- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilga
tag
válasz
Steady74 #1387 üzenetére
A leírások alapján kompatibilisnek tűnnek, fogalmam sincs mi lehet a hiba. A teszter szerint sem jó kontakt, vagy csak adatforgalom nincs rajta? Az árnyékolt cuccoknál ajánlott az árnyékolást vahol leföldeni, de nem az nem perdöntő.
Ha végképp kifogysz belőle akkor lehet allternatíva betűzős patch panel , vagy az elegánsabb szereletlen + keystone aljzat
Bár ezeket még összekell patch kábelezni a switch/router-el
upsz az előzőt törölje már egy modi ha erre jár -
vilga
tag
válasz
hegegabi80 #1350 üzenetére
-
vilga
tag
válasz
hegegabi80 #1320 üzenetére
Az a switch csak 100-as portokkal bír, inkább gigabitest később jól jöhet
-
-
vilga
tag
válasz
inf3rno #1079 üzenetére
Köszi, a második linkeden van keystone párban aljzattal is jó áron / nem tom mennyire gagyi/
"A másik oldalon is inkább 2 keystone a javasolt patch panellel" ebbe már nem csak be kell tűzni kábeleket? mint a képenvagy hova a keystone?
Agressor12: vonzó az ajánlatod, én is néztem már ezt, még nem mértem de sacc/kb, bőven az 50 méter felett kell -
vilga
tag
A közelgő festés kapcsán gondoltam a becsövezésből csak úgy kilógó cat5 patch kábelekről lecsippentem az rj45 apát és berakom falialjzatba, még is csak snassz! /gondoltam én költséghatékonyan
/
Nos minél többet olvasgatok a témában annál jobban kezdek a bőségben elveszni.
jelenleg így áll a terv: a modem +router maradna lenn, a padlásra kerülne egy "buta" switc onnan röviden patch-elve egy panelbe .
Mivel a csövezésnek közelében sincs elektromos vezeték, ezért árnyékolatlan tömör réz utp-re gondoltam , max cat6, /erre szívesen vennék ajánlatot/
Még a szobai süllyesztett aljzat kiválasztásán tipródom, mivel aranyáron mérik.
Az eszközök padláson való megfövésétől nem tartok: évekig lakott fenn modem router kombó
Hol lehetne meg finomítani vagy tök rossz elképzelés?
Főleg hogy környéken sincs szaküzlet, mindent a netről kell megrendelnem látatlanban
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest