- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #7708 üzenetére
Ahhhh akkor mar teljesen mas ha csak kb ugyanugy teljesitenek, es az egyik alapbol jar a tankhoz ingyen a masik soksok RP fejlesztes es penz beleolese utan elerheto es 1600SL/db...okees nincs gond..minden tuti, nem is ertem mire fel hozongtek az emberek
A 60 fokot meg ne emlegessuk..egyreszt a legtobb nem orosz gepnek nem olyan dolesszogu a pancelja, hanem meredekebb...masreszt elohozza a rosszemleku APDS szikritdokuments fiaskot nemregrol amikor minden APDS lepattanos lett pont 1 fokkal meredekebb pancelnal mint amit az oroszok altalaban hasznalnak...veletlenul
Ahogy most a T64B-hez is bekerult valahogy a pancelhoz + egy sor ami 1.8-as szorzot ad a pancel egyik lemezenek. Kerdezte is az adatbanyas srac hogy veletlenul hogy kerul be egy plusz modosito??
-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #7599 üzenetére
Nekem 1 milló körül stagnál, most hogy nem vettem semmi kifejlesztett tankot, gyűlik
De így is van vagy 8 repülő, amit meg lehetne vennem, csak egyenlőre hanyagolom, egy ideje már abbahagytam a repülést, rengeteg jet is ki van húzva a németeknék és amcsiknál, briteknél is akad pár -
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #7591 üzenetére
Hat kezdjuk ott hogy a 3BM22 helyett a 29 DU loszer adatait kapta meg a T64B.
Aztan a legjobbat a jelen allasra mondtam, es minden relative. A lenyeg hogy mindent at tud loni amivel talalkozik, gyors toltes, alap APFSDS.
Ezzel szemben pl Chieftain lassabb toltes es 150.000RP grind az APFSDS, hogy at tudd loni a T64 frontjat.Ezzel szemben pl Chieftain lassabb toltes es 150.000RP grind az APFSDS, hogy at tudd loni a T64 frontjat.
Ja front:
Vicces amugy hogy azt irtad a T64 frontjat minden atlovi. Jelenleg live on az angoloknak egyetlen tankja a Mk10 az egyetlen kifejlesztheto loszerevel tudja atloni. Az alap APDS meg kozvetlen kozelrol sem viszi at a felso lemezt.Ezert is van lazadas a forumon hogy a dev szerveren a Challenger doszt ugyanezt a loszert kapta.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #7586 üzenetére
Igen mikor elfoglaltuk en is. De nem egy balkanyar utan a spawtol.
Szoval ez egy ilyen captain obvious tanacs volt most.
Hogy minek eroltetem jo kerdes.
Szivesen jatszanek top tiert, de egyreszt a "ez a legjobbb tank ezt hasznalja mindenki akkor en is, easymod MBT, T-64" tema nem igazan tetszik. Elovegetnem az oroszokat en is aztan elvezhetnem hogy a nemetekkel parositva leapritunk mindenkit az esetek nagyreszeben, de valahogy nem visz ra a lelek. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #7572 üzenetére
Eloszor viccesen irtak paran hogy persze ugy kell megcsinalni hogy a T34-85 be tudja loni, meg hogy Irakban is milyen szornyu vesztesegeket szenvedtek mikor az orosz tankok sorban lottek ki oket a toronygyurunel meg a driver portnal.
Ugy latszik a gazsi komolyan vette.
Parodia. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #7557 üzenetére
Akkor nem lesz panaszkodas ha gyakorlatilag minden adat placeholder most a dev szerveren
Valaki mar osszefoglalta a Challengert:
>worse turret armour than Chieftain 10!!!!
>starts with APDS
>lacks 36km/h reverse speed
>can't get up to 56km/h
>doesn't have correct 480mil/s turret traverse speed (6 seconds)
>gun is still widely inaccurate
>APFSDS still lacking 80mm of pen
>APFSDS can't pen the new T-64 tank frontally anywhere
>drivers hatch weakspot is bigger than it should be
>no ERA like it should have
>engine can't pop smoke, like the T-64A can, despite being able to IRLPlusz jelenleg meg a reload is lassabb rajta mint a Chieftain-en....10 masodperc ACE crew-val. Ezt megerositette az adatbanyasz is:
The challenger's gun has shotFreq 0.1, it takes 10s to reload one shot. Chieftains have 0.134. Never trust the stat card.
Plusz ilyen aprosagok hogy a gyakorlatilag ugyanolyan pancelzat SOKKAL erosebb az Abramson mint a
Challengeren.
"I mean, really gaijin? same 600mm but 3 times better vs KE and 5 times better vs CE? The M1 actually has ((31.75+101)*1.01+600*0.5)/sin 50°= 566mm CE protection but Challenger 1 only has what? ((150+80)*1.01+600*0.1)/sin 30°=382.6mm vs CE? I really hope someone can point out that I made some mistakes here."Plusz az adatbanyas srac szerint a T64B loszere meg 1000 meterrol is atmegy a Challenger tornyan jelen allas szerint.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #7534 üzenetére
Ja kivancsi vagyok valtozik-e majd..mert jelen pillanatban a dev szerver adatok alapjan a T64B az istenek tankja...legjobb pancel, legjobb agyu, jo mobilitas...szamok alapjan reggelire eszi meg a NATO uj tankjait.
Szoval eleg drasztikus valtozasok kellenenek. Pl nem a Challanger 1 rendszerbeallitasa idejen mar reg kivezetett APDS loszer meg hasonlok.(#7541) maximilian4
Majdnem 20 ev van a T64 es a Challanger/Abrams kozott...jelenleg a Dev szerver szamai alapjan pedig a T64 messze jobb. Tudom-tudom nincs orosz bias a jatekban (csak a jatekosok 99.9%-a szerint )
Szoval meg eleg sokat kell valtoznia az adatoknak live-ig ha kicsit is realisztikusak akarnak lenni veluk. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #7492 üzenetére
T64: Gyors, marhajo agyu, marhajo pancel.
Barmivel talalkozik ebbol max kettot tud felmutatni.
Nagyon sokszor haltam meg T64-tol aki mint egy bamba balfek csak kocsikazott a palyan, de az en lovesem persze lepattant rola, aztan oneshotolt persze. Na de majd a Mk10 APFSDS
De amugy ja szar a MM is.
BR bovites biztos lesz? Amugy en a raketas szarokat tennem kulon BR-be.
Mondjuk BR20 hogy csak egymassal talalkozzanak azt akkor raketazhatjak egymast a dombok mogul napestig. Gazsi legnagyobb baromsaga volt berakni azokat -
Francia91
veterán
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #7431 üzenetére
Mitol lenne a legjobb 8.0?
Lassabb mint az ellenfelek, cserebe az atutese nagyobb viszont vicc APDS-el lo. T62 gyorsabb APFSDS-t hasznal es ugyanugy 8.0
Attol nem lesz valami a legjobb hogy nagy az atutese.De amugy a leglassabb 8.0 tank es ugye ahogy irtam szinte mindig orosz/nemet vagy orosz/nemet francia ellen megy akiknek mind vannak gyors eros tankjaik.
Felreertes ne essek en kedvelem a Chieftain-t de csak bizonyos modon es eleg defenziven jatszva elheto...de a top-ba nagyon ritkan er oda.
Ez most ilyen trivialis kerdes lesz de ugye te meg sosem jatszottal a Chieftain-nel?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #7429 üzenetére
Hatoo ha support alatt azt erted hogy letaborozol kb 100 meterre a spawntol es ha valaki veletlen a latoteredbe setal akkor szerzel 1-2 killt max akkor igen.
A Mk5 ugyanaz a tank mint a Mk3 ami mar 8.0-ban sem egy csucs darab.
Az APDS nem is problema rajta egyaltalan...az hogy vege a,meccsnek mire a palya harmadaig eljut az a gond. Mindenki mas pozicioban van mire odaer, meg fordulni is alig tud koszonhetoen a szuper gazsi implementacionak.Pl Fulda...mire majdbem eljutottam a kastelyig tok egyenesen addigra ket T64 mar a csapatunk mogott volt.
-
maximilian4
addikt
válasz
CHaooSS #7401 üzenetére
Amúgy érdekes ez a T-72 téma, mert konkrétan ezt írja a wikipédia:
"Külsőre sok hasonlóságot mutat ugyan a párhuzamosan fejlesztett T–72-vel, de attól eltérő konstrukciójú, nagyobb harcértékű harckocsi. Míg a T–72 az „uráli iskola” (Uralvagonzavod) terméke, addig a T–64 a „harkovi iskola” modellje."Na ez például új nekem.
Plusz érdekesség: "Ezzel a T-64A és az abból létrehozott T-80 (de a T80-U nem!) máig az egyetlen harckocsi-család amiben a védelmet ténylegesen kerámia-betétek adják."*
Ami kérdésem lenne: A közelgő T-64B-ben is megtalálható ez a kerámia betét?
* Természetesen itt nem a "hétköznapi" kerámia csempékre kell gondolni, hanem mesterségesen előállított a (Zafírral rokon) korund kristályokból álló golyóra, amelyek 95%-os vegytisztasággal hatalmas nyomáson és hőmérsékleten lettek növesztve.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #7403 üzenetére
Fura de most hogy a 8.7 Chief-el jatszom latom hogy a 8.0-val nagyon ritkan voltam 9.0 ellen. Egy-egy Kpz vagy T64 volt, de csak elvetve.
Most a 8.7-el 90% 9.0 tank.Amugy nem mondtam semmit BR ossze nyomasrol csak azt mondtam a Chief kb 8.0 korul okes, 7.7 lenne ahol jol teljesit. Foleg hogy a 8.0 es 8.7 Chieftain kozott a kulonbseg 50 LE a motoron.
Az egyik nagggyyoonn lassu a masik csak naaagyon. -
-
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #7380 üzenetére
Weee
Amugy pl Sinai nyugati reszen kifejezetten tetszik a high tear gameplay.
Ugy ertem korulneztem jatek kozben, es valami eszmeletlen allatul es realisztikusan nezett ki a sivatagban hull down poziciobol tavoli celpontokra tuzelo 4-5 Chieftain.
(Aztan rontott az illuzion egy szikla tetejere felmaszott kb fejjel lefele logva lovoldozo idiota, de hat ez van)
-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #7370 üzenetére
A probléma az, hogy hiába lehet érvényesülni ruszkikkal, ha egyszer pont az nem köt le. Sokkal jobban szeretek Tigrisezni például, mert annak van történelmi hitelessége...
Az a baj, hogy konkrétan nem köt le az, hogy elfingom magam az Object 906-ossal, és percek alatt 5-6 killnél vagyok vele. Viszont mikor a Tigrissel megyek egy húzós meccset, sok lövést kiállok, a végén 2 emberrel fejezem be a meccset, 5-6 killel, az jól esik, mert megdolgoztam érte. Ez akkor meg is volt, amikor még anno meglett a H1-es majd a Tiger II(P), és amikor nem +1.0-ban kellett játszanom a Tigrisekkel. Volt élményfaktor a játékban. Ez mostmár teljesen kiveszett belőle...
Ha tetszik a véleményem, ha nem
5 éve WT-zek, és az elején sokkal értelmesebb userekből állt a WT közössége. A szellemi felhígulás miatt nem repülök már lassan 2 éve, pedig csak reál repcsit nyomtam a tank előtt, és annak is volt élményfaktora, mikor A-20G-vel nyomtam a lövészekkel 7-8 killt is, 1 motorral fejeztem be a meccset úgy, hogy a gép éppen túlélte, és vagy 40 percig tartott a meccs, értelmes korrekt ellenfelekkel és csapattársakkal... Ebből ma semmit sem látok sajnos -
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #7364 üzenetére
Azért csak várjuk meg, hogy mi lesz belőle... Mert kétlem, hogy pl a Leopard 1-es APDS-ét feljavítanák rendesen, mert akkor nagy konkurencia lenne a ruszkiknak... Jelenleg (500 m-en) 293 mm-es átütéssel pattogok a T-54-esekről,de mikor összeakaszkodtam vele, tologattuk egymást, mert závárzatot lőttem neki, közvetlen közelről is lepattantam az APDS-sel a T-54-esről.... Vagy 6 lövésből...
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #7307 üzenetére
Most visszaneztem az utobbi par menetet igy nez ki:
nemet-orosz-francia - usa-angol-japan
nemet-orosz-japan - usa-angol
nemet-orosz - usa-angol
orosz - usa-angol
nemet-orosz - usa-angol
nemet-orosz - usa-angol
nemet-orosz-francia - usa-angol
orosz - francia-angol
nemet-orosz-francia - usa-angol
nemet-orosz-japan - usa-angol
nemet - usa-angol-francia
nemet-orosz-francia - usa-angol-japanEgyebkent az a jo, hogy az ellenfeleknek mind vannak a gokartjaik...ha veltlen mondjuk 10-20 masodfperccel kesobb rak a csataba mar fujhatom is, kiszednek a spawntol nem messze ugy hogy ok mar atszeltek az egeszterkepet.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #7300 üzenetére
Ez igy konkretan hulyeseg mar bocs.
Ha a nemet-orosz-francia egyutt van ellenunk 80% hogy vesztunk. Szinte mindig be is irja valaki a chatbe hogy na ez megint ennyi volt.
Leo, Object 906, AMX 50 meg a tobbi mindenhol ott vannak mire a Chieftain egyaltalan kidocog a spawnrol...ha nem talalkozom veluk akkor mar Object 120 mar pozicioban van hogy kilojon.
Olyan palyakon mint Fulda, Kursk, Magino kiegyenlitettebb, mert tul nagyok hogy lerohanjanak minket es tul laposak hogy elbujjanak.
De pl Eastern Europe-on volt hogy mire kimasztam a spawnbol mar jobbrol balrol kaptuk az aldast. -
maximilian4
addikt
válasz
CHaooSS #7263 üzenetére
Jelenleg csak 2 lövés között lehet lőszert váltani amúgy, vagy van rá mód hogy nyugalmi helyzetben is váltogassam? Sokszor szituációtól függő lenne a lőszer indokolt típusa, de én nem tudok róla sajnos hogy lehetne váltani lövés nélkül is. Pedig iszonyat hasznos lenne.
-
maximilian4
addikt
válasz
CHaooSS #7246 üzenetére
És mikor játszottál utoljára 412D lőszerrel? Mikor még a t-54 volt a 7,7 királya? Azóta majdnem minden tankhoz alapból apds jár ebben a tierben.Ha szemtől szembe találkozol valakivel esélyed nincs ezekkel az átütésekkel. Én pedig nem fogom magam szopatni. Jó tudjuk, nyilván én nem értem a játékot, magadat meg folyamat az egekig magasztalod. Kezd kicsit unalmas lenni ez a nagyképűség, meg mások lealacsonyítása. Ez már a sokadig ilyen hozzászólásod mikor degradáló jelzőkkel illetsz, és most már elég lesz.
-
-
-
-
SP4C3
veterán
válasz
CHaooSS #7211 üzenetére
Mi is lehet a gond a hull-break-kel?? Hmmmm...
A soviet AA persze 2000 fontot túlélt és kilőtt..., neki nem jár a HB, csak a szerencsétlen szétnerfelt hellcat-nek.
Ugyanígy a retkes WirbelWind és OPwind, nekik nincs HB... MIÉRT NINCS? TD-nek miért van!? Hulladék az egész, nyugodtan kiszedhetnék ezt a fake fícsört is, ahogyan azt is, hogy 2 emberrel célzol és töltesz és vezetsz... Realism
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #7205 üzenetére
Ha egyszer netan bekerulne akkor ugy lesz lemodellezve, hogy az orosz lovegek azert pont atviszik...mindenhonnan...minden szogben.
Mig igy az M1 fele APFSDS jo kis lepattanasokat fog csinalni a felsobbrendu orosz technika pancelzatan.Bar engem nem izgat, majdnemminden nemzettel ejutottam top tier-ig, de nemjatszom egyiket sem, 6.3-6.7 felett nem szorakoztato a jetek szerintem. Mindenki ul, es figyeli megmozdul-e egy pixel aztan bumm. Kb ennyi a top tier jatek. Pl angoloknal is ki van fejlesztve a Cheftain de nem is vettem meg...minek. Az nem elvezet nekem hogy kilonek raketaval 2 kilometerrol.
-
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #7142 üzenetére
Na majd itt válaszolok mert kiléptél a játékból.
Németekkel vagyok meg 7.3-ig, de ott is csak full stock gépek vannak, csak meg vannak véve. De valahogy nem is vonz az a BR, a commenteket olvasgatva. Most USA-t húzom, ott 5.0-s gépek kezdednek már a gyűjteményben lenni. A többi nemzetet hagyjuk, azokat majd...laskr99:
203(hehe) szeptemberében regisztráltam a játékba, azóta láttam sokmindent már. Kezdtük anno a repülőkkel, ehhez szép élmények kötnek, akkoriban csodáltam a játékot, hogy milyen szép, mennyire kidolgozott, mennyi lehetőség van benne. Imádtam azt ahogy ez egész atmoszféra meg van teremtve. Aztán jöttek a hírek a Ground Forces-ról, hiszen akkoriban a WoT már eléggé ismert játék volt, és nyílván Gazsinak is lépni kellett. Kijöttek az első screeshotok a tankokról, és a padlón keresgéltem az állam. Aztán megjelentek az első gameplyek a zárt bétáról, és azt mondtam, "na ez az! nekem ilyen tankos játék kell!" Nincs HP, nincs időre összeszűkülő célkereszt, -mer ha nem várod meg 10 méterről a holdba lősz-, igazi modulsebzés (bár akkoriban még nem volt hitcam), nagy pályák stb.... Aztán jött az open beta, beléptem, és imádtam minden percét. Amióta kijöttek hivatalosan is a tankok, sokat változott a game. Nem mondanám, hogy rosszabb lett...másabb.
Igen, a rombolhatóság is jól be lett harangozva, aztán 1-2 mapon úgy ahogy működik. Valószínűeg az engine ennyit tud. A hangok, hát oda is ráférne a renoválás igaz. De én még mindig szeretem. -
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #7133 üzenetére
A Leo 1-esnél nem a kilövésével van bajom, hanem a pár évtizeddel későbbi lőszeréről a T34-essel szemben. Itt is kiütközik a +/- 1.0 BR hülyesége. Maus-t azért tettem be képnek, hogy látszódjon, hogy 7.7 ellen megyek. Miután kiszedett a T34-esemből, Walker Bulldog-gal odarohantam, majd körbetáncoltam, egyesével kiszedtem belőle 3 embert, majd kigyújtottam, és szerencsére nem volt poroltója, leégett. A 7.7 szemléltetése miatt volt ott a Maus. Azt akartam röviden kihozni, hogy +1.0 BR-ben elveszik a T34 Heavy tank mivolta. És akkor azt is tárgyaltuk már, hogy az IS-4M-nek sincs semmi keresnivalója 7.7-ben
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
CHaooSS #7121 üzenetére
Tény, de legalább a napi feladat hamar megvan.. pl a bombázz 72 célpontot le.
A win ráta nem érdekel, de ha ők is a saját fejül után mennek, akkor én is. Nem fighterrel kellene a light aa-t lőni a gépfegyverrel és közben mondjuk a hagyni a csapattárs puha AD-2-ét lelőni az ellenséges vadász által, aki tudja a dolgát.. -
-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #7113 üzenetére
Én ma 6 meccset mentem, mind a 6 a Maginot Line mapon
... De a T-34-85 2 km-ről kibaszott... Meg a csapatot ledarálták a T-34-85-ösök...
A könyökömön jön már ki az a pálya, egyszerűen nemtudom felfogni, hogy a jó mapokat miért nem lehet betenni... Finland, Karelia, White Rock Forest, Poland.... Lassan már meg sem ismerem ezeket -
milkabrams
őstag
válasz
CHaooSS #7092 üzenetére
Azért még mindig van itt gerinctelenség. Mi az, hogy az M60-as APDS lövedékét 50 méter alatt megfogja a T54 1947 lövegpajzsa? Vagy hogy az M103 AP lövedékét úgy fogja meg egy T54 1949 csöve, hogy attól vagy 30 centire menne el? Prém tank vagy fiók nélkül szintel lehetetlen pénzhez jutni. Ugyan van prém Jumbom, de b...hatom ha állandóan T-34 85 és IS1 ellen megyek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest