Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
gainwardgs
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igazad volt, elértem vezetős részig
hát olyan jó kis szaggatások vannak, hogy élvezhetetlen az egész jármű vezetés így....unreal 5 forever..
-
Feri1984
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Google keresés alapján akkor 38.
Még mindig nem érted.
Hangár 13 280 fős csapat 4 és fél év alatt csinálta meg ezt a gémet.A maga 8,5 órás játékidejével.
UE5ben ahol relatíve egyszerű/gyors a map elkészítése,be dizájnolása.Ami egyébként szerintem jól sikerült.Túl jól is,ahhoz képest ,hogy szinte semmit nem lehet csinálni rajta.
Miért ölök időt,energiát,pénzt egy alpvetően storytelling gémben erre ha nem használom ki.?Ló verseny,autóverseny?Ezek lehetnének egy versenypályán is. -
gainwardgs
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
80fps-tol már egész jó, alatta nemigen
-
Feri1984
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Miből is következtettél arra,hogy nekem se az open world sem a storytelling nem jó?
Sehol nem mondtam ilyet.
Nem tudom hogy hány éves vagy de sejtésem szerint 25 alatt.Lehet elmondod majd.
Én megjelenléskor játszottam a Mafia 1-el később a 2-el is.Nyílt térkép,szinte semmi mellék küldi de van interakció.Autószerelőnél kocsi feltörés tanulás,autók lopása,boltokban fegyver ruha vásárlás és/vagy kirablása.Éttermekben kajálás,lányok látogatása.
Imádtam ezeket a gémeket.
Az old country a mafia első két részéhez képest egy megúszós,lagymatog fos a szememben.
Csak azért van térkép,hogy gyűjtögessek.Nem hiszem.Azt érzem ebből a gémből a fele tartalmat kukázták. Ahogy elbántak a dragon age-el most úgy bántak el számomra a mafia-ával újfent. -
gainwardgs
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát egyelőre még nem találkoztam vele

Átvezetők elején van egy pici, de az annyira nem zavaró, igaz csak kb 2óra ment bele eddig, hol kb a későbbiekben
az csoda lesz akkor.
Az a baj hogy frame generation-el sem tudsz itt kezdeni semmit, mert olyan alacsony a "base" fps, ugyanúgy darabos lesz azzal is
kb 100 fps felett jó csak igazán a frame generation 
Amennyit eddig láttam lehetne "élhetőbb" a világ.
Néha túl kevés az npc stb. Remélem ez később változni fog.
Mert igaz még az elején tartok, de néha nekem is ilyen félkész feeling-em van
-
Feri1984
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szicíliai életérzés,filmszerű élmény?Csak nem theVR rajongó vagy?
Ha a 3ban fölösleges a nyílt világ ( nem tudom,mert akciósan megvettem ugyan de kb.5 neki futás alkalmával sem tudtam pár óránal többet belerakni ) akkor itt nem fölösleges a nagy térkép és a gyűjtögethető vackok?Mert akkor lehetet volna végig átvezető mozikat csinálni a küldetések között. -
Feri1984
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Köszi a választ!.Persze a rajongók kérésére.
Akkor minek lett egyáltalán nyitott a világ + térkép.
Itt annyi a megoldás,hogy elfogyott a lóvé és félkészen ki kellett adni,még jó hogy fél áron.
De tényleg elengedem,ez nekem talán nagyobb csalódás mint a 3.5 eurót nem adnék értem nemhogy 50-et.
Persze aki élvezi annak jó játékot! -
Feri1984
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Oké és mit tudsz csinálni?
Kocsikat feltörni,lovat lopni,boltból ruhát venni/átöltözni,étteremben kajálni,boltokba betörni?
Tényleg érdekelne!Köszi. -
Feri1984
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát akkor elárulok egy titkot,soha nem fogsz világot látni.A játék fogja a kezed.Ha utazni kell a térképen két küldi között (legyen az ló vagy kocsi) kapsz magad mellé egy npc-t.Soha nem tudsz elmenni máshova csak a célhoz.Nincs benne "bolyongás"!
Mint a The Order: 1886 PS-en -
Pet84
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha neked bejön, hajrá. Erről szól végülis az egész, hogy beleéld magad és kiszakadj a napi mókuskerékből.
-
Pet84
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Egyáltalán nem ugyanaz a végeredmény. Vagy neked ha leülsz és végigjátszol egy jó játékot aminek a vége csalódás, de amíg eljutottál odáig az már önmagában megérte, vagy ha már egy eleve szar játékkal játszol az ugyanaz?
A technikait oldalt nem tudom mire érted, én arról egy szót sem szóltam.
-
Pet84
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Dehogyisnem. Az egyik egy alapbetően sz*r játék (lesz szerintem a látottakból). A másik meg egy alapvetően jó játék egy elbaltázott befejezéskoncepcióval.
Nem ugyanaz a műfaj. -
Pet84
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem a játék hibája volt hogy nem jött a tervezett dlc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt LCD kijelzők
- Acer Nitro V 15 gamer laptop RTX 4060, i5-13420H, 165 Hz!
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hát olyan jó kis szaggatások vannak, hogy élvezhetetlen az egész jármű vezetés így....unreal 5 forever..
kb 100 fps felett jó csak igazán a frame generation