- Bemutatkozott az A7 Pro Max, az Oppo eddigi legnagyobb telepével
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Egészségmegőrzés és extrémsport az új Samsung órák fókuszában
- Yettel topik
- Olcsón érkezett Magyarországra a Redmi 17
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Samsung Galaxy Z Fold8 - útlevél-ellenőrzés
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pkc83
őstag
-
janeszgol
félisten
Igen úgy szólt, és te szépen le is vezetted, hogy nálad minden oké,aztán a végére meg odatetted, hogy "Ennyi".
Én gyakorlatilag erre reagáltam, és szerintem nem sértegettelek, ellenben veled.
Elolvastam amit írtál és azt a konklúziót vontam le belőle, hogy szerinted nincs itt semmiféle csatlakozó probléma (pedig van).
Szóval a p.fádat inkább te fogd be ha nem bírod a kritikát. KösziElnézést kérek! Az ennyit nem úgy értettem, hanem ennyi a felsorolásom. Azért van ennyivel tapasztalat, mert a melóhely vett. Félreérthető volt, magamhoz húzom az egyest.

-
Pkc83
őstag
Igen úgy szólt, és te szépen le is vezetted, hogy nálad minden oké,aztán a végére meg odatetted, hogy "Ennyi".
Én gyakorlatilag erre reagáltam, és szerintem nem sértegettelek, ellenben veled.
Elolvastam amit írtál és azt a konklúziót vontam le belőle, hogy szerinted nincs itt semmiféle csatlakozó probléma (pedig van).
Szóval a p.fádat inkább te fogd be ha nem bírod a kritikát. Köszi -
hcl
titán
Az jó teszt lesz. A kontakt olyan dolog, hogy jónak tűnik, de nincs röntgenszemed
Először csak kicsit melegszik, tágul a réz, aztán kicsit jobban... szép lassan jut el oda az ilyesmi, hogy megbarnuljon a NYÁK a csatlakozó körül és porlóssá váljon a műanyag (nem csak ilyen VGA csatikról beszélek, hanem mindenféléről - Opel F Astra világításkapcsoló...
) -
janeszgol
félisten
A kérdés úgy szólt, hogy volt-e problémád új típusú csatlakozóval. Mindenki leírta a tapasztalatát, én is. Erre belém kötöttél. Tanulj meg olvasni, utána járasd a p.fád nekem.
-
N€T0X|N
őstag
Nálam 100% terhelés alatt 11.85V, üresjáratban 11.92V, PNY 5070ti.
-
Flashback
veterán
Én most vettem egy Gigabyte Gaming OC 5070 ti-t, egy RM850x 2024 tápból megy natív gyári 12v-2x6 kábel a kártyába. Valaki akinek van hasonló buildje, tudna csatolni képet arról, hogy terhelés közben hány volt feszültség van a csatlakozónál? Szinte bárhol olvasom, mindenkinek közelebb van a 12 volthoz, és azt írják ha 11.8-11.7 alá lemegy az már problémás. Nekem meg ezek az idle értékek, és még csak ez alá megy terhelésnél.... 
Kb 1óra játék után.
Táp: Montech 850W Platinum
-
Darwinist
újonc
Próbáltam egyszer reseatelni, biztos vagyok benne hogy mindkét oldalt tökéletesen illeszkedik. Most vagy valami tényleg nem okés, vagy a kártya szenzora nem mutat jó értékeket. Rendeltem egy Corsair Thermalprotect kábelt, kíváncsi leszek hátha jobb lesz.
-
hcl
titán
Én most vettem egy Gigabyte Gaming OC 5070 ti-t, egy RM850x 2024 tápból megy natív gyári 12v-2x6 kábel a kártyába. Valaki akinek van hasonló buildje, tudna csatolni képet arról, hogy terhelés közben hány volt feszültség van a csatlakozónál? Szinte bárhol olvasom, mindenkinek közelebb van a 12 volthoz, és azt írják ha 11.8-11.7 alá lemegy az már problémás. Nekem meg ezek az idle értékek, és még csak ez alá megy terhelésnél.... 
Ha kevesebb, az azt jelenti, hogy rossz a kontakt, és az az áram bizony ott hővé alakul
A 11,5V is belül van még az ATX szabványon, pedig. -
Darwinist
újonc
-
Pkc83
őstag
-
janeszgol
félisten
-
hcl
titán
Nem.
Más csatlakozókkal, már volt.
-
Pkc83
őstag
A cég két éve vett a grafikusoknak 13 db 4090-et. Én szereltem be egy részét, meg újfent megint, amikor gépet is cseréltek és át kellett tenni a vga-t. Nem csak én szereltem, hanem kollégám is. Egy sem égett le, pedig hajtva vannak rendesen (grafikus munka, AI stb). 4080 is van.
Van 5070Ti is kb 6-7 db. Ezt mind kollégám szerelte be, egy se égett le.
Ennyi.Akkor nincs is több kérdés. Ha nálad 13+6-7 darab vga nem égett le akkor a többi pár millió is biztosan hibamentes.
-
janeszgol
félisten
A cég két éve vett a grafikusoknak 13 db 4090-et. Én szereltem be egy részét, meg újfent megint, amikor gépet is cseréltek és át kellett tenni a vga-t. Nem csak én szereltem, hanem kollégám is. Egy sem égett le, pedig hajtva vannak rendesen (grafikus munka, AI stb). 4080 is van.
Van 5070Ti is kb 6-7 db. Ezt mind kollégám szerelte be, egy se égett le.
Ennyi. -
eldiablo
addikt
-
PSti
tag
-
Flashback
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
-
eldiablo
addikt
Most jó megijesztettél. Szerencsére nem égett le.
A másik vége is ilyen de az nem ez a vége.
-
PSti
tag
Na banyek azt hittem valami új VGA csatiról van szó. Kijött valami új Dsub

5070Ti-m van a Gigabyte gyári adapterével használom, nincs vele semmi gond. Se melegedés se semmi, teljesen passzol nem lötyög.
Ja, még csak az kéne

-
Flashback
veterán
Montech 850W Platinum csatlakozóját hasznälom a 5070-hez. Ez elvileg PCIe 5.1, updatet csatival.
Nincs gond de ez a kártya nem fogyaszt sokat. -
MasterDeeJay
veterán
Na banyek azt hittem valami új VGA csatiról van szó. Kijött valami új Dsub

5070Ti-m van a Gigabyte gyári adapterével használom, nincs vele semmi gond. Se melegedés se semmi, teljesen passzol nem lötyög.
-
PSti
tag
Köszi a visszajelzéseket

-
Lord Myn
őstag
Nekem (kopp-kopp) szerencsére még nem volt ilyen problémám (5070 Ti, a tápon natív csati van, így nem használom a VGA-hoz adott átalakítót, ami szintén hibaforrás szokott lenni), de én is úgy gondolom, hogy inkább a xx90-es szériát érinti ez a dolog, nálunk meg nem túl sok embernek van millás VGA-ja.
-
Yézi
aktív tag
Eddigi jelentések alapján a failure rate vélhetően valahol 1% alatt lehet, jóval nagyobb esély van rá, hogy nem lesz vele problémád (főleg 4090 és 5090 alatti kártyákkal), de azért elég elszomorító, hogy ez még ilyen arányban is jelen van.
Jobbat nem tudok én sem, ez van, használom, aztán bízok benne, hogy nem leszek a szerencsések egyike. Ha pedig netalán mégis, akkor az Alza remélhetőleg gyorsan rendezi majd a garanciális ügyintézést.
-
N€T0X|N
őstag
2-3x húztam eddig szét a csatit, úgy tudom elsődlegesen az a halála, ha sokat van nyektetve (azon felül, hogy figyelni kell rá, hogy legyen rendesen csatlakoztatva). Egyelőre rendben van tavaly november óta - 5070ti, Endorfy táppal és ahhoz adott kábellel.
-
PSti
tag
4080-nál 9 hónap alatt nem volt problémám, most az 5080 szintén kb. 9 hónapja van nálam, egyelőre ez is problémamentes.
Javarészt úgy látom inkább a nagyobb fogyasztású modellek, azaz a 4090 és 5090 esetében gyakoribb probléma ez, bár most egy pöppet azért tartok én is tőle, mivel benchmarkok miatt többször is kénytelen vagyok kikapni a kártyát, így pedig nyilván minden egyes alkalommal koptatom a csatlakozót is...
Biztatóan hangzik

Mondjuk azt nem akarom, hogy honfitársaim vga-ja leégjen, csak tényleg jó lenne tudni, hogy 1 a millióból ég le, vagy nagyobb százalék.
-
Yézi
aktív tag
4080-nál 9 hónap alatt nem volt problémám, most az 5080 szintén kb. 9 hónapja van nálam, egyelőre ez is problémamentes.
Javarészt úgy látom inkább a nagyobb fogyasztású modellek, azaz a 4090 és 5090 esetében gyakoribb probléma ez, bár most egy pöppet azért tartok én is tőle, mivel benchmarkok miatt többször is kénytelen vagyok kikapni a kártyát, így pedig nyilván minden egyes alkalommal koptatom a csatlakozót is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A hardverek is nehezen viselik ezt a kánikulát
- Új Motorola tablet érkezett: Moto Pad 70 Moto Pennel a dobozban
- Cyberpunk 2077
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Méretes, 4K-s Penta-Tandem QD-OLED monitor az AOC fémjelzésével
- Mikrotik routerek
- BMW topik
- 10 éves lett a No Man's Sky és még mindig alig fedeztük fel az univerzumát
- AMD FX
- További aktív témák...
- HP Envy 17 laptop
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 5G LTE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 Eagle 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S24+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple MacBook Pro 16 M3 Max (2023) 36GB / 1TB SSD Megkímélt állapot, 96%-os akkumulátor (115 cik
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple AirPods 4 / AirPods 4 ANC Bontatlan 27% áfás ár
- Lenovo Thinkpad L13 Gen.2,FHD,i5-1135G7,8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11

Először csak kicsit melegszik, tágul a réz, aztán kicsit jobban... szép lassan jut el oda az ilyesmi, hogy megbarnuljon a NYÁK a csatlakozó körül és porlóssá váljon a műanyag (nem csak ilyen VGA csatikról beszélek, hanem mindenféléről - Opel F Astra világításkapcsoló...
)