-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart2
őstag
válasz
Tactical #9178 üzenetére
Köszönöm szépen.Idáig ugy huztam hogy minden eggyes legénységi tagnak egyformán adtam pontokat.A látotávolság volt az elsö,de akkor a rádiosnak adom majd a többet.Azt gondoltam hogy a látotáv határozza meg,hogy látom e az ellent a térképen,de akkor ezek szerint a csapattagok adják le rádion az ellen helyét,és igy jelenik meg nekem is a térképen.Vagy rosszul értelmezem?
-
Tactical
tag
válasz
Tactical #9126 üzenetére
Teljesen meghülyült az MM.
Két napig + 1 BR, minden kör vereség, kínszenvedés bárkit is kilőni, aztán hirtelen váltás és most -1 BR, folyamatos győzelem, 10 feletti tank kilövés. Csak ránézek bárkire és halott.
Miért kell ilyen szélsőséges beállításokkal manipulálni? Ha csak kicsit nyúlnának bele az is elég lenne és nem lenne ennyi frusztrált játékos. -
braker
tag
válasz
Tactical #9074 üzenetére
Köszi a választ. Egy kérdés ahogy nézem az angoloknál az alacsonyabb heavy tankok Churchill nincsenek benne azt direkt hagytad ki vagy csak véletlen?Meg még egy kérdésem lenne ez lehet hülyén fog hangzani de nem jöttem még rá hogy vannak a wagerek azt milyen csatában tudom elhasználni mert pl kaptam commander golden battles wager-t és azt is valami csoda folytán kaptam 100 arany sas-t.Hogy tankos csatában kéne használnom vagy repülőt kéne használni hozzá.
-
Alg
veterán
válasz
Tactical #9019 üzenetére
... de a sz@r ízű májkrémet nem eszed minden nap fanyalogva hogy milyen rossz íze van és miért nem gyártják inkább finomra
Nem azt mondom hogy nem létezik ilyen, csak hogy egyrészt felesleges emiatt a fórumot telenyomni panaszkodással, másrészt nem sok értelmét látom annak hogy ezzel bármelyik játékost "szívassák" - gondolj bele, az ingyenes játékost ha direkt hátrányba hozzák, akkor nagyon könnyen otthagyja a játékot (ingyen volt), és hirtelen a fizetősnek nem lesz kivel játszania -> bye-bye profit
EA-vel lehet példálózni, de mondjuk ők már elég sok bakot lőttek ilyen dolgokkal... meg ez a leírás sem győzött meg engem teljesen:
aminek ugyan működését nem ismertük meg, de a leírása alapján a lényege az,
Egyébként a matchmaking algoritmusnak pont az a lényege hogy kiegyenlítse a dolgokat, azaz ha nyersz mint a bolond, akkor nehezítsen - ez persze vezethet ilyen vereség szériákhoz is a lenti problémák miatt. Nyilván a 20 meccses win sorozatodat nem fogod úgy észrevenni mint ugyanezt vereségekkel, pedig biztos volt már olyan is.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Tactical #9004 üzenetére
Kb akkora lenne az esélye egy fair play játék esetén, mint ruletten egymás után 22x ugyanazt a színt forgatni. Aki próbált ruletten online a duplázós technikával játszani, azt tudja miről beszélek.
Ha Gazsi tényleg becsületes lenne, akkor az ilyen dolgok nem fordulhatnának elő. Egyszerűen ha túl jó vagy egy darabig, és nem 1/1 K/D aránnyal játszol, betesz szopóágra, amíg "helyre nem jön" az általa normálisnak gondolt egynsúly.
-
BoB
veterán
válasz
Tactical #8991 üzenetére
Röviden:
Több mint 5 éve játszok ezzel a játékkal.
Olyat nem tapasztalok hogy egyszer ki tudok lőni valakit, máskor meg nem. Az átütés konzinsztens amit tapasztalok. Szóval azt nem veszem észre hogy ezzel szórakoznának.
Amivel még játszhatnak az hogy milyen BR-es csatába kerülsz. Ez is teljesen változó és nem kötődik semmihez. Tök mindegy hogy prémiumom van vagy sem, vagy mivel megyek, tök random.
Ellenfelek "minősége". Erre visszatérek.
Ezt a 3 pontot látom.
BR.
Két dolgot láttok: "uptierben" vagytok, vagy "rendes" a játék. Persze ha 5.0-val vagytok (akinek nem inge), és 5.0-6.0-ba rak akkor egy szemét a játék. Ha 4.0-5.0-ba rak akkor fasza. Csakhogy ilyenkor meg egy 4.0-ás csávó köpköd hogy már megint "uptierben" megy.
Ez egy PvP játék. Nyerni csak valaki más kárára lehet. Ha te nyersz, más veszít. Ennek megfelelően a normális ha valaki 50%-ban nyer és veszít.
Amikor francia büszkélkedett itt hogy Maus-al milyen jót ment, ugyanakkor egy francia2 nevű egyén köpködött hogy uptier, szar a csapata, és a maus túl OP, nerfelni kell.
---------------------------------------------------------
A játék a szerencsén és véletlenen függ a leginkább. Sokszor előremegyek és megpróbálok az ellenfél hátába kerülni. Ha éppen senki nem néz arra, akkor sikerül, kilövök 4-8 tankot is. Ha éppen néz arra valaki akkor meg sokszor még csak lőni sem lőttem, halott vagyok.
Akkor az első esetben lehet mutogatni rám hogy jó játékos vagyok, a másodikban meg francia mutogathat hogy agyhalott vagyok?
Ha sikerül áttörnöm az a 4-8 tank nem fog tudni kilőni többet mieink közül, és kártyavárként összeomlik az ellenfél. Akkor azok mind agyhalottak?
Mennyin múlt az egész? A véletlenen hogy ki hova megy a meccs elején és merre néz. Ez nem egy rendes harc frontvonallal, csak egy CS tankokkal.
Szerencse és dominóeffektus, én ezt látom.
----------------------------------------------------------
Lehet hogy te úgy érzed a játék játszik helyetted, de én úgy érzem én játszom. Nem értem viszont akkor miért kell játszani ha ennyire szenvedésnek érzitek (ismét, akinek nem inge).
-
PAtr0n
addikt
-
Tactical
tag
válasz
Tactical #8825 üzenetére
... és ráadásul nem is itt a legidegesítőbb.
Domb mögött vagyok, ellenfél a másik oldalán vár arra, hogy mit lépek. Na, akkor óvatosan kidugom a tornyot, meglövöm, visszahúzódok a fedezékbe.
Finoman megpöccintem a gombot.... semmi.
Kicsit hosszabban nyomom.... semmi.
Ráfekszek a gombra.... kínlódik... kínlódik... aztán egyszer csak kistartol a hasát is kitolva .... szétlőnek.
Ehhh.... -
CHaooSS
őstag
válasz
Tactical #8717 üzenetére
Franciára várok még mert ott van talizmánom is amivel gyorsan tudom húzni, bár 40k van kihúzva még csak a Brenusbol, de 13-90 szimben 10-16 ezret hoz szóval gyorsan meglenne, csak pénz lenne gáz mert 3x 1milla és még kell legénységre is nekem meg van szaros 2.5 milla :/ kéne best squad wagert használni, nem jönne valaki 5.7-6.7be ?
ja meg a mási, universal backupot csak én nem tudom felhaszálni?
-
CHaooSS
őstag
válasz
Tactical #8651 üzenetére
Őszintén? nem egy nagy eresztés.. ami kell top tierben az nincs meg neki ezért is vernek szarrá legtöbbször.
Szimulátor meg egyenesen röhejes, hogy mindenki a ruszkik ellen raknak... szerintem 10-12% winrate-em van az elmúlt pár napban... rohadt szimben lehet csak normális RP-t elérni erre ezt is elveszik tőlem.. prémium nélkül szerintem hetekig játszhatok, ha ki akarom húzni a T-80at.. -
Tactical
tag
válasz
Tactical #8651 üzenetére
Ontja a "jutalomjátékokat". A fenti statisztikából látszik, hogy a Challenger-el eddig akárhogy is megfeszültem 25 játékból csak 9 tankot sikerült kilőnöm, úgyhogy abba is hagytam a fejlesztését.
Most, hogy valamiért ennyire szeret a program, gondoltam játszom egyet a Challenger-el. 8 tankot lőttem ki a szutyok alaplőszerrel. Minden elpattant rólam, egyszer sem haltam meg, nem gyulladtam ki, pedig kaptam rendesen tüzérséget, bombát is, ami csak arrébb lökött.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Tactical #8643 üzenetére
Eleget játszottam már ahhoz, hogy észrevegyem, ha egy tank nem olyan jó. sokat számít a mobilitás és a lövegsüllyedés és ezt nagyon sok csatában észreveszem, hogy amire mi még épphogy elgurultunk a spawnról az ellenfél már régen pozicionálta magát. Röhejes tolatás meg aztán a másik... visszavonulni esélyed sincs
Remélem, hogy 89-es T-80U vagy T-72B-t kapunk.. ha olyat mernek berakni aminek nincs rendes hátrameneti sebessége vagy még rosszabb olyat kapunk aminek lenne, de nem csinálják meg akkor főbe lövöm magam
-
Francia91
veterán
válasz
Tactical #8615 üzenetére
Totál szét lett cseszve 6.7-től kezdve az egész a gazdasági változásokkal. Abba is hagyom a 6.7-et és felette, mert így csak a pénznyelés megy
T-44-100-as javítása eddig sem volt olcsó 9.500 Lion-nal, de most a 13.650 Lion-os javítással rátettek egy lapáttal... Object 906-os sem volt olcsó, szintén 9.800 Lion körül, most 14.000... IS-4M volt kb 6-7 ezer, most 4 modifikációval 10.500 Lion....
Az amcsi T34 is 11.500 Lion lett... -
Francia91
veterán
válasz
Tactical #8607 üzenetére
Ha így folytatja, biztos vagyok benne, hogy egyszer letörlöm fenébe... Mert eljutott a játszhatatlanság szintjére
Stock T92-essel, alap APCR lőszerrel mi a toszt kezdjek egy IS-4M-mel vagy T-54-essel szemből? Semmit, ingyen kill vagyok neki... Ha véletlen nem +1.0-ba dob fel, akkor agyhalott csapat, 4-5 perc után egyedül, jobb esetben ketten vagyunki egy komplett csapat ellen, ahonnan max 2 ember halt ki, mert nem rohantak a vesztükbe az első 2-3 percben
Ez a 2 forgatókönyv van, mindig... -
gabro0
őstag
válasz
Tactical #8497 üzenetére
Van ebben valami. Amióta írtad, figyeltem magam és nehéz tankban ülve képes voltam visszatolatni a géppuskázásra. Nem mondanám hogy sokkal előrébb vagyok, de jó tudni.
Egyébként meg 71% volt a csapaton belüli helyezésem pár napja, ami a ranglistán 19-20 ezredik hely. A nyerési arányom meg 49% jelenleg. Lehet túlságosan csapatjátékos lennék, csak nincs kivel összedolgozni és egyedül hiába vagyok jó, ha körülöttem mindenki elhullik.
-
gabro0
őstag
válasz
Tactical #8495 üzenetére
Elképzelni se tudom hogy lehet ~55% felett. Egy ideig volt olyan 52-3, de aztán olyan csapatokba rakott be, akik semmit nem csináltak. Vagy 10 ember ilyen 500 ponttal árkádban. Sorozatban egymás után csomószor, aztán jó hogy lemegy. Nekem csak szórakozás, nem űzök belőle sportot, viszont ez már idegesítő. Ellen csapat meg ilyen 60-70%-os emberekből áll akik beállnak a bázisra és semmit nem lehet csinálni, repülőről még a spawnből is kibombáznak.
-
Francia91
veterán
válasz
Tactical #8480 üzenetére
De jó Neked
Én ha behozom a Tiger I-eseket és a WaffenTrager-t, T29-ek és T34-esek ellen megyek
Amikor meglett a Tiger H1-es, az első 7-8 meccsem 5.7-ben zajlott, hoztam is az átlag 5-6 kill-t vele, nagyon szerettem azt a tankot. Ahogy meglett a javítókészlet, jöttek a Tiger H1-esem ellen a 6.7-es ellenfelek.....
Néha még bepróbálkozok az 5.7-es presetemmel, de minden alkalommal 6.7-be dob be -
Francia91
veterán
válasz
Tactical #8466 üzenetére
A Berlin pályán az Object 906-ossal lehet jó meccseket hozni, a folyóban elsunnyogsz hátul, majd az ellen mögé kerülve szedegeted ki őket. Mire rájönnek honnan trollkodsz, a 6 sec reload-dal összeszedsz simán 5-6 killt gyorsan. RB-ben az Object 906-ossal ezt szoktam csinálni. És mivel aránylag fürge tank, ezt megteheted vele akármelyik spawnról indulva is, zutty bele a vízbe minél hamarabb
-
-
gabro0
őstag
válasz
Tactical #8459 üzenetére
Mentem egy kört: szereztem 16k-t, -24k a javítás. Most hogy mondtad megnéztem és 8k a javítás a Ferdin, az említett eddigi 22 helyett. Akkor meg bugos valami, mert a tigrisnek is 8k a javítása, ami összesen kb 2*8k. Hogy 24k a javítás, amikor a tigrissel életben is maradtam
Véletlen reálra volt állítva, benéztem. Árkádban változatlan.Francia91: AB: 7.0, RB 6.3, SB 6.7. Hol nézted ezt? A linkeltben csak az árkádot érinti a változás (6.7->7.0), ami már meg is történt.
-
Francia91
veterán
válasz
Tactical #8452 üzenetére
Olvastam... Ferdinand-ot feltétlen fel kell b*szni 6.7-be, hadd menjen 7.7-es szemétládák (M103, Object 120) ellen...
Sturer Emilt viszont lehozzák 5.3-ba, annak örülök. Cserébe a Pz IV G megy fel 4.0-ba, pedig de imádtam 3.7-ben azt a tankot....Valahogy még mindig nem érzem a jó irányt, még mindig nem vették külön a II. VH-s és hidegháborús gépeket....
10.0-ig kéne tolni a BR rendszert (amit kb 3-4 éve pofázunk), és akkor igazságosan lehetne mindent szétosztani. Mert a 10,5-es Tiger II-esemmel még mindig T-62-esek ellen kell szenvednem....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest