- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
E topik előzményeit elolvashatjátok (#10133 nál kezdődik és #10614 ig tart)
itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
CentOS 6 és freepbx 13 a wiki alapján feltéve működik. Telepítés után a module adminban kell telepíteni még a szükséges modulokat. Kipróbáltam a hostolt Freepbx 14 verziót az oldalunkról, jól működött de a próbahónap lejárta után lemondtam mert nagyon drága. Megpróbáltam a wiki alapján feltenni a 14-est, el is indult de nem működött rendesen. Viszont a 13 - mas kifogástalanul működik az Arubán. A saját isot a vultr - ra lehetne feltölteni de európai szerver nincs 2.5 usd árban szabad csak drágábban úgy meg már nem éri meg nekem. Egyébként nekem nem hozott semmi pluszt a 14 - es 3 trunk és 8 extensions esetén.
Szerk : Linuxban otthon vagyok, Fedorában is és semmi extra nincs a telepítésben. Létrehozol egy CentOS 6 dropletet, beloggolsz SSH-n, csinálsz egy updatet és simán kimásolod a parancsokat. Valahol láttam install scriptet is hozzá, keress rá.
-
ÁrPi2
senior tag
Én is följegyeztem magamnak todo-nak hogy ezen az aruba cloud smart-on kipróbálom...
De azóta látom már hogy nem enged saját iso-ból telepíteni.
Van az online freepbx doksiban egy ilyen tavaly frissített telepítési leírás:
Installing FreePBX GUI Manually (Experts Only)
Négy disztrib (ill. verzió) van amivel tesztelték. (Megj.: A fizetős modulok csak a CentOS6 -tal perfektek, ahhoz van support)
CentOS 6 The "recommended" distribution for FreePBX+commercial modules support
CentOS 7 The "recommended" distribution for FreePBX
Debian 8.1 Complete runthrough done using 'netinst' ISO
Ubuntu 14.04 Run successfully completed several times -
itanczos
senior tag
Hát... Nem annyira életszerű szerintem.
Legalábbis egy cégen belül.
Mindenesetre ezt úgy oldanám meg, hogy a saját számokat az azt kezelő szolgáltatón keresztül küldeném ki. Ami rajta keresztül be is jönne, vagyis ingyenes lenne. Pl ephone.
Egyébként az általam felügyelt központoknál ezt be is állítottam, még a cégek között is. -
whbear
senior tag
1, Van erről szó a pbxes fórumon, hogy nem lehet beállítani külön külön. Freepbx esetén működik ha extensiononként beallítod a CID-et. Itt nem fog.
2, Outbound routing alatt kellene dial pattern-t létrehozni és az első helyre tenni a lokális hívást.
A legújabb szoftver verziót is állítsd be.Nem jobb egy VPS rajta a FreePBX? Nekem az van és kifogástalan. Van ingyenes próba hónap ott meg lehet ismerni, utána lemondani mert drága és feltenni egy olcsó VPS-re.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Goddess of Victory: Nikke
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest