Hirdetés
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
A korsz@r erősen nem túl szép. Steelseries egereim és egy billentyűzetem voltak, a réggebbi app használhatóbb, barátságosabb volt, de még így is tele van/volt nyűggel (nem találja a HW-t, elállítja a dpi-t, stb...), inkább lecseréltem és boldogabb lettem... jah, app uninstall után a winfos még párszor újratelepítette, mert szerinte van SS cucc a gépen, registry takarítóval kellet eltűntetni, h ne frissítgesse ezt a bánatot.
Köszönjük a tesztet, szerintem érdemes lenne pár Alis billencset is kipróbálni, h mégis milyenek.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tatu9
tag
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Melyik konkrét típusra gondolsz, TK68HE? Abból találtál ISO-t? Mert én úgy látom, csak ANSI van, és bár elég jónak néz ki, megmondom őszintén, nem szívesen tesztelnék olyan modellt, amiből egyáltalán nincs ISO. Szóval emiatt még nem is írtam a GamaKaynak.
A következő adag amúgy október vége, mert a Wooting a gyártás során jelentkező csúszás miatt csak október első felében jön majd.
[ Szerkesztve ]
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
dqdb
nagyúr
A következő teszteknél szerintem érdemes lenne minden billentyűzetből egy-egy kapcsolót kiszedni és körbefotózni, mert többféle, egymással nem kompatibilis HE kapcsolókialakítás létezik (csak a Gateronnak önmagában van kétféle), így nagy segítség lehetne a jövőben cserekapcsolót kereső embereknek.
Mr.Csizmás: Ploopy és van belőle trackball is.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
tatu9
tag
Igen, azt a típust néztem. Nincs ISO layout. Igaz fel van tüntetve, hogy létezik DE kiosztással, de az csak annyit jelent, hogy mellékelnek egy adag keycap-et német karakterekkel feliratozva.
Nekem csak játékra kellene, ott meg semmi jelentősége, hogy ISO-e, vagy sem.“TRUST. PRAY. OBEY”
-
Woodcutt3R
tag
Akko billentyűzet teszt is érdekes lehet. Discord szerint snap key (socd) lesz a következő firmware updateben hall effectes billentyűikben.
-
Årpi
őstag
Korrekt "teszt" lett ez is Várom már az októbert, remélem többet nem csúszik már a 80HE-m.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
xatos3
senior tag
El tudná nekem valaki magyarázni hogy európában egyedülállóan magyarországra miért ANSI jön ISO helyett a corsairtől?
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
xatos3
senior tag
viszont van UK iso kiosztás, és lehet is szerezni, de csak UK amazonról....
és természetesen mint minden billt ezt is windowsba átkapcsolod magyarra, akkor vakon gépelés esetén az iso kiosztás miatt 100%os magyar betűs lefedettséget kapsz[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Digitális Állampolgárság Program
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- További aktív témák...