- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
roadside
csendes tag
Alvin, NINCSENEK egy árban, légyszives ellenőrizd.
-
roadside
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
Alvin miért nem ér semmiképp egy 5950 Ultra ''annyit''? Mennyit? Talán az árával van baj? Kb. 25 000 forinttal kerül kevesebbe, mint egy Sapphire Radeon 9800 XT Lite, amiben csak a HL2 kuponja árválkodik. A teljesítménye a baj? Akkor igen kettős személyiségről beszélhetünk, itt jobb, ott rosszabb, nincs egyértelmű győztese a csatának. Tuning? A 9800 XT alig engedi magát felpörgetni, míg egy NVIDIA FX 5950 Ultra 450/950-ről 520/995-ig simán pörög és alig melegszik. Szerintem igen jó vétel most, de a kedvedért legyen inkább ugyanolyan jó vétel, mint a 9800 XT. DirectX 9 támogatás? Arról majd én is ejtek néhány szót, sajnos eddig én is tévúton jártam. Mindenesetre ne vigyük el az ATI irányába ebben az estben a népet, nem ajánlott. Üdv.
Roadside
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest