- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Francia91
veterán
Meglehet, viszont féláron ennyi sikerélményem nekem is lehet
Amúgy semmivel sem egyszerűbb vele játékban, csak gyors, meg jó a lőszere. Cserébe a 12,7 mm-es is kiszed, egy guruló kartondoboz...
Viszont! 1 zóna - 3 killre 3.800 RP-t ad járműfejlesztésre, ami rohadt jó! Panther G-vel, 8 kill/0 halaelos nyertes meccsre kaptam 2.100 RP-t... Na ez a nem mindegy! -
-
-
Francia91
veterán
Nekem az 1.71 óta megy le nagy erdőben 40-re az FPS, de semmi egetrengető. Optimalizálni kéne a grafikát, mert régebben tipikus volt, hogy ha légvédelem lőtt téged, akkor akármilyen hardverrel és akármilyen grafikán 10 FPS-ed lett. De pl vannak bugos mapok is a kezdetektől, pl az "Advance to the Rhine". Itt mikor bead, a menüben 10-15 FPS van, lementem ULQ-ra, ugyanúgy 10-15 FPS.... Mikor bead a mapra a járművel, már megvan a rendes FPS-ed. Addig meg alig tudod kiválasztani a járművet is....
-
-
-
-
-
Francia91
veterán
Egy AMD FirePro M6100 van kinézve a Quadro 3000M helyére. Erősebb, újabb architektúra. Gyárilag megeszi a notim. Vagy ha találok elfogadható áron, akkor egy GTX 680M[link] megy majd bele, azzal maradna az Optimus, valamint játékban ez is egy elég combos videokártya. Gyárilag ezt is támogatja a Dell Precision M6600-as. BIOS hackeléssel pedig a Maxvell kártyák is lazán elfutnak ebben a notiban
Ez a Quadro 3000M amúgy a "leggyengébb" kártya, amivel adták ezt a notit anno. Bár nekem nincs vele bajom -
Francia91
veterán
Érdekes módon meccsen néha felugrik 20-30 másodpercre a ping 600-ra, aztán ahogy kib@sztak, visszamegy 60-ra...
Vagy van olyan is, amikor kivág meccsből szerverhiba miatt, és kapok szép 7 perc 30 másodperces crew lockot az összes slotra...
Nem tudják megkülönböztetni, hogy én léptem ki, vagy a szar szerver miatt cseszett ki a meccsből a WT? -
-
-
-
-
PAtr0n
addikt
Hát.... ha össze kellene számolni a játékra való költekezést, akkor nekem már kiforgathatott volna ilyenből vagy 10-et legalább. Ehelyett 1x kaptam 1 misit.
Már elég régóta 7 misin stagnálok, de régebben érezhetően jobban jött a lion, pedig akkor sem játszottam több prém cuccal. Mocskok, szépen levették a tejelőfaktort.@Francia:
Törődj már bele, ne nyarvogj milyen a csapat. -
donmackó
addikt
Múltkor amikor Patronnal meccseztünk, én is inkább repcsivel léptem be, mert a spawn pontot már befoglalták, ráadásul nem sokan maradtunk a csapatból. A másik pályán meg be sem léptem, mert ketten maradtunk.
(#5831) Francia91: Aki írta azokat a szép sorokat a chat-be az mennyire volt eredményes?
-
Malibutomi
nagyúr
-
-
Micsurin
nagyúr
Nem szóltam.... megvettem magától a fejlesztéseket.
(Lejjebb ment még így is a számlám... ha ilyen csori lennél már feltűnne az az 1-1 ezer vesztesség is.
)
...nem tűnt fel az a kis vacak pipa...Az tier mennyi vagy melyik az első olyan? Mert csak Shot. Mk."x" nevú tölteteket látok.
-
CHaooSS
őstag
-
CHaooSS
őstag
"Ja! Sokkal jobb, ott rankokra megy és nem +-1, hanem +2 a szórás. Meg HP bar, meg az IS-3 10mp-es reload time, meg mintha távirányítós plastic tankocskával mennék" konkrétan mindenről beszéltél csak az egyenlő mennyiségű tankról nem
10db 6.7, 3db 7.0, 1db 7.3, 1db 7.7 egyenlően mind a két csapatnál
sokkal több értelme van ennek mint ami most folyik... 6.7-7.0 csapat ellen bedob egy 7.0-7.3 csapatot megspékelve néha pár db 7.7-essel ? hát mi ez a viccemellett repülőknek sem ártana limit vagy legalább simulátor irányítás mert minden meccsen látok legalább 4 brit vagy amcsi rakétás g*cit
-
Malibutomi
nagyúr
Amcsi
Tank: T92 - M47 - M103 (T5)
Repcsi: F-86A-5 - F9F-2 (T5)Nemet
Tank: Tiger2 H - Panther G - Kugelblitz - Ferdinand (T4)
Repcsi: BF109F2 - FW190A4 (T2)Orosz
Tank: T54 1949 - IS4M - SU-100 (T5)
Repcsi: I185 - LA7 (T4)Angol
Tank: Centurion Mk10 - Conqueror (T5)
Repcsi: Typhoon - Spitfire MkII (T3)Japan
Tank: M41A1 - ST-A1 (T4)
Repcsi: A6M2N- KI43II (T2) -
Francia91
veterán
Én már napok óta be sem léptem a WT-be, egyszerűen meguntam, hogy csak énviszem valamire a csapatban, megszakadhatok, de akkor is hatan b@sznak engem egymagamat... Korábban raktam be screenshootokat, a csapatom pár perc alatt kipusztul, én lövök 5-6 tankot, pontot foglalok, de egyedül cseszhetem... Meguntam, lassan egy hete jól elvagyok a WT nélkül
4-4,5 évvel ezelőtt még normális userekkel találkoztál reálban, most nulla a szellemi szint... Így tovább... -
milkabrams
őstag
tigris kilövése gyerekjáték, a párduc már nagyobb probbléma mivel nem biztos, hogy pont jó helyen találom el a lövegpajzsot, az IS széria az igazán kemény dolog, még a torony hátulját sem viszi be az M62-es, azt a görgők közt kell lőni, ha pont oldalt helyezkedsz el csak 90 mm-et kell átvinnie, általában sikerül is. A Porsche tornyos Királytigris és Ferdinand sem szokott nagy gondot okozni, persze a ferdit szemből semmiképp viszont a Királytigrist át lehet lőni a cső mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest