- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #6595 üzenetére
T26E1-1-gyel én is így voltam amíg nem volt javító, azóta viszont nem lőtték el a csövemet
Poroltóval ugyanez a helyzet: amíg nem volt, addig minden meccsen kigyújtottak, mióta megvan, nem voltam kigyújtva... -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #6578 üzenetére
Igaz, nem a spawnig, de Ru 251-essel, Walker Bulldog-gal és M18-assal én is a pálya szélén sunnyogok, hogy aztán hátbatámadhassam az ellenséget
A spawncampelés szerintem akkor is szemét dolog, más értelmes jétékban (Battlefield 3 és 4) sincs engedve, és meghalsz, ha spawncampelsz, vagy csak a spawn több száz m-es közelébe is merészkedsz
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6521 üzenetére
Két kattintásba szerintem nem hal bele senki.
-
Urna
tag
válasz
Malibutomi #6521 üzenetére
Hát ezt egyébként külön cikkben szokták leírni minden patch után 1 max 3 nappal hogy hogy és mint lehet framolni a CBT acces-t, igaz hogy még nincs kint. Szóval jogos a felháborodásod.
Viszont ha követted az eddigi fejlesztési fák megjelenését már nem új keletű hogy ott vannak a profil-eredmények-****CBT fülön, és a követelmények is évek óra ugyan azok: 5 győztes csata /nap , ami 3-mas vagy nagyobb rank és 70% aktivitás. Ha repülős fa akkor repülővel ha tankos tankkal.
És nem bántásból de az amerikai tankok óta ez a módi (legalább is én így emlékszem). -
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6519 üzenetére
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6514 üzenetére
"de nem mondjuk meg mik azok HAHA"
Immediately after the release of update 1.75 "La Résistance" you will be able to complete daily tasks at rank 3-6 ground vehicles with an activity of 70% or more and for each task you will receive an “Armoured Forces badge”.
For 12 badges from the 40 available you will will get access to the testing team."
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6506 üzenetére
Mikor oldják is fel? 2hét?
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #6496 üzenetére
Ja így más, csak az önszivatást ne vidd túlzásba, mert alkoholista leszel.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #6494 üzenetére
Ha meg tudod, akkor mit fakírkodsz?
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #6492 üzenetére
T25-tel ne szenvedj, egy nagy nulla. M26 egy fokkal jobb, de az is közelebb áll a useless-hez, mint a useful-hoz. P47D-28 is jobb, mint a 25-ös. A T26E-1-et meg csak azért fejlesztd ki, hogy átugord és nagy ívben elkerüld, mert nem marad hajad és idegrendszered sem ha azzal akarsz játszani.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6488 üzenetére
Áh kész vége én elvesztem. AMX50 Surbaissének 19-es tárja van. 7.5 sec alatt 303mm átütésű AP
Aaaaaaaaaaaaaaah -
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #6468 üzenetére
Aktiválok egy boostert +1br vagy felmegy a ping 50-ről ~700-ra.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6172 üzenetére
Ru 251 közel azonos páncéllal még egy kavicsot sem pattint
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #6172 üzenetére
Nem csak a prém. nemrég toronyoldalon kaptam egy T44-et Jacksonnal, kb. 50-70 méterről. Olyan szépen lepattant az M82-es, hogy csak tátogtam.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #6151 üzenetére
Ha jól tudom az APDS-el valamit variáltak az új peccs óta. Egyszóval nerfelték.
-
válasz
Malibutomi #5797 üzenetére
Egyszer én is elmennék egy ilyen helyre
4 éves korom óta rajongok a háborús gépezetekért. Első játékom a Battlefield vietnam volt ilyen téren. Midway szigeteki csata volt benne. Imádtam
. Kedvenc tankom az M4 sherman és az M18 a kedvenc gépeim Spitfire,P-51. Vietnémi háborúból az F4 Phantom.
-
válasz
Malibutomi #5789 üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #5789 üzenetére
"el tudom kepzelni hogy erezhettek magukat a szovetseges katonak mikor talalkoztak veluk."
És pedig csak némán állnak már.... amikor ott zakatoltak, jézus!Szerintem pár hét és tuti hozok pár érdekes képet!
Barátommal most ezt vettük célba, ha még áll ezen formájában: [link] -
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #5781 üzenetére
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #5779 üzenetére
Najsz.
Maus Haus? nem volt?
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #5732 üzenetére
"De ha mar realizmus, egy APDS-el meglott tank sem harcol tovabb, nem kell felrobbannia."
Ehhez lehetne még legalább 50 hasonlót mondani így vegyük úgy, hogy le sem írtad mert semmi értelme.APDS és APCR esetében meg külön volt módosítás, hogy sokkal kisebb eséllyel robbantják fel a lőszert... közben meg nem..
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #5709 üzenetére
Ráadásul heavy tankkal. Mert még egy papír TD-vel ESETLEG meg tudom érteni, na de egy kilőhetetlen OP fossal...
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #5691 üzenetére
Szar az egész.. le kéne copyzni csak a wotot... X menyiségű tank legyen csak adott BR-el és kész
pl. maus-t meg IS4-et is úgy lehetne használhatóvá tenni, hogy 6.7-7.3 meccsbe berakna 1-1et -
Drenadar
veterán
válasz
Malibutomi #5673 üzenetére
Hát, ne tankozz gyere repülj velünk :-D ott nincs ilyesmi ;-)
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #5671 üzenetére
az nem APCR hanem APBC.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #5665 üzenetére
haló, szépen kérdeztem.
APCR szerintem bugos, sokszor nálam sem történik semmi, közben vinnie kéne', mint forró kés a vajat. -
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #5663 üzenetére
Mivel lőtted?
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #5650 üzenetére
Ha nem viszed városba, hanem dombos terepen maradsz, nagyon durva tank
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #5646 üzenetére
T32 T95
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #5639 üzenetére
Nem hiszem, hogyszenvedek tovább az angolokkal, inkább fejlesztem az amcsi tankgyilkolásra alkalmas repcsiket és orosz tankokat, repcsiket. Csak úgy elég nehéz, hogy nagyon nem megy a légiharc.
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #5634 üzenetére
Még csak kezdő vagyok az angolokkal, de már most utálom a 40 mm-es lőszart, Maradnak az amcsik és oroszok.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #5634 üzenetére
Briteknek nagyon alacsony a BR-je.. FV 4202 is ott van 6.3-ban közben 50-es évek végén fejlesztették és bőven lehetne neki apds és mehetne 6.7-be.. többiről ne is beszéljünk.. egyedül 17pdr apds lőszert láttak a 2. vh-s tankok erre még L7-essel is lőnek minket.. kicsit vicc
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #5630 üzenetére
Mikor magyarokkal rak egy csapatba, egy pontot kell foglalni és tartani, magyarul kérem, hogy segítsenek, foglaljunk együtt és tartsuk.... Persze szarnak rá, majd a pálya szélén galamblövészetet játszva 3 perc után már mindkettőt kiszedték, 0 ponttal kiléptek a meccsből... Én meg egyedül húzom a pontot, és tartsam magam 5-6 csapatban foglaló tank ellen... Köszönjük...
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #5622 üzenetére
lehordanak mindenért ezek.. én amikor írtam, hogy vegyék ki a bad steel modifiert mivel mítosz volt az egész.. ezt Mr. Jentz is leírta, meg még a WWII Ballistics: Armor and Gunnery-ben is szerepelt ahonnan gazsiék sok mindent vettek, ha jól tudom. De persze szarnak bele...
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #5619 üzenetére
Hát igen két nagy baja van.. folyton szaros foglalgatások és a repülők.. miért nem lehet egy rohadt játékmód ahol nincs repülő és foglalgatni sem kell? szaros tank vs tank játékmód nincs.. a +-1es BR-t meg már régen el kellett volna felejteni
tele van baromággal a játék a történelmileg pontatlan lőszerektől kezdve a röhejes br-ig van itt minden.. -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #5617 üzenetére
Én meg nem szopatom magam a WT-vel. A repülést befejeztem egy bő éve, mert ott is a szopatás ment ezerrel, mostanra a tankos rész is sikeresen szét lett cseszve, ahogyan azt kell. Crossout-tal most elszórakozgatok, de a WT-nél inkább azt látom, hogy annak kedvez, aki fizet...
Engem legalábbis állandó jelleggel szopat, de rendesen...
Majd 4,5 év után elfelejtettem repülni, és 2 év után tankozni, mi? Nah persze.... -
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #5609 üzenetére
Néha van hogy nekem is, de olyan is volt hogy mentem kb 30 métert az amcsi T34-el mire kilőtt egy RU251
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #5609 üzenetére
"allandoan 7-8-10 killem van"
Váó mutasd a statjaid (a legjobbakat)
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #5595 üzenetére
Csak a toronyforgásukat tudnám feledni...
"Low tierben minden nemet AA op szinte."
Ha nem OP, akkor is leszedi a 20 mm-es azt a 7 repcsit
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #5565 üzenetére
Ezt a Hellcates pontfoglalást kipróbálom, eddig csak tankvadászatra használtam
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #5562 üzenetére
Igen nagyon gáz a helyzet és egyre csak jönnek az újabb és újabb gépek amikkel még jobban szétbasszák a játékot.. konkrétan, ha némettel vagyok amcsi ellen szinte mindig repülővel lőnek ki és azok döntik el.
szánalmas, hogy nem lehet repülők nélkül menni... vagy limitálják, hogy csapaton belül X jöhet ebből meg abból
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #5562 üzenetére
AB rosszabb ezen a téren
-
edari
őstag
válasz
Malibutomi #5553 üzenetére
Nálam király tigrisek mentek 60-al. Vicces látvány volt.
-
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi #5549 üzenetére
Repcsikhez van single mission. Tankoknál már nem csináltak.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #5529 üzenetére
mit kell itt nézni? teljesen átlagos csapat ez....
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #5529 üzenetére
Grat, gyôztél!
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #5523 üzenetére
245mm @ 30 degrees, from 1000 meters elég bíztató persze staliniumról akármi lepattanhat
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #5490 üzenetére
Kérdezd Franciát, ő hogy van ezzel a dologgal.
milkabrams:
Most azon gondolkozom mentem e már a nagy Sínain... Az csak SB-ben aktív nem? -
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #5459 üzenetére
Összekevered a valódi bokorral. A kozmetikai bokor kb 10 méter után eltűnik.
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #5455 üzenetére
Nálam még nem volt ilyen közepes-magas-ultra keverék grafikán, párszor megszívtam kerítés mögé bújó is6-ok miatt
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #5455 üzenetére
Viszont ez nem grafikai bug, szándékosan van ilyenre csinálva hogy ne jusson előnyhöz az aki aranyért vesz bokrot.
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #5405 üzenetére
itt legalább nincs az mint AB-ben, hogy kilő 2 tankot majd jön vadászbombázóval és kamikaze módjára kicsinál.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #5380 üzenetére
Csinaltam egy kis videot, ennyi bounce volt egy meccsen : [link]
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #5368 üzenetére
-
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi #5347 üzenetére
A replayben elvileg megmarad minden adat. Játékos név statisztika stb., csak akkor át kell nevezni és nem veszik el. Csak mert alapból törölgetni időnként.
-
edari
őstag
válasz
Malibutomi #5344 üzenetére
Na látod, a végén még azt hiszed sikeres vagy.
-
edari
őstag
válasz
Malibutomi #5338 üzenetére
Azok amúgy is azok voltak.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #4509 üzenetére
Ez oké. De majd figyeld meg, az idióta vérpistákat, azzal fognak szórakozni spawn után, hogy amíg nem találkozol enemy-vel, folyamatosan lőni fognak kedvtelésből, ezzel is fehívva a figyelmet rátok! Baromira nem jó. Amit te írsz, nálam kábé a csaták kb. 5%-ban fordult eddig elő, ezzel együtt tudtam élni.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Malibutomi #4509 üzenetére
Mert még árkádosabb lesz.
Ahelyett, hogy azt a "néhány" idiótát büntetnék meg, az egész közösséget büntetik.Ja, a topikja meg elérhetetlenné vált...Csak áthelyezték. -
edari
őstag
válasz
Malibutomi #4479 üzenetére
Elég megkérdeznem az M18-am legénységét amikor légelhárítóval 2 mp alatt garázsba küldenek.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #4457 üzenetére
A Witcher kegyetlen jól van fordítva. Jó még csak az 1-et toltam ki teljesen (abban még vállalható szinkron is volt), de ha azt nézzük, hogy a Project Red csapatában magyarok is vannak, akkor azért elvárt.
A WT az más. Ide szakmai angol kell, nem is kevés.Synaptic:
Sejtettem hogy ez lesz. Nincs ezzel baj, valakinek az jön be, másnak meg ez. Érdekes dolog, mert én pl. a WoT-tól hányok, felb*sz, törnöm-zúznom kell tőle, a WoWP meg szimplán vállalhatatlan, de pl most hogy kint voltam németben, munkatársakkal nyomtuk a WoWS-et szabadidőben, na azt nagyon eltalálta a Wargaming. Azt hittem, hogy az is baromság lesz, de a hajókra a HP mechanika nagyon jól illik, jól vannak balanszolva az osztályok (na jó a destroyerek nagyon OP-k jelenleg), jó a fizika, az effektek, maga a grafika, a hangok, persze vannak ott is f*szságok, de cserébe rengeteg élményt ad. Már mindjárt megvan az 5-ös hajóm is.
Nagyon kíváncsi leszek gazsiék mennyire találják el a hajós részt, de muszáj lesz nekik is behozni a nagyobb hajókat, hogy plusz tábort nyerjenek. -
Saccco
nagyúr
válasz
Malibutomi #4447 üzenetére
Azért, aki nem tud angolul, annak ez is nagyon megfelelő. BTW én is inkább angolul játszok mindennel.
-
edari
őstag
válasz
Tükörfordítás lvl 9999.
Egyébként én se tudom, hányingerem van a lefordított játékoktól.
-
SP4C3
veterán
válasz
+1
-
nagyúr
válasz
Malibutomi #4432 üzenetére
A francokat nincs, olyanokat szoktam rallizni a Pz. III. és IV. tankokkal.
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy megfelelő körülmények is kellenek. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #4410 üzenetére
Azért az 50k meg szokott lenni !
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4410 üzenetére
Persze azt még oszd el EU/US/RU szerverekre.
Szóval negyede se!
-
nagyúr
válasz
Malibutomi #4393 üzenetére
Pláne ha csak kemény valutáért veheted meg (lásd: M5A1 10 EUR vagy Black Prince 40 EUR).
Amúgy nyilván nem a tier1 lesz a drága, ellenben inkább arra irányult a kérdés/gondolat, hogy lesz-e egyáltalán játszható tank már az elején? -
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4388 üzenetére
Úton az update... még fél év és lent lesz...
-
nagyúr
válasz
Malibutomi #4383 üzenetére
Tudom, azért írtam.
Régebben, amikor még wagereztem, mindig egy ismerőssel együtt csináltam, hogy legalább egymásra számíthassunk. -
nagyúr
válasz
Malibutomi #4381 üzenetére
Én meg 41-es vagyok és 400 000-et már biztos pörgettem ki, bár 90%-ban order vagy 5000/7500 tallér jön.
A golden wager, főleg az 1500-as meg nagyon undorító. Lehetsz te a világ legjobb játékosa is, ha a csapatod egy kalap molylepke intelligenciájával játszik és emiatt bukod. -
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #4373 üzenetére
Semmi baj, épp írtam még ott (csak már kiléptél), hogy aznap nekem is hasogatott, pedig nem vagyok fejfájós. De sebaj, adtam az érzésnek, hajnal 3-ig nyomtam.
A legjobb köröm Kursk volt, 7 kill RB-ben, szemét módon elbújtam egy füstölgő roncs mögé, aztán meg hátba támadtam a cap-elő enemy-t. -
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #4369 üzenetére
Szép munka! Jungle ráadásul, nem könnyű pálya.
-
conqver
aktív tag
válasz
Malibutomi #4369 üzenetére
Szép
-
Saccco
nagyúr
válasz
Malibutomi #4366 üzenetére
LOL
Sose ellenőriztem. -
Saccco
nagyúr
válasz
Malibutomi #4361 üzenetére
Akkor van ilyen, ha szétlövik az ágyúcsövet. Ha durván sérült, akkor előfordul, hogy csak harmadikra lő rendesen. (Tölt, nem sül el, gyorsan tölt, megint nem sül el, gyorsan tölt, elsül.
)
Tegnapelőtt nekem is volt egy ilyen kilövöm/meghalok szituáció KV-1-gyel nem tudták kilőni a STUG III F-emet, pedig azt hittem, hogy vége. Kettőt talált, majdnem mindenki fekete lett, aztán kaphatott egy lövést és nem mozdult, utána nekem sikerült rálőni, majd assist lett belőle. (AB)
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #4359 üzenetére
Igen, ahogy rémlik nekem is többnyire újratölt olyankor. Meg kéne egyszer pontosan figyelni, hogyan is működik ez. Az tuti hogy olyan is volt már, hogy amikor átült a másik tag, már csak célozni kellett és lőni.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #4350 üzenetére
Jó lett a gif
Amúgy tudod mi történt? Igazából semmi csoda nincs ebben a csodás játékmechanika miatt. Amikor a gunnert meg commandert kilőtted, vagy a sofőrök közül kezdett el átülni valaki, vagy az egyik töltőkezelő. Utána hiába lőtted ki az egyik loadert, az ágyú csőre volt töltve, csak céloznia kellett az átült bakának.
Igazából ha fel van neki húzva a fürgeség (maximálisan 9.67mp lehet), simán átül ennyi idő alatt.
Az csak hab a tortán, hogy az ammo nem mindig robban.
De igazából való életben mi lett volna ebben a szituban? Az első toronylövés után kiugrált volna mindenki aki életben maradt. De ez egy játék. -
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4356 üzenetére
Bementem a Jumbo (76W)-val realozni, Tigris 2 P mindenhol!!! 5Killel fejeztem abból 4 Tigris II P és egy légelhárító... 1x haltam a jumbo-val aztán visszamentem a Fury Sherman-vel.
Első lettem, szégyen ez a játék. -
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #4354 üzenetére
Szar az egész.. pár napja visszatértem és elkezdtem játszogatni 8.0-ba, de borzalmas.. majd próbáltam 7-7.3-ban játszani, de sokszor felpakol és csak reszketek...
Jó lenne, ha végre elkülönítenék őket és mehetnék Maus-al vagy is4-el.. kb. 1 éve hozzájuk sem nyúltam -
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4352 üzenetére
LOOOL, ez a gif nagyonnagy :'D
Ma: HEAT lövedékkel (M4 105mm) telibevertem egy F2-es ammo rack-jét, na mi történt? Na mi? Nagy Büdös SEMMI!
-
nagyúr
válasz
Malibutomi #4350 üzenetére
Hasonlóan jártam ma én is. IS2-vel tornyon lőttem, túlélte és elhátrált. Keresem, egyszer csak meglátom, de ő lőtt hamarabb, szintén tornyon. Kb minden felrobbant az IS2-ben.
Mondjuk az ammo rack az furcsa kicsit, mert kb mindentől felrobban. Lehet a sabot miatt nem tette.(#4352) Malibutomi
Értettem elsőre is.
A sabotnak van egy ilyen hátránya, mivel kvázi egy solid shot, csak még annyira sem fregmentálódik.
Ellenben én egy 122-es robbanóval lőttem oldalba a tigrincset, és a tornyot ugyan kitakarította, de más baja nem lett. -
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4344 üzenetére
Azt hagyd, nekem is volt ilyen. Egy egész héten át minden este mikor játszottam legalább 1x arty-val öltek meg, persze az én meccsenkénti 10 Arty-m semmit nem ölt meg, persze egy csapattársat nekem is megtalált.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #4338 üzenetére
Szerintem most én is ráérek, kb 7-től, bocs hogy múltkor leráztalak, dráma volt itthon.
De tegnap beugrottam 1 kör erejéig a szuper kis USA lineup-ommal amivel veletek csapatunk mostanság. Lee-vel 3 kill, repcsivel 1 gepard (12 milissel, nem bombával), és Stuart little kisegérrel meg megint csak 3, meg 2 assist. Ja, és mindez a tetves sztálingárdon, amit már úúúúgy utálok, nagyon gyakran dobál oda.
Beállítottam faszán a primary meg special gun-okat az egéren, ne egyszerre lőjön, Lee-vel begyakoroltam a 75 millist a teszt pályán, mennyire kell ejteni a dinnyét. Nagyon jó kis tank, nem gondoltam volna.(#4336) donmackó:
Ja tényleg, az veled volt baszki!Igen, az volt a durva, hogy az ő spawn-juk a seggünkben volt, mégse lőtt ránk senki. Csak szerencsénk volt szerintem, de nagy FUN volt.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Malibutomi #4316 üzenetére
Használtam persze.
Közben mentem pár kört a repülős részével és azt kell mondjam, hogy jobban bejön
Német vonalon indultam el a BF109 felé. Nekem nagyon kedvenc gépem! Elég jókat lehet menni, csak nem találom a billentyű kombóknál a gép elhagyása gombot.. De ezt majd a repcsis topikban felteszem..
-
conqver
aktív tag
válasz
Malibutomi #4312 üzenetére
12cm egyértelmű Ru Bias.....
SP4C3 a rakétákban mindíg van egy távélesítő ami lehet lőporos, mechanikus stb.
Gondolj bele ha egy éles eszköz robban, jobb esetben jármű károsodik, rosszabb esetben mindenki meghal.
Ez a játék a valóságtól eléggé el van rugaszkodva de remek szórakozás a sok szarsággal együtt. -
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4312 üzenetére
Hat nem 12cm utan ahogy a jatekban az biztos. - Szerintem ilyen akkoriban még nem létezett, hogy egy adott távolság után élesedett a rakéta, ahhoz gps-es/infrás, vagy hasonló távolságmérő kell.
Szóval nem 12cm, hanem élesítve kerül a kilövősínre.
A WT forumon a userek ezt a parszaz metert mondtak illetve, hogy miutan a raketa elerte a toloero 85%-at. - Mert talán itt volt akkora a rakéta sebessége / mozgási energiája, hogy működésbe lépjen az elsütő szerkezet, ami egy nyomáskapcsoló a rakéta végén (általában) és vegyi úton gyújtja a rakéta robbanóanyagát (általában). Egyébként 85% baromi magas, de én is kíváncsi lennék hivatalos (nem sekrit dokuments) adatra.
-
conqver
aktív tag
válasz
Malibutomi #4305 üzenetére
Sokkal hamarabb élesednek azok a rakéták, hidd el
-
SP4C3
veterán
válasz
Ha ügyes vagy, akkor akár egy 7.62-es gépkarabély lövedékkel is felrobbantható egy rakéta, csak a végét kell eltalálni ahol a gyújtószerkezet van, és a célpontnak vége, különösen, hogy nem a páncélzatukról híresek a rocket launcherek, ugyebár.
Vagy esetleg TNT lövedékkel eltalálni a rakétáit?
-
nagyúr
válasz
+1 "Sekrit dokumints"
Gayjinnek látszólag annyi esze van mint egy kosár molylepkének és annyira következetesek, mint egy...nem tudom mi, de nem azok. -
SoulReaver
veterán
válasz
Malibutomi #4289 üzenetére
MInd1, már feladtam...
Abban is mentem 2-3 kört, de nincs spot nem láttam semmit...
-
SoulReaver
veterán
válasz
Malibutomi #4287 üzenetére
Nem. Mindig a sofőr ablakon lőnek be... De 1000 méterről is akár...
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #4278 üzenetére
Replay van?
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4252 üzenetére
Mind a négy ágat húzom
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4250 üzenetére
Nekem most van 6.2M SL
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4248 üzenetére
Akkor találkozunk jövőre, ha meglesz.
-
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi #4226 üzenetére
Oks. Hétvégén este 8-9-10 körül én is fenn szoktam lenni. Hétköznap, egyik hét délelőtt, másik héten este szintén. Inkább AB-ben játszom, a gyorsabb haladás miatt, PAtr0n-ékkal szoktam RB-zni. Játékban is szintén donmacko (rövid o-val).
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #4217 üzenetére
Bár volt pár változás és mostanában nem játszottam vele, meg prémium tank, de nekem az M26E1-el a legjobb a győzelmi arányom.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4217 üzenetére
Ezek szerint nem csak nekem tûnt fel. Am., ja az nekem is tetszik.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #4215 üzenetére
Nájsz!
Barátnôm ezt kv2-vel játszotta el.Remélem gaijin sürgôsen csinál valamit a US tankokkal, mert ha ez így megy tovább, akkor kilépek, mint sokan mások. Ja meg ez az új korlátozás is b@ssza a csôröm, nem lehet csillagot rakni a nem US tankokra. Balf@sz gaijin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest