Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
enginev3.0 #25 üzenetére
Fényképészek és külföldi youtuberek alapján mondom, de elég ha beírod a googlebe:
Cnet: "The Best Camera Phone I've Ever Used"
Techradar: "the king of the camera phones"
Gsmarena: "Thoroughly great camera system, nearly flawless.Particularly great video recording." stb.
Nagyon szeretem a mobilarénás srácokat, de én a kamera részt már el sem olvasom, inkább megnézem a gsmarenan a saját szememmel. Az sem ok, hogy nincs egy univerzális téma, amit mindenki fotóz, így már eleve szubjektív a dolog (talán attól is függ, hogy milyen hatások érik bizonyos napokon), de tesztelőnként is eltér, hogy mit tart jónak, ahogy emberek közt is eltér, hogy mit preferrálnak. Régebben ugyanazok a témák voltak, de legalább néhány olyan kép volt, ami konstans + volt minden évben kameraössezhasonlító teszt. Kínai szarok, kocsik stb. tesztelése helyett igazán megcsinálhatnák. Tudom, hogy óriási munka, de nekem pl. sokat jelentett. Többször is elolvastam, megnéztem. -
hajbel
addikt
válasz
enginev3.0 #16 üzenetére
A dxomarkot ilyen fos PC Worldszerű helyeken kívül, hol veszik komolyan? Sehol.
#19Juhaszatti: Pedig de. Most tudta megelőzni a Vivo X200 pro, a jobb processing miatt, de még így sem mindig lő jobb képeket, mint az 14 Ultra.
#22enginev3.0: De, mindkettő felett áll. Régóta, magasan.
-
hajbel
addikt
válasz
enginev3.0 #11 üzenetére
Az 1"-es szenzor teljesen más kategória, de nem csak a főkamera fejlettebb fényévekkel. A hátulja valóban csúnya, nyilván célszerű fekete tokot tenni rá, ami pont olyan vastag, mint a kamerakontinens.
-
hajbel
addikt
válasz
enginev3.0 #6 üzenetére
Nálam eddig ez az év poénja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Február 26-ra ütemezte a márka a kínai premiert, március első pár napjában az MWC-n lehet a globális.
- Elkészült a South of Midnight
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- Wise (ex-TransferWise)
- SörcsaPH!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 10T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell 17-7779 2in1 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 17,3" Touch I Nvidia I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest