- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
A 16 MB/s-en én is csodálkoztam, de többször is mértem, többféle fájllal, és tényleg ennyi, vagy majdnem ennyi volt a sebesség. A kérdésem az, hogy ha az XP alatt 0.5 MB/s a másolási sebsség, akkor ha a cucc mondjuk tényleg csak 1.1-es (de szerintem 2.0-ás) akkor van-e olyan beállítási lehetőség, amivel a sebességet növelni lehet.
-
F-ECT$
titán
UP!
-
F-ECT$
titán
Nekem az fáj, hogy win 98 alatt gyors, mert van hozzá driver, de xp alatt ugye nem tudsz külön drivert rakni alá, így viszont lassú. Szóval biztos csak valami beállítást kellene megváltoztatni, csak azt nem tudom, hogy mit. Nem igazán jó 10 percet várni a másolgatásra, mert akkor már a CD írás is gyorsabb...
-
F-ECT$
titán
Senkinek sincs Pen drive-ja?
-
F-ECT$
titán
Bár nem erről szól a topic, de majdnem. Adott egy ismeretlen márkájú pen drive. A win98 nem ismeri fel -> driverCD izzít -> driver felrak -> felmásolási sebesség 16MB/s. (Nem Mb/s!)
Az XP felismeri, és drivert nem enged telepíteni -> felmásolási sebsség 0.1-0.5 MB/s. Az BIOS-ban(P4C800) minden enable-d, köztük az USB 2.0 is, drivert ugye nem lehet installálni, ja és az SP1 természetesen fenn van.
Mit lehet csinálni? Vagy mindenkinél 0.5 MB/s a másolási sebesség? (Ezt azért nem hiszem.)
Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest