Új hozzászólás Aktív témák
-
cselok
csendes tag
Üdv mindenkinek,
A következőről lenne szó:
A gépembe Gigabyte GA-X58-USB3 alaplap van és egy mezei T-Home routerrel próbálkozom, amit ugye a szolgáltatóm adott (a pontos típusa Pirelli DRG A225G B-410-200-4-11).
Logmeint használok az otthoni gépem távoli elérése céljából.
Itthon a hálózatra 2 gép van rákötve (laptop, desktop), mind a kettő gépen van egy WinXP és egy Win7 is és mind a kettő gépet mindkét op.rendszerével hozzáadtam a logmein-hez.Na már most ha mondjuk az egyik gépet bekapcsolom akkor a logmein-en keresztül a másik gépet is be tudom kapcsolni. Ha viszont egyik gép sincs bekapcsolva akkor a logmein-en keresztül egyik gépet se tudom bekapcsolni.
Azt asztali gépen kikapcsolt állapotban nem világít egyik led se a hálózati dugónál. (a régi gépemen ez világított). Kérdés, hogy ez befolyásol-e valamit, hogy ez világít vagy nem.
Próbáltam már más programokkal is magic package-t küldeni de nem működött egyik se.Tudnátok-e segíteni ebben a kérdésben?
Sajnos nem nagyon értek ezekhez a beállításokhoz de fontos lenne a távoli bekapcsolás lehetősége és ha lehetne a jelenlegi eszközeim felhasználásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest