Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Szívesen
. Viszont ahogy írtam fentebb paypal-on fizetve automatikus havi vagy heti (amelyikre előfizettél) fizetés lesz(rendszeres havi vagy heti levonásaid lesznek ) ! Le tudod mondani paypal-on később ha akarod. Csak azért írtam mert jó tudni. Én épp lemondtam tegnap (segítséggel mert már nem tudtam hogy kell ) mert majd áttérek havi előfizetésre . Amúgy nálam először egy darabig igen lassúcskának tűnt a szerver de most már semmi baj vele .Én a legkisebb csomagot használom de elégedett vagyok vele .Nem villámgyors eddig 12MB/s volt a leggyrosabb feltöltésem de ez valahogy mindig seedel nem úgy mint a speedworld. 5-én este 11 óra óta használom és eddig feltöltöttem vele 556 GB-ot .
-
Imi1981
veterán
Nem megy rá kétszer mert más fizetési módszerrel fizetsz szerintem. Nekem úgy van hogy nem kell küldjek lóvét a paypal-ra, ha van pénz a számlámon akkor van paypal-on is. Nálam kezdetek óta így van mióta paypal-om van. Gondolom alapból így van mert hogy nem én állítottam be az tuti de működik rendesen.
-
Imi1981
veterán
Én paypal-on fizettem és kb 2-3 perc alatt megvolt és egyből dobott a rutorrentra! Akkor egy jelszót kellett még megadni (amit majd használni fogsz) és már be is tudtam lépni. Meg is lepődtem hogy ilyen gyorsan már használhatom is. Az egész a PayPal fizetés gomb megnyomásátol a szerver használatáig max 5 perc telt el. Bankkártyás fizetés is ha jól tudom egyből megtörténik. Megfelelő típusú(ott három típus van megjelölve ami használható) a kártyád?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest