- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #5479 üzenetére
Na, pont erről a pályáról beszéltem múltkor. Kicsit mozdulsz, már kapod a pofont. Múltkor egy Sherman akármi szedálta le a Pantheremet a túloldalról, szerencsére, be tudtam forgatni, és visszalőni, 3-ik találatra ki is szedtem, erre már a középső zónából már ki is lőttek engem is.
Amúgy meg nem tartom rossz pályának, sok killem volt ott már, meg 1-2 elhúzódó adok-kapok epic meccs is. -
-
sith7
félisten
válasz
CHaooSS #5390 üzenetére
Köszi a választ , az igazság az, hogy régebben játszottam már ezzel a játékkal, pszt ... haver is
, került rá egy kv1b – ha ez a neve,
- német prémtank , meg a garázsban van a Tiger H, pz4 –es, ..talán F , és a stug III.
Igazából nem voltam 100% - ig biztos mindenben, azért kérdezek ismét
Úgy látom/olvasom, hogy az orosz oldalon nagyobb a sikerélmény ... rossz ágat kezdtem el
Voltak jó körök a Tiger –rel a hétvégén, meg a prém is pattint néha, a pz4 med az nem igazán
Nekem nagyon furcsa még ez a „bármelyik sarkon instant halhatok” dolog ... át kell még állni a wotos agyamnak arra, hogy nem biztos, hogy az első bekapott lövés után vissza is tudok még lőni.
Szóval RU nem igazán érdekel, inkább valami keményebb/bolond/kezdő biztosabb vas kellene
Prém M18 alá Hellcat gondolom gyorsan megy nagyot lő, de papírból van, ugye ?
IS6, T29 kicsit erős lenne így „elsőre”, lehet nem fog meg most se annyira a game, szóval ennyit nem akarok rááldozni egyelőre
-
aginor
veterán
válasz
CHaooSS #5315 üzenetére
Üdv egy árkád játékban, aminek semmi köze a valósághoz, vagy a realizmushoz..
A valóságban is legalább 8x-os nagyítás volt elérhető mér ebben a korszakban is. Amúgy meg nem a célzással van a baj, hanem azzal, hogy a sok szartól sokszor nem is látom, hogy mit kellene lőni, de mivel ilyenkor engem azért be szoktak lőni, nyilván van valami trükk, ami segíti a célzást. Sivatagos pályákon tök jól boldogulok, de a város is elfogadható, de a zöld pályák a halálom.. -
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #5249 üzenetére
Én úgy vagyok ezzel, hogy egy összetett játékban vásárolható extrákért elkérni ennyi meg annyit még el is megy. De amikor egy moslék egykaptafa mobilos játékban, a prémium fizetőeszközökért (gyémánt, arany stb...), akár 40 ezret is, na azért az már pofátlanság. És szinte mindegyik erre épül, amivel nem is lenne baj, ha lenne bennük kreativítás, és nem egymást másolnák folyamatosan.
-
SP4C3
veterán
válasz
CHaooSS #5208 üzenetére
[Maintenance] Ongoing Technical Issues
Dear Players,
currently you may experience problems with authorization on Gaijin web services and in War Thunder. We are endeavouring to fix these issues as quickly as possible. In case the resolution of the issue takes longer than anticipated, any premium account time will be compensated.
-
BoB
veterán
válasz
CHaooSS #5206 üzenetére
Nem tudom ki miért játsza ezt a játékot, én a taktikázás meg lövöldözés miatt. Nekem teljesen mindegy hogy milyen járművekkel kell menni.
A pénzszerzés miatt van a játékban a látszólagos fejlesztési kényszer. Mintha T-34-el nem lenne olyan élvezetes a játék mint T-62-vel...
Legalábbis én így gondolom. Eldöntöttem hogy egy fityinget nem költök többet erre a játékra. SB módban nincs fejlesztési kényszer mert nincsenek nagyobb br-es járművek. Tökéletes. Nincs több munka azzal hogy húzzam a gépeket, addig és annyit játszok ahogy tetszik. Nincs több idegeskedés ha nem nyerünk vagy kilőnek. Mert már nem érdekel mennyi pénzt és xp-t kapok egy meccs után.
-
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #5174 üzenetére
Ügyes vagy.
Igazából könnyű összehozni, ha elég közel engedi az ember őket.
Csak az ilyen hülyeségek, mint az hogy az IL-2 kapott szemből ugyaníg ugyanabban a csatában és csak csilingelt, aztán még repkedett tovább.
De tegnap éjszaka működött a karma, egy ruszki nagyágyús tejeskocsi lőtt pofán Kurskon ugyanígy, amikor ráfordultam az Me-410-el. -
SP4C3
veterán
válasz
CHaooSS #5138 üzenetére
Számomra fizikai fájdalom ezekkel csatába menni.
Tigris átüti szembôl a jumbo front döntött páncélját.
T25 egy vicc. A gyorsulása katasztrófa, szinte minden átüti és 1 lövésbôl elhullik, az újratöltése és elég hosszú.
M26 ugyanez picit jobb páncéllal, de szimulációkban csak egyszer tudsz vele spawnolni (ki érti?)."Super" pershing kap egyet a tigris II-tôl, vagy t44-100-tól az elejébe és meszeltek neki.
T32 - Soha nem felejtem el, amikor a T-34-85 szmbôl kilôtt. Természetesen instakill...
Az újratöltés rémálom az alaplôszerrel egyetemben.
Mindenrôl lepattan.M36 a nagy páncélvadász ugyanaz a 90mm-es vicc. Az M18 élvezetesebb, mint ez a romhalmaz.
Régebbi tankok rendben vannak.
M4-M10 (M4 szintén sima AP-t kapott alaplôszernek)M41A1 campeléshez és spawnkillinghez jó, de nincs cheatfs. Cserébe gyors, persze messze nem annyira mint Gazsi mondta (offroad 70km/h easily, nem is hazudtak)
Ja amúgy IS-6 vs Super Pershing?
Vagy T29 vs Super Pershing? -
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #5078 üzenetére
Igazából jók is BR 5.7-ig ahogy írod. Csak az ilyen anomáliák dühítenek fel, mitn a mostani. Ezt a rusholó hordát már rég feltartottam volna StuH-al (arról már direkt nem csináltam videót), ha a HEAT lőszer végzi a dolgát. Mind a folyómederben jött, előnyünk volt a dombokról, nem kizárt, hogy azért nyertek a tetvek, mert agyon voltak buffolva, a németek meg nerfelve.
Már azon is gondolkoztam, hogy tényleg van valami auto-balance rendszer ami módosítja a fizikai paramétereket. Nevezséges ami történik sokszor.BoB:
Elhiszem hogy ott is vannak érdekes dolgok, de az is tuti hogy német ág szinte használhatatlan BR 6 felett.
A 150g TNT megint kb semmit nem ér. Ne csodálkozz hogy nem pusztít. Azt a Zis-5 lövést megnéztem volna Pz III tornyára. Na meg azt se írtad milyen messziről lőttél. Bizonyítékok kellenek, mert nem hiszem el. Én adtam bizonyítékotfi:zi'k:
Én ezt értem, de minél nagyobb a robbanás, annál nagyobbat szakít a megolvadt fémtüske ami a testbe jut.... -
SP4C3
veterán
válasz
CHaooSS #5060 üzenetére
Nem a szemem szúrja, hanem az agyamat b@ssza.
Amcsi uralom? Ez nekem is új, kivéve a rohadt t29.
T34 gyengébb és ugyanolyan BR szinten vannak.Tegnap 2 olyan emberrel is találkoztam aki rage-elt ezek a szarok miatt. Egyikük azt mondta, hogy az ilyen pay2win szarokat külön kellene rakni had öljék egymást.
IS6 nagyon OP, ez a kis pocok ru meg cheatfs...
T34-re meg nyugodtan rakhatták volna ugyanazt az ágyút ami a T29-en van, csak túl sz@rháziak ahhoz. IS6 a soviet kalapács, jah a játék meg ferde mint a soviet sarló.Ja meg az is felb@c, hogy még grindelni sem kell a prém vasakat.... Egybôl cheatfs, nesze hülyegyerek élveszkedj.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
CHaooSS #5050 üzenetére
Rosszul tetted fel a kérdést. Helyesen: Arcade-ban még a többi módnál is nagyobb boost van a ruszkikon?!
(#5052) CHaooSS
Múltkor volt téma a dev Q/A-ban asszem. Egyelőre marad minden, ez biztos.
Mondjuk nem csak a spawn killerek ellen, de a spawnnal magával is kezdhetnének vmit. Csak néhány apróság:
- ne egymásból szülessenek meg a tankok
- ne 10-15 másodperccel később jelenjenek meg a csapattársak, ha épp nem penge a neted/géped
- ne spawnolja be eléd a csapattársat, pláne akkor ha már 30-cal robogsz
- ne egy épülettel szemben rakjon le, akár ugyanazon meccsen belül többször is -
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #5038 üzenetére
Áhh én most húzom előről a német ágat, hogy meglegyen a "pikk" minden tanknál. Úgy útálom, amikor bevezetnek egy új modult, akkor újra menni kell az adott járművel. Tudom a legénység pótlása már nem most jött ki, de most vettem rá magam. Ez kábé olyan mint amikor a repülőkhöz betették a befecskendezést, kezdhettem kimaxolni újra a tech tree-t. Ennek úgy kéne működnie, hogy ha kitalálnak egy új modult, akkor csak annál a járműnél kéne kifejleszteni, amelyik még nem fullos. De hát ez a logika pont nem gazsira vall.
Mind1, más téma:Nektek nem csinál a játék memória szivárgást? Nem csata függő úgy vettem észre, elég ha csak a háttérben fut, bizonyos idő után már pofázik a Win7, hogy zárjak be programokat, aztán kábé a köv csatánál már ki is dob, mert megtelt 8giga memória. Még azt a fos lapozófájlt is visszakapcsoltam hátha segít, de nem.
Egy pár hónapja csinálja, erős a gyanúm, hogy valamelyik patch óta szar. -
SP4C3
veterán
válasz
CHaooSS #5003 üzenetére
Valahogy úgy. Csak őket is kötelezni kellene valahogy a "nem pofátlanságra".
100/100-as kellene, hogy legyen az alapcsomag és a ping értékekre is ki kellene, hogy külön térjenek a szerződésekben PL szintén.
Most kaptunk új modem-et.
Előnyök:
-Fejlettebb UI a beállításokban
-b/g/n szabvány (előző csak b/g wi-fi-vel volt szerelve)Hátrányok:
-Nem tud HTTPS oldalakat szűrni, mintha az url filter csak dísznek lenne.
-Nincs USB port (media servernek, az előzőn volt, ráadásul 3.0-ás)
-QoS használhatatlan
-Kényelmetlenebb UI a beállításokbanNonsense
1 Darab Gigabites hálózati csatlakozó (VDSL2 modem)
A szolgáltatóm azt sem tudja mi az a gigabit
Még megérteném, ha lenne rajta legalább 2 és akkor mondhatnánk, hogy belhálózaton tudunk fájlokat küldözgetni viszonylag gyorsan (~100 MegaByte/s) -
SP4C3
veterán
válasz
CHaooSS #4999 üzenetére
Már hogyne tudna. Felhívod a szolgáltatót (ISP), hogy foglalkozzanak a problémával, ha fos internet elérést szolgáltat, akkor meg váltasz szolgáltatót.
A teleportálgatás pont a ping-nek és a csomagveszteségnek (PacketLoss) köszönhető.
Normális isp nálunk sincs. 20/2 DL/UL csomagból 15/1 valósul meg. Ez így 2017-ben szégyen. A feltöltés is ugyanolyan fontos, mint a letöltés, csak a sok user nem foglalkozik ilyesmivel, csak fizet a x@r-ért.
-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #4997 üzenetére
Amíg ilyen bugok vannak, ne szarják a rengeteg járművet a játékba, hanem ezeket kéne javítaniuk...
Megjegyzem, 60-as pingem és 0% PL-em volt... -
SP4C3
veterán
válasz
CHaooSS #4971 üzenetére
Persze kell, csak tegnap már agyf@szt kaptam a pay2win t29-tôl. Ha amcsival megyek akkor ugye szétszednek a tigris 2-k, ha némettel megyek, akkor a T29, ha meg sovietekkel, akkor meg atgm-ek meg a spawnkiller g**ik.
Britek fhossák az apds-t leo-k meg a cheatfs-t. Én meg a stock gépeimmel halni járok a meccsekre. -
xavix13
őstag
válasz
CHaooSS #4905 üzenetére
Meg a matchmakingen is lehetne azért reszelni.
Nem rég meglett a tigris, de sztem értelmes meccset max ha 2-t mentem eddig vele, mert a gamek 90%-ában 6.7-es tankok ellen kell mennem, ráadásul a másik 2 tankom egy pz 4 f2 meg egy pz 3 m. Marha élvezetes 3!!! Br.-el nagyobb tankok ellen menni miután kilőtték alólam a tigrisem. Persze értem én hogy nem lehetek mindig én a top tier, meg csináljak ugyanolyan br-ű preseteket, de most akkor addig ne játszak a tigrissel míg nem grindolom ki a másikat meg egy panthert?
Legalább nézhetne átlagot mert egy 3.3/3.7/5.7 lineup VS. egy 6.7/6.7/6.7 lineup minden csak nem fair és könnyen elveheti egy kezdő játékos kedvét.
Öröm az ürömben, hogy a pz 4-et már a saját tierjében úgy lövik át mint a vajat, szóval teljesen mind1 hogy egy t34 vagy egy tiger 2 one shotol, sok minden nem változott. -
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #4878 üzenetére
Volt rá példa korábban is, de pl a Sherman vagy M18-as fedélzeti 12,7 mm-es géppuskájával is szedtem le repcsiket
-
milkabrams
őstag
válasz
CHaooSS #4864 üzenetére
A nagy lövedékesés miatt lesz nehéz, nekem. Párducnál +- 200m még belefér, legfeljebb nem pont a megcélzott helyen találom el, de ilyen nagy esésnél nem mindegy. Gondolom ez is prémium, lassan el kell kezdenem gyüjtögetni, T29, 30, 34 összesen meglesz vagy 100-120 euró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest