- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
De én nem a kegyelemről írtam, és mintha elbeszéltünk volna egymás mellett.
A keresztény pedig nem egy annyira egzakt fogalom. Képzeld el, hogy van egy út. Van, aki csak most lépett erre az útra, valaki pedig már sokkal előrébb jár rajta. És mégis mindketten keresztények.
Van, akinek könnyebb az úton maradnia, és van olyan is, aki le-letér, és csak nehezen tud rajta maradni.
Keresztény az, aki Krisztus tanításai szerint él, és igyekszik megvalósítani az életében, hogy valóban a szeretet irányítsa a tetteit.
De ennek is vannak szintjei. Ha csak hetente mész el templomba, és tartasz ott bűnbánatot, és legalább ott kicsit magadba szállsz, akkor is keresztény vagy.
De értem, mit mondasz, az, hogy elhiszem, hogy Jézus az Isten fia, még önmagában kevés. De bármit is teszek, minden kevés lesz, mert mindig lehet még jobban. De ott van Isten a másik oldalon, hogy amihez én már kevés vagyok, azt megadja, megsegít.
Ez lehet ugyanaz, mint amit írtál. Ha kinyitom az ajtót a Kopogtató Jézusnak, ő már be is jön. Van ,aki csak ajtót nyit, van, aki ünneplőt húz, mások még fejedelmi ebéddel is várják Jézust. De mindegyikük keresztény.
A talentumos példabeszéd is hasonlóról szól. Mindenkinek más jutott, azokkal kell gazdálkodnia. Meg kell tennünk, amit tudunk, de akinek 2 talentuma van, attól nem várja el az Úr, hogy ugyanannyra megsokszorozza, mint akinek 5 van. Bár ez most lehet hogy annyira nem illik ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest