- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Senki sem 4-5 killes meccsekkel kezdte a Realistic-ot. Sem repülőben, sem tankban. Gyakorolni, csinálni, és menni fog!
Távolságmérőt sosem használtam, csupán tapasztalat alapján, érzésre célzok, és akár 1,5 - 2 km-ről is telibetalálok. Ki kell tapasztalni az adott ágyú és adott lőszer ballisztikáját, aztán menni fog. Szintén gyakorlás, és meccsek kellenek hozzá
A Tiger II-es 88-as lövege könnyen tanulható és nagyon jó a ballisztikája, de én T-44-122-essel is simán snipe-olok 1,5 km-re egy lövésből. Mert sokat mentem vele, ismerem az ágyú ballisztikáját
-
-
SP4C3
veterán
Jaa hogy még nem "ace"/fullos az E. Hát akkor fejleszd ki és lehet menni tovább.
Tiger II P elég vegyes, az ágyú nagyon jó, alaplőszer is. Tiger II H igazi megváltás volt, az amcsiknál ugyanez a szint egy nagy nulla.
Távolságmérőt hagyd, meg kell tanulni lőni... 10-20 meccs és ráérzel, ha meg bekapcsolod a valósághű scope-ot, akkor azzal még 50 csata és tudsz lőni, utána már mehetsz szimulációba. Sokan megrekednek arcade szinten, sajnos.
-
SP4C3
veterán
Jó vonalon haladsz, németek is vannak olyan jók, mint a soviet-ek. Jó páncél, jó alaplőszer.
Tiger H-t használd, annak olcsóbb a javítása, meg mellé a panther D-t. Ha 5.7-es csatába dob, akkor nyert ügyed van, hacsak utól nem ér a balszerencse és eltalál egy IS-2.
Ugye nem arcade-ben tolod? Mert ha Realistic-ezel, akkor mehetünk squad-ban. Itt van még laskr, ő is haladó még, németeknél nincs nagy tankja.
Még annyit, hogy soviet ágban a T-34-85-öt fejleszd ki, meg a t34-57-et. Ezek jók abban a tier-ben.
-
-
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
Amugy teljesen megertem a frusztraciodat, az RB sokszor frusztralo, es engem is sokszor ugy lonek ki hogy azt sem tudom honnan.
De vannak ilyenek is pl ez a ficko lodozott ram Kursk-on:Ennyi latszott belole. Egy kis dudor.
Ilyen messze volt, bekarikaztama terkepen.
Na ide mar jo volt hasznalni a tavmerot, esa gun elevationt, igy pontosan meg tudom mondani hogy 1950m beallitassal lottem ki.
Mas kerdes hogy egy T54 miert probal 2km-es tav csataba keveredni egy hull down Chieftain-el -
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
Az azert van mert meg a repcsikkel is egymillio AB-t mentem, aztan a tankokkal is sokat, de miota RB-zek azota ra sem neztem tank AB-re.
Ja a replaybe ha belenezel a 2-es kamerat valszaszd az a sajat nezet.
Tavmero= range finder
Keresd meg a controls-ban es allits be egy billentyut. -
-
Malibutomi
nagyúr
Hat ez ilyen.
En vissza szoktam nezni a replayeket, es el nem hiszed hanyszor volt olyan, hogy egy ellenseggel elmentunk egymastol par meterre es eszre sem vettuk egymast. Volt hogy en jobbra neztem o balra es szepen elhajtottunk egymastol kb 20 meterreAmugy itt egy Kursk gameplay tolem, itt latszik hogy allandoan a tavcsovon logok: [link]
MTom neven vagyok en. Ez egy jo game, de ugyanigy elofordul hogy kivagnak engem sajna. Ez egy ilyen sport.
Egyebkent ahogy a tobbiek irtak, amig nem szokod meg addig hasznald a tavmerot, aztan benne lesz a kezedben ha sokat mesz egy tankkal.
-
-
Malibutomi
nagyúr
Hat az RB-ben nagyjabol tudnod kell honnan szamits ellensegre, ovatosan kell haladni sokszor megallni tavcsovezni hogy kiszurd ha valaki csak kukkol a domb mogul.
Ja igen es a legjobb resze, ez a varosi palyara talan meginkabb igaz: mivel nincs marker, megallsz, es hallgatozol....hallod ha valaki kozeledben van. Leget lopakodni, meglepni az ellent.
-
Szokj hozzá, hogy mindenki RB mániás,az árkád meg a sátán, én inkább árkád játszok, nincs sz**** és van kredit és társai. Másik az SB mert ott tényleg egyenlő esély és lehet kommandózni a bokor tankkal. Az RB is ad tp-t de kb 2 árkádnyi ideje van, én meg szeretem a népet írtani.
-
Francia91
veterán
-
CHaooSS
őstag
kicsit homályos ez a kicsit sebeztem kifejezés. visszajátszással érthetőbb lenne, de ha csak löveg mellett lőttél és át is ütötte akkor lehetséges, hogy a töltőt,parancsnokot és irányzót ölted csak meg és a testben még ott üldögélt a vezető és a géppuskás
szerintem bal oldali lövés megölte a töltőt és az irányzót majd a következő a parancsnokot és a géppuskás addigra beugrott a célzó helyére és kilőtt.
Érdemes figyelni, hogy kit ütsz ki mert, ha csak tornyot lövöd akkor csak 3 embert tudsz megölni és a testben még mindig ott van kettő és az egyik készül az átugrásra. Tigrist elpusztítani Tigrissel 1-2 toronylövéssel csak alap Pzgr.-el tudod mert abban van 140 v mennyi gramm tnt ami eléri a géppuskást és a vezetőt is.
-
Francia91
veterán
T-44-122 (prémium tank), 7 kill/0 halál, nyertes meccs
M18, 7 kill/0 halál, nyertes meccs
Szerintem a kapott RP és Lion-ban élesen látszódnak az eltérések.... Nincs is mit magyarázgatnom
Mindkét meccs 7 kill és 0 halál, tehát full egyenlő feltételek. Tessék leszűrni a következtetéseket...
Mint korábban írtam, nekem mindhárom prémium járművem Golden Wager-es Aranysasból lett véve, így ingyen megúsztam -
Francia91
veterán
Nem feltétlen, de ott már van olyan átütésed, hogy nem pattansz le zsinórban 5x is
Téged is átütnek bármilyen tankkal, de neked is adott az esélyed az 1 lövéses killekre
76-os Sherman-nal pl elég gáz egy H1-es Tigrist szemből kiszedni, pláne ha az be is szögelte a tankját.... T-44-122-essel 1 lövés... -
Francia91
veterán
A T-44-122 pl egy elég dinamikus tank. Jól mozog, fürge, a toronyforgási sebessége is kiváló, terepen pedig a 35-ös tempót simán hozza, ami elég jónak mondható 6.3-ban. Viszont a nagy töltésidő miatt (nekem Expertes legánységgel, fullos töltőkezelővel 21 másodperc) érdemes úgy használni, hogy szépen, megfontoltan haladsz előre, valamint olyan tüzelési pozíciót kell választani, ahol tüzelés után fedezék mögé tudod helyezni magas
Az orosz Sherman-nal Tigrisek ellen menni nem éppen a legjobb, mivel a tank ugyanaz, mint a jenki Sherman 76-os...
Persze, az olcsóbb prémium tank is jó RP termelésre, egy bizonyos BR-ig (ami a saját BR-je)
-
Francia91
veterán
Aranysast ad, ha teljesítesz bizonyos feltételeket meccsen. Jelenleg 3 fajtája van:
- 500 Gold - 10 meccs
- 1.000 Gold - 20 meccs
- 1.500 Gold - 25 meccsNyerni kell a meccseket, közben meg kell lennie bizonyos számú kill-nek. 3 vesztes meccs után buktad a Wagert. Mi anno Patron-ékkal, és donmaci-val is nyomtuk. A legjobb csapatban, ismerősökkel. Arcade repcsiben nyomtuk 3.7-ben. Tier III-as gép mindenképpen kell hozzá, az az egyik feltétele. Lehoztuk a 20 nyertes meccset, max 2 vesztes meccsel, és kaptunk 1.000 Gold-ot. Munkás, de ingyen van, nem kell érte fizetned. Nekem most pl 16 db Golden Wager-em van, ami felhasználásra vár, az 18.000 Gold-ot ad, ha mindet fullosra megcsinálom.... De ehhez összevárom a megszokott csapatot
A napi jutalmakkal szokta kipörgetni a Golden Wagert. Ha megtudod csinaálni, valamint ügyesen használod fel a kapott aranyat, és türelmesen gyűjtögeted, simán tudsz olyan lrémium járművet venni, amelyiket nem csomagban lehet vásárolni, hanem pl Aranysasban (T-34-100, T-44-122)
-
Malibutomi
nagyúr
Nyomjad 1-2 hetig, es ra fog allni a szemed, meg foleg megtanulod hova bujnak el, hova kell nezni.
Meg azt hogy aki mozog az 100%-al valoszinubb hogy meghal. NEmi mozgas valami jobb helyre, megallass, nezelodes, hallgatozas!, aztan ha tiszta akkor mozgas tovabb....aztan vagy meghalsz ahogy megmozdulsz vagy nem.En 22" FHD-n meresztem a szemem, de mar tervben van egy 27" 1440p
-
CHaooSS
őstag
Ha esetleg Ru 251 érdekelne akkor only top tier. 6.7-7.0-ba nem érdemes bevinni mert nem oda való.
Viszont, ha nem szereted annyira a németeket akkor ne vedd.. inkább T29 v IS6 mert ott sokkal jobb az élet.
Persze, ha van egy fix 3 vagy akár 2 emberes szakasz akkor azért németekkel is lehet boldogulni mert 3 emberrel már lehet hozni egy meccset. -
SP4C3
veterán
1.) Medálokat nemtudom miért nem írja ki, ha bentmaradsz a csata végéig, akkor sem írja ki?
2.) Régi harckocsikat nem lehet eladni, megmarad az összes, bármikor vissza tudsz menni kisebb tier-be csatázni velük.
3.) Katyusha prémium, event-en lehetett megszerezni. Ha nincs meg ne bánkódj, amúgy sem a legjobb járművek közé tartozik. -
Máté94
addikt
Hát... ha használtál volna binocular-t vagy akár sniper nézetből leskelődtél volna, amerre a csapattársad is figyel, esetleg...
A semmi nehezen lő vissza, biztos hogy nem volt ott valaki?
Ami késik nem múlik, egyszer eljön majd az idő, amikor realizmus kell.
(Majd szólok, mikor sikerült elérni.
)
-
PAtr0n
addikt
Igen! Alap esetben nincs bindelve sehová, a contorls --> view contorls-ban találod. Van sofőr nézet is, de kétlem hogy ezt bárki is használja, nem túl előnyös.
A Bino nagy előnye (főleg RB és SB módban), hogy domb mögül fedezékből elég szépen ki lehet vele nézni. Ráadásul gyorsan körbeforgatható, így jól szét lehet nézni mindenfelé, pluszz messzebbre lát mint az ágyú szkópja. -
csaabz
őstag
Tehát meg kell venned a tankokat, de nem kötelező használni/fejleszteni is mindet.
Például Arcade-ba csak max 3 tankkal mehetsz be, szóval felesleges egy negyedikre, ötödikre költeni, legénységet képezni. Legalábbis én így állok hozzá.
Mindig előre kiválasztom, melyik tierből melyik 3at fogom használni és csak azokat teszem be a garázsba. -
RG4L
őstag
Ehhez csak annyit, hogy amint látod, Tierekbe vannak kategorizálva a tankok és repülők, méghozzá van Tier I-V. Minden Tierben 6 tankot kell szerezned, hogy a következőre léphess. Pl. ha jól emlékszem német Tier IV-ben jelenleg pont 6 tank van, ez azt jelenti, hogy az összeset meg kell szerezned, hogy elkezdhess fejleszteni egy Tierv V-öset.
-
D.Orion
veterán
Mivan? Prémium tankot Golden Eagle -ért tudsz venni. Normál tankot Silver Lion -ért. Legénység képzés egy tankra Silver Lion, utána ha már megfelelő szintű a legénység, akkor két lépésben még képezhető Silver Lion-al, de legmagasabb szintre csak Golden Eagle-el érhető el egy tankra.
Hangárban bal felül van egy sárga rubik kocka, arra kattints rá. Ott van páncél nézet és röntgen mód is.
-
Drenadar
veterán
Nincs free XP, mondjuk de van. Itt nem úgy van mint wotban, ha kifejlesztesz egy járművet, a többlet XP nem marad feleslegesen azon a járművön, el tudod osztani másra.
De lényegében itt nem is nagyon van rá szükség. Sztem. Mondjuk nagyobb ranknal már kegyetlen sok XP a modul. (mondjuk így is olcsóbb mintha wotban)Kredit kell, prémium tankkal jobban jön.
A tiger csak rank 4 az nem olyan drága... De a nagyobb az már fáj. Plusz a legénység képzése is. Plus expert képzés. -
PAtr0n
addikt
Spawn-ok száma mindig attól függ, hogy egy adott tank a csatában mekkora BR-el (battle rating) rendelkezik. Értelem szerűen a kisebb BR-ű tank esélyesebb, hogy 2x spawnol. Ezt valahogy úgy csinálja rendszer, hogyha neked mondjuk be van pakolva 5 slotba alulra tank, akkor mindig azokkal nagyobb az esély többször spawn-olni, amelyik kisebb BR-ű. Ez realistic módban egyértelműbb, mert minden tank spawn point-ba kerül, és mindegyik más és más összegbe. Ergo ha nem teljesítesz a játékban (pl. hamar kilőnek és nem lőttél senkit), lehet nem is tudsz többször bejönni.
Alul a slotok: Ez nem WoT, itt alul nem garázshelyek vannak, hanem crew slotok. Azaz legénységek, akik a rájuk pakolt járművet, egyszer és mindenkorra megtanulják. Minél több crew slotot akarsz, annál többe kerül, maximum (ha jól tudom 8 lehet, de volt aki valahogy kitolta 10-re). 6-ig silverbe kerül 1-1 újabb, a hetedik már 500 aranyba, és így tovább.
A fel - le nyíllal tudsz váltani a gépek között amiket betehetsz az adott slotba. Itt szűrni is tudsz. De a tech-tree-ről is beteheted az adott gépet bárhová. Amikor egy gép már volt egy adott crew slotban , azt sárga pipával fogja számodra jelölni. Mindezt azért, mert magasabb tierben már költséges 1-1 gépet olyan crew kezébe adni, akik még nem vezették. Tehát érdemes oda visszapakolni ahol már volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest