- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
eddie303
őstag
válasz
gromble_ziz #5 üzenetére
Ja neked az a lényeg hogy a külsõ Win-es hálót lássad? hmmm. Akkor nem leszz jó a nat, azzal csak a saját géped fogod hálóban látni max, de mást nemigen, viszont a net menni fog. Nincs nagyon, mire figyelni ;]
-
gromble_ziz
aktív tag
üdv nem volt semmi gond a bridge-el .... csal várni kellett egy picit (fél órát) amíg rendesen meglátta a hálót ... a virtuális látta a valóságost de fordítva nem...
azért a NAT-ot leírnád nekem, hogy mire kell figyelni? norton tűzfalam van...
köszi -
eddie303
őstag
válasz
gromble_ziz #1 üzenetére
Bridge-et nem csináltam, csak NAT-ot, úgyis látja a másik rendszert a vmware-ben levõ. Pont bridge kell?
-
gromble_ziz
aktív tag
válasz
gromble_ziz #1 üzenetére
ja és bocs a feleslegesen nyitott topicért :U
-
gromble_ziz
aktív tag
válasz
gromble_ziz #1 üzenetére
Üdv ismét!
tudom türelmetlen fajta vagyok, de picit felszívtam magamat, hogy nem tud senki sem hozzászólni... addig próbálgattam míg jó nem lett :)
a topikot be lehet zárni
u.i.: legközelebb nem 1000-ig számolok el mielött segítséget kérek, hanem egymillióig... (ötlet: szamosba) -
gromble_ziz
aktív tag
Sziasztok!
Két winem van egymáson vmware segítségével.
Szeretnék megkérni valakit, hogy aki csinált már bridgenetworkkel kapcsolatot a PC-je és a virtuális PC-je között az írja le nekem, hogy mit hogyan kell csinálni.
A hozzászólásokat előre is köszönöm
Üdvözlettel: Gromble_ziz
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest