- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Gamma
tag
Tudtommal barki megveheti a personal valtozatot a VirusBuster-bol ... --> 1gepen hasznalhatja legalisan...
A ketto (ceges, otthoni) kozott annyi a kulonbseg, hogy a personalos valtozat nem tamogatja a helyi-kozponti serverrol torteno frissitest + 1-2 ficsor ki van meg szedve belole :)))
de mindenki az veszi/hasznalja ami szamara a legmegfelelobb...
Mas: Nekem mar volt szerencsem latni a VirusBuster uj verzioitt :DD - egesz korrekt lesz (igeretek vannak, de affene tudja mikor lesz kint beta-ban - utso info aprilis....), .csak kell egy kis ido mig az ember hozzaszokik...
+lesz benne protocol figyeles (POP3, IMAP, SMTP, HTTP, FTP...) -> so a levelezes pipa + a honlapra hostolt cumoktol sem kell felni, mivel mar a kommunikacio kozben el fogja kapni, es nem csak akkor (mint a legtobb mostansag kinnt levo termek, amikor mar ottan figyel a tempolaryinternet files-ban) -
HSNet
aktív tag
Pingvinként két szervert tarthatnék, hogy amíg foltozgatom a kernelt, ne álljon sokáig a szolgáltatás.
Pingvinnél nem kell a kenel fordításhoz leállni, csak elkezdesz fordítani az egy külön processz, aztán ha kész a fordítás, akkor kernel lecsere, restart azt köszi. Ja és a Linux hibák közül elég kevés olyan van, ami miatt kernelt kéne fordítani.
Ha meg 0 közeli downtime-ot akarsz, akkor lehet 2 géppel cluster-t csinálni, az egyiket patcheled, restartolod, a másik megy közben tovább, aztán amikor már megy újra mind2, akkor meg remekül el lehet a terhelést osztani rajtuk.
Félreértés ne essék, nem rá akarlak beszélni a pingvinre (akkor már inkább BSD-re), csak nem akarom, hogy egy félreértés miatt tatsd távol magadat a nem win-ektől. -
gromble_ziz
aktív tag
hát igen ...
egyre nagyon erő gyúlik bennem arra, hogy áttérjem másik oprendszerre ...
nem mintha ott nem lennének vírusok, de legalább az alap ingyenes :)
meg azt furcsálom, hogy van egy ''szép'' keret .. és mindenhez valami ki mást kell felhasználni :( már beleuntam keresgélni ezt azt, hogy mi a jobb ...
legjobb megoldás : gép -> kuka ...
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
a NOD32 megfogja géped? mikor? amikor keres vagy állandóan. én bent egy P3 800-on ülök és semmit nem észlelek abból, hogy megfogná! pedig nem egy rakéta ez a gép és észre venném, ha beállna.
most éppen, mindig tulajdonképpen, fut a háttérben a rezidens progi és 14 MB vesz el a memóriából. proci használat 0%. -
Club
őstag
Hm....
Panda..
Na azt mondjuk mg nempróbáltam..
De egy biztos:
Jó a symantec, de drága, és nagyon fogja a gépet.
Vírusbusternél erről a ''drágaságról'' sajna nemtudtam, mivel nemvaok vállakozó.
Kerio-t még nem is láttam, pedig nagyon dicsérik, lehet meg kellene próbálni:)
Van ennek valami trial verziója?És ha igen, akkor azt honnan tudom letölteni? -
gromble_ziz
aktív tag
én is azt lesem és csak ámulok... ez onnan van
Additional information:
Once CodeRed.F attacks a computer, it is difficult to determine what else the computer has been exposed to.
In most cases, changes—other than those made by CodeRed.F or the dropped Trojan—will not have occurred. However, a hacker may have been able to use the Trojan to access the computer to make changes to it.
Unless you can be absolutely sure that malicious activity has not been performed on the computer, we recommend completely re-installing the operating system.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest