- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lobo67
tag
A legtöbb trackernek van RSS feedje, az egyfajta hírcsatorna. Amint új torrent kerül fel, arról azonnal fudomást szereznek azok a kliensek, akik "hallgatják" ezt a csatornát. A kliensben paraméterezni lehet, hogy milyen torrentekre ugorjon, így azonnal betöltődik, amire szükség van, akár az éjszaka közepén is. Minden a szűrő jó megfogalmazásán múlik.
-
K Nándor
tag
Torrent feltöltésére van lehetőség távoli asztali csomagoknál és talán torrentflux-nál is abban nem vagyok biztos mert még soha nem használtam távoli asztalinál meg úgy tudsz torrentet csinálni mint az otthoni gépeden, az áraknak utána kell nézni ,hogy melyik éri meg a slotot, tárhelyt és a sebességet kell nézni ,hogy árban melyik éri meg csak figyelj nehogy átverjenek én régebben a torrentszerver.com-nál voltam én nekem bevált kb 5-6TB 1hó MINI csomag, de mostanában sokan írtak pozitív hsz-t a onlinetorrent.net-ről amit 1 napra is bérelhetsz ami nem hátrány tesztelés szempontjából
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest