- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
z123456789
addikt
válasz
z123456789 #507 üzenetére
Sziasztok!
Megérkezett a kis szettem. Ki is próbáltam, de nem vagyok benne biztos, hogy a kábelt hogyan is kell blankolni, mert az egyik videóban tűrögetik a kis fém szálakat mint az ingujját, a másikban, meg csak simán beletolják a fejbe, és már nyomják is rá. :/
Szóval mielőtt beletolom a képen látható fejbe a kábelt, maradhat úgy, ahogy a blankoló leszedte, vagy az alumínium burkolat felett levő réz szálakat hátra kell tűrnöm? Ezek a szálak az árnyékolást hívatottak szolgálni, ugye? És nem érhetnek hozzá a maghoz (ami meg a középen levő erős réz szál).
Bocs a rossz képért, szar a telóm kamerája.
-
z123456789
addikt
Ja?! De hüye vagyok, tényleg. Pont olyat linkeltem, amiből akár rá is jöhettem volna.
Igazából szerintem akkor már nem kell senkinek sem magyaráznia.Köszi az eddigieket.
Lehet majd még jövök.
-
z123456789
addikt
(#504) inf3rno
(#505) fortenKöszi srácok. Már csak az a kérdésem, hogy ha van egy kompressziós fogóm, meg hozzá való fej, és lesz belőle ez, akkor hogyan lesz belőle ilyen csatlakozó végű? Mert kompresszálható fejben nem találtam ilyen csatlakozót, márpedig az én TV-,be ilyen megy. :/ Van esetleg valami adapter, amit rá lehet majd csavarni?
-
z123456789
addikt
Ez nekem nem annyira amtőr, szóval te vagy az én emberem.
Szóval a lényeg, hogy legközelebbi esetre szeretnék felkészült lenni, és nem napjában 3x eltekerni az obiba, méregdrágán megvenni a szarokat.
A lényeg, hogy eslő sorban most a TV-hez szeretnék csatlakozni, de a 10 m-es kábelnek letéptem a fejét. Nem vesztem el, vettem egy ilyet.
Rettenet, nem tudom fixálni, és csúszkál a kábel benne. hol van adás, hol nincs.
Szeretnék egy ennél markánsabb rögzítést, akár egy ilyesmi fejjel.
Ahogy néztem ebből van olyan amit rá kell szorítani, meg olyan amit rá lehet tekerni. A lényeg, hogy nekem úgy álljon, mint Katiban a gyerek. Jó a hosszában préselős is ahogy mondod, csak kérlek mutasd a célszerszámot, és a megfelelő fejet. (Esetleg kódnevekkel, hogy az eBayen is tudjak keresni.
)
Ezekhez szeretnék konkrét neveket (akár angolt is), vagy linkeket, attól függ időd mennyire engedi. Blankoló is érdekel.
De nagyon hálás lennék, ha egy komoly arzenállal tudnék nekiállni a javításnak...addig nincs TV.
Nem fogom ezért kihívni a szerelőt, az hót ziher! -
z123456789
addikt
Sziasztok!
Koax kábelt szeretnék szerelni. Tud valaki nekem ebben tanácsokat adni?
(UTP-t lazán csinálok bármilyet, vettem hozzá szerszámokat és megtanultam. Koax-szal sem lenne másképp, de kellene előtte pár válasz.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest