Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phülöp
addikt
igazabol rosszabbra szamitottam a hirt olvasva
a trailer alapjan nem gyaszA Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Yodafon
senior tag
jahj en ruhellem hallgatni a ruszki nyelvet. Plane most ami zajlik a vilagban. A munkahelyem is tele van orosz gyokerekkel es a hideg futkos a hatamon mikor meghallom oket... :'(
I'm gangsta!
-
Phülöp
addikt
gondold el, tavaly ev vegeig volt ket beosztottam, az egyik ukran, a masik orosz
kulon muszakba kellett rakni oket a biztonsag kedveert, igy csak napi 15-20 percet voltak egy legterben, viszont egymast valtottak ugyanazon a munkanA Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-
HELLAFLUSH
őstag
Sajnos ők nem tehetnek az egészről, itt a ludas a Putyin meg a Zelenszkij meg az USA.
Nekem is vannak ukrán kollegáim de az igazat megvallva jobban szeretek velük dolgozni mint a magyarokkal mert ők nagyon segítőkészek és nem egymást fikázzák állandóan na meg ők el tudják viselni a másik sikerét és azt is beismerik ha hibáztak.
Egyszer megkérdezte tőlem a munkahelyen egy ukrán:
-Hogy vagy, hogy érzed magad?!
A kérdést követően én teljesen lesokkoltam mert ilyet még sosem kérdezett tőlem senki sem a munkahelyemen, főleg magyar nem..😏
Nem is tudom, hogy mikor fogunk mi magyarok megváltozni...de gyanítom, hogy soha. -
És lám így lesz egy játék topicból munkahelyi problémákat ecsetelő off totyik.
Inkább aszondjátok meg hogy, hogy megy a gépeteken a game az engem jobban érdeköl mint a munkahelyi sztorijaitok.
Amúgy nálunk meg filippínók vannak de mind jófej.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
-
válasz HELLAFLUSH #6 üzenetére
A magyar csak akkor kérdez ilyesmit, ha tényleg érdekli.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 21k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval 25k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Samus
addikt
Krumpli gépen is fut, mint a zsírozott vajaskenyér. i5 4460, 8GB RAM, RX570 4GB, fullHD bőven 60 fps felett állandóan (Ultra preset mellett). Maga a grafika nem túl szép, a textúrák a 2010es éveket idézik, az effektek szépek, emiatt rettentően kilógnak az összképből. Maga a játék tényleg tiszta Half-Life (utalás is van rá), de a sztoriból semmi nem derül ki, mert minimális beszélgetés van a játékban, nem tudjuk, mi miért történik. Viszont cserébe iszonyat nehéz. Az ellen mindig csapatban támad, irtó gyorsak, egy részük ugrál, másik láthatatlan, lőszer akad ugyan, de sokat benyelnek (a shotgun hatásos nagyon, de patikamérleggel mérik a skulót hozzá). Árához képest mondjuk nagyon jó. Kb. 4 óra játékidőre számítsatok.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Tasunkó
senior tag
válasz HELLAFLUSH #14 üzenetére
Sztem ez arról szólt, hogy bőven vannak népek/kultúrák, akik képmutatóbbak nálunk.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú
-
Pontosan.
Nekem nem hiányzik a jópofizás és a felszínes érdeklődés. Még a végén őszintén válaszolok.
[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 21k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval 25k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Tasunkó
senior tag
válasz HELLAFLUSH #17 üzenetére
Nem is az adott illetőről beszéltem, hanem általánosságban a szituációról. Az angoloknál ahonnan a Hogy vagy kérdés származik, ha ténylegesen megválaszolod, az egy örök poén, azon gyakran röhögnek.
Kérek egy számot a jútútú
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rendszergazda topic
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Yettel topik
- További aktív témák...
- MSI B450 Gaming Plus Max + Ryzen 5 2600
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6950 XT
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen