-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi #10029 üzenetére
Alacsonyabb szinten is rohadt idegesítő ellenük menni, van valami pizzás kocsijuk, amin nincs is páncél, de ha rálövök akkor mégse sebzem semennyire, kiírja, hogy "hit" viszont az ő lövésétől egyből megfekszem.
Ilyenkor mindig rage quitet nyomok...annyira felhúzom magam. Nem lehet megölni a 7.7mm-es orosz géppuskával se, szóval semmit nem tudok ellene csinálni. -
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #10005 üzenetére
Az valami másik feladatcsoport volt? Mert végeztem 10 feladattal és meglett a T30.
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #9999 üzenetére
Hogy lehetett megkapni az angolt?
-
Smithy87
senior tag
válasz
Malibutomi #9999 üzenetére
Ünnepi questként a gyerekkel dszítettem fát meg bontottam kisvasutat stb stb.
Orosz és német ágon vannak tankok nem hiszem hogy lenne időm nagyon tovább grindelni másikon.
Sok ágra ott a wot meg az Aw :d
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #9980 üzenetére
651 nap játék, 18.126 csata után múlt hét pénteken kerültem először a full 6.7-es amerikai konfigommal 5.7-be. Egy nap múlva ismét. Előtte soha.
-
Imilenni
addikt
válasz
Malibutomi #9980 üzenetére
Nem lehetséges hogy itt is, WoT szerűen azokat "segíti" a játék akik nem a legjobbak?
Mert tegnap nem ment valami jól, nap végén már a Német 5.7 presetemmel nem dobott be 6.0nál nagyobb ellenfelet (RB) -
Imilenni
addikt
válasz
Malibutomi #9947 üzenetére
Köszi srácok!
Akkor lekell tennem rólaEgyébként RB-ben +/- 1.3 van?
-
zolo0525
tag
válasz
Malibutomi #9939 üzenetére
Nem
ő nem az a játékos
-
Tactical
tag
válasz
Ő az a játékos, aki 17 tankot lőtt ki egy tankkal (TAM) 8.7-ben.
Együtt játszunk minden nap, brutális néha mit művel.
-
Francia91
veterán
válasz
Én pl akkor vettem meg a Ru 251-est, amikor már volt német 6.7-es presetem, és a Maus/Leo 1 párosra hajtottam, így csak bevágtam a többi 6.7-es tank mellé
Amcsiknál decemberben vettem féláron M46 Tigert, de szintén volt 7.0-ás presetem (M46, T95 és T32) -
kisvamos
csendes újonc
válasz
Jajaja, meg ha meglátom,hogy feldobott 0,3 BR-el, akkor azonnal kiugrok, és nem hozok több tankot. Ellentétben az ilyen gyökerekkel, mindig hozok tartalékot, és két tankkal megyek a csatákba. Másrészt általában igen hasznos része vagyok a csapatnak, minden arcoskodás nélkül...
-
Imilenni
addikt
válasz
-
-
HoldChore
tag
válasz
Malibutomi #9903 üzenetére
Kösz a válaszokat.
Egyszer én is beállítottam low beállításokra mérgemben, de inkább visszatettem fullra, mert a játék szépsége inkább a nyereség számomra, mint a játékmenet. Inkább nézem a látványos akciót, minthogy mérgelődjek a csalókon. Ahogy írtam, inkább arra megyek, hogy megpróbáljak kilőni belőlük valakit. Persze a legtöbbször 3x lő ki engem a nyomorult.Ha viszont sikerül becserkésznem az nagy öröm. Mivel én nem kempelek, hanem próbálok bázist foglalni, így sokszor vérzek el a csata elején. Ha fél percet várok egy sarkon, hátha jön arra valaki az számomra nagyon unalmas. Mondjuk társakkal biztosan szórakoztatóbb a dolog.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #9904 üzenetére
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #9858 üzenetére
Kitiltanám a koptereket és repcsiket, vagy 30+ ezres javításokat kapnának.
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #9842 üzenetére
-
BoB
veterán
válasz
Nekem anno IS-4-re akkor jött talizmán amikor még a T-10 volt a csúcs (vagyis a második legjobb volt).
-
Francia91
veterán
válasz
Nekem is Cromwell-re és T-26-osra van talizmánom
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #9840 üzenetére
Te még hiszel abban, hogy a Gaijin ezeket ingyen, jófejségből adja?
-
Alg
veterán
válasz
Malibutomi #9760 üzenetére
AB... ott breach nélkül is van esélyed lőni.
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #9735 üzenetére
Felveszi a 100/1 csatát, ahol full kretének ellen megy a jasát szintjén,a maradék 99 csatában meg ő is cumizik. Érdemes megnézni a first 10 videókat, nem az mefy, hogy mindenkit szétcsap, meg mindig ő veszi észre először a másikat, ott pont azt látom, amit én is tapasztalok.
-
Francia91
veterán
válasz
Ráadásul most a Ferdi javítása Reálban 23k lett, hogy jobban érezd magad
-
zolo0525
tag
válasz
Mert rendszeresen fizetnek.Nekem se volt addig gondom,miután már nem szórtam nekik a pénzt pattintottak engem is felfele +1
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #9678 üzenetére
Én sokszor 6.7 amcsival és 6.3 ruszkival mentem ellene, azokkal nagy falat volt egy szemben álló Ferdinand
Persze ha 7.3-ba cseszi fel (ami mindennapos nálam), akkor ott tényleg nincs esélye, de ne felejtsük el, hogy a +1.0 a mai napig egy elcseszett elgondolás -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #9672 üzenetére
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
Malibutomi #9651 üzenetére
Szerintem a 105-os nagyobb fun, mint a két Jumbo. Azokkal jobban kell szenvednem a killért.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #9607 üzenetére
Nahh reménykedtem, hogy nem csak a mézesmadzag lesz elhúzva, meg ilyen ímmel-ámmal megváltoztatott javadalmazási rendszert kapunk. Ezek szerint ha sikerül bent maradni több ideig, akkor már nem lesz annyira mínuszos a meccs. Csak rájöttek, hogy fogy a játékosbázis, meg különben is, nem 1 YT-s vlogger elmondta már a véleményét a nem jó iránnyal kapcsolatban.
Üdvözítő a poroltó hamarabb elérésének lehetősége is, meg hogy hamarabb lehet 4-es fejlesztéseket venni, így könyebben megszerezhető egy jobb lőszer is akár.Ha a jövőben is hallgatnak a játékosokra, és nem orrba szájjba csak a content-et nyomtják, még vissza is térhet a régi jó ösvényre a játék.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #9615 üzenetére
A Kugel egy különös jószág, azon nem csodálkozok
Csak a Walker Bulldog APDS lőszere, valamint a 6.7-es britek APDS-e fasza cucc, egészen használható, ellenben a Leo 1-esé egy talicska sz@rral egyenlő
T-54-esnél megvan az APDS, de sosem használtam, a hagyományos lőszerekkel vígan el lehet lenni vele -
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #9615 üzenetére
Az APDS úgy ahogy van szar, a kugelt meg a 120mm-es AP lövedék sem viszi ki egy lövésből.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #9610 üzenetére
No az sem mindegy, hogy milyen nemzet 7.7...
Német 7.7-ben rendszerint bukta 5 perc alatt
Ruszki 7.7-ben 90%-ban nyertes meccsek
Pedig egyformán játszok mindkét nemzettel, csak éppen a Leo 1-es APDS lőszere, aminek adatok alapján 500 m-en 293 mm-t kéne átütnie, sokszor a 100 mm-t is alig viszi, ellenben a T-54-es lőszere a kisebb átütés ellenére mindent visz..... -
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #9612 üzenetére
gondoltam, hogy nem a kezdőponton állva kap az ember ennyit
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #9610 üzenetére
az szép
-
sith7
félisten
válasz
Prémmel / prém nélkül ? Milyen BR - ben ?
-
BoB
veterán
válasz
Ja a következő patchben meg változtatnak majd a harctéri javításon is, az is pozitívnak tűnik.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #9599 üzenetére
Csak nem azért játszik a WT-vel az user, hogy megragadjon 4.7-es szinten. Felette meg agyhalál az egész WT. ez itt a rohadt nagy baj
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #9587 üzenetére
A franciák.... na az tényleg elég gáz. Már minden ág ki van húzva, csak ez nem. 6.7-nél járok, de már nagyon elegem van az egészből, eddig folyamatos kudarcélmény. Soha nem vagyok saját BR-ben és szinte mindig a pálya vesztes oldalán kezdek.
Az orosz / amerikai javítási költségek csak példa volt, itt vannak a fullos, összes tankra, repülőre, stb...és népre várható változások: [link]
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #9587 üzenetére
A német 6.7-esek javítása is 10k-nál kezdődik, a Tiger II-esek kifejlesztve 10,5k, közben a T-34-85 pukkantja.... Vicc kategória, csak már nevetni nemtudok rajta
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #9544 üzenetére
Akkor nekem prémiummal miért fogy a pénzem 10.0-ban az oroszokkal?
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #9537 üzenetére
Prémiummal 8.7 - 9.0 - ig szinte mindig plusszosak a köreim (AB). Az orosz 8.3 termeli a legtöbb ezüstoroszlánt, azt érdemes szerintem prémium nélkül is játszani.
-
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi #9537 üzenetére
Szerintem 3.3-3.7 között még értelmesen hoznak a meccsek. Fölötte már többször lehet minuszos. Nem mellesleg kis tierben pörgősebbek is a meccsek.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #9530 üzenetére
Eddig a KpZ-70-es fejlesztése miatt 7.7 németeztem, az egész dolog halott, 20-ból 19 mecsen ledarálnak 5 perc leforgása alatt.... Na ez meguntam, átmentem szovjet 7.7-be tankozni, na ott lehet pénzt keresni és normális meccseket menni... Érdekes...
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #9506 üzenetére
Mindenképpen!
-
Bertiee
senior tag
válasz
Malibutomi #9494 üzenetére
Mehet a Thunder show-ba.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Idegbaj ide vagy oda, küld má be Thunder Show-ba
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #9501 üzenetére
Miért annak mennyi az esélye hogy utánna eltalál a levegőben egy repülőt?
-
Smithy87
senior tag
válasz
Malibutomi #9501 üzenetére
Áhh nem járok még ott alkalmi játékos vagyok.
Az esélye elég csekély.
-
BoB
veterán
válasz
Ez kurv@jó
-
hubai38
aktív tag
válasz
Malibutomi #9496 üzenetére
Gondolom valamiképpen csalnak,mert más hogy
-
hubai38
aktív tag
válasz
Elnézést hogy érthetetlen vagyok,ez mi volt?
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #9474 üzenetére
Én már a németekkel sem megyek
Ha némettel megyek, kizárólag bukta, ezért ruszkikkal tankozok, ott 60-70%-ban sikerül nyertes meccset menni (már ha éppen nem 7-es szintű uborkákat kapok...)
-
zegi_norbi
tag
válasz
Malibutomi #9461 üzenetére
Ha ki szeretnéd nyitni, akkor venned kell hozzá kulcsot. Lehet benne ritka jármű kuponja is, de arra én nem számítanék
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #9447 üzenetére
-
Alg
veterán
válasz
Malibutomi #9377 üzenetére
Repülős RB: ellenfélnél 4 kill nálunk 10 death...
azért csak behúztuk, de necces volt
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #9377 üzenetére
Sajnos nincs róla képem, de pár hónapja egy Chieftainnek volt 11 killlje, nekem 9, a maradék 13 embernek összesen 1. Végül miután elfogyott a lőszerem kiszedett egy repcsi. Akkor sem nyertünk.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #8677 üzenetére
Eleve nagy hiba volt berakni már akkor.. jobban járnának, ha most nem erősebb, hanem gyengébb modellt raknának be ezt meg felvinnék 9.7-10.0ba jobb páncéllal
-
gabro0
őstag
válasz
Malibutomi #8677 üzenetére
Az én lassan 1 éves bugreportomat se javították, a tankok továbbra is ugrálnak bizonyos helyzetben
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #8414 üzenetére
A Chieftain-t fejlesztem pár napja. Vagy rakéták vagy bombák szednek ki szinte mindig. Mivel még nincs motorerő, nem tudok olyan gyorsan elhúzni a bombák közeléből, pedig már akkor menekülőre fogom, mikor meghallom a bombák sivítását.
Repülősöknek készült ez a játék, tankos lúzer célpontokkal. -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #8337 üzenetére
Sz*rnak a bugreportokra, meg sok más mindenre szép nagy ívben.... Ha valami nem a ruszki oldalnak kedvez, azt hanyagolják
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #8337 üzenetére
Mióta is játszol? bug reportok már ősidők óta hanyagolva vannak
Amcsi-Német hivatalos dokumentumokat is képesek figyelmen kívül hagyni, Chally az semmi ezekhez képest mert itt kb. senki nem fér hozzá ilyen dokumentumhoz -
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #8282 üzenetére
Jobban jársz, ha hagyod a briteket és átállsz Amcsikhoz vagy Szovjetekhez. Ha történelmi szintre is javítanák a Challyt akkor sem lennének elég kompetitívek
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #8266 üzenetére
Gondolom uptier voltál, mert 7,7/ 8,0-ban általában megeszik vacsorára.
Néha lehet vele jót menni, mint ahogy tegnap is sikerült egy jót, de 43%-os win rate mindent elmond.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #8254 üzenetére
új HE valójában a régi amit elvettek. Amúgy ki lehet lőni M1-et, de nehezen.. inkább akkor jó amikor elbújik.
"Amugy megerositest nyert a Chally is megkapta a szuper Maxarmorvalue erteket mert csak." Sokat nem hiszem, hogy számít mert ahol eddig nem tudtuk belőni most se fogjuk gyenge pontok meg ugyan úgy maradtak
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #8252 üzenetére
köszi a választ Neked is
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #8187 üzenetére
Éppen tegnap morogtam emiatt. az M1 Abrams csövét mindig rojtosra lövik, állandóan javítanom kell. A T64B csöve meg csak piros lesz és lőhetsz vele vidáman.
Tegnap rászaladtam T64B-vel egy RakJPz 2 HOT-ra. Mielőtt feleszmélhettem volna pofán lőtt. Az ágyú vörös lett, de attól még simán lelaktam a szerencsétlent. -
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #8153 üzenetére
Eddig nem tapasztaltam ilyet hogy a szoknya miatt nem tudtam volna szétütni ilyen szögből oldalról ezt a tankot. Mondjuk heatfs-sel (sajnos) nem gyakran szoktam játszani, de mondjuk egy APHE lőszerrel egyből pukkan, az a szoknya semmit nem ér. Lánctalpat nem ért egyébként a lövedék.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #8148 üzenetére
Amúgy a buff óta milyen? mert azt hallottam, hogy jobb, de még videót nem láttam
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #8136 üzenetére
Gondolom akadt egy kis hiba és szovjetnek hiszi mert ugye ott van extra hajtóanyag benne.
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #8136 üzenetére
Orosz tankokon kívül minden szar. Tudjuk.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #8112 üzenetére
Viszont a szög ugyan úgy számít overmatch-nél is. Amúgy a sub-caliber lőszereket most akkor mennyinek is számolja?
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #8110 üzenetére
75 és 82 fok a front és apfsds meg 77-től 50% 78-tól meg 100%, hogy pattan.. innentől kezdve nincs miről beszélni. Post pen sebzéssel viszont tényleg van valami ezért is lövök nyakra amikor tudok mert ott legalább szinte mindig egyből meghal
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #8107 üzenetére
Biztosan tipikus példálózó jellegű ez a videó?
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #8107 üzenetére
Kb. a fele szerencsétlen lövés volt.. Ne reagáld már túl
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #8101 üzenetére
Már a spawn-on beássák magukat úgy hogy se elől, se oldalt, se hátul nincs kint a test, mindenhonnan a torony eleje van veled szemben és onnan lehozzák a meccset. Mozogni sem kell.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #8101 üzenetére
Látszik, hogy nincs meg neked...
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #8069 üzenetére
Igazad van hülyeséget írtam mert T64B-t rosszabbnak tartom mint a 2K-t. Amíg él a töltőkezelő addig előnyben van, Viszont Abramshez képest még mindig nagyon le van maradva ezért várom én már a gyártási modelleket mert akkor legjobbak lesznek a németek végre
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #8064 üzenetére
Mondtam, hogy M1 lesz a legjobb és így is lett. Én T-80at raktam volna be mobilitás miatt mert akkor kompenzálva lenne.
"Ezt a Leo 2K ugy elb**zta a gazsi hogy nagyon.
Meg 9.3-ban is OP erre berakjak 8.7-be hogy a 7.7 ellen is mehessen..."
Mióta OP egy olyan tank amihez hozzávágsz egy darab kavicsot és meghal?
Amúgy 2K a "leggyengébb" az újak közül, többi menni fog fel legalább 9.7-ig ez viszont 9.0-9.3 ba meg fog állni
Pont illik középre, tűzerő meg mobilitás megvan viszont papír ami miatt óvatosan kell vele játszani -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #8060 üzenetére
Semmi bajom nem lenne, ha éppen nem a +1.0-ás Leo 2K ellen dobálna... Ez nem ismer mást, csak a +1.0-ás BR-t?
-
válasz
Malibutomi #8017 üzenetére
Elviekben menni fog a monitorom vissza a boltba, szóval integrálton fogok élni, eddig elment lowon-1-2 meden 35-40 fps-el, most kivi leszek.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #8017 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy hamarosan L23 lesz az alap lőszer.
Páncélra nem tudok mit mondani, max annyit, ha jön 1.79 feljebb megy és kb. dupla ennyi lesz a páncél. Mivel Chally 2 esélytelen és mást meg nem igazán tudnak jelenleg berakni viszont a helyére meg jöhetne más ami jobban balanszolt -
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7983 üzenetére
Sajnos 2 napig nem játszottam így le vagyok maradva, de amint megvan T64B odaadom a profilom és játsszál szépen. Ha ennyire jó tank akkor gondolom gond nélkül megölsz mindenkit és hozol minimum 5-6os kd-t
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #8001 üzenetére
Örülj neki, te legalább nem a semmiért szenvedsz. Nekem csak az RP gyűlik, a Lion rohadtul nem
Visszatérek repülni, az legalább adja a Liont, ott nem sajnálja adni
Ott legalább le tudom hozni az 5 v 1-et is, ha a csapat kipusztul -
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7995 üzenetére
Attól függetlenül megtörtént...
Elvileg kibombázni sem tudott volna pár másodpercel (kb. 5) a bespawnolást követően.
Illetve meccs utáni ládából most nyitottam 50k ezüst oroszlánt, ba**ott hozzáadni az egyenlegemhez. Komolyan ez egy trash játék. Nem adok neki több esélyt törlöm a picsába. Amúgy sem pálya az hogy minden meccsen azon kell stresszelnem hogy majd mennyi mínuszban jövök ki a végén. -
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7991 üzenetére
Az akkor nem működik, mert nekem is többször volt olyan hogy bespawnoltam és 5 sec múlva ki is bombáztak. Sőt olyan is volt h az arty szedett ki, pedig elvileg spawn védelem is járt volna és nem is lehet spawnra artyzni.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #7991 üzenetére
10 m-t mozdultam el, már b*ssza rám a tonna bombát....
Ma is 60 ezer minusz, csakmert minden meccsen egy tonna szart rámb*sznak -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #7989 üzenetére
Rohadt jó tényleg... Bejövök tankkal, már a spawnon kibasznak bombával....
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #7975 üzenetére
Nekem meg az M1 Abrams. Mentem vele 3 kört.... minden kilő. Tudom, hogy nem kell tőle csodát várni, de elég gáz volt ez a három menet. Nem bírtam szemből belőni egy Jagdtigert, egy T95E1 viszont engem szemből simán kilőtt. Lényegében minden lövést bekaptam, amit rámküldtek, folyamatos javítgatás, 'oszt halál. Nem volt vicces.
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #7964 üzenetére
Ismerős szitu. -
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #7954 üzenetére
Ellövöldöztem 11.000-et. Baromi nagy az a sivatag.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7946 üzenetére
"Kozben meg leirod hogy nem baj hogy a Challenger gyengebb loszert kap mert csak..."
Az előbb írtam le, hogy egyetértek.."Nem unod meg ezt a faszsagot? Ki fog meghalni szemtol szemben? Aki celozgat a gyenge pontokra, vagy aki point and click akarhova? Kozelrol is el ez meg tavolrol is."
............
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7943 üzenetére
MBT/KPZ, Leo 2K, Abrams mind jobb nála, Chieftain rosszabb Challyvel meg kb. ugyan az.
T-64B páncéljáról van hivatalos dokumentumod amiben gyengébb? mert fórumokon amiket linkeltek ott orosztól kezdve CIA dokumentumig nagyon hasonlított. Ugyan abban a CIA papírban az Abrams is azonos értékekkel bír mint a játékban.
atlohetetlen
Oké, hogy front nem lőhető, be de ott az alsó lemez meg a löveg melletti hatalmas rész belőhető könnyen. Célozni kell és kész,KPZ-vel mentem már pár kört és simán kilőttem nem egy "átlőhetetlen" T-64B-t
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7941 üzenetére
Jó mondjuk én csak azért tudtam 150 ezret fejleszteni mert csak talizmánt használtam és prémiumot nem mert most 2 napig alig tudok játszani így feleslegesnek éreztem beaktiválni.
Látom még mindig ki vagy akadva, hogy nem viszi át.. én örülök neki mert Abrams eleve jobb legalább a frontját ennek már nem tudják átlőni akárhonnan.. gyenge mobilitás mellett ez kell
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #7929 üzenetére
A tankban tárolt lőszer mennyiséget is felszámolja, ha kilőnek?
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7929 üzenetére
Szerintem nincs azzal baj, ha nem tudja megbízhatóan átütni.
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #7921 üzenetére
Szépen haladsz!
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7921 üzenetére
"igaz kb 50mm-el kevesebb atutessel mint a valos" mondd ezt az Amx30-nak ami 100milivel kevesebbet üt.. 8.7-ben ül az a szerencsétlen és alig lő át valamit
" ami kb olyan jo mint a T64B ingyenes alap loszere" jobb---------------------------------
T-64A-val amúgy kezdek kiégni mert rohadtul nehéz fejleszteni.. 17 kör 22k RP... kénytelen voltam talizmánt meg prémiumot venni mert szerintem felakasztanám magam lassan annyira szar
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7917 üzenetére
Gondolom csak amcsi/angol szemszögből nézted.... teljesen más amikor te vezeted. volt olyn nap, hogy 20% volt talán a win t64el
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7915 üzenetére
"En elvezem vegre nem az van hogy a full T64 csapatok lemosnak mindenki mast rohogve es szotyit majszolva."
Amíg bezzeg MBT/KPZ gyorsan töltött és felmosta a padlót T-64el semmi gond nem volt
T-64 erős, de MBT/KPZ sem gyenge még mindig. Jó csapat ellen ruszikkal nem olyan könnyű ám gyözni
Azzal nincs bajom, hogy erősebb tankot kaptak az amcsik, de ne az legyen már, hogy egyből kihúzzák és szarrá szopatnak mindenkit -
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #7905 üzenetére
Na ja. Fél órával a frissítés után már az új tankokkal nyomul a társaság fele. Vicces lesz így fejleszteni...
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7897 üzenetére
mivel 8.3-ig beszívja ezért 8.0 lefelé fog menni ezért chieftainnek és t62-nek jó dolga lesz
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #7900 üzenetére
gondoltam, csak poén volt
tegnap nekem is volt egy hosszabb csatám, mindhárom tankot be tudtam vinni csatába, és győztünk is, prém nélkül adott nettó 34k ezüstöt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest