapott a front páncélja 100m-en belülről a JagdPanthereből lövést és b*zmeg pattintja. Fölülről, lőttem, ő lent volt. Megnéztem garázsból, nem tudok olyan szöget bezárni a T32 frontjával, ami 210-es pent pattintana. Ja de... alulról. Rohaggyanak meg.Ez a T32 mocsok OP fostalicska szar. És ez nem rinya, hanem tény.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #2285 üzenetére
Az igen!
Élmény lehetett.
De amúgy rohadtul elegem lett a sok ghost shellből. Kilóg a torony a tetyves T-34-nek és istennek nem tudom eltalálni, pedig rárepül a töltény. Mindez 500m-en belül. Kábé 6.-ikra lőttem ki, de addigra pont ki is szedtek. Ezzel is csinálhatnának valamit.
-
válasz
Malibutomi #2261 üzenetére
Szimulátor, tehát ahol az oroszok nyertek túlerő miatt ott azok is fognak igen nagy valószínűséggel ez nem kérdés. Ahol a németek nyertek nagyrészt ott is orosz túlerő volt. Azaz nem tudom mikor nem volt az.
Az biztos hogy valós körülmények között 1:1 arányban nem lenne jó orosszal menni. -
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi #2227 üzenetére
Ha egyszer jó tank, hát jó tank
-
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi #2227 üzenetére
Nemrég itt is valaki szóvá tette hogy kilőtték, pedig bazi nagy balkankreutz volt a tankján.
Őszintén szólva nem tartom jó ötletnek ezt a prémium elkapott gépek árulását. Inkább lenne egy pár olyan nemzet azonos variáns amin erősebb a löveg vagy van kiegészítő páncélzat stb.
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi #2094 üzenetére
-
Máté94
addikt
válasz
Malibutomi #2094 üzenetére
Very sok szabadidő...
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #2091 üzenetére
... na, zavarj még össze
-
Máté94
addikt
válasz
Malibutomi #2074 üzenetére
Megérdemli.
Szemből lőhetetlen.
-
válasz
Malibutomi #1985 üzenetére
Mai napig imádom a Flakpanzert, legpoénabb az volt amikor T28-at daráltam le vele távolról SB-ben. A távolságmérés könnyű vele mert csak darálni kell. Pz2-t sokan utálják, a második modell szerintem egész jó és sokat is bír. Ezt a kettőt sokszor előszedem.
Pz2-vel bele kell menni mindenki szájába közvetlen közel és végigdarálni az utasokat.(orosz T60-at is szeretem emiatt de ott az újratöltési idő kicsit visszatart)
Flakpanzerrel meg távol maradni lehetőleg csak torony látszódjon ki és darálni eszetlenül, 2-3 tárból gyakran megoldódnak dolgok.
Ja és extrának mindkettő jó repülő ellen. Alacsony tiert én mindig jobban élvezem mint a magasakat. Meg ott érzem azt hogy nincs mit veszíteni, szétesik a kis tankom és kész kerül 200-300 ba megjavítani. Tigernél kapok egy instant spawnkillt és buktam ezreket.
Én úgy gondolom próbálja ki mindet, az elején úgyis az archívmentek miatt egy rakás pénzt összeszed. -
D.Orion
veterán
válasz
Malibutomi #1975 üzenetére
Meglestem én is ugyanezzel a módszerrel, de melette még több M4-es tankkal is. Tényleg lejjebb van véve és van, hogy hármat kell lőni oldalról a fuel tank-ba, hogy felgyújtsa. Viszont bőven volt olyan is, hogy one shot-ra nyomtam a Panther ammo-t és a KT ammo-t is. Én annyiért biztos nem venném meg azt a prémium tankot, ugyanúgy ahogy a CobraKing-et sem.
-
D.Orion
veterán
válasz
Malibutomi #1973 üzenetére
Miért is?
Komolyan kérdem, hogy miért is lenne szarabb?
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #1967 üzenetére
Ahhoz képest, hogy 1-10% az esély sima lőszerrel, SB eventen rögtön egylövéses ammo-t adtam oldalról egy T-34-nek, egy másiknak hátulról a tornya kettőt kért de az is robbant végül. Egyenlőre nem érzem a lőszerek modulsebzését rosszabbnak, csak az érthetetlen lepattanók zavarnak. A kigyújtás más tészta, azóta nem nagyon lőttem motor környékére, mióta kijött az 1.47
D.Orion:
Jó helyen lett az lőve, visszanéztem párszor.Apropó lőve. Ha már haladunk a blueprint tankok felé. nem akarnak Löve-t tenni a németekhez?
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #1941 üzenetére
Mondom valami van a hit detection-el, mert érthetlenül pattog a lőszer. Mint nekem a papír SU-85-ről a J.Pz Pzgr lőszere 100 méterről, csak annyi különbséggel, hogy nekem totál sík páncélt ért szemből, erre kitért a hold irányába. Persze engem is kilőtt rá fél percre...
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #1931 üzenetére
Végre van bino, és számít milyen talajon haladsz, ami deformálódik is. És egyre piszkosabb a harckocsi!
Jippííí
(persze az arkádosoknak mind1, de én kifejezetten örülök)
Maus... Végre van miért fejleszteni a német nehét ágat
-
Máté94
addikt
válasz
Malibutomi #1936 üzenetére
Nem panaszkodom, IS-2 mod. 1944 első csata 6 kill, ISU-122S 7 kill, mindez SB.
De, legalább mostantól az IS-3/4M boldogan lőhet bárhol, ahol érint amikor Ferdinand-dal harcolok. Hála az új lövedéküknek.
A következő eventig szerintem nem németezek. -
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi #1931 üzenetére
Igen, és délután 1-ig szerver karbantartás.
-
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi #1890 üzenetére
Ultra low-on játszok mert kihalt 1 hónapja 2 giga memória a gépből és most csak 2 van benne. Így is van hogy későn adja be az objektumokat, pl előttem 1 méterre jelenik meg a szikla stb. Repülősnél nem zavaró, ott nincs sok betölteni való. Tankkal mostanság csak custom battle-t játszok. Az asszony szokott vele tankozni őt meg nem zavarja.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Malibutomi #1874 üzenetére
Azért a bt5 lőtt neki egy ammo racket.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #1833 üzenetére
Ahha, így már érthető, köszi. Hát, abban a BR-ben nem nagyon fújja át semmi azt még közelről sem. Azért a Tigris belőhető a 90 fokos frontnak köszönhetően, arról nem beszélve, hogy a tornya jóval vékonyabb mint a Jumbonak. És 1 BR-ről beszélünk.
-
D.Orion
veterán
válasz
Malibutomi #1824 üzenetére
Lesd meg a lőszereit, 6.3 talán kicsit erős, de 6.0 simán mehetne. Tigrissel esélyem sincs átlőni szemből az E2 76W Jumbo-t.
-
D.Orion
veterán
válasz
Malibutomi #1810 üzenetére
+1
Csak sqaud-ba játszom és ha némettel megyünk(Panther, Tiger van most terítéken), akkor bizony mind a hármunknak vért kell izzadnia, hogy egyedül lenyomjuk az enemy döntő többségét.De persze ilyen van ruszkival és amcsival is, csak némettel valahogy %-ban többször előfordul.
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #1795 üzenetére
Ezek a verziók hogy vannak? Mert a stabil most 1.45 a dev meg 1.47? 1.46 meg béta vagy mi?
-
D.Orion
veterán
válasz
Malibutomi #1795 üzenetére
Az nem a tegnapi infó?
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #1784 üzenetére
Megerősítem az eltűnős dolgot. Nekem akkor szokott lenni, amikor messze van, meg félig takarja pl. ház. Kicsit odébb megyek, megint látható, eltűnik, látható...
Elég idegesítő tud lenni, szerencsére nem nagyon gyakori.
Aki délutánonként szokta tolni, és menne pár kört csapatban (összejátszva), az írhat nekem is pü-t. Orosz ágon tolom, tier 4-ben (szinte minden megvan).
-
válasz
Nekem az rendszeres hogy eltűnik az ellenfél majd egyszer csak megjelenik. AB módban gyakran látom hogy kizöldül a célkereszt pedig ellenfél sehol, na akkor nyomom neki mert lesz találat. Volt hogy egy sarkon nézegetett ki valaki majd vissza és én lőttem szét és az ellen a fal mögött halt meg. De volt olyan is hogy a falon keresztül ment a killcam. Legtöbbször lag okozza, az eltűnősdi meg random.
Olyan is volt hogy a semmi lőtt szét, azaz killcam is mutatta hogy a semmi megölt, a játék egyszerűen nem töltötte be az ellenfél tankját én meg elmentem mellette. De ezt inkább a másik gépem inteles grafikájával csinálja azzal meg nem csodálkozok, nem játékra való.
A külső meg sniper nézet meg nincs egyvonalban, azaz ha átváltok akkor a célkereszt feljebb kerül. Ostwindel sokszor lövök "csípőből", és ha váltok akkor egyből korrigálni kell.
Ja Tigrist meg kell tanulni használni, szerintem olyan kicsit mint az Pz4 F2 nagyban. Nekem egész jól megy. -
munnergep
senior tag
válasz
Hm.
Akkor én szerencsés vagyok, még nem jött elő. -
munnergep
senior tag
válasz
Malibutomi #1781 üzenetére
Szerintem nem tűnik el, csak sniper módban mondjuk 1,5 méterre vagy a talajtól, 3rd person nézetben meg 3-4 méterre. Az utóbbinál még látod a dombtól/akadálytól a tankot, de sniper nézetben meg nem. Legalábbis nálam így jön elő, sík területen még sosem volt olyan, hogy eltűnjön.
Másik: írtam, hogy murika tankkal mennyivel könnyebb a győzelem és német tankkal nehezebb. Majd jöttek a hozzászólások, hogy az átlag német tank játékos buta, stb. amiben biztos van igazság, de én próbálok mindent megtenni a győzelemért.
Leírom, hogyan játszom a németekkel:
1. Messziről lődözöm az ellent, eszemben sincs közel menni az elején.
2. Nem állok le percekig bemérni a célpontot, mert akkor az ellenfélnek is hagyok időt, hogy ő bemérjen engem, szerencsére max. 2 lövésből eltalálom akármilyen messze is van. (megtartottam egy replayt, ahol menet közben találom oldalba a shermant)
3. Mindig beforgatom "gyámántba" (bár kicsit kissebb szögben, attól függ miben ülök) a tankot afelé az ellen felé ahonnan lövésre számítok.
4. Épület mellett csak sidescrape.
5. Domboknál az ágyúsüllyedés maximális kihasználása, majd rögtön vissza domb mögé.
6. Az összes ellenfél ammorackjének fejben tárolása, csak gyenge pontokra tüzelés.
7. Állandó flank, sosem szemből akarok csodát tenni.
8. Mindig mozgásban vagyok, lehetőleg takarásban.
9. Vesztünk.Leírom, hogyan játszottam az m4a1-el:
1. Megálltam a mező közepén oszt' lőttem amit látok, azok meg pusztultak 1, max. 2 lövésből.
2. Nyerünk.Ezért írtam, hogy vicces az egyensúly.
-
csaabz
őstag
válasz
Malibutomi #1771 üzenetére
A 76 mm-es ágyú egy lövéssel lövi szemből a Tigrist és lőtte már ki ugyanígy a Tigris 2-t is. Én ültem a német tankokban. És csak néztem, hogy ez mi a f@sz?
-
munnergep
senior tag
válasz
Malibutomi #1771 üzenetére
Tankokkal még csak itt járok, eddig itt ez vicces.
De akkor elindulok felfelé, most már kíváncsi vagyok. -
v!ct0y
veterán
válasz
Malibutomi #1768 üzenetére
105 ös nek 4,7. Kicsit soknak érzem. El is küldtem holidayre.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #1740 üzenetére
Húú, b*zmeg, most néztem, hogy az IS-4-oldalról is igen vaskos, de szemből már a Vadásztigrisnek is szinte kilőhetetlen közvetlen közelről is. Jöhet a Maus
D.Orion:
Igen, az autolader-es vackokat reméljük kihagyják. Maus: Szerintem nem kell azt félteni annyira. -
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #1738 üzenetére
Szerintem elkerülhetetlen, hogy bekerüljenek olyan tankok is, amikből csak 1-2 példány készült, vagy el sem készült teljesen. Ezt még le lehet nyelni. Csak ne legyen az mint a WoT-ban, hogy "blueprint" tankokkal van tele, kis túlzással több mint a fele.
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi #1735 üzenetére
Ez a Cobra King nem ér meg 3000 GE-t... Inkább csináltak volna valami olyan prémium tankot, amiből nincsen másik 25 verzió a tech treen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest