- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hold
őstag
Budapesten a 22. kerületben élek, sok mobilszolgáltató volt itt már, sorra szűntek meg vagy beolvadtak nagy cégekbe
Leg utolsóval is így jártam , megvette a céget a UPC
Sajnos a UPC egyre rosszabb, napi 50x ledob az internet, beszólok, "nyugodjak meg ez ilyen" választ kapom.. Ráadásul a net vezetéket is leszaggatta a szél és a ház oldalán, majd mikor kijöttek 2 vezeték helyett csak 1 vezetéken jön be már csak..
Kérdeztem ha a házban 2 előfizetés is van nem kéne külön jönnie ? Válasz itt is legyintés volt, jó lesz ez.Kérdezném azokat akik Budapesten T-home netet használnak, hogy mennyire vált be ez az Optinet féle és bármi gond van ott is flegmán kezelik a dolgokat ?
Sajnos sok éves tapasztalatom az addig vagy a szolgáltatónak fontos míg meg nem kötik veled a szerződést, utána nagy ívben kerülnek..
Másik amit nem értek , 2 éve kötöttük a szerződést és 10 ezret adok TV, Net, Telefon 3asért
Most már mindez 7700 ért is elérhető, akkor életem végéig 10 ezret fizetek ? Vagy hogy csökkenhet az előfizetési díj ?
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest