-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7322 üzenetére
Érdekes? szimplán op a centurion mk10 és a vickers mbt
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7308 üzenetére
"Egyebkent az a jo, hogy az ellenfeleknek mind vannak a gokartjaik...ha veltlen mondjuk 10-20 masodfperccel kesobb rak a csataba mar fujhatom is, kiszednek a spawntol nem messze ugy hogy ok mar atszeltek az egeszterkepet."
SP4C3-nak is folyton mondom, hogy kapcsolja ki azt a szart, de nem hajlandó.. én inkább többet várok minthogy később rakjon be
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7306 üzenetére
Érdekes, mi inkább németeken ellen megyünk ketten vagy négyen. illetve oroszok ellen sokat.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7303 üzenetére
Már bocs, de saját tapasztalatról beszélek... mikor meguntam m103-al utána direkt összenéztem a meccseket és 8.0 amcsi-brit erősebb.. kapásból az a legnagyobb különbség, hogy sokkal kevesebbszer rakja össze szovjet-német-franciát
persze fel nem tudom fogni ,hogy miért engedi ilyen sokat össze a németeket a szovjetekkel 7.7-ig.. persze mindenhol máshol meg németeket szopnak szóval legalább itt nyernek..
jó lenne, ha 1.77-ben visszahoznák már azt, hogy britekkel és amcsikkal is mehetnek mert kicsit gáz, hogy szövetségben lévő nemzetek nem játszhatnak együtt.. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #7303 üzenetére
Nem tudok mar szerkeszteni:
Tegyuk hozza en szinte mindig 9.0-t kapok az egy darab 8.0 Chieftain-el.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7297 üzenetére
8.0-ban pedig erősebb az amcsi-brit, 7.7-ig esélyük sincs, de amint 8.0 van többször nyerünk
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7294 üzenetére
Chieftain ágba nem illik meg amúgy is 1.150.000 RP már az a rész szóval csak conqueror után mehet
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7274 üzenetére
Warbond úgy működött, hogy:
1 hónap alatt x mennyiséget összeszedtél és a hónap végén elszórtad a store-ban, különben elvesztek a warbondjaid.
-Folyamat dobálták az értesítéseket, hogy prém járműveket lehet szerezni warbond-dal, holott mindenki tudott róla, csak egyszerűen elérhetetlen volt az a röpke 3600 warbond...
Ezeknek az idiótáknak kellett egy év, hogy végre felismerjék és változtassanak
Warbond most úgy működik, hogy:
X mennyiségű warbondot összeszedsz (nekem mindig maxon van, folyamat sír, hogy már több nem fér el), nem veszik el havonta a warbond, hanem helyette veszel special task-okat warbondért természetesen, amiket qrva nehéz lesz megcsinálni cserébe kapsz 1 medált per special task, AMI VISZONT már havonta elveszik, így akkora pofont adtak a SZ@Rnak, hogy ezt a történelemkönyvekbe is bele lehetne írni, ekkora patkányságot hogy még az iskolában is tanítsák. Ez a baklövés történelmi nagyságrendekkel bíró hülyeség volt.
Röviden, eddig sem lehetett prém járművet szerezni a warbond shop-ban, ezután még annyira sem lehet, ne is fáradj, lehetsz akármennyire jó player, hacsak nem napi egy héten át játszol, akkor kb lehetetlen.
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7271 üzenetére
Na ugye-ugye. Még jó hogy tegnap kérdeztem ki használja a funkciót (bár nem igazán válaszolt senki).
Számomra is tök hasznos. Vannak olyan szituk nyilván mikor nincs az embernek lehetősége méregetni, de mondjuk távoli tiszta célpont ellen nagyon hasznos, mert jóval nagyobb az esélyed egy lövéssel likvidálni. Ha pedig ne adj isten mellélősz, könnyen felfedi a poziciód és sokkal nehezebb az ember dolga.
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7269 üzenetére
Nekem is volt egy tegnap. Szinte hihetetlen, de a t-54 apds-el fronton 1 lövéssel kivégezte.
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7244 üzenetére
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7218 üzenetére
Hatalmasat ugrottak és most kicsit beszartam.. Leopard 2K meg egy vicc ezekhez képest.. messze nem egy liga
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7210 üzenetére
Nem tudom mi volt a bajuk a hull break-el.. pedig rendesen működött most meg kb. semmit nem lehet megölni
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #7204 üzenetére
Az Object 906 15 mm-es toronypáncélját "sem tudják" lemodellezni, amikor T34-essel lepattanót lövök a tornyára...
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7207 üzenetére
Hát valójában én sem mentem sokat.. Talán 150 csatám van T64-el meg Kpz-vel. Viszont újak érdekelnek mert németek is végre kapnak 120milis löveget amivel lehet gyilkolni a T64-et
Illetve Franciák érdekelnek még, remélem AMX-40et megkapjuk. GIAT G1 L/52 azért nem semmiMivel majdnem ugyan az mint Leclerc által használt ezért valós átütés 500mm körül van 2km-en. Persze, ha bekerül kapásból -100mm v mégtöbbre kell számítani viszont még akkor is úgy megy majd mint kés a vajon
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7204 üzenetére
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #7186 üzenetére
T34-essel is only 7.7 ellen megyek...
-
válasz
Malibutomi #7180 üzenetére
-
válasz
Malibutomi #7178 üzenetére
Majd akkor dobok Pü-t és úgy dobom a requestet. Megnézem nekem is ilyen-e.
-
válasz
Malibutomi #7175 üzenetére
Majd megnézem, csak eddig az alső részen voltam. Amúgy küldtem friend-et kb 1 hete. Ultrán vagyok minden maxon.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #7175 üzenetére
Nálam is ilyen. Medium grafikán vagyok, de messziről, külső nézetből nem látszanak a falak, a mögötte lévő tank pedig látszik. Közel-kelet pályán is ugyanez van
-
válasz
Malibutomi #7173 üzenetére
Ezt nem vettem még észre, néha a föld alá látok de ugye ott nincs tank
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7169 üzenetére
3 dolog van amiről lehet beszélni a többinek értelme nincs
1. lőszerek: apcr-apds nerf, illetve irreálisan működő aphe lőszerek
2. matchmaking
3. röhejesen alacsony jutalom a tank csatákban2. legalább már folyamatban van mai naptól mivel jönnek az újabb tier 6-os tankok így van rá remény, hogy feljebb megy a br és végre nem kell 8.3-tól kezdve csak 9.0-ba harcolni, lejjebb viszont ugyan úgy szar marad sajnos.. ./
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7167 üzenetére
De most hogy jönnek ide az alap dolgok amikről szó sincs? berakom ide az apds-t meg többi lőszert amit már többször is mondtak fórumon és most itt is megerősítették erre elkezdek beszélni másról amiről szó nem volt
én legalább örülök annak, hogy használhatóbb lesz az apds ami elég sok fejfájást okoz
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7164 üzenetére
évek óta? azóta el van baszva amióta bent van és szó nem volt arról, hogy hozzá akarnak nyúlni
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #7164 üzenetére
Az nekem nem elég, hogy "kezdődik"
Majd ha látom az eredményét, akkor azt mondom, hogy oké -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #7155 üzenetére
Nem szoktam én sem, de az IS-6 elől muszáj volt valahova bújnom... Persze ott meg egy francia szemét volt....
(#7154) CHaooSS
Tudod mi a szánalmas? Hogy miután elbasztam egy nullás meccsel a 300%-os RP Boostert, T34-gyel 6.7-be tett be, 1 zóna és 6 killes nyertes meccs...
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #7141 üzenetére
Maginot-on nekem is, de asszem csak laptopon...
Meg aztán van 1-2 pálya még ahol konrkétan az agyam füstöl le a villódzástól. Nem igazán tökéletes ez a Dagor Engine sem, de legalább foglalkoznak vele. Ez az új AA meg kifejezetten jól fest a videón.
Szerintem azért pofozgatják most az engine-t is, mert lassan jön a WoT-ba a vadi új motor, aztán nem akarják a grafikai előnyt elveszíteni. -
válasz
Malibutomi #7143 üzenetére
+1 nekem is a barna fa részek villódzanak.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7141 üzenetére
villogó házak? még soha nem láttam
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
Malibutomi #7123 üzenetére
Jogos a pont, szoktam egyébként mindkét felével játszani és én nem figyeltem most.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7123 üzenetére
Ne légy ilyen ellenszenves!
Semmi baj azzal, ha ide (is) írt a repcsikről, a másik topicban is volt már szó tankokról, amilyen kevés a player, simán lehetne egy topic alatt az egész (elvégre egy ugyanazon játék) szvsz.
-
válasz
Malibutomi #7108 üzenetére
Észrevettem, valami múltkor a Super Pershingem felgyújtogatta folyton, átütötte a tankom.
-
válasz
Malibutomi #7105 üzenetére
Igen, egyszer shermannal volt egy olyan,hogy rálőttem egy Tigris 2-re ugyan ilyen szögből majd a toronyba ment be én úgy meglepődtem, hogy majdnem kilőttek. Meg vadásszal a T34-57 tornya mellett belőttem egyet és emlékeim szerint meg is halt.
-
válasz
Malibutomi #7103 üzenetére
Vagy mikor a legvékonyabb pontra nem megy át 3 méterről
Vagy mikor értelmetlen lepattanások, random bepattan a tankba.
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #7100 üzenetére
Gondolom vicces
-
válasz
Malibutomi #7060 üzenetére
Igen ám, de az milyen játék már,hogy belépsz a csatába és 2 perc múlva vége? Játék és fejlődés úgy hogy? Magyarázd el nekem.. Mikor a csapat fele fent campel a map tetején és se lelőni nem tudod se semmi mert gyáva féreg és mire felérsz vége a csatának.
-
válasz
Malibutomi #7058 üzenetére
Én nekem nem is volt és nem is lesz bomber. Vadász forever. Jobb a kill or be killed-et játszani.
-
válasz
Malibutomi #7055 üzenetére
Ez főleg azért van mert a sok barom bombázóval ment és mire bejutottál a csatába vadásszal vége volt a csatának mert 8k méteren a bombázót mindent taroltak.
-
gabro0
őstag
válasz
Malibutomi #7055 üzenetére
Ferdi javítása 21k árkádban, Tigris II 7k. Ha nem nyersz és nem vagy a top3-ban elbuksz vagy 15k-t.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7043 üzenetére
Ugyan annyit öltek és nem hagytak foglalni.. Lehet, hogy több területetek volt, de pont a lényeg nem volt meg a foglalás
-
Alg
veterán
válasz
Malibutomi #7012 üzenetére
Ezzel csak az a baj hogy a meccsek nagyon nagy részében a kezdeti csihipuhi után vagy az ellenség lesz hatalmas fölényben és esélyed sincs egy jó meccsre, vagy a saját csapatod és rohanhatsz utánuk hogy legyen legalább 1-2 killed...
Szóval a legtöbb helyen én is kitaláltam magamnak a kis genyó helyeimet
-
gabro0
őstag
válasz
Malibutomi #6999 üzenetére
Hát ez hatalmas
-
CHaooSS
őstag
válasz
Kéne pár aztán el lehetne repíteni egy Maust
-
válasz
Benne vagyok, van bulldogom hozzá.
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Malibutomi #6995 üzenetére
Utolsó lettél 64% aktivitással?
-
Alg
veterán
válasz
Malibutomi #6995 üzenetére
Battle time 1:42?
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #6977 üzenetére
Régen sem átlag alapján rakott be. Beraksz 1.0-ás tankok közé egy M60A1-et, akkor majd pz4 ellen mész?
Amúgy Jumboval én is full 5.3-5.7 ellen megyek. -
CHaooSS
őstag
válasz
Francia jó mert akárkivel lehetnek és adott br-ben meg szinte mindig erősebb csapatba kerül.
62.9% Lorraine , 69,8% AMX-13 és 68,4% Foch-al a win-em -
Alg
veterán
válasz
Malibutomi #6979 üzenetére
50 alatt is ugyanez...
ráadásul mikor nagyritkán a saját br-be tesz be, akkor meg a csapatom van 90%-ban egyel lentebb és 5 perc alatt vége 2-3 killel az egész bagázsnak
-
Francia91
veterán
válasz
Csak azt tudom, hogy ezzel a folyamatos +1.0-ba dobálással csodálatosan el van b*szva az egész rendszer... Egy játszhatatlan szemét.... A stock tankjaimmal + 1.0-ban vagyok kénytelen szopni, mert Gaijin-nak ilyen kedve van...
-
Alg
veterán
válasz
Malibutomi #6967 üzenetére
Ma királytigrist vagy 4szer lőttem meg full derékszögből oldalról meg hátulról a 76-os amcsi ágyúval, mind lepattant... persze ő elsőre bárhová lőve kiütött
éljen az uptier
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #6957 üzenetére
Szép munka katona!
Szeretem az ilyen epic meccseket, sajnos nagyon ritka, de ezért szeretek még mindig játszani. Amikor jól elhúzódik egy meccs, megy az adok-kapok kill is van, élmény is van.Tavaly volt egy hasonló meccsem németekkel eastern Europe-on, legyaktak minket elég hamar, de sikerült megfordítani a meccset a végére. Tigrissel kezdtem, volt tán 1 killem max 2. aztán kilőttek, bementem Jagdpantherrel, de ezek már a házak közül, dombról, mindenhonnan lőttek, csak mögülünk nem (akkor már élt a spawnvédelmi zóna). Elkezdtem tolatni (igen azzal a kemény 2-3 km/h-val), és forgattam a Jagdot ahogy bírtam, lett rajtam vagy 12-15 lepattanó, kilőttem 4-et, keményebb dögöket is, aztán mentem foglalni középre (1 cap volt a mapon), meg is nyertük.
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #6957 üzenetére
Ez igen! Igazi hun harcos! Megmutattad ezeknek a punciknak milyen vér csörgedezik az ereinkben!
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6915 üzenetére
Na várjunk csak tényleg nem stimmel valamit.. de most akkor pontosan mit is néz?
-
válasz
Malibutomi #6915 üzenetére
1700/576/65 nekem.
-
válasz
Malibutomi #6913 üzenetére
Nem, mivel nem repülőztem meg nem is nagyon játszottam a játékkal egész ünnep alatt, és úgy nem lehet 1000+ csatám. 10 kill se volt repcsivel mivel nem mentem tankkal meg mostanság max 8-9 kill volt.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6859 üzenetére
emlékszem amikor T10M-nek "véletlenül" 152milissel megegyező robbanóanyaga volt..
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #6843 üzenetére
Jaja, de lópikula az ágyúja, ezért a felsőt venném.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6840 üzenetére
Tudjuk. Meg mondtam is, hogy ugyan olyan ritka mint az e100 vagy más ilyen event tank.
Vagy tévedek? -
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #6840 üzenetére
Pedig a felső a p2w, az alsó meg sim-ben jó, ha nem öl meg a saját csapatod...
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #6821 üzenetére
Tiger II-es ellen még boldogulsz az M36-ossal, az IS-6 meg külön kategória
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #6804 üzenetére
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6804 üzenetére
Tudtommal ugyan annyi számban van mint E100 vagy más ritkább event tank és akinek megvan az használja is szépen
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6801 üzenetére
Ki mondta, hogy a legritkább?
biztos nem az aki látja a statisztikát
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Malibutomi #6790 üzenetére
Az még a jobbik eset, apcr-el én még ölni nem öltem, talán hazudok mintha t92-vel megöltem volna egy bt-5-t, de nem vagyok biztos benne hogy sikerült...
Ezt az ágat nem húztam, nem sűrűn találkozok ilyen m47 meg hasonló szekerekkel...
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Malibutomi #6786 üzenetére
Neki van az alap APCR lőszere? Az mennyire szopatás a Gaijintól, úgy mint a T92-nél meg az M56-nál is az volt..
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6786 üzenetére
Kihagyom... M48 se érdekel csak M60-at fogom elkezdeni
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Malibutomi #6769 üzenetére
Sry, nem neked ment, csak rosszra nyomtam
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #6774 üzenetére
Már megmondtam, csak a nevében Realistic...
Panther II mikor is harcolt T-62-esek és hidegháborús szarok ellen? Tiger II-es mikor harcolt világháború utáni T-54-es ellen? De a PT-76 is 1950-es évek utáni cucc. És sorolhatnám estig.... Ne keress benne realitást, mikor az Object 906-os 15 mm-es toronypáncéljáról pattansz 320 mm-es átütéssel... -
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #6774 üzenetére
Jaja, ha ilyen effektívek lettek volna, akkor az összes tigrist beolvasztották volna és wirbel/opwind készült volna belőlük és most németül beszélgetnénk.
Erről jut eszembe: Die Käfer - Changeover Day (Wolfenstein II: The New Colossus Soundtrack)
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #6771 üzenetére
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Malibutomi #6764 üzenetére
Akkor ahhoz mit szólsz mikor húzóra 20 csatán keresztül mást nem csinálsz csak bemész meghalni, mert mire a ponthoz érsz, már egy ru mögötted van, és a spawnodról kilő, sajnos ez rb, itt nincs indikátor, sajnos sok a dögevő is, egyre több, én pontra alapból nem megyek mert az arty szanaszét szed, rb-ben csak is pálya széle, ismerni kell a pálya minden bugyrát, és azt is hogy az enemy hol megy, és merre van, mert ahhoz ismerned kell a másik végletet+azt is hogy milyen nemzet ellen mész, ha Németek ellen akkor számítanod kell arra hogy gyorsabbak nálad, ha amcsik akkor lassabbak, bár ez is szinttől függ, mert M18, meg T92 azért gyors... Én azt mondom hogy ne egy csatáról vond le a következtetést, menni kell legalább 3-500 csatát ahhoz... Lassabbak a járművek, nem olyan mozgékonyak, és nincs zöld kereszt, de ha megszokod, és ráérzel, akkor már Ab nem is fog érdekelni(meg amúgy is a jutalom valamivel több rb-ben)
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6764 üzenetére
Dehogy csak a Franciáknál.... M18 kivételével egyiknél nem működik rendesen
-
gabro0
őstag
válasz
Malibutomi #6752 üzenetére
Na az rohadt idegesítő. Ráadásul semmi valóságalapja nincs.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #6752 üzenetére
Gazsi féle omplementacio: ha én aphebc-vel telibelövöm a panther/tiger oldalát, akkor sárga lesz a lőszer, ha a tiger meglövi az m18-am láncvezető kerekét, akkor TANK BURNT DOWN... Ha én a T95E1-el telibelövöm bármelyik soviet tank lőszerét, akkor elfeketedik, ha az én MBT70-em lőszerét bármi eltalálja, akkor instant halál.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6749 üzenetére
akkor fícsör. Gondolom egyik patch-ben sem tüntették fel..
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6747 üzenetére
nem csak franciákkal vettem már észre, de eddig ez volt a legkomolyabb eset.. legalább ilyenkor rendesen eltűnik a lőszere vagy neki megmarad csak nem látszik?
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Malibutomi #6736 üzenetére
Ahhoz hogy összeszokj egy társasággal, nagyon sok csatát kell mennetek, kommunikáció nélkül meg szinte lehetetlen összedolgozni, maximum annyit tehetünk hogy mindenki a saját stílusában játszik...
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Malibutomi #6733 üzenetére
Jó is lenne, csak "véletlen" hogy az enemy-nél is van egy squad, vagy ha nincs, akkor olyan pro++++ játékosok az ellenfelek, hogy esélyed nincs..de több haszna van az tény, mint solo-ba..
Volt MDV tagként megjártam a cw minden bugyrát, illetve ha wagerezni kellet 4-es squadba nem volt probléma, de már jó ideje egyedül tolom én is, azért gondoltam hogy hátha lehetne valamit alakítani itt páran...
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Malibutomi #6722 üzenetére
Nagyon sok a javítási költség, most nekem van pár nap Prémiumom, bementem a Ho-ro Talizmános tankkal, 1 tankot kiszedtem, aztán a prém fókával leszedtem egy Jetet, vesztettünk, de még így is kaptam 35ezer ezüstöt, meg 8k fejlesztési pontot, kb 45%-os harci aránnyal, ellenben prémium nélkül 7.0-ban 12 kilőtt tank, 4 kill+6k pont után kaptam 1200 pontot a fejlesztésre, meg 880 pontot a modulokra, ez a pofátlan!
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #6722 üzenetére
Mint az állat!
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Malibutomi #6707 üzenetére
Köszi neked és Francia91-nek is. Megpróbálom, hátha összejön annyi.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #6697 üzenetére
Szerintem van abban valami, hogy a jobb képességű játékosokat direkt szopatja Gazsi. A fészes csoportban is voltak példák erre, videóval, hogy hogyan tol ki a pro játékosokkal a "low level balance". Nem csak a BR-t figyeli az MM, hanem hogy kinek milyen a statja ebben biztos vagyok. Ezt úgy tudom elképzelni, hogy az egyik csapatba (a nagy valószínűséggel vesztesbe), tesz 1-2 max 3 pro játékost a többi paradicsom, a másikba meg átlagosból vagy átlagon felüliből jó sokat. A staton is ez látszik amit belinkeltél. Az ellenfélnél alig volt olyan tag, aki alig csinált valamit, mindenki hasznos tagja volt a csapatnak, nálatok meg összesen 3 ember ért valamit is. Rengetegszer találkozok ezzel én is, ugyanilyen felállásban.
Ezt a már nem tudom a németek szopátására sem felírni, mert most amcsikat húzom (jelenleg BR 4.3), 70% kikapunk a csak német, vagy német/japán kombótól.maximilian4:
Most esett le, hogy téged már ismerlek a Lenovo ideapad topicból
Én ha nem asztalin nyomom, akkor az Y700-at használom (GTX960), medium beállítások mellett is van 40 körüli fps-em, és még szép is marad a játék. De ezt soha nem volt idegzetem kitapasztalni, hogy melyik beálítást kellene piszkálni ahhoz, hogy növeljem az esélyeimet a harcban. A füvet nyilván kikapcsoltam, mert az durván csökkenti domb feletti átnézegetéskor az esélyeket, meg legalább nem rejti el a csótány lapos tankokat sem (ASU-57 pl. ) -
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6687 üzenetére
Azt nem értem miért nem értik meg, hogy nagyon unfair, ha 3-4 nemzet megy 1 ellen.. ugyan ez volt németekkel is.. kicsit szánalmas
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #6687 üzenetére
Ó bocsánat, nem figyeltem eléggé.
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #6685 üzenetére
Lemossák az oroszokat? Mi op amcsik 4.7 meg pár M18. Oroszok full IS1, T-34-85. Ha esetleg van nálunk egy T25 vagy Jackson, akkor az oroszok tele vannak IS2-vel. A németeket sajnálom, de az oroszokat pont nem tudom.
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Malibutomi #6661 üzenetére
Én sokáig játszottam ulq-n, de nem azért mert kedvem volt hozzá,hanem éppen gépem nem volt a játékhoz, de azért azt tudni kell hogy mivel ulq, így olyan dolgokat nem lát az ember amit egy uhq lát, és amit egy uhq lát, azt egy ulq nem, ezt értsd úgy hogy pl én a repülőt reálban csak akkor láttam mikor kb 70-100 méterre volt tőlem, akkor is csak egy elmosódott pontot, a szárazföldön "átlátsz a falon" de sok esetben olyan dolgokat élesen nem látsz, pl egy kilátszó kupola, vagy egy kilógó ágyúcső,amit pl én magas grafikán látok, de egy ulq-s nem..
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #6661 üzenetére
Néha látok videót, hogy 300 FPS-sel tolja ULQ-n... Na mondom jó gyenge videokártyád lehet, biztosan azér ULQ-zol....
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #6659 üzenetére
Nem az a vicc mikor messziről lő ki, hanem mikor egy erdők keresztül vagy a homokvihar mélyéről.
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #6645 üzenetére
Én meg megvettem a t-44 100-at, de valahogy éreztem hogy pénzkidobás lesz. Ha berakom folyamat (eddig 10-ből 10x) 7,7- 8-as ellent dobál be. Mire a tankot így kifejleszteném 6x kapnék agyvérzést, nem ér ennyit az egész. Ráadásul miután kifejleszteném sem lenne igazán több esélyem. Viszont az is2, is2 44, t-44 kombóval arcade-ban csak úgy termelem a lóvét. 6,7-nél erősebb ellenfeleket nem igazán dobál be, sőt itt inkább gyengébbeket.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6639 üzenetére
Rendszeresen játszok franciákkal, de amx-ek úgy hullanak mint a legyek. Aki nem jó játékos az pillanatok alatt meghal vele mivel 6.7-ben szemből nem sok mindent lő át.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #6639 üzenetére
Én ma egy T95E1-el lőttem az object 120-ra és hirtelen megnőtt az ágyú szórása (1600m-en célttévesztett a közepétől), nem hittem a szememnek, 6 lövedék ment így félre, addigra befejezte a javítást....
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #6627 üzenetére
Ez ESP+Aimbot. Report.
Ez most arcade vagy real?
-
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi #6627 üzenetére
Szerintem gyanús hogy aimbot-ot használ. Reportold, majd gazsiék eldöntik.
-
t.imi
addikt
válasz
Malibutomi #6625 üzenetére
Köszi a gyorsat
Évek óta "csézik", ott már megszokta a felhozatalt szerintem
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #6621 üzenetére
A Tiger II-eshez képest sokkal jobban állja a sarat, fürgébb is
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Malibutomi #6617 üzenetére
Stalinium
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #6597 üzenetére
Amíg németeztem, mindig csövet lőttek. Tiger I H-nak ha ellőtték a motorját, fekete lett a cső is. Ha 1 crew member halt meg, vitte a csövet is.
Én ott éltem át a legtöbb csőfétist. Jómúltkor OST-al, SU 100Y, kifeketítem a csövét, kilőttem a töltőt, és kb. 5 mp múlva visszalő, halott voltam. Ettől még az a jobb, amikor a áll a domb szélén a KV-1, kilövöm a váltóját hátulról/oldalról 3x, jobban nem láttam rá, erre pár mp. múlva vígan legurul, széthulott váltóval. Biztos csak a kéziféket kellett kiengedni.
Francia:
Én is a heavy dögöket várom már USA-nál, végre kiélhetem magam a németek ellen -
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #6597 üzenetére
Jó sok lőszere volt akkor. Csak reméld hogy a nyomorult a legdrágább lövedékkel lőtte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest