- Kínából rendel hajlítható üveget az Apple
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
válasz
vodrosjozsi #5 üzenetére
De, fúrtak 1 lyukat a két oldalsó gombok közé.
Ennyi nem elég? -
LosBlancosRM
őstag
-
vodrosjozsi
addikt
Szal maradt még raktáron watch4 classic és azt kiszórják? Vagy maradt fém ház a gyárban?
Ennél több kreativitás kellene..Samsung Galaxy A35
-
polo493
tag
kevés ,unalmas marad a watch 4 nem is értem mit gondolnak a semmirekellő lunettával akarják eladni a digitálisat is kikapcsoltam felesleges nekem az is,inkább az idegesítő bugokat javítsák nagyobb aksival és jobb procival hogy ne akadjon edzés közben ha mást is meg akarok nézni rajta
meg a telefonálás menjen már rajta mobilnet megy ha hívni akarok fél perc és leteszi ki sem csörög egyszer mikor bent voltam városba telekomos boltba ott működött falun nem erődbe meg esélytelen elesek ott halok meg mire az órával hívok segítséget.
-
Predatorr
őstag
Az eddigi hírek alapján (hardver) újra lesz Watch 4 (lünetza), és még mindig nem használható egy egész napos túrára. Marad a bugos Xiaomi Watch, mert az edzéskövetés legalább rendben van, és több napot is kibír, miközben ennek töredékébe kerül.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Lajmund
őstag
Szuper hogy lesz 47 mm-es opció. A classic a mostani 5pro megfelelője?
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei Watch széria neutrális, semleges színekben készül, de a fekete azért opció marad.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest