- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
Topikgazda
Nekem speciális igényem volt, hogy legalább 3 keystone-t be tudjak pattintani egy aljzatba, és az ő 3-as aljzatukkal egyszerűen nem volt elég hely, és az ujjaimmal sem fértem hozzá. Azt elismerem, hogy a kábel is tök rövid volt, amit hagytam neki, szóval nem csak az aljzat hibája volt. A végén meguntam a kínlódást, és vettem valami noname kínai 4-est külföldről, és azzal tök könnyen ment. Mondjuk nem biztos, hogy ennyire extrém igény alapján kéne megítélni a márkát. Lehet, hogy az átlagos 1-2 keystone-os aljzataik tök jók. A másik bajom vele, hogy túlárazottnak érzem, és szerintem kb. fele annyit ér, mint amennyiért árulják.
-
inf3rno
Topikgazda
Ja néztem őket, nekem a másik tűnik jobbnak, mert az direkt hálózatokkal foglalkozik. [link], a Goobay meg mindennel is: [link] De persze ez is lehet, hogy nem jelent semmit. Amiket az összefoglalóba írtam, azok gyakorlatilag csak kábel gyártásból élnek, azért gondolom, hogy jók. Ezek a hálózatos cégek már nem feltétlen, legalábbis nekem a Legrand fali aljzat nem jött be, az francia hálózatos cég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Gurulunk, WAZE?!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest