Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Kb fél évvel vagyok idősebb Pistinél, ha már áttételesen felhoztad személyét.
Szintén zenész, a 3 volt az egyetlen, amit nem megjelenéskor abszolváltam a megjelenéskori rengeted technikai hiba és a bődületes mennyiségű negatív kritika miatt és az az egyetlen, amit nem is fejeztem be egy másik megjelenés miatt, de nagyon közel a végéhez hagytam abba.
Értem, hogy miért érzed megúszósnak, a leírtak viszonylatában ez egy valid kritika, de a Hangar 13 esetében ez simán lehet túlkompenzáció a 3 miatt. Bár gyanús, hogy ezeket a Definitive-ekből is kihagyták.
A térkép (mint bejárható terület) meg nem csak azért van, hogy gyűjtögess, hanem azért, mert ezen játszódik a játék. Az alkalom adta freeroam van azért, hogy gyűjtögess. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Nekem már volt olyan átvezetőkkel megszaggatott "verekedés", ahol komoly kihívást jelentett nem megdögleni, mikor két átvezető közt 0-3 FPS társaságában kellett volna lenyomni az ellent.

Igen, ezért szoktam mondani, hogy a FG is egy olyan "gimmick" vagy hívhatjuk neszesemmifogdmegjól-nak, ami pont ott tud segíteni, ahol nem kell és ott nem, ahol meg kéne... Jó dolog, hogy a 200 FPS-ből tudsz csinálni 800-at, de amíg a 15-ből nem megy a 60, addig megette a penész az egészet...
-
TESCO-Zsömle
titán
Rajongónak nem nevezném magam, de mivel elég hasonló az ízlésvilágom Istvánéval, így nyilván követem, amit csinál, mert számomra jó irányvonal, hogy mit érdemes
Nekem nem volt fölösleges, én imádtam minden percét, de engem OpenWorld-el kenyérre lehet kenni, a FarCry-t is szeretem és ha lesz még valaha annyi időm, szerintem az Assassin's Cry triót (Origins-Odyssey-Valhalla) is szeretni fogom. Viszont a fejlesztők azt mondták, hogy ez volt a visszajelzés. A nagy térkép azért kell, mert vannak elemei a játéknak, amit nem tudsz megoldani töltőképernyők sorozatával, mint például az autóverseny. Annak kell a tér a sebesség miatt, de egy jobb autós/lovas üldözéshez sem árt pár kilométer.
Nem tudom mit vártál/várnál egy Mafia játéktól, mert látszólag se az OpenWorld, se a vezetettebb Storytelling nem jó...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Van helyette shader stutter gazdagon.
-
TESCO-Zsömle
titán
Mert van, akinek hozzá tartozik a szicíliai életérzéshez, hogy A-ből B-be el kel menni lóháton. Akiknek ez nyűg és nem érdeklik a gyűjtögethető fittyerfuttyok, azok számára van a játékban egy opció, ami automatikusan átugrik minden nem küldetéskritikus utazást, ezzel még filmszerűbbé téve az élményt.
Lehet ezt is mondani, hogy elfogyott a pénz, de a játékon nem érződik, hogy ez valami, amit bele akartak tenni, de aztán mégse. Azt viszont lehet mondani, hogy a 3-at a "fölösleges" nyílt világ miatt ekézték a leginkább. Meg amiatt, hogy egy Nem Orleans-i néger a főszereplő... -
TESCO-Zsömle
titán
Mivel a rajongók kérésére ez nem egy open-world élmény, így nem sokat. Gyakorlati értelme csak annyi, hogy össze tudod szedni a küldetésterületeken kívüli gyűjtögethető cuccokat*. Illetve nyilván, ha szeretsz kocsikázni lónélküli szekereken Szicília festői tájain, akkor arra jó.
* - Techinkai spoiler:
Ennek látszólag van gyakorlati haszna, mert currency jár érte, de van a játékban egy exploit, ami teljesen fölöslegessé teszi: Küldetések alatt a map-okon vannak ilyen feltörhető kis ládák, amik pénzt adnak. No, ha visszatöltesz CP-ig, akkor ezeket visszazárja a játék így végtelenségig lehet őket farmolni.
-
TESCO-Zsömle
titán
Akkor lehet első körben hagyom is a dolgot, majd második vagy harmadik körben tolom le a gyűjtögetést, amikor már lesz némi fogalmam, hogy mi legyen a sorrend, mert így menet közben nézegetni a térképet, hogy hol kell megállni, eléggé illúzióromboló. Véletlenül meg nem állsz meg egy fűcsomónál, ami mögött van valami gyűjteni való.
-
TESCO-Zsömle
titán
Én már találtam ismerős arcot a szereplők közt Tony Amendola személyében.
Jó dolog, hogy a főbb szereplők nem csak a színészek hangját, de az arcukat is megkapták.
#29 shotika: Igen, technikailag eléggé kapufa szegény, de remélhetőel ez ki lesz majd később patch-elve.
Belerottyantottam még ~3 órát. vannak még kérdések főleg a gyűjtögethető cuccok terén, mert ~4,5 óra alatt még nem engedte el a kezem a játék, hogy menjek világot látni... -
TESCO-Zsömle
titán
Mint mondtam, a játékmenetről nem tudok még nyilatkozni. Amit eddig láttam, fegyverek terén nincs nagy választék, de nagyon az elején járok, nem tudom, hogy amit látok, az-e minden, vagy mint az eredeti Mafiába, itt is lesznek nagyobb chapter-ek, ahol ugrik az évszám és bővül a bolt.
Őszinte leszek, nekem egy pontja van a játéknak, amit tűkön ülve várok és ami -számomra- az első részben is sztár volt, az az autóvezetés. Szerintem egyike vagyok annak a maréknyi embernek, aki az eredeti Mafia-ban rongyosra játszotta az autóversenyt, miközben mindenki más a falat kaparta tőle.
-
TESCO-Zsömle
titán
Na, pont ezt értettem technikai oldal alatt, amit NyalokAA is ír. 7950X3D + 9700 XT Taichi és levettem médiumra + balanced upscale, mert csak így tudtam 70 fölé tornászni az FPS-t 4K felbontáson. Cinematic alatt megvan a beállított fix 60, töltéskor (új pályarész) viszont megröccen 20 alá. Majd még játszok az affinitással, hátha egyik-másik CCD-t jobban szereti, csak tegnap nem jutott eszembe.
A játékról magáról még nem nyilatkozok, mert elég későn értem haza és szerintem még bőven a tutorial megy (lőfegyvert még csak polcon és NPC-nél láttam), de a hangulat nekem eddig nagyon bejön. Szinte ott érzem magam a napsütötte domboldalakon.Röhögni fogsz, de miután találtam egy munkásoknak szóló rövid kis jegyzetet, hogyan is kell hatékonyan szőlőt szedni, komolyan sajnáltam, hogy nem kellett/lehetett kimenni megtölteni pár puttonyt.

-
TESCO-Zsömle
titán
De ugyanaz a végeredmény. Hiányos, csonka játékélmény.
Itt ha a sztorit rendesen megírták és találtak egy legalább közepes szinkronstúdiót, az már elviheti a hátán a cuccot, mert a Mafia mindig is a történetről szólt. Egy befejezetlen történet nagyobb galiba, mintha technikai bajok vannak. (Megjegyzem a második résszel is voltak ám technikai gondok megjelenéskor gazdagon...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Formula-1
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- BMW topik
- További aktív témák...
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lexar NM620 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 3500-3000 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest