Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gainwardgs
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igazad volt, elértem vezetős részig
hát olyan jó kis szaggatások vannak, hogy élvezhetetlen az egész jármű vezetés így....unreal 5 forever..
-
Feri1984
tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Igen az UE5 elég kellemetlen.
Olyan mintha az epic-en kívűl senki nem tudná optimalizálni vagy csak nem akarják. -
Feri1984
tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ja,oké!

Hát a másik ilyen érdekes dolog,hogy a natív 60fps-el nincs gond amig a kijelző is 60hz-es.
De a 120hz-es oled tv-n a szemem kifordúl 60fps locknál.Sőt 100 alá megyünk már észreveszem.Ezért nem is akarok túl magas (175+) hz-es monitort mert a mai játékok semmi optimalizációt nem kapnak és ha nincs a natív közelében a fps szám akkor megette a fene.Nekem a gsync sem segít! -
Feri1984
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Google keresés alapján akkor 38.
Még mindig nem érted.
Hangár 13 280 fős csapat 4 és fél év alatt csinálta meg ezt a gémet.A maga 8,5 órás játékidejével.
UE5ben ahol relatíve egyszerű/gyors a map elkészítése,be dizájnolása.Ami egyébként szerintem jól sikerült.Túl jól is,ahhoz képest ,hogy szinte semmit nem lehet csinálni rajta.
Miért ölök időt,energiát,pénzt egy alpvetően storytelling gémben erre ha nem használom ki.?Ló verseny,autóverseny?Ezek lehetnének egy versenypályán is. -
TESCO-Zsömle
titán
Kb fél évvel vagyok idősebb Pistinél, ha már áttételesen felhoztad személyét.
Szintén zenész, a 3 volt az egyetlen, amit nem megjelenéskor abszolváltam a megjelenéskori rengeted technikai hiba és a bődületes mennyiségű negatív kritika miatt és az az egyetlen, amit nem is fejeztem be egy másik megjelenés miatt, de nagyon közel a végéhez hagytam abba.
Értem, hogy miért érzed megúszósnak, a leírtak viszonylatában ez egy valid kritika, de a Hangar 13 esetében ez simán lehet túlkompenzáció a 3 miatt. Bár gyanús, hogy ezeket a Definitive-ekből is kihagyták.
A térkép (mint bejárható terület) meg nem csak azért van, hogy gyűjtögess, hanem azért, mert ezen játszódik a játék. Az alkalom adta freeroam van azért, hogy gyűjtögess. -
Feri1984
tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Megkérdezhetem hány hz-es monitorod van?van egy gyanum és szerintem 165/175/180?
Mert nekem 120hz és pl a stalker 2 framegennel szépen fut.60 valós és 60 kamu képkocka és korrektnek látom.
A gyanúm az hogy a framegen normális futásához a valós képkockák számának minimum a monitor Hz-nek a felét el kell érnie. -
gainwardgs
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
80fps-tol már egész jó, alatta nemigen
-
Feri1984
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Miből is következtettél arra,hogy nekem se az open world sem a storytelling nem jó?
Sehol nem mondtam ilyet.
Nem tudom hogy hány éves vagy de sejtésem szerint 25 alatt.Lehet elmondod majd.
Én megjelenléskor játszottam a Mafia 1-el később a 2-el is.Nyílt térkép,szinte semmi mellék küldi de van interakció.Autószerelőnél kocsi feltörés tanulás,autók lopása,boltokban fegyver ruha vásárlás és/vagy kirablása.Éttermekben kajálás,lányok látogatása.
Imádtam ezeket a gémeket.
Az old country a mafia első két részéhez képest egy megúszós,lagymatog fos a szememben.
Csak azért van térkép,hogy gyűjtögessek.Nem hiszem.Azt érzem ebből a gémből a fele tartalmat kukázták. Ahogy elbántak a dragon age-el most úgy bántak el számomra a mafia-ával újfent. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Nekem már volt olyan átvezetőkkel megszaggatott "verekedés", ahol komoly kihívást jelentett nem megdögleni, mikor két átvezető közt 0-3 FPS társaságában kellett volna lenyomni az ellent.

Igen, ezért szoktam mondani, hogy a FG is egy olyan "gimmick" vagy hívhatjuk neszesemmifogdmegjól-nak, ami pont ott tud segíteni, ahol nem kell és ott nem, ahol meg kéne... Jó dolog, hogy a 200 FPS-ből tudsz csinálni 800-at, de amíg a 15-ből nem megy a 60, addig megette a penész az egészet...
-
TESCO-Zsömle
titán
Rajongónak nem nevezném magam, de mivel elég hasonló az ízlésvilágom Istvánéval, így nyilván követem, amit csinál, mert számomra jó irányvonal, hogy mit érdemes
Nekem nem volt fölösleges, én imádtam minden percét, de engem OpenWorld-el kenyérre lehet kenni, a FarCry-t is szeretem és ha lesz még valaha annyi időm, szerintem az Assassin's Cry triót (Origins-Odyssey-Valhalla) is szeretni fogom. Viszont a fejlesztők azt mondták, hogy ez volt a visszajelzés. A nagy térkép azért kell, mert vannak elemei a játéknak, amit nem tudsz megoldani töltőképernyők sorozatával, mint például az autóverseny. Annak kell a tér a sebesség miatt, de egy jobb autós/lovas üldözéshez sem árt pár kilométer.
Nem tudom mit vártál/várnál egy Mafia játéktól, mert látszólag se az OpenWorld, se a vezetettebb Storytelling nem jó...
-
gainwardgs
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát egyelőre még nem találkoztam vele

Átvezetők elején van egy pici, de az annyira nem zavaró, igaz csak kb 2óra ment bele eddig, hol kb a későbbiekben
az csoda lesz akkor.
Az a baj hogy frame generation-el sem tudsz itt kezdeni semmit, mert olyan alacsony a "base" fps, ugyanúgy darabos lesz azzal is
kb 100 fps felett jó csak igazán a frame generation 
Amennyit eddig láttam lehetne "élhetőbb" a világ.
Néha túl kevés az npc stb. Remélem ez később változni fog.
Mert igaz még az elején tartok, de néha nekem is ilyen félkész feeling-em van
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Van helyette shader stutter gazdagon.
-
Feri1984
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szicíliai életérzés,filmszerű élmény?Csak nem theVR rajongó vagy?
Ha a 3ban fölösleges a nyílt világ ( nem tudom,mert akciósan megvettem ugyan de kb.5 neki futás alkalmával sem tudtam pár óránal többet belerakni ) akkor itt nem fölösleges a nagy térkép és a gyűjtögethető vackok?Mert akkor lehetet volna végig átvezető mozikat csinálni a küldetések között. -
TESCO-Zsömle
titán
Mert van, akinek hozzá tartozik a szicíliai életérzéshez, hogy A-ből B-be el kel menni lóháton. Akiknek ez nyűg és nem érdeklik a gyűjtögethető fittyerfuttyok, azok számára van a játékban egy opció, ami automatikusan átugrik minden nem küldetéskritikus utazást, ezzel még filmszerűbbé téve az élményt.
Lehet ezt is mondani, hogy elfogyott a pénz, de a játékon nem érződik, hogy ez valami, amit bele akartak tenni, de aztán mégse. Azt viszont lehet mondani, hogy a 3-at a "fölösleges" nyílt világ miatt ekézték a leginkább. Meg amiatt, hogy egy Nem Orleans-i néger a főszereplő... -
shotika
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Mit kell nézni?
-
válasz
CriticalHit
üzenetére
Pont most vittem végig az első két rész DE verzióját, és mindkét játékba megkaptam Lucától, a másikban Derektől és a roncstelep vezetőitől, a szöveget, hogy nyugodtan jöjjek el hozzájuk, adnak feladatot.
Bármikor arra jártam elkalandozva a küldetéstől, csak annyit kaptam, hogy bocs, de nincs most semmi feladat, küldetésen kívüli időszak, meg egyszerűen nincs (ha csak a freeroamingot nem vesszük annak). Jó, kocsit tudtam bezúzni, eladni, de ezekhez a karakterekhez, 1 db későbbi missziót tekintve, soha többé nem volt közöm. Olyan, mintha kivágták volna.
Lehet én emlékszem rosszul, de mintha pont ez is történt volna. Én úgy emlékszem, voltak felvehető küldetések mindkét részben itt-ott, még az eredeti verzióban (jó, főleg autólopkodás, de közbe bejárhattad a város azon részeit is, amerre a küldetések nem vittek el). Nagyjából ennyi "open world", szerintem tök jól állt volna mindkét DE verziónak (és gyanítom az Old Countrynak is).
-
Feri1984
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Köszi a választ!.Persze a rajongók kérésére.
Akkor minek lett egyáltalán nyitott a világ + térkép.
Itt annyi a megoldás,hogy elfogyott a lóvé és félkészen ki kellett adni,még jó hogy fél áron.
De tényleg elengedem,ez nekem talán nagyobb csalódás mint a 3.5 eurót nem adnék értem nemhogy 50-et.
Persze aki élvezi annak jó játékot! -
gainwardgs
veterán
Unreal5 ismét "bizonyít"...
-
TESCO-Zsömle
titán
Mivel a rajongók kérésére ez nem egy open-world élmény, így nem sokat. Gyakorlati értelme csak annyi, hogy össze tudod szedni a küldetésterületeken kívüli gyűjtögethető cuccokat*. Illetve nyilván, ha szeretsz kocsikázni lónélküli szekereken Szicília festői tájain, akkor arra jó.
* - Techinkai spoiler:
Ennek látszólag van gyakorlati haszna, mert currency jár érte, de van a játékban egy exploit, ami teljesen fölöslegessé teszi: Küldetések alatt a map-okon vannak ilyen feltörhető kis ládák, amik pénzt adnak. No, ha visszatöltesz CP-ig, akkor ezeket visszazárja a játék így végtelenségig lehet őket farmolni.
-
Feri1984
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Oké és mit tudsz csinálni?
Kocsikat feltörni,lovat lopni,boltból ruhát venni/átöltözni,étteremben kajálni,boltokba betörni?
Tényleg érdekelne!Köszi. -
Ha lenne free ride mód... a világ nagyon szép és lenne értelme bebarangolni. Egy rakás side quest (akár RPG elemek is, mint delivery) is lehetne hozzá.
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Én beletettem már pár órát. A miliő a hangulat a szinkron pazar. Nagyon egyben van az egész. A story eddig nem rossz , de semmi olyan amit ne láttunk volna már ezerszer. Ami negatív a karakterek ugyan szépek , de a motioncap nem az igazi ilyen tesze tosza kicsit minden. A játékmechanikák pár évvel el vannak maradva. Gunplayt pedig nem mondanám túl élvezetesnek. A Tlou 2 , de még az Rdr 2 is köröket ver rá ezen a téren. Ez egy erős 7-7.5 es mint játék . Mafia fanként , ha beránt a story és visz
az immerzió erős jóindulattal megér egy 8-ast . -
CriticalHit
addikt
A Hangar 13 csúnyán elcseszte a Mafia III-t, viszont a Mafia Remake-t remekül megcsinálta.
Az eddigi értékelések vegyesek [ 76 Metacritic ] . A IGN-nek tetszik 8 pontot kap, a számomra sokkal mérvadóbb Gamespot 6 pontos értékelése és a Worth A Buy "Thumb Dumb" értékelése viszont óvatossá tesz.
A történet mesélés, a karakterek és a hangulat összességében bejön az eddigi tesztelőknek. A Mafia és a Mafia 2 szintjétől viszont messze van. -
TESCO-Zsömle
titán
Akkor lehet első körben hagyom is a dolgot, majd második vagy harmadik körben tolom le a gyűjtögetést, amikor már lesz némi fogalmam, hogy mi legyen a sorrend, mert így menet közben nézegetni a térképet, hogy hol kell megállni, eléggé illúzióromboló. Véletlenül meg nem állsz meg egy fűcsomónál, ami mögött van valami gyűjteni való.
-
shotika
őstag
Én egy 5070Ti-al szemezek jó ideje (csak várom a fasza árat), egyrészt a teljesítmény, másrészt a 16gb vram miatt - de egyelőre sokallom a 350-400 ezret egy vidikarira.
Utánanéztem, és ez az új Mafia egy Lumen nevű megvilágítás tech-et használ, ami hasonlít a Raytracing-hez és ez okozza a magas gépigényt. -
shotika
őstag
Engem a lineáris játékmenet nem zavar, ha a narratíva benn tart a játékban. Mondjuk az open world-del sincs bajom, kivéve, amikor feleslegesen nagy a játéktér (pl Far Cry 6).
A Mafiákat pl mindig úgy kezeltem, hogy a pálya csak biodíszlet arra, hogy növeljék az immerziót - kivéve a 3. részt, mert ott már annyira erőltették az open worldot, hogy az elvett a sztori-élményből. -
MeghaL0L
addikt
Performancia gondok vannak sajnos, való igaz. 2K, Full EPIC beállítások, DLSS Quality + Frame Gen mellett láttam 75 FPS-t is 13600KF és RTX 5070 társaságában. A Frame Gen Isten tudja hányszoros, csak egy on/off kapcsoló van. Ezek mellett a beállítások mellet majdnem megeszi a 12gb vramot... És még hol az RT? Kell a 16gb vram na. Rossz kimondani, de úgy legalább marad tartalék. Ha ma ez van, mi lesz 1-2 év múlva. Nem túl fényes kilátások.
Szerk:. Van új nvidia driver hozzá. Megnézem azzal mi a helyzet.

-
Feri1984
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát akkor elárulok egy titkot,soha nem fogsz világot látni.A játék fogja a kezed.Ha utazni kell a térképen két küldi között (legyen az ló vagy kocsi) kapsz magad mellé egy npc-t.Soha nem tudsz elmenni máshova csak a célhoz.Nincs benne "bolyongás"!
Mint a The Order: 1886 PS-en -
TESCO-Zsömle
titán
Én már találtam ismerős arcot a szereplők közt Tony Amendola személyében.
Jó dolog, hogy a főbb szereplők nem csak a színészek hangját, de az arcukat is megkapták.
#29 shotika: Igen, technikailag eléggé kapufa szegény, de remélhetőel ez ki lesz majd később patch-elve.
Belerottyantottam még ~3 órát. vannak még kérdések főleg a gyűjtögethető cuccok terén, mert ~4,5 óra alatt még nem engedte el a kezem a játék, hogy menjek világot látni... -
shotika
őstag
Steamen alapvetően pozitív a megítélése, de írják, hogy 3080-al 2k-ban 55 fps átlag, DLSS mellett. Szerintem ez borzalmas érték egy olyan karival...
Így nem merem megvenni, ráadásul az UE5-ös gémek többsége hasonló problémákkal küzd.
Elvileg a játékban nincs gyárilag beépítve a raytracing, ennek tükrében a netre felrakott teljesítmények szörnyű képet festenek. -
Feri1984
tag
-
MeghaL0L
addikt
Eddig nekem bejön, de ahogy látom másoknak is.

Féltem tőle, hogy nem lesz szép, de az. Mondjuk engem inkább a story érdekel, ha az rendben lesz végig akkor nálam nyert. Eddig jó úton halad. -
Hoffer
őstag
Eddig gondolkoztam a vásárláson, de akkor jól tettem, hogy egyenlőre nem vettem meg… Várok még pár napot aztán meglátjuk.
-
Feri1984
tag
Hali,kérdésedre válaszolva nekem nem a játék iránt nagy az elvárásom hanem a játékok iránt.
Kicsit kifejtem.
Azt írod ebben a sorozatban a játékmenet mindig is gagyi volt.Ezzel vitatkoznék.Én 2002ben ott voltam amikor megjelent az első rész és nem volt gagyi.
Persze ha valaki 2020ban (a covid miatt gamer lettem halmaz) ránéz akkor az lehet számára.
Tegnap nézem az élőt yt-n és a csávó újjong ,hogy de fasza már a játék,én meg pislogok,hogy amúgy mi történik.
Ez a játék ebben a formában ha 10 éve jelenik meg,mint amikor a witcher 3,hát lehet ki se adják.
Csak azóta a gaming szegmens egyre silányabb minőséget rak le az asztalra,ez által bármi középszerű jön szeretni akarjuk,a fiatal covid gamer nem ismeri a régi jó játékokat,ha a kedvenc videósom újjong akkor én is megveszem mert akkor kell halmaz is jelen van.Tegnap láttam hányan írták,hogy "akkor megveszem én is".
Számomra régen véget ért egy csodás korszak ( 2000-kb2018 ),a golden éra.
Kapaszkodnék bele,de felesleges.Be kell látnom nem vagyok már célközönség,a véleményem pedig nem számít.Senkit nem érdekel.Mert negatív,mert öreg vagyok. -
TESCO-Zsömle
titán
Mint mondtam, a játékmenetről nem tudok még nyilatkozni. Amit eddig láttam, fegyverek terén nincs nagy választék, de nagyon az elején járok, nem tudom, hogy amit látok, az-e minden, vagy mint az eredeti Mafiába, itt is lesznek nagyobb chapter-ek, ahol ugrik az évszám és bővül a bolt.
Őszinte leszek, nekem egy pontja van a játéknak, amit tűkön ülve várok és ami -számomra- az első részben is sztár volt, az az autóvezetés. Szerintem egyike vagyok annak a maréknyi embernek, aki az eredeti Mafia-ban rongyosra játszotta az autóversenyt, miközben mindenki más a falat kaparta tőle.
-
wjbhbdux
veterán
Nem tudom honnen ez az extrém elvárás itt sokaktól, amikor ebben a sorozatban a játékmenet mindig is gagyi volt, és a történet vitte el a hátán.
Vagy meghekkelte a 2K a Steam értékeléseket, vagy ez egy egész jó játék lett. Gyakorlatilag hozza az első 2 rész szintjét a maga kisebb költségvetésével.
-
Pet84
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha neked bejön, hajrá. Erről szól végülis az egész, hogy beleéld magad és kiszakadj a napi mókuskerékből.
-
TESCO-Zsömle
titán
Na, pont ezt értettem technikai oldal alatt, amit NyalokAA is ír. 7950X3D + 9700 XT Taichi és levettem médiumra + balanced upscale, mert csak így tudtam 70 fölé tornászni az FPS-t 4K felbontáson. Cinematic alatt megvan a beállított fix 60, töltéskor (új pályarész) viszont megröccen 20 alá. Majd még játszok az affinitással, hátha egyik-másik CCD-t jobban szereti, csak tegnap nem jutott eszembe.
A játékról magáról még nem nyilatkozok, mert elég későn értem haza és szerintem még bőven a tutorial megy (lőfegyvert még csak polcon és NPC-nél láttam), de a hangulat nekem eddig nagyon bejön. Szinte ott érzem magam a napsütötte domboldalakon.Röhögni fogsz, de miután találtam egy munkásoknak szóló rövid kis jegyzetet, hogyan is kell hatékonyan szőlőt szedni, komolyan sajnáltam, hogy nem kellett/lehetett kimenni megtölteni pár puttonyt.

-
NyalokAA
aktív tag
Futottam egy gyors beállítós kört. Egyenlőre nem túl pozitív
5700x3d , 9070xt , 3440x1440 natívban 50-60 fps , de a cinematic esik 40-50fps közé is. Olyan ramaty állapotban van mint a Wuchang megjelenéskor , de ott fsr4 se játszott csak pár patch és driver után.
Framegen elvileg Nvidia oldalon egyenlőre broken , Amd-n megy , de borzasztó latencyvel. 89%- rendering scalet beállitva ~75 fps stabilan kb megvan. Nekem így elfogadható, de aki nagyon finnyás várjon pár patchet
-
Montanaxy
aktív tag
Belenéztem walkthroughba. Hát ez 10/10. Ilyen erős jeleneteket, hogy levegőt nem merek venni, talán sosem éreztem videojátékban.

Egyszer remélem kikacsintanak a western felé is.
-
Pet84
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Egyáltalán nem ugyanaz a végeredmény. Vagy neked ha leülsz és végigjátszol egy jó játékot aminek a vége csalódás, de amíg eljutottál odáig az már önmagában megérte, vagy ha már egy eleve szar játékkal játszol az ugyanaz?
A technikait oldalt nem tudom mire érted, én arról egy szót sem szóltam.
-
TESCO-Zsömle
titán
De ugyanaz a végeredmény. Hiányos, csonka játékélmény.
Itt ha a sztorit rendesen megírták és találtak egy legalább közepes szinkronstúdiót, az már elviheti a hátán a cuccot, mert a Mafia mindig is a történetről szólt. Egy befejezetlen történet nagyobb galiba, mintha technikai bajok vannak. (Megjegyzem a második résszel is voltak ám technikai gondok megjelenéskor gazdagon...) -
Pet84
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Dehogyisnem. Az egyik egy alapbetően sz*r játék (lesz szerintem a látottakból). A másik meg egy alapvetően jó játék egy elbaltázott befejezéskoncepcióval.
Nem ugyanaz a műfaj. -
Pet84
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem a játék hibája volt hogy nem jött a tervezett dlc.
-
montana92
tag
Az (eredeti) első részen kívül úgy igazán kiemelkedő volt bármelyik Mafia is? Szerintem legfeljebb középszerű volt az összes többi, ideértve a remake-et is.
-
.LnB
titán
A harmadikat nem véletlenül "mondják rossznak". Általában azért terjed el valamiről, hogy rossz, mert AZ. Az, hogy te máshogy vélekedsz, az meg a kivételt erősíti csak.
A remake jó volt tényleg. De az egy remake, nehéz lett volna elcseszni, csak fel kellett újítani egy egyébként is zseniális játékot.
Ez meg egy B-C kategóriás játéknak tűnik. Ráadásul open-world játékmenet nélkül.
-
Lord Myn
senior tag
-
Feri1984
tag
Én csak azt nem értem miért mindenhol (webes hírek,yt csatornák) aug 8 a megjelenési dátum?
Holnap 17:30 a steam szerint. -
GodGamer5
addikt
Egynek jó lesz, főleg a nyári uborkaszezonban.
-
.LnB
titán
Egyre csak lelombozóbb ez az egész.
(számomra)
Mondjuk a harmadik résszel már megtaposták ezt az ikonikus címet, szóval ez csak a ráadás lesz.
És talán akkora gáz nem is, mint a harmadik volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Bestbuy játékok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hát olyan jó kis szaggatások vannak, hogy élvezhetetlen az egész jármű vezetés így....unreal 5 forever..

kb 100 fps felett jó csak igazán a frame generation 

(Amúgy sem mondtam, hogy nincs igazad, de azt sem, hogy igen, pedig nem).