- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #7898 üzenetére
10 - 12 kill ???
Magasabb BR - ben ilyen könnyű a játék ?
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #7892 üzenetére
magamhoz képest mindenképpen
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #7886 üzenetére
Csak és kizárólag RB - t játszom már
Sithhet -
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #7883 üzenetére
Photoshop
grat, nekem ehhez még fel kellene nőni
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #7878 üzenetére
Hogyan ?
Mivel ?
Hány csata alatt ?
Hány órát aludtál közben ?
Hány bögre kávé fogyott el közben ? -
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #7873 üzenetére
óóó ... azt hittem legalább 1500
Messze volt ám mindkettő ...
géppityuval pötyögtettem, aztán amikor eltaláltam , akkor lőttem oda a löveggel.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7869 üzenetére
lol.. Lorraine legjobb tank fejleszteni így felőlem lehetne 15k is a javítása, RP-ből annyit hozott, hogy az egéz francia ág pillanatok alatt meglett
------------------------------------------
Everything You Need to Know About the New MBTs Armour (War Thunder 1.77)
Tévedtem.. ez így elég gáz, majd meglátjuk mi lesz élesben. Azon viszont nem lepődtem meg, hogy szerinte Abrams a legjobb. nekem már 1. dev szerver után is az volt a befutó és még most is.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7863 üzenetére
Jobb felső sarokban Update stats?
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7852 üzenetére
Valaki tudna leírást adni azon tárgykörben, hogy milyen módon tudom elérni ezt vagy ehhez hasonló teszt mapot? Szeretném különböző tankokkal különböző tankok gyenge pontjait kitapasztalni és jó lenne ha már éles játékban nem azon kéne hezitálni hogy hova lőjjek, hanem zsigerből jönne.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7854 üzenetére
Mutassál akkor teszt videót.. mert én amiket néztem egyikben sem képes volt az alap lőszer átütni
én mutattam és tudok még ,de te még nem mutattál csak egy idézetetEgyik videóban sem láttam ahol folyamatosan képesek lettek volna átütni, még a top lőszer sem vitte át sokszor
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7852 üzenetére
T-64ről beszélsz majd ellenpéldának berakod az L23A1 átütését...
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7850 üzenetére
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7847 üzenetére
Kezdem azt érezni eléggé szovjet ellenes vagy.. remélem patch megjelenése után nem fogom minden nap azt hallgatni,hogy mennyire op a t64b meg stb
Amúgy ezt érdemes megnézned War Thunder 2ⁿᵈ Dev Server - Update 1.77 - Rank 6 Armour Testing Part 1
Nem olyan gyenge ám az a Chally mint ahogy említetted -
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #7834 üzenetére
ez nem aranyat, hanem kreditet ad
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #7828 üzenetére
Gratula!
Én jómúltkor egy 1000-eset aktiváltam, 8 kör jött össze, ami asszem 500 arany. Régen pedig milyen jókat mentünk Franciával, donmackoval, RG4L-ell, gyűltek az 1000 aranyak.
Bár goldozni eszem ágában nem lenne tankokkal. AB repcsi, oszt jóvan.Nemrég fejeztünk be egy best squad wagert donmacko-val, 8 körig jól is ment, de aztán a végén buktuk, így csak 250k SL lett. Milyen fura, hogy a végén durvul be amikor már jól fizetne
laskr99:
Ha időközben néztem volna a fórumot, jöhettél volna. Bár nem tudom AB repcsizéssel hogy állsz -
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #7823 üzenetére
Az M358 AP lövedék sem 303-at üt át 10m-en.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7796 üzenetére
Nemsokáig, remélem kap +1 br-t, sokszor az örületbe kergetett, még sim-ben is.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7784 üzenetére
Hát nemtudom, de nekem bevitte már 2x minimum, nem 10, hanem 100+ és 500+ m-ről.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7782 üzenetére
Márpedig valahogy beviszi... Nem működik a páncél?
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #7755 üzenetére
309.525 ezüstoroszlános zúzás amerikai 4.7-ben.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7766 üzenetére
Grafikus driver, chipset driver.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7764 üzenetére
Akkor nálad valami nem kerek. Eddig minden játéknál azt tapasztaltam, hogy exclusive fullscreen mode-ban (valós fullscreen) sokkal jobb a teljesítmény, mint fullscreen window-edben. Cseréltél driver-t?
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7759 üzenetére
Ja hogy prémium, oké, akkor nem kérdeztem semmit. Így már érthető. Én viszont egy forintot nem fogok költeni rá és prémium nélkül nem nagy buli az orosz t5 nekem. Nagy nehezen összeszedek 4-5 killt, kapok 15k-20k-t ami el is megy egyből.
T-44 jó tank, főleg ha főként downtierbe rak.
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7755 üzenetére
Hány kill, foglalás stb.? Prémiummal kaptál ennyit?
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #7747 üzenetére
Jaa, ismerős
Valami apró szart látok a homokviharon át, várok, hogy látható célpont legyen, az meg kibasz lazán, telibe szemből az IS-4M tankomat.... -
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7744 üzenetére
Inkább a driverekre nézz rá.
Jó az a Vsync...Sőt, ha azt mondod, hogy a proci egyik magja/szálja teker 100%-on, akkor nem valószínű, hogy a vsync lesz a gond.
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7741 üzenetére
Nem tudja valaki mikor jön a frissítés és az új motor hivatalosan?
Szerk.: nem válasznak akart menni
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #7728 üzenetére
-
válasz
Malibutomi #7733 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #7726 üzenetére
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #7723 üzenetére
Nekem egy mobil 2720QM i7-es (4 mag/8 szál 2,2 GHz) van, de bőven elég a WT-nek. És még a Turbo Boost sincs engedélyezve...
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7721 üzenetére
Első tippre a nemrégiben kiadott meltdown és spectre javítások miatt veszik az intel cpu-k teljesítménye. Mondjuk a procinak elég kellene/kellett volna hogy legyen 75fps-hez.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7717 üzenetére
Nézd meg, hogy mi az ami eléri a 100%-os terheltséget olyankor (proci magok, főleg az amelyiken a render thread fut, ami általában az utolsó mag), GPU terheltség?
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #7717 üzenetére
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7711 üzenetére
T64B páncélja csak dev szerveren annyi, 1600SL csak dev szerveren annyi..
nem kéne dev servert publikálni mert mindenki csak sír, hogy ez szar meg az szar60fok meg igenis számít mert mindegyiknek döntött a páncélja és, ha már nem tökéletesen szemből lövöd könnyen összejön 60fok körüli szög, T-64A lőszereivel is lehet pattogni
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #7706 üzenetére
De igazabol lenyegtelen, ahogy irtam ezt tuti megvaltoztatjak.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7706 üzenetére
Tudod nem csak 0 hanem 60 fokos értékeket is nézni kéne... Az összes korai szovjet lőszer szarul teljesít 60° környékén
0°/60°
Abrams: 360-169 | 415-194
T-64B: 440-169 | 475-182 -
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7704 üzenetére
Bezony, alaplőszerrel lött át APDS-sel.
Ne is lője át, nem azért húztam ki a t64-et.
I-15bis (br 1.3) rakétával lőttem egy MBT-t, meg 3 repcsit.
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #7700 üzenetére
értem .... hát reméljük az új engine megoldja ezt a problémát
mire várható ? -
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #7698 üzenetére
Köszönöm az információkat
Azon sajnos nem segit hogy vannak akik vagy mert szar a gepuk, vagy direkt ultra low quaility beallitason jatszanak...se fu, bokorbol csak 1-2 aztan azok latnak mindenkit.
ez azért elég cheat szagú ...
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #7656 üzenetére
5.7
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7630 üzenetére
Fele? 70%-a inkább. Ma is volt nem kevés olyan csatában részem, meg tegnap is, mikor 3x zsinórban én maradok utoljára a tetves csatában és ülnek a spawn-on 10-en...
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #7630 üzenetére
Jó lenne, ha mi játszhatnánk ezt a játékot, nem a fejlesztők...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #7620 üzenetére
Eh premium tankot hasznalsz azert tobb.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #7618 üzenetére
Nem feltétlen
Amikor pl 0 halállal zárom a meccset, lószart ad, ha kilőnek sokszor, és hozom a tankokat, stb, akkor szarja a Liont... Kb ezt fedeztem felMost nézd meg, hogy a 9 kill/0 halálos Ru 251-es meccsre pl mit kaptam az előzőhöz képest...
Pedig zónát is húztam, 9 killt nyomta, és nem haltam meg, de kevesebbet adott. Amott meg volt egy halálom, és kevesebbet öltem jóval -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #7611 üzenetére
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7592 üzenetére
Túlzás, hogy 29-es lőszer adatait kapta.. 0° értékeivel stimmel, de 60° értékei nerfelve vannak elég komolyan. 2000 méteren 430/210 helyett 430/165
Azt nem írtam, hogy minden átlövi, T-64A-ra írtam az igaz, T-64B mert élesbe majd csak 400 lesz effektív nem 480. Dev serveren felesleges a hibákat nézni mert régi build.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7587 üzenetére
Amúgy vicces, hogy mindenki csak 0 fokos átütéseket nézni és azt hiszik, hogy az összes szovjet lőszer jobb mint a többi..
0°/60°
Abrams: 360-169 | 415-194
T-64B: 440-169 | 475-182A korai szovjet nyilak rövidek és vastagok voltak, különösen a hegye felé ami miatt gyengébben teljesítenek komolyabban döntött páncél ellen. Hál Isten 3BM-22től már kezd javulni, de visszafele az összes vicc.. Ezért nem is értem, hogy miért tartod a legjobbnak a T-64 lövegét.
jah és megjegyezném még, hogy sírtak sokan, hogy L23 copy-paste a Leo2k lőszere, de szerintem jobban járnának, ha ezt kapnák meg inkább mert DM13 híresen gyengére sikerült ezért is siettek a DM23-al. Ugyan úgy gyenge mint a korai szovjet nyilak
-
maximilian4
addikt
válasz
Saját tapasztalatomból tudom, hogy hiába panaszkodik az ember és írja le minden nap ugyanazt nem lesz neki jobb, és csak saját magadat idegesíted fel. El kell dönteni, mérlegelni kell, hogy neked megéri-e az idegeskedés vagy inkább abbahagyod, de szerintem ez már tényleg nem pálya hogy nap-mint nap ugyanazt leírjuk, mérgelődünk. Valamint a másik hiba amit jómagam is elkövettem: a körülmények hibáztatása. Nem csak a tankon múlik a dolog, vagy az adott pályától stb., vannak nálad sokkal jobb játékosok...és igen, kilő a pálya másik végéről...legyél jobb, vedd észre hamarabb és lődd ki te. Ha tudod hogy vannak sokkal gyorsabb tankok légy óvatosabb, már mikor kijössz a spawnról nézz meg minden sarkot és ne a főút közepén vonulj. Én már nem panaszkodok, mert mérlegeltem és folytatom így ahogy van. Tényleg nem lesz nekem jobb ha századjára is leírom ugyanazt, csak idegesebb leszek.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Bocs telorol irtam, sok benne a hiba.
Jatszani amugy tudok vele, ha nincs ilyen "kilolek az elso 10 masodpercben mert mar a spawnotok mogott vagyok akkor mindig az elso 5-ben vagyok. -
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7584 üzenetére
Ezen a pályán számítani kell, T64-el mikor már elfoglaltuk B v C pontot már nézek körbe mert tudom, hogy mindig van 1-2 aki rushol mint az állat.
Abrams eszméletlen gyors szóval majd 1.77-től meg nem csak papír rush-ra, hanem elég komoly támadásra kell majd számítaniViszont, ha ennyire nem tetszik és nem tudsz vele játszani akkor minek erőlteted?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #7583 üzenetére
Meg annyi elvileg az Mk10 tok jo lenne hulldown tankkent hasznalva. Csak epp sosem tud eljutni semmi pozicioba mert mindenki haromszor gyorsabb.
Figyelj mutatom az extrem esetet. A piros en vagyok a kek pedig az ellenseges Kpz. Mintegy 40-50 masodpercet toltottem a csataban aztan ott kilott.
Ez ellen mit tudsz tenni? Meg alig indultal el vegigondolod hova menj, de puff a spawn elott mar veged is. Ez nem jo vagy rossz jatekos kerdese, vagy figyeleme, ki a franc szamit ilyenre?
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7576 üzenetére
Csak úgy kíváncsiságból milyen BR-t adnál neki, hogy ne legyenek gyors/erős tankok?
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7571 üzenetére
Mennyi is a gyűrűnél 50 vagy 70mm ?
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7568 üzenetére
Ezek a lőszerek ellen hatástalan.. csak felesleges extra súly
Ami igazán hatásos lenne a játékban az a T-80U Kontakt5-el. -
válasz
Malibutomi #7560 üzenetére
pld, bug kiderítés
Mint az,hogy sikerült repcsivel vissza pattannom a földről és nem volt sérülés, pont csata vége volt
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7560 üzenetére
Ugye tudod, hogy ez nem igazi test szerver mint wotba?
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7558 üzenetére
dev szerón mindig sok minden hibás szokott lenni szóval még felesleges kiakadni.
T64-nek meg a hülye hiszi el, hogy 480-at véd KE&HEAT ellen. ( bár szerintem megérdemelne legalább egy átlőhetetlen frontot mert vicces egy T64B-t Abrams-el és Challengerrel egy lapon említeni )"Plusz az adatbanyas srac szerint a T64B loszere meg 1000 meterrol is atmegy a Challenger tornyan jelen allas szerint." Éles szerón már semmi nem fog átmenni rajta
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7556 üzenetére
túl sok a panaszkodás... Abrams jó kezekben sokkal többet ér mint a T64B
abrams 380mm torony/front a T64 meg 400 viszont löveg mellett sokkal sebezhetőbb, 150 vs 320 és a mobilitás messze elmarad -
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7547 üzenetére
Továbbra is várom azokat az adatokat amiből arra következtettél hogy a T64 messze jobb mint az Abrams. Megnézted x-ray-el milyen kompozit páncélzat van az anyag alatt? Töltési sebesség, tank sebessége, torony fordulási sebessége, kompozit páncélzat... Komolyan érdekelne mire alapozod, mert igaz tapasztalatom nincs, de számok alapján az Abramset mondanám jóval erősebb tanknak.
-
válasz
Malibutomi #7550 üzenetére
Nem is fognak, elvileg farmold ki meg a tankokat fejleszd ki botok ellen. Már bele is futottam az első bugba, nem tudtam légi csapást rendezni, mert nem működött a gomb. Ment is a jelentés.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7547 üzenetére
T64A frontját minden átlövi, T64B-nek alig változott a vastagsága szóval csodát ne várj, ugyan úgy minden át fogja vinni, devserver nem jelent semmit.
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7542 üzenetére
Melyek azok az "adatok" amikre hivatkozol? Játékbeli tapasztalat van-e már? Örülök neki hogy a játékosok 99,9% szerint orosz bias van. Gondolom mindenkitől egyenként kérdezted meg.
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #7542 üzenetére
A játékban a T64 jobb mint az Abrams? Meg a k... anyjukat.
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7532 üzenetére
Nem olyan kivénhedt az a T-64. Ahogy korábban idéztem elvileg nagyobb a harcértéke mint a T-72-nek (harkovi iskola vs uráli iskola). Ráadásul a kerámia betétes páncélzat a mai napig egyedülálló.
Mondjuk az tény hogy nincs pariban az abrams-el, így remélem jön mellé orosz tank is. -
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7539 üzenetére
Csak, hogy megnyugodj Leo A1A1 DM23-al átüti T64B frontját!
-
gabro0
őstag
válasz
Malibutomi #7530 üzenetére
Hú életemben először lehet kipróbálhatom
Amúgy vicc, hogy aktiválok egy 200% és egy 300%-os boostert és a csatában még megmozdulni se nagyon tudok. Az amcsi T28-al voltam vagy 2 percig álltam egy helyben, mert állandóan láncoltak és amikor menekültem volna, az egész csapat rám jött. 1200 xp-t szereztem, aminek a felét adták oda, amire ráment a booster... egy normális csatában kapok ennyit.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #7527 üzenetére
Megvan felraktam a dev klienst...akkor varunk a szerverre
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7505 üzenetére
Hányszor írjam még le, hogy nem lesz tier7....? még devblogba is le van írva, na meg amúgy is alig vannak tankok tier6-ban
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #7498 üzenetére
nekem is 27 -es monitorom van
... de nem hiszem, hogy észrevettem volna
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #7496 üzenetére
ez durva ... ezt én nem látom meg
, vagy fel se tűnik, vagy dombnak, fának nézném
meg fogom nézni ezt a távolságmérőt, ... én ilyen távolságból rá se lőnék senkire se
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7494 üzenetére
konkrétan frontpáncél nem fog fel apfsds-t 1500méterig
löveg mellett iszonyatosan könnyű belőni így közelharcot be lehet szopni elég komolyan mert 4kmh tolatással nem tudsz elmenekülni javítani.
Jön az Abrams meg a Chally 1 a T64 meg egy elavult gép lesz, még a feljavított változat is.BR bovites biztos lesz? 100% mert Abrams meg Chally minimum 9.7-et ér.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7491 üzenetére
nem egészen, inkább megmutatja mennyire nem jó a matchmaking, T64-el nincs semmi komolyabb gond.
viszont alig várom már amikor BR bővítés után 6.7 veszi át a 7.7 helyét és majd sírnak ,hogy Tigris, T29 meg társai mennyire op-k
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #7485 üzenetére
ok , értem
ez a távmérő teljesen új
... akkor ezért van, hogy 1 lövéssel kiszednek, amikor én még nem látom, vagy amíg körbelövöm
szerk
angolul milyen néven keressem ezt a távmérőt ? valami distance lesz ?szerk2
Malibutomi
köszi -
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #7476 üzenetére
értem/elhiszem, de egyszerűen nem látom meg az ellenfelet, ha meg meglátom, akkor körbelövöm, kb. tudom csak bemérni milyen messze van
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #7467 üzenetére
Van max 5-6 játékos aki csinál is valamit, a többiek meghalni jönnek be.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7434 üzenetére
"Felreertes ne essek en kedvelem a Chieftain-t de csak bizonyos modon es eleg defenziven jatszva elheto"
Mivel ez a szerepe, ugyan ez lesz a Challenger is csak kicsit gyorsabb lesz viszont ugyan úgy 70mm-el alváza lesz.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7434 üzenetére
jó toronypáncél, jó lőszer, jó újratöltés.. és 1.77-ben már sokkla jobb lesz az apds
T62-őt meg a röhejes újratöltés öli meg sokszor, ace crew mellett is csak 12sec ami jóval lassabb mint az összes többi. Felrakatnám 8.3-ba M modifikációval meg kicsit jobb töltéssel -
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7430 üzenetére
Tény, hogy lassú és nem ér 8.7-et jobb motorral, de mk3-mat 8.0-ba nem egy csúcs darabnak mondani miközben a legjobb 8.0 gépről beszélünk.. BR-t hiába változtatsz attól még lassú marad és nem fog még 7.3-ban sem odaérni.. Ajánlom neked Maust uptier-el aztán majd sokkal jobbnak fog tűnni a Chieftain
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7428 üzenetére
"semmit nem er a KPZ es tarsai ellen"
azért ne túlozzunk ennyire.
Persze 8.7-be már megérdemelné az apfsds-t, de még így is jó azért supportnak -
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7421 üzenetére
Tier 7 messze van
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7411 üzenetére
Prémium nélkül is megvan ez, csak mínuszban.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7411 üzenetére
én ezen már nem mérgelődök.. vettem prémium járgányt meg talizmánt pár tankra és semmi gond nincs. nyugodtan bukom a pénzt top tierben
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7409 üzenetére
egyértelmű, hogy kiegészítik vagy 9.7-ig v 10.0-ig
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7407 üzenetére
Akkor sem, BR bővítve lesz ezek meg maradnak
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7405 üzenetére
Majd lesz pár Vickers modell oda, Chieftain jelenleg nem lehet 7.7
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #7404 üzenetére
Az kimaradt hogy ugye az angoloknal nincs is nagyon semmi 7.0 es 8.0 kozott. Ott kellene lennie a 3 Chieftain-nek 7.7-8.0-8.3-ban kb.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7402 üzenetére
loool, nem összenyomni, hanem szét kell húzni.. azért vannak fekete lyukak mert össze van zsúfolva.. azért szar a 7.7 mert 8.0-tól minden 9.0-ig megy így 6.7-től minden 7.7-ig..
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7399 üzenetére
Welcome to modern warefare.
Mentem T-62-vel egy tesztvezetést, hogy mégis milyen lesz élesben vele a real. Nagy reményeket fűzök hozzá, mert k*rva jó volt. Menet közben is úgy kiegyenlítette az út egyenletlenségeit mint a kisangyal és alaplőszer mindenen (is) átment.
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #7390 üzenetére
Talán kifejleszthető lesz. Ha meg nem akkor orosz...
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #7383 üzenetére
Olvastam, hogy Challenger 2-est azon a részen vitt már át RPG-29-es. Így ez szerintem nem légből kapott.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7383 üzenetére
Azért az túlzás, hogy halálra vagy ítélve, elég sokszor el lehet azért menekülni és berohanni a pontra
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7381 üzenetére
Erre kíváncsi leszek
RNG szopatni fog szerintem...
" Such system, if the panels functioned properly, would allow the crew to wait out the fire in the ammunition storage whilst remaining inside a tank, and after the fire was out, the crew could either leave the tank or drive it away from the battlefield." -
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7363 üzenetére
Nekem mindegy, de szerintem egyáltalán nem olyan jók ahogyan azt sokan beállítják. Az meg hogy szar a hitbox, az tény és minden nemzettel szemben vannak érdekes dolgok csata közben. Nekem annyira közel áll a szívemhez az orosz, hogy már annyira elegem van velük játszani hogy elkezdtem a briteket húzni, illetve az amerikaiakat folytatom 5,0-tól. Tehát gondolhatod mennyire gázoltál a lelkembe (ahogy ezt így próbálod lehinkább magaddal elhitetni)...
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7363 üzenetére
Nyugi 1.77-ben már jön az APDS buff
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7359 üzenetére
"Szoval te csak oroszokkal jatszol es ezert nagyon banto amit irtam. Kb ez a hozzaszolasod lenyege
"
Szövegértés egyes! Nem, nem bántó, csak mivel a legtöbbet az oroszokkal játszok, így van némi rálátásom a dologra, és továbbra is fenntartom állításom miszerint egyáltalán nem álomvilág az oroszokkal való játék.
Másik kérdésem: Ha ennyire Op-nak tartod az oroszokat, miért nem játszol velük? Éppen ellenkezőleg. Folyamat azt írod, hogy így szopattak szét, meg úgy pattantam le róla stb. Szerinted fordított esetben nem történhet ilyen? Számos példát tudnék írni hasonló esetekről mikor angol vagy amerikai tankkal történt ugyanez. Tier4-ben pl. főleg az angolok szarrá szopattak minket tegnap több csatában is.
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7357 üzenetére
Semmit nem jelent.
"Nem kell az oroszokat vedeni ebben a jatekban..."
Mert az mivel jobb hogy minden hsz.-ban leírod hogy így milyen szemetek az oroszok, úgy milyen jók...Ha ki van fejlesztve 7.0-ig és olyan op-nak tartod, akkor tessék velük játszani.Francia
Nekem az Object 906 pont nincs kifejlesztve, de azon kívül szinte minden 7,7-ig és nagyon más nemzettel nem is játszok. -
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7354 üzenetére
Szoktál oroszokkal játszani? Azért nem ilyen leányálom ahogy gondolod.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #7334 üzenetére
Tapasztalom minden nap, de 7.0 környékén még mindig jobban boldogulok vele, mint 7.7-ben
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7329 üzenetére
Amúgy szerintem a legnagyobb problémát a -1/+1 br jelenti a játékban. Nem igaz hogy ragaszkodnak a hülye fejükkel ehhez a tényezőhöz. Sokkal jobbá lehetne tenni a játékot akár egy -0,5/+0,5 br-el...és akkor mondjuk a 7.0 is beférne 6,7-7,3 közé, nem kéne 7,7-8.0 ellen menni, meg a 6,7-nek is max 7,3-mal kéne találkoznia és így tovább. Szerintem ez egy élhető variáció lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest