Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
enginev3.0 #25 üzenetére
Fényképészek és külföldi youtuberek alapján mondom, de elég ha beírod a googlebe:
Cnet: "The Best Camera Phone I've Ever Used"
Techradar: "the king of the camera phones"
Gsmarena: "Thoroughly great camera system, nearly flawless.Particularly great video recording." stb.
Nagyon szeretem a mobilarénás srácokat, de én a kamera részt már el sem olvasom, inkább megnézem a gsmarenan a saját szememmel. Az sem ok, hogy nincs egy univerzális téma, amit mindenki fotóz, így már eleve szubjektív a dolog (talán attól is függ, hogy milyen hatások érik bizonyos napokon), de tesztelőnként is eltér, hogy mit tart jónak, ahogy emberek közt is eltér, hogy mit preferrálnak. Régebben ugyanazok a témák voltak, de legalább néhány olyan kép volt, ami konstans + volt minden évben kameraössezhasonlító teszt. Kínai szarok, kocsik stb. tesztelése helyett igazán megcsinálhatnák. Tudom, hogy óriási munka, de nekem pl. sokat jelentett. Többször is elolvastam, megnéztem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Február 26-ra ütemezte a márka a kínai premiert, március első pár napjában az MWC-n lehet a globális.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest