Hirdetés
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Mint mondtam, a játékmenetről nem tudok még nyilatkozni. Amit eddig láttam, fegyverek terén nincs nagy választék, de nagyon az elején járok, nem tudom, hogy amit látok, az-e minden, vagy mint az eredeti Mafiába, itt is lesznek nagyobb chapter-ek, ahol ugrik az évszám és bővül a bolt.
Őszinte leszek, nekem egy pontja van a játéknak, amit tűkön ülve várok és ami -számomra- az első részben is sztár volt, az az autóvezetés. Szerintem egyike vagyok annak a maréknyi embernek, aki az eredeti Mafia-ban rongyosra játszotta az autóversenyt, miközben mindenki más a falat kaparta tőle.
-
TESCO-Zsömle
titán
Na, pont ezt értettem technikai oldal alatt, amit NyalokAA is ír. 7950X3D + 9700 XT Taichi és levettem médiumra + balanced upscale, mert csak így tudtam 70 fölé tornászni az FPS-t 4K felbontáson. Cinematic alatt megvan a beállított fix 60, töltéskor (új pályarész) viszont megröccen 20 alá. Majd még játszok az affinitással, hátha egyik-másik CCD-t jobban szereti, csak tegnap nem jutott eszembe.
A játékról magáról még nem nyilatkozok, mert elég későn értem haza és szerintem még bőven a tutorial megy (lőfegyvert még csak polcon és NPC-nél láttam), de a hangulat nekem eddig nagyon bejön. Szinte ott érzem magam a napsütötte domboldalakon.Röhögni fogsz, de miután találtam egy munkásoknak szóló rövid kis jegyzetet, hogyan is kell hatékonyan szőlőt szedni, komolyan sajnáltam, hogy nem kellett/lehetett kimenni megtölteni pár puttonyt.

-
TESCO-Zsömle
titán
De ugyanaz a végeredmény. Hiányos, csonka játékélmény.
Itt ha a sztorit rendesen megírták és találtak egy legalább közepes szinkronstúdiót, az már elviheti a hátán a cuccot, mert a Mafia mindig is a történetről szólt. Egy befejezetlen történet nagyobb galiba, mintha technikai bajok vannak. (Megjegyzem a második résszel is voltak ám technikai gondok megjelenéskor gazdagon...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest