- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Díjazom a Jetfly-t ezzel a minimalista 640x480-ra optimalizált designnal, és a semmitmondó képeikkel.
A plusz 40 év annyira nem meglepő, lévén az összes gépen '80-as években szárnyat cseréltek, a sárkány többi részét meg egyébként is erősre méretezték. És nem adják oda a gépeket fillérekért minden jöttmentnek, mint az oroszok és ukránok. Nincsenek szétrepülve a gépek. -
D.Orion
veterán
Nem biztos, hogy ez volt, de a gép felépítése erre hasonlítot. A szárnyak a hajtómű a szárny alatti rőgzítők mind így néztek ki. Nem tudom milyen vadászgépek vannak rendszeresítve a magyar hadseregben, de szerintem nem sok olyan típus lehet ami hasonlít erre.
Találtam róla egy másik képet, sztem tuti ez a típus volt.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Röviden: ha csak a közelharckapacitást nézzük, akkor egyenértékű a kettő. Apró probléma, hogy manapság ez a legkevésbé valószínű.
Egyébként nem közvetlenül egymás ellen kell összehasonlítani a gépeket, hanem a harcban elért eredményeiket. Ebből a szempontból sem nevezhető a MiG-29 sikeres konstrukciónak. Az F-16 meg. Hát hogy is mondjam...
Egyébként egy kategória a kettő, attól függetlenül, hogy eltérnek a hajtóművek számában.
Vajon Surf miért nem válaszol???
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest