- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Dewri
aktív tag
válasz
CHaooSS #7067 üzenetére
A google fordítóba lehet oroszul is gépelni... Beírva a szöveget ezt adja, a szokásos google fordító minőségben:
"hogy a tankok lezáródtak"
"küldött kibaszott tinédzser"
Én néha a "fucking kids" szóösszetételt szoktam írni sikeres csaták esetén, gondolom ez valami orosz megfelelője ennek.
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #7006 üzenetére
Ma mentem egy kört vele, az alaplőszerrel 3 Tiger II-est lőttem ki frontból...
Viszont most van prémiumom, meg a Cromwell V-re talizmánom, így most kell húzni a briteket, ott 4.7-ig voltam meg eddig, de ráhagytam, mert ráuntam, hogy 5-6 killes nyertes Reál meccsekre is kaptam 1.400 Rp-ket... Úgy sose fejlesztek ki 7.0-ig brit tankokat
A ruszkikat kihúztam 7.7-ig nagyjából a célom meglett. Most a britek vannak soron, mert most használható RP mennyiséget tudok összekapargatni. Csak hát ugye fos csapattal nem egy leányálom....
Ráadásul folyamatos 5.7 ellen az egyetlen 4.7-es tankommal... -
-
válasz
CHaooSS #6888 üzenetére
Nekem tegnap volt jó, A tankom mint a bozót olyan, beraktam a 2 bokor közé és C-nél vártam a tankot akik jöttek is, 2 kiszedve a többi elkezdett lőni de szegények nem tudtak hova lőjenek a bokortól, végül egy Tiger 2 lőtt be alulról.
A videót meg gondoltam összefűzöm egy játékos nézettel és úgy talán jobb.[link]
-
Urna
tag
válasz
CHaooSS #6881 üzenetére
A külső nézeted megkapod a szimóban, meg az optikából való célzást is annyira azért lehet árkád, a felé célzást se rajzolja közepes távon túl ( ha minden igaz 600m) , de az hogy neked segít hogy látod " hol kell belőni " az annak help aki kezdi vagy nem ismered a tankot. Akik magas szinten játszanak nem állnak meg nézegetni hogy hol zöldül a kereszt, mondom, egyszerű reakcióidőn múlik már a célzás, meg pontosságról.
Az ha látsz mindenkit szerinted csak könnyít ? kétélű a dologén is imádok ASU-57-el sunnyogni reálban, meg örülök hogy a kevéssé páncélozott tankokat ott ki tudom húzni, tényleg, de árkádban nincs bújócska, semmi ebbe gondolj bele , főleg a légvédelmek és nyitott járművek mekkora hátránnyal mennek árkádban , ahol bárki a repülős részben megöli őket egy sorozattal vagy sajnos rammolással.
Az a lényeges baj szerintem a legtöbb emberrel akik lenézik az árkádot , hogy nem találkoztak ott még igazán jó játékossal, ami felróható annak hogy tényleg hígabb a játékosállomány, ezt aláírom. De nem lehet általánosítani hogy mindenki hülye lenne
, vagy hogy ne kellene taktika ( és a spawncamp nem taktika csak gerinc puhítás ). Max ők nem találkoztak értelmesebb játékossal, vagy mentek 100 csatát és elkönyvelték a játékmódnak a saját bénaságuk.
-
maximilian4
addikt
válasz
CHaooSS #6881 üzenetére
Kicsit lenyugodhatnál.
Ez egy fórum, rendeltetése gondolom egyértelmű. Írtam neked valamit (egyáltalán nem kötekedésből), ráadásul még a végére is biggyesztettem egy nevetős smiley-t, csak hogy ne vedd olyan halál komolyan a dolgot. Ennek ellenére látom azért sikerült. Bár eltérhet a véleményünk, nekem eszembe se jutott bármilyen megjegyzést tenni. -
maximilian4
addikt
válasz
CHaooSS #6877 üzenetére
"
Most majdnem tettem egy megjegyzést, de inkább nem.."
Még jó hogy azért vagy annyira kulturált hogy nem mész személyeskedésbe.
"Ő egy jó Arcade játékos, de ahol már gondolkodni kell és nem segít a gép ott elvérzik.."
Nem azért vérzik el mert nem tud gondolkodni, nem képes rá, hanem mert nincs az adott játékmódban gyakorlata. Arcade-ban éppen úgy résen kell lenni. Nem csak neked segít a játék hanem veled szemben ugyanúgy a többi ellenfél játékosnak is. Éppen ezért csak úgy lehet jó eredményt elérni ha gondolkozol. Ha eszetlenül mész nem hogy 20-0-ba leszel, de 2 percen belül 0-3-ba lőnek.
-
Urna
tag
válasz
CHaooSS #6877 üzenetére
Segít a gép ? Mire gondolsz? Azt hiszed nézi hogy hol zöld a találatjelző tankban? Vagy talán azt ahogy mennyire lőjön elé egy repülőnek nézi a pöttyöt? Gondolkodni kell arcadban is , ha eredményes szeretnél lenni , elmondom , ő pedig, és a többi nagykutya , pl flip, kalbur , biztosra veheted hogy nem csak "mennek és majd sikerül valahogy". De persze ez is egy vélemény.
-
SP4C3
veterán
válasz
CHaooSS #6796 üzenetére
Ontos - Csak a spawnkillerek ellen jó...
T92 - Folyamatos uptier-t fog élvezni, csak el kell találjon valami, máris halott vagy...
M103 - Szép újratöltési idő, T54-el szemből ki lehet lőni a torony tetején.... EZ!
M4A3E2 75mm-es jumbo sűrűn fog találkozni T-34-85-tel és T-34-57-tel, lent a lánctalpnál be lehet lőni, sőt 85mm-es volt, hogy szemből oneshot-olt. Amúgy ezzel a tankkal még akkor játszottam, amikor még talán 5.3-ban volt? A 76-os meg 6.0-ban. Azért kapott sárga jelzést, mert az M3-as ágyú 4.7-ben szívás, akkor inkább már M6A1♥... Az M18 is mehet 4.7-be kapott egy rakat nerfet mióta felrakták 5.3-ba (optika, HULLBREAK)... -
Laszmen
aktív tag
válasz
CHaooSS #6792 üzenetére
Arra gondoltam, mert neki van alapból az a fos, én sem értem, egyszer megkérdeztem a fórumon a T92-nek miért van apcr lőszere, azt a választ kaptam hogy így is elég erős tank azon a szinten(akkor még asszem 6.3-on volt) és hogy ne legyek mohó, fejlesszem ki, ezt egy mezei user válaszolta...
De én a japánoknál is rühellem a Type61-et, asszem az meg M47 Patton II alapon van.... gyűlölöm!! -
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #6757 üzenetére
A legjobb az, amikor USA-ként oroszt kapunk barátnak, elkezd mindenki gyorsulni a kezdőhelyről, és a KV-1-ek lehagyják a mezőny 90%-át.... RB-ben. Az gáz amikor a Chaffee, fej-fej mellett megy a KV-1-el. Ezt ne magyarázzák má be nekem, hogy a kb. 11.5 LE/tonna arányú KV-1, majdnem lenyomja a kb. 16LE/tonna arányú kistankot. Értem én, hogy lehet húzni a vezetőt, és a sebességváltási idő 1mp a legrosszabb esetben, és 0.1mp a legjobb esetben, de ha átlagolunk a tank között, legyen 0.5mp a KV-1 javára. Annyit nem hozhat, ami kikompenzálná a Chaffee-val szembeni kb. 4.5LE-s súlyhátrányt.
Másik kedvenc, a német KV-1B az ellen oldalán, kénytelen voltam miattuk rászokni az APCR bevitelére a csatákban (USA), kb. 15db-ot bepakolok, mert vicc a tank, hogy 3-an vesszük körbe, és akkor talán méltóztatik megdögleni. Jaaa, frontról még azt is képes pattintani (75mm-es Sehrman APCR-t, ami 100m-en 137-et kéne hogy átüssön). Múltkor 3-an lőttük, egyikünket kiiktatta, a másikat sebezte, én addig beleengedtem szemből a toronyba 2-őt (commander + závárzat amit 20mp után után megjavított), aztán kilőttem a töltőjét szemből szintén, aztán az oldalába kerülve kb a 4.-ik APCR ölte meg amit a toronyba engedtem. A durva az, hogy ilyen prémium szarokból, van csatánként vagy 2!
Ha már prémium (de nem überOP) 4,3BR, a T14 megvan az amcsiknál, általában nagyot lehet vele menni, de mostanában 1 lövéseznek sokszor. Rászoktam, hogy elsőnek viszem be, mert akkor még van rá SP keret, utána szinte lehetetlen bevinni, olyan drága lesz második éledésre.
Ráadás poén. APCR marad a csőben, célbaveszem a dombról a sima csicska T-34-et, lövök, és pattintja szemből a 60 fokos páncél....
-
gabro0
őstag
válasz
CHaooSS #6750 üzenetére
Major update 1.73 "Vive la France" changelog (1 November 2017):
"New mechanics for ammo storage destruction. Now, when one of storage areas are destroyed and it does not detonate or catch fire, the module will be marked as destroyed in the damage model and can not be damaged again. Also all shells stored in this module will be marked as destroyed and may not be used. Replenishing on a capture point will restore and reload these modules with new shells." - forrás: [link]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #6738 üzenetére
Pontosan. Meg ha te esetleg nem is tudsz beszelni TS-en, hallgatni azert lehet, es ugy tobb szem tobbet lat, tobb agyu tobbet lo alapon sikeresebbek leszunk.
En is mindig ugy szivom be maganyos farkaskodassal hogy ellovik az agyut, aztan annyi, nem nagyon varjak meg amig javitasz. Meg ha egy ellent kinyirok tuti van ott meg ketto mogotte..
A masik dolog, hogy ha tobben jatszunk, akkor talan inkabb eloterbe kerulne az egyutt hulyeskedes mint a "szetverem az asztal emiatt a sok balfasz miatt" erzes
En amugy MTom neven vagyok. (nagy T)
-
Laszmen
aktív tag
válasz
CHaooSS #6690 üzenetére
Azért mert 100-ból 50 ember Oroszokkal, 30 ember németekkel, 10-10 ember meg más nemzettel vegyesen játszik, egy amerikai járművel játszó emberre jut 5 Orosz járművel játszó ember, lehet kicsit hülyén példálózok,de így érthetőbb.... De ha megnézed, mikor Japánokkal megyek, akkor van olyan hogy Japán/Amerika/Brit/Francia/Német vs Orosz, de van 1 Japán tank az én, 2 Amerikai, a többi meg Német meg Francia,így áll össze a 4 nemzet, de volt olyan is hogy Orosz/Német vs Amerika%Brit, és volt velünk egy Ru a németektől, ennyi volt a 2 nemzet... sajnos így rakja össze az mm...
-
CHaooSS
őstag
válasz
CHaooSS #6671 üzenetére
Réges régen szépen megcsinálták a BR-t egy bizonyos szintig viszont sorra jöttek az újabb és újabb gépek amik igényelték volna a bővítést, de erre nem voltak hajlandóak.. annyira összetömörült már az egész, hogy 194x és 196x járművel találkozhatnak ami egyszerűen elfogadhatatlan. De most komolyan egy Chieftain találkozik egy Jagdtiger-el vagy T44-100al szerinted ez normális?
Nem szaros számokat kéne hozzájuk rendelni, hanem végre leülni a rohadt seggükre és kidolgozni egy rendes rendszert...
-
Laszmen
aktív tag
válasz
CHaooSS #6668 üzenetére
"Egy leopard 1-et ki lehet lőni elég kis br-el rendelkező tankokkal még sincs pl 5.7-es BR-je.. Obj. 120-at is ki lehet lőni éés? van egy 9.0-ás löveg amivel akárkit kilősz könnyedén.." Hát akkor most adtál választ magadnak
Elsőnek is tudni kell hogy a br rendszer elég bonyolult, nem kis meló lenne újragondolni, felborulna az egész rendszer, nem véletlenül van ez így ahogy van, és hidd el lesz rá alkalom hogy egy Leopárd 2-vel mész egy M1 Abrams, vagy Armata ellen, mert ilyen is lesz idővel...
Azért ATGM se viszi ki elsőre a tankot, főleg nem Is4-et, én volt hogy 2-t is kaptam M551-től, és a géppuskát vitte ki, de gondolom szerencsém is volt...
De engem érdekelne hogy te hogyan képzelnéd el a felállást, mert értem hogy bajod van vele, de akkor gondolom van is opciód hogy mit hová tennél, dióhéjban..
-
Laszmen
aktív tag
válasz
CHaooSS #6666 üzenetére
Miért te hová raknád őket? Az APDS miatt, esetleg az Mk10-es HESH miatt, ami gyakorlatilag egy legyet se képes kilőni? Caernarvon, meg az Fv4202 elég op tank, főleg az utóbbi az APDS lőszer miatt, amit utólag kapott, de a Centurionoknak mk10 /Vickers más pro-t nem tudsz a számlájukra írni, amíg használható volt a HESH, addig nagyon erősek voltak, de én ott lövöm őket be szemből ahol nem akarom..
IS4-et meg a MAUST hová gondolnád akkor rakni ha nem 7.7 környékére? A legnagyobb páncélzattal ellátott tankokról beszélünk, azért mert 1940-s évekbeli, még nem jogosítja fel arra hogy ne harcoljon egy "modern" tankkal, Amx 13 1971-es tank, de t34 85-el egy lövés, és van 25 év a két tank között..
-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #6562 üzenetére
Ez meg a szokásos agyfasz....
10-ből 9 meccsen ilyen csapattal kell szopni minden meccsen, aztán mikor beéledek másik tankkal, csak 5-6 spawncamper vár a spawnon....
Mert a másik csapatban tudnak játszani, én meg vérpistikéket kapok, aztán csodálkoznak, ha az ember kedve elmegy az egésztől.... Mert még néha oké, de hogy minden meccsen ezzel kell szembesülnöm, azért nekem már többnek tűnik, mint véletlennek... Haverom aki prémiumozik a kezdetek óta, sosem látott ilyen csapatokat, 80%-os Win Rate-ja van... Érdekes.... -
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #6534 üzenetére
Simán tankozással szart sem ad, évekig tartana összegyűjteni használható mennyiségű legénységi pontot... Prémium tankkal még úgy ahogy jobban adja, de még az is nulla...
De ha nincs prémium tankod, akkor még a fejlesztési pontot is nagyon sajnálja a Gaijin, egy normál 5-6 killes nyertes tankmeccsre kapsz 6.0-ban 1.400 - 1.500 RP-t járrműfejlesztésre... Prémium tankkal 3-4 ezer RP-t kapok ugyanezért átlagban... Ahol nincs prémium tankom, ott már nem is szenvedek, szaros 1.000 - 1.500 RP-kér kínlódjak minden meccsen agyhalott csapatokkal...Minden nemzetnél, majdnem minden meccsem kifogom a legagyhalottabb idióta csapatot... És ilyen meccseken szenvedjek 1.000 vagy legjobb esetben 1.500 RP-ért?....
-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #6460 üzenetére
Én nem BR, hanem Tier szerint raknám egy meccsbe a tankokat. Kb minden a helyén lenne. Tier V-ös menjen Tier V ellen, és így tovább.... De ez a +/- 1.0 a kezdetektől fogva egy elcseszett dolog. Persze, annak aki downtierbe kerül biztosan jó, mert könnyedén szerez reálban 10-15 kill a T-62-esével II. Vh-s Tiger II-esek ellen...
(#6459) BogyóBP
Bocs, azthittem eddig, hogy egy fórumon lehet saját véleményt nyilvánítani...
Ettől még ugyanaz marad a véleményem, 20-30 év idő és technológiai különbséggel ne tegyen már egymás ellen tankokat, csakmert a Gaijin képtelen (és szarik rá) egy értelmes MM rendszert kidolgozni több év alatt...Az is milyen már, hogy az orosz userek kérték a Gaijin-t a hivatalos fórumon, hogy nerfeljék az E-100-ast, csakmert nemtudják 1 lövésezni a ruszki tankkal...? Nerfeljenek egy olyan tankot, ami a maga korában tényleg alig volt belőhető, csakmert a ruszki userek sírnak emiatt? És meg is teszik majd, figyeld meg... Mert petíciót hoztak létre az E-100-as nerfelésére. De az IS-6-ot nem kell, áhh....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tactical
tag
válasz
CHaooSS #6315 üzenetére
Szemből nemcsak a kupola és a löveg mellett, hanem a cső alatt is. Megtévesztő, hogy piros marad a célkereszt, de ne foglalkozz vele. Így akár menet közben is ki tudod lőni, nem kell célozgatni sokáig. Lőjj be a cső alá, a torony szépen bevezeti a tanktestbe a lőszert és jön a nagy bumm....
Csináltam most róla gyorsan egy videót, hátha így érthetőbb:
-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #6307 üzenetére
Na az IS-6 az a javából! Ennek a Ru 251-esnek van 320 mm átütésű HEATFS lőszere, de azzal is pattogok az IS-6-ról
A Ru 251-es meg egy papír, azzal nem lehet rohanni a csata közepébe. Nagyrészt meg kell húzni magam, mert annyira nincs páncélja, hogy csak na. Campelni, osonni kell vele, lehetőleg észrevétlenül. Van T-44-122-esem (anno kipörgetett rá 75%-os leárazást, így 1.230 Goldért vehettem meg), azzal ugyanígy kell bánni a kimaxolt 25 sec töltésidő miatt. Azzal is meg kell bújni, campelgetni, hátulról támogatni a csapatot.
Ezzel szemben IS-6-ossal mehetsz a sűrejébe, csoda ha vki ki tud lőni..... Mikor a 320 mm-es HEATFS-sel is pattogok róla.... -
-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #6222 üzenetére
Észrevehettétek már amúgyis, hogyha bejön egy új, főleg prémium jármű, először szarrá van buffolva, majd szépen lassacskán elkezdik gyengíteni
KugelBlitz-cel pont ez történt: 6.7-ben király volt, HVAP-T lőszerrel meg egy isten! Konkrétan a Kugel és Tiger II-es miatt kezdtem el tankozni. Na első lépésként nerfelték a befűzését, hogy csak nyomokban tartalmazzon HVAP-T lőszert, majd rá egy hónapra felb@szták 7.0-ba, hogy nyomorult 8.0-ás fostalicskák ellen menjen... Bepróbálkoztam vele, de folyamatosan T10M ellen kellett vele szopnom... Na most hogy a T10M-et felteszik 8.3-ba, ismét előveszem a Kugelt a 7.0 ellenére -
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #6166 üzenetére
Phily is megmondja a frankót ezzel kapcsolatban: [link] Mozdok pályán (kb. 09:00-től), undorító amit csinál a Tigrisekkel. A durva az, hogy ez a tetves lőszer szinte bármilyen szögből bemegy, k*rva ritkán pattan. Igazi noob fegyver. Maga a tank oké, hogy vékony, de még így is pattognak róla, tiszta vicc. Előre gyors, hátra gyors, van lövegdüllyedése is, mi kell még? Ja, hogy nem 7.7-be való. De még csak nem is 8.0-ba.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest