- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
Köszi a tanácsokat. Bár bevallom, kicsit össze vagyok zavarodva, mert az egyikőtök azt mondja, hogy ház ventit ne rakjak rá, a másik azt mondja, hogy jó lesz =)
Ez a Scythe Slip Stream /SY1225SL12H/ 1600rpm pedig jó lenne, mert ezt a szomszédban meg is tudnám venni.
-
Assdak
őstag
Viszont e helyett a tép helyett mit ajánlanátok? Config: I5 / 8G DDR3 / GTX460 / 1 merevlemez / 1 SSD
Köszönöm a segítségeteket.
-
Assdak
őstag
Találtam egy ilyen oldalt.
http://xsearch.xoxide.com/?keywords=Yate+Loon&vwcatalog=yhst-39083765508394&x=33&y=9Innen melyik lenne a legmegfelelőbb? Bár innen szállítással együtt kb 9k lenne a móka, ami meg már egy új táp ára, majdnem..
Elvileg még van gari a tápon, de kb 15 nap mire cserélik, addig viszont nem nagyon tudom nélkülözni a gépet.
-
Assdak
őstag
Köszi a válaszokat.
Ahogy nézem, nem túl egyszerű ilyen ventit beszerezni. Akkor lehet marad a táp csere. -
Assdak
őstag
Sziasztok,
Van egy CHIEFTEC GPS-500A 500W táp a gépemben. Gyanítom a ventilátora kezdi megadni magát. Bizonyos idő után elég hangosan kezd kerregni. Nem tudom ez mennyire sűrűn szokott előfordulni.
A kérdés az lenne, hogy házilag mennyire megoldható ennek a ventilátornak a cseréje. Illetve tudnátok e ajánlani valami típust, csere ventilátornak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest