-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Az APDS meg 5 meterrol sem megy at a T64 frontjan kiveve ha lejton allsz es jelentosen lecsokken a pancel dolesszoge.
Dev szerveren ugyanezzel a jo balansszal tettek be az uj tankokat:
T64 alaploszer ingyen 440mm atutes
M1 tier 3-as fejlesztheto loszer 410mm 1600SL/db ert.
Volt is anyazas a forumon ugyhogy ez tuti valtozni fog. -
Malibutomi
nagyúr
Miutan 150.000RP-t grindolt a modulokra
es rajuk koltott 250.000 SL-t hogy unlockolja az APFSDS-t ugy hogy addig rohogve gyilkoltak le a T64-ek akiket nem tudott kiloni de azok rohogve atlottek az alap loszerukkel.Mekkora szemet noob hogy ennyi grind utan van eselye a szent easymode T64 ellen.
-
-
-
sith7
félisten
ok, fejlesztem
a valósághű scope-ot
angolul ezt hogy és hol keressem ?Sokan megrekednek arcade szinten, sajnos.
tudod a sok 0 sebzéses csata elveszi az ember kedvét az RB - től ... egyszer volt egy 2 kill - es csatám, ahol az első kill egy véletlen találat volt, kb - ra odalőttem, mert nem voltam biztos benne, hogy ott tank van, és ott volt egy Cromwell ... aztán megálltam az erdőben, egyszer csak azt látom egy Sherman dübörög pontosan velem szemben, szinte már nekem jött ... 2. kill. Azt követően volt még kb. 6-7 RB próbálkozásom, aztán feladtam ... de lehet akkor megpróbálom megint ... -
sith7
félisten
A Tiger H - t használva fejleszzem fullra a Tiger E - t, vagy ne menjek egyelőre/soha tovább azon a vonalon ?
Ugye nem arcade-ben tolod?
öööö ....Bár beállítottam a távolságmérőt, ha nem városi csata van, akkor nem igazán tudom bemérni/eltalálni az ellenfelet
... szóval de, ott legalább ha minimálisan is, de van sikerélmény, amíg RB - vel próbálkoztam, addig a kreditem csak fogyott ...
Még annyit, hogy soviet ágban a T-34-85-öt fejleszd ki, meg a t34-57-et. Ezek jók abban a tier-ben.
értem, hát azok még odébb vannak egy kicsit -
sith7
félisten
Jelenleg 2 nemzet tankjaival játszom, először a német ágat kezdtem el, így most ott a Tiger E, és a Panther D (?) - nél járok, és van mellettük egy KV-1B prémtank, abban már expert a legénység, de a másik kettőben még basic, és azon gondolkodtam nem lenne - e jobb/eredményesebb a játék/om ha a Tiger E legénysége is expert lenne ... a Panther átképzésére már nem lenne kredit
A másik vonal az orosz, ezt kezdtem el 2. - nak, amikor megtudtam itt a fórumon, hogy nem volt jó ötlet a német vonal
, de mivel itt a prémtank, ezért muszáj ezekkel is játszanom
Orosz vonalon most vettem meg a KV-1S - t, meg a mellette lévő T34 - et ... ezekben is basic legénység van, de itt még a modulok is fejlesztés alatt vannak, javító, tűzoltó, aztán a többi ...
-
Malibutomi
nagyúr
"Can, hogy a németekkel dob össze pl. USSR+GER vs US+GB,"
Van hogy? 90%-ban az oroszok a nemetekkel vannak...megy is a kopkodes boven a hivatalos forumon.
A ket loldozer nemzet 9.0-ban es szinte mindig egyutt mennek. Mar kinjukban rohognek ezen az emberek.T64 meg jo hogy jobb a legjobb tank a jatekban jelenleg.
-
Francia91
veterán
Jó, a Leo 1 papír, most itt nem arról volt szó...
Hanem hogy 6.7-es tankkal 2 szerveren "sem talál" meccset, sose a környező BR-ben....
Irigylem azokat, akik downtierben szopathatják a hozzájuk képest fika tankokat
Valamint ha nem 10-ből 10 meccsen lenne Uptier, akkor elviselném, csak konkrétan saját BR-rel vagy egy éve nem találkoztam... Ha behozom a 7.0-ás Presetet (Panther II, Tiger II 10,5 cm, Kugel), akkor T-62-es csapat ellen kell szenvedni (amúgy a T-62 minimum 20-25 évvel későbbi, mint a Tiger II-es, elhanyagolható különbség...) -
-
sith7
félisten
köszi a választ, többször újraindítottam a gépet, aztán mindig leszedett 1-2 GB - ot, így 22:30 - ra le is töltötte
... nem értem miért kínlódott ennyit
... mindegy, lejött.
Mentem 2 RB csatát, tényleg más mint a sima arcade, itt a társak/ellenfelek is próbálnak óvatosabban menni ...izgalmasabb, meg több manit is ad
-
-
-
-
maximilian4
addikt
Mármint konkrétan a T-54-es tapasztalatokra gondoltam volna a Te részedről. Mit tapasztalsz mikor játszol vele? A leoparddal egyébként nem szoktak gondok lenni, ha időben észreveszem. Nyilván át lehet lőni alaplőszerrel is, mert papír tank. Viszont vannak azért egyéb nagyobb vadak is.
-
-
-
-
Laszmen
aktív tag
Nem igaz, 1.0-1.3br lehet a differencia, és hidd el hogy így van, de legközelebb csinálok egy screent róla hogy nem a levegőbe beszélek, annyira nincs játékos ezen a szinten hogy bizony ennyire feldob, és kisebb szinten is volt hogy 4.7 SA50-el mentem Panther A ellen ami 6.0!
Földi ellen tudom hogy jó, de a levegőben megbokrosodik, nagyon irányíthatatlan, fordulás közben lehetetlen vele lőni...ezért kérdeztem hogy akinek megvan és ki van fejlesztve nála hogyan viselkedik...
-
-
-
PAtr0n
addikt
Nekem a 756r van meg, csak és kizárólag SB-t mentem vele:
Nem mondom, hogy túl OP lettem volna vele, sőt (látszik a staton), voltak Epic csaták, de mivel 5.0BR, így olyan ligában játszik, ahol a plusz ráheftölt páncél nem sokat ér. Az igazi p2w tank a sima KV-1B 4.3BR-el RB-ben, az ágyúja ugyan foscsi, de az a páncél mindenért kárpótol, a tankok 70-80%-át abban a BR-ben a szartalicska 76mm-es ágyúval áthugyozza.
Ezért szoktam rá az APCR-re USA-val mostanában, németeknél sose váltottam lőszert, meg volt szokva, hogy mindent visznek (persze ha éppen Gazsi is úgy gondolja), de USA-val muszáj az APCR. Viszont azt vettem észre, hogy mostanában elég jól repeszel az APCR is.
-
Francia91
veterán
Egy éve folyamatos +1.0-ban vagyok kénytelen tankozni, nem ismeretlen az uptier számomra, meg megyek sokat Ru 251 ellen. Ettől függetlenül ternészetesnek tartom még mindig, hogy papírt tankkal nem mutogatjuk magunkat az ellenfélnek. Ru 251-ezek én is sokat, muszáj vagyok így játszani vele, mert csak a 12,7 mm-essel is szednek ki a Ru 251-esből embert. Csótánykodok vele én is, máshogy nem lehet vele jó eredményt elérni
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Oké, de kár hangoztatni, hogy a papír tankot (Walker Bulldog, M36) 1 lövéssel kiszeded, mert azokat a 15-20 mm-es légvédelmek is lazán viszik. Amúgy meg már rájöttem én is, hogy a páncél nem érdekes, mobilitás és tűzerő a lényeg. Ezért játszok papír tankokkal sokszor, Ru 251-essel is hozható lazán 6-7-8 kill, ha tudod helyén kezelni a tankot, és uptierben is helytáll a lőszere miatt. Azon meg ne gondolkozzunk, hogy mi lenne vele HEATFS nélkül, mert van neki és kész, azért használják
-
Francia91
veterán
"T3485-tel röhögve megöltem, pedig gyorsabban újratölt...
M36? Síkítva röhögök, ha meglátom és csak point and click bármelyik német tankkal."Esetleg figyelembeveszed, hogy mindkettő papír, nulla páncéllal?
Ru 251-est is szétszeded M2-es Browning-gal is, ettől függetlenül egy nagyon jó tank
Valamint nemtudhatod, milyen legénysége volt a Walker Bulldog-nak, amit kiszedtél, milyen játékos játszott veleA P-51D egy nagyon szar repcsi szerintem RB-ben, és mások szerint is. Haverom mégis úgy tudja használni, hogy 5-6 killeket nyom vele RB-ben. Tipikus esete annak, mikor nemcsak a jármű, hanem annak használója is sokat nyom a latba
-
Francia91
veterán
Walker Bulldog egészen jópofa gép, szeretem használni, abszolut nem értem a piros jelölést... M36-ost szintén szeretem, tudni kell használni, és akkor nagyon fasza
A T26-ossal egyetértek, a 76-os Sherman-ból csak az elsőt szeretem, a többit feleslegesen cseszték fel magasabb BR-be -
Laszmen
aktív tag
hehe, hát van amivel egyetértek,de van amivel nem
Jumbo szerintem nagyon jó tank(még a fos ágyúval is) azon a szinten szemből nem sok minden üti be) M36-ot én 5x keretezném be pirossal,mert az nagy csalódás, hiába a nagy átütés, nálam egyszerűen nem működik, 12,7mm géppuskával előbb szedek ki tankot mint avval az ágyúval...T92, meg a kutya az szerintem nagyon jó, mind a kettő tank gyors, és van apds lőszere! Ontos-ról már itt írtunk, és kifejtettük hogy pontosan mire is való, de arra,másra nem sajnos kevés a lőszere...M103 kurva jó, valakire rá se kell lőnöm,mert meglát és hátrál
Nehéz kilőni, és jó az ágyúja! T95 meg vegyes, megvan ugyan, de menni nem mentem vele még, ellene viszont igen, ha jó a kezelője, nem egyszerű kiszedni...a többi az stimmel
-
-
Francia91
veterán
Jaa, hát azt aláírom, hogy a Tiger II (H)-nál gyengébb jóval, de a Tiger II-est is ott lövik be, ahol akarják. Tudom, mert sokat németeztem, A tiger II-eseim fullosak, de szögelheted, stb, ott verik be, ahol akarják, 1 lövéssel
Ma a T26-ossal kiszedtem egyet szemből, pedig csak ijedtembe lőttem rá(#6591) Malibutomi
A kerekek mögött 50 mm-es páncéllemeze van a T34-esnek, ha mákja van az OstWind-es csókának, simán beverheti
-
Laszmen
aktív tag
Azért hozták előre a Franciákat, mert idén ott volt megtartva valami esemény(Gamescom asszem) és evvel akartak "tisztelegni" vagy a franc se tudja, de a lényeg hogy az Olaszokhoz beraktak 2 tankot hogy mindenki fogja be a száját, és majd olyan február környékén várható kisebb tankáradat, de ez sem biztos....... SOON ahogy a Gaijin szokta...
-
-
Tactical
tag
230 napja kezdtem a németekkel. Párhuzamosan fejlesztettem az amerikai ágat is. Végül beadtam a derekam és rámentem az oroszra.
Prémium előfizetéssel, sok sok játékkal. Plusz piszok szerencsém volt, a T34 (1942)-re, T34 STZ-re, T34-57-re és a KV1-re sikerült kipörgetni talizmánt. Ezekkel sokáig húztam az ágat, a T34-85-el, T44-el nem játszottam sokat. A következő lépcső a T44-100 / IS6 / T-54 hármas volt, amivel szintén nagyon sokat játszottam (a T44-100-ra vettem talizmánt, az IS6-on volt.)
-
-
PAtr0n
addikt
Erről kéne egy videó ahogy nálam is. A Tigris frontja van az egyik legjobban lemodellezve a játékban, és elég összetett szemből. Rögtön van benne szemből a két szélen a 2db 200mm-es vertikális ágyútartó. A lövegpajzs körben a szélén ugyan csak 90mm, de azt a torony elülső részének 100mm-es kerete pont kitakarja, tehát ugye ott 190mm jön össze, ha tényleg 90° fokos részt ér a lőszer. Az egyedüli igazán gyenge pont a cső körülötti, és az ágyútól jobbra és balra eső rész (páncél nézetben narancssárga) ahol az MG is van, ott 120mm van csak, sík páncél, és mögötte lyuk. Na most ha az APCR nem ezt éri, de bármelyik másik pontot amit írtam, ott durván tört élek vannak, simán összejön 250+ effektív páncélvastagság is, hiába lőtted a lövegpajzsra pont merőlegesen az APCR-t.
Nem a "wehrabo-ság" beszél belőlem, nem mondom azt sem, hogy nem bug volt ami veled történt, de a Tigris tornya szemből bonyolult, ha átütésről beszélgetünk. Azért engem általában mindig ott lőnek be
Az általam bemutatott T29-es incidensnél viszont nem tudok mire gondolni... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest