Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
ma megvetem a hiányzó szinü festéket és a lakot, a boltos srác is azt tanácsolta matt festékre fényes lakkot szebb használni matricázás előőt és után is. most már csak szoropisztolyt.
Egy kiss nosztalgia[link] ezeken nevelkedtem, és most mi pénzt megérnek egyes darabok és én mi pénzt megadnék egyes makettekért -
nRu3
addikt
Természetesen a gép törzs és szárnyakat akarom, mivel matt festéket fogok használni ezért szeretnék enyhe fényt vinni rá, de arra gondoltam hogy a matricát is lakkoznám igy kapna védőréteget kopás és lejövés ellen.
Már kb 5éve nem ''játszotam'' igy egy kicsit már lemaradtam a dolgokrol és formábol, de most megint kedvem támadt egy kiss makettetéhezFőleg van is választék és hozá lehet jutni ami nekem szimpatikus is, csak vannak köztük elég drágák
-
Kraptor
őstag
Ez is jó....[link]
Mondjuk soha nem értettem, hogy miért ragaszkodtak olyan sokáig az amcsik nukleáris bombázokhoz mikor már volt ICBMük.
Tényleg ha valakit érdekel és kinn jár amcsiba érdemes elmenni a Nevada Test Site-hoz, nagyon frankón kap egy kis adag sugárzást meg látja, hogy mire kápes a bombácska, elég durván meghajlít dolgokat, plusz a mellette lévő támaszponton vannak azok a srácok akik a USAF Blue Angelei. Tudom ők nem a Blue Angelek, mert az a Navynek van és G18al repülnek míg ezek AFek és F16al, csak nem jut eszembe a nevük. Nagyon sokat gyakorlatoznak és frankón lehet nézni őket.
edit: ThunderbirdsNa megyek aludni...
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Szerintem is kevés a 14. Tényleg most akkor össz-vissz 14db lesz és a Migeket totálisan kivonják a forgalomból? Mig 29ek miért nem letttek volna jók még egy darabig? NAgyon nagy volt az anyagi vonzatuk?
Ha valakit érdekel az MLU pontos leírása, az itt található meg[link]
[link]
Ilyen kéne nekünk, úgy 50 darab
Tudom ilyen tényleg nem létezik, legalább is nem fogják gyártani őket, de nagyon frankón néznek ki
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Helyük alatt úgy értettem, hogy valahol olvastam külfödi lapban még jóval régeben, hogy elvileg az F-16 ''túlméretezett'' Mo számára, ez még akkor volt mikor még nem volt eldöntve, hogy melyik legyen. Valami amcsi lap volt, a cikk az F-16 ajánlotta, hogy az lenne a jó vétel csak ez volt az egyik negatívum amit kiemeltek. Nem úgy értettem, hogy egyszerre lenen fenn az összes
Van még egy manul ez az úgynevezett: ''MULTI-COMMAND INSTRUCTION 11-F16 VOLUME 3 21 APRIL 1995 -- [185kb PDF] This instruction prescribes standard operational and weapons employment procedures to be used by all tactical pilots operating USAF F-16 aircraft. '' [link]
Tényleg Harrierek nem lettek volna jók?Azoknak még felszálópálya se kell, de gondolom jó drágák lehetnek
MEg nem valami gyorsak
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Nem neked szántam, csak rosszra klikkeltem. Nekem Mi-24, (meg mig-29ek) is jó lenne csak ugye NATOnak nem jó
Több repcsi biztos elférne Mon csak nagyon drága mulatság. Hollandoknak azért ott a tenger meg van pár koloniájuk még, ha minden igazSzóval több helyük van repkedni, meg ha minden igaz a Grippenek olcsóbb a fenntartása, de ez nem biztos. Monduk, ha jól emlékszem amit az amcsik felajánlottak F16-okat azok valami 1979es darabok voltak amik már a sivatagban rohadtak mióta és, ha jól emlékszem az elején nem is volt rolla szó, hogy korszerűsítenék őket az csak utána jött bele a pakliba miután a Grippen nyert, de már nem nagyon emlékszem. Mondjuk a Lengyelek jól jártak a F-18-okkal
Ha valakit érdekel itt van egy F16-os kézikönyve:[link]
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
GRippenekkel mi a baj? Nem volt valalmi más jó alternatíva, meg mondjuk Mo nem is valami nagy és sok gépnek szimplán csak túl kicsi lett volna a légtér
Ilyeneket kellett volna szerezni repcsik helyett...
Mondjuk lehet, hogy többe kerültek volna meg a fenntartásuk is és szerintem az amcsik nem is adtak volna el belölle -
Lev Andropov
senior tag
Dehogy sértődöm meg ne viccelj már....Fiú vagyok!
Az ok ami miatt ez az avatarom , hogy a képen látható csajszi nagy kedvencemés kérem nem kinevetni
, amint megláttam ezen avatart rögtön ez a csajszi ugrott be és gondoltam üsse kavics hát akkor legyen
.
Illetve az összes többi avatar között ez teccet meg úgy elsőre...
Én nem gondolom, hogy az avatarnak konkrétan, egyetlen célja a nemszimbolizálás hanem itt van egy tucat és válassz kedvedre! Attól még hogy pl.: oroszlánfejet választ valaki nem orszlán..
Most Wanted topikban régebben érkezett jópár privi: hogy létezik, hogy egy lány ilyen jól tud vezetni?..
...Ja meg valaki jól le is b@szott hogy hogy képzelem mégis, hogy női avatarom van, ez olyan izés... mondom uhhhh bave
..hozzá kell tenni neki egy majom volt az avatarja és a neve is hasonló volt....ennyit erről!Különben itt van egy kép rólam nem titok kilétem
: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NBA és kosárlabda topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest