Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Smart Band 10 Pro NFC - ki fizeti a következő kört?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Készlethiánnyal indíthatnak az őszi iPhone-ok
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
wasd.hu
senior tag
-
Phoen|x
addikt
-
wasd.hu
senior tag
nem soher vagy, hanem racionális.... pontosan tudom, hogy a ma megjelenő játék 3 év múlva a felébe fog kerülni. 5-6 év után lehet ingyen dobják az ember után. vagy 2 dollárért...
és ha racionális vagyok egy 4-5 éves játékkel remekül el lehet játszani ma is... Ráadásul amúgy se csúcs hardvert hasznűlok 1- 2 millióért játékra..... annyit azért nem ér meg a játék, hogy ennyi pénzt elkúrjak hardverre. Simán eljátszok pár éves hardverrel és a pár éves játékokkal. (Ryzen 5 5600, 32 GB DDR 4 3200-wa RAM 5 TB háttértár SSD és HDD, RX 9060 XT 16 GB grafika, 180 Hzes 27"-kes QHD monitor. ) Simán és kényelmesen eljátszok vele mindent. Amúgy se akarok 100 dollért holnap legújabb játékot venni. Azt majd megveszem 3-4 év múlva és eljátszok vele az akkori hardveremmel 5 dollárlért. A helyzet az, hogy túl racionális vagyok ahhoz, hogy leesen az aranygyűrű az úujjamról ha nem 2 milliós hardveren játszom 100 dolláros játékot....
Részben adom
- néhány exclu -
Robitrix
őstag
nem soher vagy, hanem racionális.... pontosan tudom, hogy a ma megjelenő játék 3 év múlva a felébe fog kerülni. 5-6 év után lehet ingyen dobják az ember után. vagy 2 dollárért...
és ha racionális vagyok egy 4-5 éves játékkel remekül el lehet játszani ma is... Ráadásul amúgy se csúcs hardvert hasznűlok 1- 2 millióért játékra..... annyit azért nem ér meg a játék, hogy ennyi pénzt elkúrjak hardverre. Simán eljátszok pár éves hardverrel és a pár éves játékokkal. (Ryzen 5 5600, 32 GB DDR 4 3200-wa RAM 5 TB háttértár SSD és HDD, RX 9060 XT 16 GB grafika, 180 Hzes 27"-kes QHD monitor. ) Simán és kényelmesen eljátszok vele mindent. Amúgy se akarok 100 dollért holnap legújabb játékot venni. Azt majd megveszem 3-4 év múlva és eljátszok vele az akkori hardveremmel 5 dollárlért. A helyzet az, hogy túl racionális vagyok ahhoz, hogy leesen az aranygyűrű az úujjamról ha nem 2 milliós hardveren játszom 100 dolláros játékot....
-
MageRG
addikt
Tekintve, hogy 128GB-os ssd-kről van szó és a cikkben is írják, hogy 7 euróért vette, amik itthon is beszerezhetőek 4e-ért, néha találni 2500Ft-ért is. Ezek árát nem nagyon befolyásolja a jelenlegi ssd-k ára, mert lassan már rendszermeghajtónak is kevés egy 128GB-os megoldás. A többiben igazad van, de aki szereti fizikailag is tapogatni, annak jó megoldás.
Tudom, én vagyok a sóher, amiért 25 EUR felett nem veszek játékot. Annál meg számít a plusz 7.
De persze ennyit simán megér egy hobbi. -
MageRG
addikt
Vagyis semmi sem változott. Nem fognak, nem érdekük és nincsenek rá kötelezve.
Ha meg csak online játszható a játék (pl. valami MMORPG), akkor még jobban meg vagy lőve.
De az olyan hibrid megoldásoknál, mint pl. a Demon's Souls is nagyban befolyásolja a játékélményt a szerverek lekapcsolása. -
ben2
senior tag
Szerintem ha megmarad a fizikai másolat, és lelövik a jogosultságot ellenőrző szervereket, akkor szimplán töréssel fogják tovább játszani. A kiadóknak bármikor lehetőségük van legális megoldást ajánlani.
-
Dragon3000
nagyúr
Tekintve, hogy 128GB-os ssd-kről van szó és a cikkben is írják, hogy 7 euróért vette, amik itthon is beszerezhetőek 4e-ért, néha találni 2500Ft-ért is. Ezek árát nem nagyon befolyásolja a jelenlegi ssd-k ára, mert lassan már rendszermeghajtónak is kevés egy 128GB-os megoldás. A többiben igazad van, de aki szereti fizikailag is tapogatni, annak jó megoldás.
-
MageRG
addikt
Legalább egyesek már a megoldáson dolgoznak:

Ez nagyon aranyos, de:
1. A jelenlegi SSD árak mellett ez luxus.
2. A lényegi problémát nem oldja meg: az átruházhatóságot, meg mi van, ha a jogosultságodat ellenőrző szervert lekapcsolják. -
Duree
veterán
Ez elég szánalmas döntés, de hát a Sony sosem volt felhasználó barát.
-
wasd.hu
senior tag
-
ben2
senior tag
Nem sapka, fennálló tartozás. A szabályok be nem tartása miatt.
De látom, te csak hajtogatod a magadét, a falhoz több értelme van beszélni.Jaaa, ha hozunk egy racionálisan indokolhatatlan szabályt és annak ürügyén húznak le, az mindjárt más... az már fennálló tartozás.
-
faölelgető
csendes tag
-
ben2
senior tag
Ha kapsz egy csekket Svájcból, gyorshajtás miatt, és a határon nem engednek be, amíg van fennálló tartozásod, akkor az az ország fizetős?
Ha a határon megállítanak, hogy fizess a belépésért, mert nincs rajtad sapka, akkor az az ország bezony fizetős.
-
ben2
senior tag
Ha nem tartod be a szabályt, akkor felfüggesztik a profilod, ha ezek után kell a profil, akkor kell fizetni. Ha betartod a szabályokat, akkor ingyenes az egész, így nem is kell fizetni a használatáért. Na ezért írtál hazugságot, amikor azt állítottad, hogy alapból fizetős... Ha még mindig nem érted, akkor nem tudok vele mit kezdeni.
Semmilyen racionális oka nincs annak, hogy blokkolják a hozzáférést 8-12 vagy akármennyi hét inaktivitás után. Kizárólag a pénz lenyúlás.
Az meg halál lényegtelen, hogy milyen bullshit indokkal húzzák le az embert. Ahol fizetni kell, az fizetős. -
faölelgető
csendes tag
-
Dragon3000
nagyúr
Ha nem tartod be a szabályt, akkor felfüggesztik a profilod, ha ezek után kell a profil, akkor kell fizetni. Ha betartod a szabályokat, akkor ingyenes az egész, így nem is kell fizetni a használatáért. Na ezért írtál hazugságot, amikor azt állítottad, hogy alapból fizetős... Ha még mindig nem érted, akkor nem tudok vele mit kezdeni.
-
ben2
senior tag
Be akarsz lépni az oldalra, úgy hogy nem tartottad be a szabályzatot, innen kezdve hazugság, hogy alapból pénzt kér. Ahogy mondtam nagyon sok oldalon van kötelező belépés, ha ahol regisztrálva vagy és ott is van ez és be tudod tartani, akkor az ncore-ra nem is volt szükséged, mert ott ez nem ment.
Az a szabályzat, hogy ha nem lépsz be, akkor fizess. Ergo pénzt kér.
-
Dragon3000
nagyúr
Be akarsz lépni az oldalra, úgy hogy nem tartottad be a szabályzatot, innen kezdve hazugság, hogy alapból pénzt kér. Ahogy mondtam nagyon sok oldalon van kötelező belépés, ha ahol regisztrálva vagy és ott is van ez és be tudod tartani, akkor az ncore-ra nem is volt szükséged, mert ott ez nem ment.
-
ben2
senior tag
Mert régen is megvolt a kötelező belépés csak 12 hét, de ez is azt igazolja, hogy el sem olvastad egyszer sem a szabályzatot, több magyar oldalon is van kötelező belépés csak van ahol ez hosszabb idő. Leírtam, hogy miért kérnek érte pénzt, mert sokan csinálták azt, hogy nem léptek be, de pont kellett volna az oldal, ezért sírtak, hogy kapják vissza a profiljukat, vissza is kapták aztán leszedtek egy torrentet, majd 1 év után megint sírtak, hogy kérik vissza a profiljukat, na az ilyenek miatt lett ez pénzes, így a sok hülye nem fog sírni a profilja miatt és aki nem is használja az oldalt, az kikerül, amúgy is mindig van egy bizonyos réteg, akiket törölnek, de ez is benne van a szabályzatban. A károgás az, hogy ingyenesen használható az oldal, de ha a szabályokat nem tartod be és kell a profilod, akkor fizethetsz, de ha belépsz 8 hetente, akkor nincs miről beszélni. De pont ez az, nem fizetős az alap használata, legalább ebben ne hazudj. A pontos megfogalmazás, ha nem tartod be a szabályzatot, akár a 8 hetente való belépés vagy a seedkötelezettség mulasztás rangnak megfelelően, akkor ezeket lehet fizetéssel megoldani, viszont, ha normálisan használod az oldalt, akkor semmit nem kell fizetni... Soha nem fizettem egy torrent oldal használatáért, így legalább ne hazudj. Nem te offban megjegyezted, hogy az ncore használata fizetős, ami hazugság.
Légyszíves ne vádolj hazugsággal. Be akarok lépni az oldalra. Erre pénzt kér olyanért, amiért más oldal nem. Ergo az ncore fizetős, más meg nem.
Már eleve a kötelező belépés baromság. Ha mennek a seedek, akkor nyilvánvalóan nem inaktív a tag. A többi meg a szokásos apró betűs fingreszelés. -
Dragon3000
nagyúr
Először is pont ez az, hogy egy torrent oldal ne legyen már fizetős szolgáltatás. Illetve tőlem lehet, csak én akkor nem kérek belőle.
Másodszor semmilyen racionális oka nincs annak, hogy 8 hetente kötelező belépni a pénzlehúzáson kívül. Nem értem miért véded a védhetetlent.
A károgást meg Te tolod itt, én csak offban megjegyeztem, hogy az ncore nálam nem játszik, mert nem fizetek torrentért. Nem érdekel, hogy jobb lesz-e vagy sem, leírtam a preferenciámat, a ganéj húzásuk után azt az oldalt bottal se piszkálnám, end of the story, Te nem bírod elengedni a témát.Mert régen is megvolt a kötelező belépés csak 12 hét, de ez is azt igazolja, hogy el sem olvastad egyszer sem a szabályzatot, több magyar oldalon is van kötelező belépés csak van ahol ez hosszabb idő. Leírtam, hogy miért kérnek érte pénzt, mert sokan csinálták azt, hogy nem léptek be, de pont kellett volna az oldal, ezért sírtak, hogy kapják vissza a profiljukat, vissza is kapták aztán leszedtek egy torrentet, majd 1 év után megint sírtak, hogy kérik vissza a profiljukat, na az ilyenek miatt lett ez pénzes, így a sok hülye nem fog sírni a profilja miatt és aki nem is használja az oldalt, az kikerül, amúgy is mindig van egy bizonyos réteg, akiket törölnek, de ez is benne van a szabályzatban. A károgás az, hogy ingyenesen használható az oldal, de ha a szabályokat nem tartod be és kell a profilod, akkor fizethetsz, de ha belépsz 8 hetente, akkor nincs miről beszélni. De pont ez az, nem fizetős az alap használata, legalább ebben ne hazudj. A pontos megfogalmazás, ha nem tartod be a szabályzatot, akár a 8 hetente való belépés vagy a seedkötelezettség mulasztás rangnak megfelelően, akkor ezeket lehet fizetéssel megoldani, viszont, ha normálisan használod az oldalt, akkor semmit nem kell fizetni... Soha nem fizettem egy torrent oldal használatáért, így legalább ne hazudj. Nem te offban megjegyezted, hogy az ncore használata fizetős, ami hazugság.
-
ben2
senior tag
Akkor ezek szerint azon is fel vagy háborodva, ha a szolgáltatók úgy adnak kedvezményt, hogy Te időben befizeted a számlát, ha ez nem sikerül, akkor az adott hónapra ki kell fizetned a kedvezményt is, mivel nem teljesítetted a feltételeket. Gondolom ilyenkor a szolgáltató lesz a geci és nem te a hülye, aki nem volt képes időben fizetni. Ahogy írtam többször is volt hír, hogy 8 hetente minimum be kell jelentkezni az oldalra, attól, hogy seedelsz, az oldalra nem lépsz be, aki komolyan azt a 4 sort nem tudja értelmezni, az mit is vár? Károghatsz tovább, de te nem tartottad be a szabályzatot, alapjáraton ingyenes az oldal használata, aki nem tudja vállalni, hogy 8 hét alatt egyszer belépjen az oldalra, az nem tudom mit vár, de azzal, hogy hisztizel ezen, attól nem lesz jobb, attól, hogy hazugságokat írsz nem lesz jobb, ugyanúgy az oldalon kívül maradsz, ha meg nem is érdekel, az oldal, akkor 10 év után miért nyomatod a hülyeségeket?
Először is pont ez az, hogy egy torrent oldal ne legyen már fizetős szolgáltatás. Illetve tőlem lehet, csak én akkor nem kérek belőle.
Másodszor semmilyen racionális oka nincs annak, hogy 8 hetente kötelező belépni a pénzlehúzáson kívül. Nem értem miért véded a védhetetlent.
A károgást meg Te tolod itt, én csak offban megjegyeztem, hogy az ncore nálam nem játszik, mert nem fizetek torrentért. Nem érdekel, hogy jobb lesz-e vagy sem, leírtam a preferenciámat, a ganéj húzásuk után azt az oldalt bottal se piszkálnám, end of the story, Te nem bírod elengedni a témát. -
Busterftw
nagyúr
En is kb mar 15-20 eve nem hasznalok magyar trackert, minek amikor van tobb publikus ahol elerheto barmi.
Ez a "meghivos, zart, belepos" rendszer 20 eve meg oke volt. -
Dragon3000
nagyúr
Akkor ezek szerint azon is fel vagy háborodva, ha a szolgáltatók úgy adnak kedvezményt, hogy Te időben befizeted a számlát, ha ez nem sikerül, akkor az adott hónapra ki kell fizetned a kedvezményt is, mivel nem teljesítetted a feltételeket. Gondolom ilyenkor a szolgáltató lesz a geci és nem te a hülye, aki nem volt képes időben fizetni. Ahogy írtam többször is volt hír, hogy 8 hetente minimum be kell jelentkezni az oldalra, attól, hogy seedelsz, az oldalra nem lépsz be, aki komolyan azt a 4 sort nem tudja értelmezni, az mit is vár? Károghatsz tovább, de te nem tartottad be a szabályzatot, alapjáraton ingyenes az oldal használata, aki nem tudja vállalni, hogy 8 hét alatt egyszer belépjen az oldalra, az nem tudom mit vár, de azzal, hogy hisztizel ezen, attól nem lesz jobb, attól, hogy hazugságokat írsz nem lesz jobb, ugyanúgy az oldalon kívül maradsz, ha meg nem is érdekel, az oldal, akkor 10 év után miért nyomatod a hülyeségeket?
-
ben2
senior tag
El kellene már engedned a fizetős torrentet, ha nem vagy képes elolvasni 4 sort a szabályzatban és azt betartani, akkor nem neked való a torrent. Ne a hülyeséget hangoztasd azért, mert Te nem tartottad be az adott oldal szabályzatát. Más 20 éve használja ingyen az ilyen oldalakat.
És van számos olyan oldal, ahol semmiért nem kérnek pénzt. Ahol pénzt kérnek, akármilyen címszóval, az fizetős.
8 hét után fizess a belépésért. Mintha kötelező lenne blokkolni 8 hét után az accountokat, főleg úgy, hogy közben seedelnek. Szánalom bullshit. -
Dragon3000
nagyúr
El kellene már engedned a fizetős torrentet, ha nem vagy képes elolvasni 4 sort a szabályzatban és azt betartani, akkor nem neked való a torrent. Ne a hülyeséget hangoztasd azért, mert Te nem tartottad be az adott oldal szabályzatát. Más 20 éve használja ingyen az ilyen oldalakat.
-
Moonwolf
senior tag
Amióta nem lemezről telepítünk és aktív internetkapcsolat kell hogy játszani tudjunk, ez a folyamat már onnantól kezdve indult el.
-
ben2
senior tag
Elég sok oldalon van időhöz kötve a belépések közti idő és sehol nem nézik, hogy te közben seedelsz, amúgy régen is volt ez a szabály csak előtte 12 hét volt és sokan játszották azt, hogy nem léptek be, majd sírtak, hogy visszakapják a profiljukat, aztán egy torrent letöltés után megint nem léptek be és megint sírtak, ezt megelégelték és ha tényleg fontos, akkor kifizetik, eleinte ha jól emlékszem még sms-es módon ment a dolog és nem volt 1000Ft sem, így a sok síros nagy részétől megszabadultak, akik amúgy sem nagyon használták az oldalt, évente 1 torrentet máshonnan is letudnak szedni. De látom benned ez nagyon megmaradt, ha 10 év után még mindig ekkora haraggal vagy az oldal ellen, miközben te nem ismerted a szabályzatot, ami amúgy elég sok oldalon megvan csak más időintervallummal és eddig egyik oldalnál sem találkoztam értesítés, hogy kifutsz az időből.
Sehol sem vagyok hajlandó fizetni a torrentért, tök mindegy milyen indokkal próbálnak lehúzni. Torrent előtt sem fizettem ftp-ért, vagy "CD küldő" szolgáltatásért.
Ha az ncore belépésért fizetni kell, akkor az fizetős torrent. Nem vagyok haraggal ellenük, egyszerűen csak régóta elengedtem. -
Dragon3000
nagyúr
Ha úgy vezetik be, hogy a következő belépéstől számítva mostantól kötelező a 8 hetes szabály, vagy kiküldenek figyelmeztető emailt, akkor oké.
De én úgy találkoztam vele, hogy próbálok belépni és hopp, tessék fizetni. Miközben nem inaktív voltam, hanem folyamatosan seedeltem. Na erre mondtam, hogy elmentek ti a rektes .... anyátokba a fizetős torrenttel.Elég sok oldalon van időhöz kötve a belépések közti idő és sehol nem nézik, hogy te közben seedelsz, amúgy régen is volt ez a szabály csak előtte 12 hét volt és sokan játszották azt, hogy nem léptek be, majd sírtak, hogy visszakapják a profiljukat, aztán egy torrent letöltés után megint nem léptek be és megint sírtak, ezt megelégelték és ha tényleg fontos, akkor kifizetik, eleinte ha jól emlékszem még sms-es módon ment a dolog és nem volt 1000Ft sem, így a sok síros nagy részétől megszabadultak, akik amúgy sem nagyon használták az oldalt, évente 1 torrentet máshonnan is letudnak szedni. De látom benned ez nagyon megmaradt, ha 10 év után még mindig ekkora haraggal vagy az oldal ellen, miközben te nem ismerted a szabályzatot, ami amúgy elég sok oldalon megvan csak más időintervallummal és eddig egyik oldalnál sem találkoztam értesítés, hogy kifutsz az időből.
-
ben2
senior tag
Legalább egyesek már a megoldáson dolgoznak:

-
ben2
senior tag
Ha úgy vezetik be, hogy a következő belépéstől számítva mostantól kötelező a 8 hetes szabály, vagy kiküldenek figyelmeztető emailt, akkor oké.
De én úgy találkoztam vele, hogy próbálok belépni és hopp, tessék fizetni. Miközben nem inaktív voltam, hanem folyamatosan seedeltem. Na erre mondtam, hogy elmentek ti a rektes .... anyátokba a fizetős torrenttel. -
KROK640
félisten
Sokszor a csalás elleni védelemmel is csak kibasznak a felhasználóval, pl a denuvo, ha cpu intenzívebb játékról van szó simán okoz mikrolagokat a védelem, bár tagadják, de érdekes mód nem egyszer olvastam torrent hozzászólások közt olyan panaszokat, hogy megvették a játékot és akadozott, míg a tört verzió nem, illetve 1-2 év után ki szokott kerülni a denuvo a játékokból és a panaszkodóknak onnan kezdve az eredeti játék is hiba nélkül fut...De ugyanilyen bosszantó dolog a folyamatos online kapcsolat, hogy a single játékkal tudjál játszani, aztán valami hiba miatt megszakad a kapcsolat a szerverrel és ki is basz a francba... multis játékkal nem egyszer jártam úgy, hogy a klienst ledobta a szerver és ez miatt kibaszott a játék is, hogy offline a profilom...
Ezt én magam is nagyon sokszor tapasztalatam.
Egyébként meg az online profil sokszor a mentést és a pause-t is kikapcsolja mint lehetőséget, elvégre "online" vagy. Több játéknál is tapasztaltam ezt. -
Dragon3000
nagyúr
A kinectet pl én is sajnáltam, anno nekem kb az szólt a konzol mellett, mert amúgy igazad van a konzol egy lebutított olcsó PC, jó drága játékokkal és előfizuval.
Persze a legtöbb gyártó nem direkt a warez felé terel, magát a még nagyobb és még nagyobb haszon felé, aminek az a mellékhatása, hogy bizony sokan a warez irányba indulnak. Majd ha elegen warezelnek akkor lesz elgondolkodás, addig meg ne várjuk.Sokszor a csalás elleni védelemmel is csak kibasznak a felhasználóval, pl a denuvo, ha cpu intenzívebb játékról van szó simán okoz mikrolagokat a védelem, bár tagadják, de érdekes mód nem egyszer olvastam torrent hozzászólások közt olyan panaszokat, hogy megvették a játékot és akadozott, míg a tört verzió nem, illetve 1-2 év után ki szokott kerülni a denuvo a játékokból és a panaszkodóknak onnan kezdve az eredeti játék is hiba nélkül fut...De ugyanilyen bosszantó dolog a folyamatos online kapcsolat, hogy a single játékkal tudjál játszani, aztán valami hiba miatt megszakad a kapcsolat a szerverrel és ki is basz a francba... multis játékkal nem egyszer jártam úgy, hogy a klienst ledobta a szerver és ez miatt kibaszott a játék is, hogy offline a profilom...
-
KROK640
félisten
Nevetséges irányba megy a gamer piac. Eddig a kényelem miatt jatszottam konzolon,és mert használtam vettem lemezen a játékokat,és minimális bukóval tudtam továbbadni. Nincs ezzel gond,ha nem lesz lemezes játék, de továbbra is heroin áron lesz a játék konzolra+ ugye a multihoz még heroin árú előfizu,akkor nem lesz itthon konzol,csak pc, és Ncore. Ha léteznenek olyan kiegészítők mint a kinect,guitar hero és társai, talán megérné. De ezeket kinyírták,ma már a konzol is csak egy cheap pc.Konkrétan terelik az embereket a warez felé ezekkel a lépesekkel. Alig jelenik meg játék, az is drága és szar,és csak addig a tiéd amíg előfizetsz. Aha, meg a lónak a f@szát🙂
A kinectet pl én is sajnáltam, anno nekem kb az szólt a konzol mellett, mert amúgy igazad van a konzol egy lebutított olcsó PC, jó drága játékokkal és előfizuval.
Persze a legtöbb gyártó nem direkt a warez felé terel, magát a még nagyobb és még nagyobb haszon felé, aminek az a mellékhatása, hogy bizony sokan a warez irányba indulnak. Majd ha elegen warezelnek akkor lesz elgondolkodás, addig meg ne várjuk. -
KROK640
félisten
Azért szerintem 8 hét alatt egyszer belépni nem egy megugorhatatlan szabály... De ha mégis, akkor kb 1500ft és újra van account. Persze nyilván továbbra is eredeti játékokat és előfizukat venni olcsóbb.
-
Dragon3000
nagyúr
Amelyik oldalra 8 hétig nem lépek egyszer sem be, arra nincs is szükségem, ha 8 hetente egyszer belépsz, nincs felfüggesztés, és teljesen ingyen lehet használni. Arról meg nem tehet az oldal, hogy sokan egy 4 soros szabályzatot sem képesek elolvasni.
-
ben2
senior tag
Még mindig nem fizetős, ha nem tartod be a szabályokat, akkor fizetéssel lehet megoldani. Szerintem aki 8 hétig nem lép be egy oldalra, annak igazából szüksége sincs rá.
Vagy csak ritkán van szüksége. Szerintem amíg valaki seedel ganéjság fizettetni, de hát kinek mi fér bele. Nekem a torrentért fizetés semmilyen formában nem fér bele.
Akkor inkább előfizetek a streamingre vagy megveszem a játékot. -
Dragon3000
nagyúr
Még mindig nem fizetős, ha nem tartod be a szabályokat, akkor fizetéssel lehet megoldani. Szerintem aki 8 hétig nem lép be egy oldalra, annak igazából szüksége sincs rá.
-
DeFranco
nagyúr
Elérkeztünk a forduló ponthoz, nulladik óràhoz ahogy szoktàk írni. Szépen lassan eltűnik, és a gyerekeink nem fognak semmit sem örökölni. Mert zenék, filmek, játékok, minden stream-ing lesz... Egy jó kis pont rendszer kell mint kínàba arcfelismerökkel. Szuper lesz a jövő. Transz humanizmus.. egyre több Cyborg ember lesz, Cyberpunk nem véletlen Story. Egyre több Cyborg film.
100év és olyan töri hamisítás lesz, a múltról se fognak tudni az akkori emberek. 1) a sony beszünteti a lemezes játékokat
2) ...
3) cyberhumanista totalitárius 1984 mindmeghalunk
-
ben2
senior tag
Nem fizetős, így nem tudom miről beszélsz? Lehet premiumot venni, de nem kötelező. Ha meg nem léptél be 8 hétig és 1 havi premium előfizetés kell, hogy újra használni tudd, ami lassan 10 éve a szabályzatban van, de sokan nem tudják, pedig az évek alatt többször is volt hír az oldalon arról nem az oldal tehet.
Igen 10 évvel ezelőtt hagytam ott őket, amikor végig seedeltem, és ezalatt minden értesítés nélkül bevezették a "ha nem lépsz be 8 hétig, akkor fizess" szabályt. Úgyhogy de, az ncore fizetős torrent oldal (ami mindennek a legalja), részemről bekaphatják.
-
Dragon3000
nagyúr
Nem fizetős, így nem tudom miről beszélsz? Lehet premiumot venni, de nem kötelező. Ha meg nem léptél be 8 hétig és 1 havi premium előfizetés kell, hogy újra használni tudd, ami lassan 10 éve a szabályzatban van, de sokan nem tudják, pedig az évek alatt többször is volt hír az oldalon arról nem az oldal tehet.
-
ben2
senior tag
Nevetséges irányba megy a gamer piac. Eddig a kényelem miatt jatszottam konzolon,és mert használtam vettem lemezen a játékokat,és minimális bukóval tudtam továbbadni. Nincs ezzel gond,ha nem lesz lemezes játék, de továbbra is heroin áron lesz a játék konzolra+ ugye a multihoz még heroin árú előfizu,akkor nem lesz itthon konzol,csak pc, és Ncore. Ha léteznenek olyan kiegészítők mint a kinect,guitar hero és társai, talán megérné. De ezeket kinyírták,ma már a konzol is csak egy cheap pc.Konkrétan terelik az embereket a warez felé ezekkel a lépesekkel. Alig jelenik meg játék, az is drága és szar,és csak addig a tiéd amíg előfizetsz. Aha, meg a lónak a f@szát🙂
Mióta az ncore fizetős lett nálam még az se.
-
Medocsabi
addikt
-
wasd.hu
senior tag
Vagy amikor az apple elhagyta a kiegészítőket a telefonjainál, aztán jött a samsung és a xiaomi, hogy ők még csomagolnak mellé, majd a következő szériánál már a samsung is elhagyta, aztán manapság már a xiaomi sem ad fülest, töltőt és lehet már a tokot is kihagyja a csomagból...
adom
-
Dragon3000
nagyúr
Vagy amikor az apple elhagyta a kiegészítőket a telefonjainál, aztán jött a samsung és a xiaomi, hogy ők még csomagolnak mellé, majd a következő szériánál már a samsung is elhagyta, aztán manapság már a xiaomi sem ad fülest, töltőt és lehet már a tokot is kihagyja a csomagból...
-
KROK640
félisten
-
wasd.hu
senior tag
Mondjuk a dio1 zseni és fantasztikusan hozza az atmoszférát a grafika is. Nézz rá egy ps emulatoron, mehet egyszerre 2 player. Elfut bármin. Nálunk pl egy oledes Galaxy s2 tabon. Fantasztikus élmény mindmáig
-
Flashback
veterán
Nem reprezentatív persze a minta, bármi lehet.
33 éves gamer szomszédommal beszéltem azt mondta nem WoWozik mert az nagyon ronda. Akkor mint szólna a Diablo 1hez?
-
Busterftw
nagyúr
-
kilua
őstag
Szerettem a lemez játèkaimat. Az Imperium Galactica 2höz kapott könyv, a Starcraft Battle chest, Wow, Dio, Warhammerek, Unreal Tournament...

De már kb 16ève nem vettem dobozos játèkot.Ha belegondoltok változott a játèkipar is. Egy 20èves nem fogja már a Diablót vègignyomni, hallgatni a zenèjèt könyv olvasás közben (nem is nagyon olvasnak). Ezek a játèkok már nem kötik le őket.
Ha nincs percenkènt kèt dopamin löket a játèk nem piackèpes. A fogyasztási szokàsok megváltoztak.Igèny sincs a doboz játèkokra, lustàbbak annál hogy boltba menjenek

"Egy 20èves nem fogja már a Diablót vègignyomni, hallgatni a zenèjèt"
Tudod hány huszonéves van benne a retro konzol emulamátoros csoportokban? Sok.
-
Flashback
veterán
Szerettem a lemez játèkaimat. Az Imperium Galactica 2höz kapott könyv, a Starcraft Battle chest, Wow, Dio, Warhammerek, Unreal Tournament...

De már kb 16ève nem vettem dobozos játèkot.Ha belegondoltok változott a játèkipar is. Egy 20èves nem fogja már a Diablót vègignyomni, hallgatni a zenèjèt könyv olvasás közben (nem is nagyon olvasnak). Ezek a játèkok már nem kötik le őket.
Ha nincs percenkènt kèt dopamin löket a játèk nem piackèpes. A fogyasztási szokàsok megváltoztak.Igèny sincs a doboz játèkokra, lustàbbak annál hogy boltba menjenek

-
Busterftw
nagyúr
"Gondolom a Playstation azt látta hogy alig veszik a lemezes játékot,"
Igen ezt látták, mert a digitális vásárlásba az AAA címek mellé beszámolták a dlc-ket, a mikrotranzakciót, az ingyenes játékot, az indie-t és a csak online játékokat. Ha csak a lemezen is megjelenő játékokat nézték volna, akkor kicsit mást láttak volna.A trend es az aranyok igy is tulnyomoan digitalis fele huznak. PC-n is ez jatszodott le.
Tehat oke, ha esetleg lemezesek aranya nagyobb (mondjuk erre a dlc, mikrotranzakcio stb-re nem talalok forrast), de meg igy is rettentoen keves %, romlo trenddel.
-
Cooper911
senior tag
Nekem ilyenkor már azt szokták mondani, h minek gondolkozok ilyen sokat?
Majd tátognak tovább tiktokon, és a 2 agysejt egymás kezét fogva táncol körbe és körbe..Nagy lendülettel, boldogan.
És csak gondolj bele, hogy amit tanítanak iskolában annak is egy része bullshit. 20on éve is mondták, hogyha xy-ról azt mondja majd a feljegyzés, hogy az fagylalt árus volt, akkor az lesz. Megkérdőjelezni a bünti miatt nem kérdőjelezi meg majd senki. A datacenter majd megmondja."Nekem ilyenkor már azt szokták mondani, h minek gondolkozok ilyen sokat?
Majd tátognak tovább tiktokon, és a 2 agysejt egymás kezét fogva táncol körbe és körbe..Nagy lendülettel, boldogan."
Anno nagyon jól szórakoztam a Hülyék paradicsoma (Idiocracy) című filmen. Mára rájöttem, hogy az egy dokumentum film ami a valós jövőt mutatja be. -
Cooper911
senior tag
Ja meg van fülhallgató csatlakozó és micro SD.
Ma már csak a Sony Xperia olyan, de amilyen sikeres a Sony Xperia látszik mennyire nem érdekli az embereket.
Gondolom a Playstation azt látta hogy alig veszik a lemezes játékot, az meg használt piacon forog a lemez gyártás egyre drágább gondolom.
Lassan a switch 2 az egyetlen konzol fizikai játékokkal de szerintem az sem húzza 2030as években sokáig.
"Gondolom a Playstation azt látta hogy alig veszik a lemezes játékot,"
Igen ezt látták, mert a digitális vásárlásba az AAA címek mellé beszámolták a dlc-ket, a mikrotranzakciót, az ingyenes játékot, az indie-t és a csak online játékokat. Ha csak a lemezen is megjelenő játékokat nézték volna, akkor kicsit mást láttak volna. -
wasd.hu
senior tag
Epp most olvastam, hogy elvileg a Minecraft bevetelekbol penzeltek az egesz Xbox portfoliot.
Minecraft profits used to fund Xbox games portfolioIgen, az egész átláthatatlan
https://x.com/ID_AA_Carmack/status/2075319665564234012 -
Busterftw
nagyúr
-
wasd.hu
senior tag
-
Busterftw
nagyúr
-
jeni
félisten
Na akkor 2x meggondolja magát az ember vesz-e jövőre az aktuális új konzolt.
PS vagy az Xbox (ha ők is meglépik ezt). -
Busterftw
nagyúr
Az egyik hatarozatlan ideju hasznalati licensz, a PS Plus pedig elofizeteshez kotott hasznalati licensz.
Tehat egyik addig marad meg, amig a Sony vissza nem vonja, a masik pedig amig az aktiv elofizetesed tart.“PS Plus games are available only while you have an active subscription.”
-
jeni
félisten
Eltörölhetné magát is a Sony!
Arra kíváncsi lennék, hogy a digitális megvásárolt játékok és a PS Plus csomagban a két ugyanaz a játék jogilag azonos-e?
Ha lejár a PS Plus előfizetés akkor mi van az egyik és a másik esetében? -
wasd.hu
senior tag
Ha tovább folytatjátok boomerezni kezdenek. A kedvenc prosumereink
-
dongettó
tag
Elérkeztünk a forduló ponthoz, nulladik óràhoz ahogy szoktàk írni. Szépen lassan eltűnik, és a gyerekeink nem fognak semmit sem örökölni. Mert zenék, filmek, játékok, minden stream-ing lesz... Egy jó kis pont rendszer kell mint kínàba arcfelismerökkel. Szuper lesz a jövő. Transz humanizmus.. egyre több Cyborg ember lesz, Cyberpunk nem véletlen Story. Egyre több Cyborg film.
100év és olyan töri hamisítás lesz, a múltról se fognak tudni az akkori emberek. Nekem ilyenkor már azt szokták mondani, h minek gondolkozok ilyen sokat?
Majd tátognak tovább tiktokon, és a 2 agysejt egymás kezét fogva táncol körbe és körbe..Nagy lendülettel, boldogan.
És csak gondolj bele, hogy amit tanítanak iskolában annak is egy része bullshit. 20on éve is mondták, hogyha xy-ról azt mondja majd a feljegyzés, hogy az fagylalt árus volt, akkor az lesz. Megkérdőjelezni a bünti miatt nem kérdőjelezi meg majd senki. A datacenter majd megmondja. -
Varázslóó
őstag
100év és olyan töri hamisítás lesz, a múltról se fognak tudni az akkori emberek. -
laed
senior tag
A SONY VÉGLEG ELTÖRLI A LEMEZT
Nem inkább a meghajtót? Gondolom PC-hez a nyers lemezek ugyanúgy meglesznek....
-
wasd.hu
senior tag
Ez nem generációs kérdés. Lehet valaki fiatalon is kifejezetten érett és kritikus gondolkodású, enthusiast szintig is juthat. És idősebbekből is találsz elfogult fanboyt. Sajnos a bölcsesség nem elvárható, főleg szűkülő buborék alatt. Néha egészen elképesztő, milyen elszántan védik a buta narratívákat, üzleti, közönyös döntést, mintha személyes érdek fűződne hozzá.
-
KROK640
félisten
Pont így vagyok vele, még akkor is, ha valójában millenáris vagyok...
-
wasd.hu
senior tag
Ez csak egy degradáló hülyeség, valójában nincs korhoz kötve a szánalmas viselkedés. Arányait tekintve a nonsumer réteg demagóg is kiszámítható. Szefós dolog a saját tulajdonról lemondani és bedőlni a marketing bullshitnek.
-
Micsurin
nagyúr
-
Busterftw
nagyúr
Mivel vertek at konkretan? Ott irjak a videoban, hogy ez csak a fizikai jatekokra vonatkozik.

-
ben2
senior tag
-
wasd.hu
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
Közösségi autózás jó példa lesz erre, albérlet, tényleg semmid se lesz... zene - film hosszúévek óta ilyen, nem jó az irány...

-
Tin
veterán
A multik ilyenek, és láthatóan a politika is elengedte a szabályozást. Verseny meg nincs az XBOX letérdelésével. Annak is hogy tapsoltak az ellenzők, hát ez az ára.
-
KROK640
félisten
Én is emlékszem rá ... Simán átb*szták a tömeget.
Nekem nagyon nem tetszik amerre mennek a dolgok, szerintem 10 éven belül oda fogunk kifutni, hogy mindenért (is) fizetsz, de semmi sem lesz a tied (még az sem amit te hoztál létre). -
Eclips21
őstag
Ma már csak a Sony Xperia olyan, de amilyen sikeres a Sony Xperia látszik mennyire nem érdekli az embereket.
Gondolom a Playstation azt látta hogy alig veszik a lemezes játékot, az meg használt piacon forog a lemez gyártás egyre drágább gondolom.
Lassan a switch 2 az egyetlen konzol fizikai játékokkal de szerintem az sem húzza 2030as években sokáig.
Switch 2-n vezették be a Game key card-t(persze van olyan káryta is amin rajta van a játék), ezek fizikai licensek amiket lehet adni venni, de nincs rajtuk adat, csak a licens hordozó. Ami szerintem tök király dolog és bevezethetné a Sony is.
-
30z.Samu
titán
A Nintendo már most megcsinálta, hogy digitálisan olcsóbb a játék, mint kártyán.
-
kilua
őstag
-
ben2
senior tag
Mint amikor a Samsung azzal reklámozta a tabletjeit, hogy bezzeg azokon fut a Flash.
-
thomasvold
őstag
Rendeltem is gyorsan egy drive-ot

-
Micsurin
nagyúr
For the p(l)ayers

-
Tin
veterán
Emlékszem, amikor azzal vettek piacot, hogy az ő konzoljaikon majd cserélhető a játék, odaadható a haveroknak, és nem kell internetkapcsolat ahhoz, hogy játssz.
Nem is volt olyan régen, mégis milyen régen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Sulikezdő akció! 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- SAMSUNG Galaxy Book 2 PRO - 13.3" FHD AMOLED Érintő - i7-1260P - 16GB - 512GB SSD - Win11 - PEN
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2028.07.09-ig garanciális, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 I I5-8365U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dynabook Tecra A40-G I i3-10110U I 8GB I 128SSD I 14" HD I W11 I 6 hó gari
100év és olyan töri hamisítás lesz, a múltról se fognak tudni az akkori emberek.
)