Hirdetés
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
a telefon mellé egy adatkábelt és pár papírt kap a vásárló
Ez igaz lehet az Egyesült Államokban forgalomba hozott gyártmányok esetén, amennyiben a 16-os család tagjai sem fognak tartalmazni SIM-tálcát. A fehérnyakú sas hazáján kívül pedig továbbra is a csomagolás része marad a SIM-tálca nyitására szolgáló tű. -
7Heads Drago
veterán
Hát ez se lesz a legszebb teló hátulról a kamerák miatt. Na de úgyse azt kell nézni.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Micsurin
nagyúr
válasz 7Heads Drago #2 üzenetére
Nekem speciel jobban tetszik mint a 15Pro-m hátlapja.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
janeszgol
félisten
"Szép" babakék. A 15 széria kéke sokkal jobb volt.
-
Schafranek
csendes tag
Szuper. Ezt sem kell megvenni - talán majd a 17-est...
-
nozs23
addikt
Remélem elhagyják az alapmodellek az 5 éves égetnivaló szemét ultraszéles kamerát, amit az i11 használ az Apple.
-
judas13
addikt
válasz 7Heads Drago #2 üzenetére
Az biztos, hogy nem ez lesz a legszebb. Nagyon nem.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
nagyúr
Ha valóban így fog kinézni az új iPhone kamera szigete, ez sajnos az egyik legcsúnyább megoldás lesz a gyártótól. A kialakítás túlzottan diszharmonikus, amely rontja a készülék elegáns összképét. A korábbi modellek letisztultsága és esztétikája helyett ez a design számomra csalódást kelt. Remélem, hogy a végleges változat még átgondoltabb lesz, és visszatér a korábban megszokott esztétikai finomsághoz.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Sys85
veterán
válasz Luck Dragon #11 üzenetére
Lehet hogy velem van a baj, de nekem jobban tetszik mint a 12óta jelenlévő 2 kamerás kockasziget, de nekem az új Pixelek kamerája is tetszik.
-
nagyúr
-
joey04
titán
izgi
-
callmeakos
veterán
Nekem sem kifejezetten tetszik, de elsősorban azért, mert valamiért jobban emlékeztet a X-re és a XS-re, mintsem inkább a 12-re, és ahhoz képest pedig rettenet otromba. Szerencsére a Pro modellek nem változnak, és azt pedig már megszokta mindenki.
All→M8
-
Dilikutya
félisten
Nekem most rá kellett pillantanom a telómra, hogyan is vannak a kamerák elrendezve, ugyanis ezt a felét baromi ritkán látom.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Lojkus
csendes tag
Hű nagyon nem tetszik, az új gomb ötlete szintén nem tetszik. Szerencsére idén még nem tervezem a váltást.
-
-
senior tag
Sose tetszett az X hátlapja, okádékul néz ki, ez sem tetszik.
Viszont a kamerák terén nagyon kellene az előrelépés.
Ha nem lesz változás, 14 év után nem veszek több iphone-t.
Brutál lemaradtakMost voltunk nyaralni, félhomályban a főkamerán kívül ocsmány undormány képeket lő a 15 pro max, az előlapival szelfizni meg egyenesen bithulladék amit kiköp magából mondjuk naplementében a parton.
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
Osnyak
kezdő
Szerintem jobban néz ki. Eddig elég fura volt.
-
janeszgol
félisten
válasz LurkerSheik #22 üzenetére
pedigalegjobbképeketazájfónlöviHandrásismegmondtaMegmindenunfluenszer.
-
aktív tag
válasz janeszgol #24 üzenetére
Emlékeim szerint az iPhone erőssége a kedvező (fény)körülmények között, point-and-shoot módon készülő fotók jó/igen jó minősége. Ez nem egyenlő azzal a (durván) általánosító s álláspontom szerint értelmetlen kijelentéssel, hogy “pedig az iPhone készíti a legjobb képeket”.
-
nfsu17
veterán
Nem banom, ha nem gyartanak le es dobozolnak minden telefonhoz ujabb es ujabb toltoket.
Nem bánnám, ha a gyártók nem gyártanának le minden évben valami új szemetet, "új" típus címén, csak mert 12%-al tovább bírja az akksi, meg 14%-al gyorsabban fog (nem!) betölteni a facse, meg a tikfos.
Ha két évente lenne új modell, akkor mi történne?
Ja, igen, akkor kevesebb jacht-ra futná a részvényeseknek.
Kevesebb e-hulladék lenne a bolygón? Kuyát nem érdekelte eddig se amúgy.[ Szerkesztve ]
-
-
joey04
titán
válasz LurkerSheik #22 üzenetére
Abban egyetértek, hogy én is elégedetlen vagyok a kamerával. Viszont az a baj, hogy rengeteg droidot kipróbálva azt tapasztaltam, hogy point and shoot nincs jobb. Vagyis ez sem igaz: nincs olyan, ami ennyire kiegyensúlyozott. egy xiaomi vagy vivo néha lőtt olyan képet, hogy lefostam a bokám point and shoot is, olyat, amilyet az iphone soha, de viszont lőttek olyat is, amilyen szart az iphone soha. Szóval ez megbízhatóan hozza azt amit tud. Más kérdés, hogy ez kevés nekem is. a pixel széria még hasonló, de a natúr droid, a tensor, a gyenge üzemidő engem elriaszt. de én is újra szét fogok nézni a droidok között, ha jön majd új hullám (xia 15, s25, vivo 200, oppo x8, stb), mert váltani szeretnék.
-
-
hegedus001
aktív tag
Nincs semmi baj sem az évenkénti modell váltással. Nem vált mindenki egyszerre. Ha neked elég 2-3 évente a váltás akkor annyi időnként kell váltani. Nem értetettem sosem ezt az idióta hozzá állást. Ha kicsit is belegondolsz, akkor rájössz, hogy mekkora ordas nagy baromság.
-
7Heads Drago
veterán
válasz hegedus001 #31 üzenetére
A szeméthegyek meg kit érdekelnek Afrikában. Bagatel
Az elektronikai cikkek nagyobbik részét le se kellene gyártani, mert úgy van megtervezve hogy a gari idő lejárta után menjen tönkre.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
markknight
veterán
Sajnos ezek a sorszámozott nem Pro modellek úgy kukák ahogy vannak ár/érték arányban. Nem is értem miért éri meg mondjuk bárkinek egy ilyet venni majd szeptemberben mintsem egy rokkant áron kapható 15 vagy 14 Pro-t.
-
judas13
addikt
-
blueMerle
veterán
válasz 7Heads Drago #32 üzenetére
Ne haragudj , de szerinted attól lesznek kisebb szeméthegyek Afrikában, mert nem jön minden évben X új modell? Hűha....
-
janeszgol
félisten
válasz hegedus001 #31 üzenetére
Ebben a beszélgetésben veled értek egyet, kis megkötéssel. Az évenkénti váltás oké, pláne almás oldalon, mivel többszáz millió iPhone user van. Ha nem lenne évenként modellváltás, akkor a részvényesek, az USA gazdasága mellett a telefonellátottság is gond lehet.
Én inkább a sallangok (töltők, kábelek, tokok) szemetelését nem tartom jónak.A megkötés pedig az, hogy direktben ne legyen avultatás. Nekem azzal sincs bajom, aki évente cserél, mivel a meglévőt odaadja másnak. De ha egy cég esetleg az évenkénti-kétévenkénti cserére épít, akkor legyen meg a mögötte álló eljárás a régi telefonok eladása/cseréje. Manapság felszállóban van a felújított piac, ez jó dolog.
-
hegedus001
aktív tag
válasz 7Heads Drago #32 üzenetére
Úgy érted kellene egy technikai/alkatrész/támogatási minimum minden gyártó felé egységesen? Mert ez a gari idő után duma az iPhoneok alatt pont a világ vicce. 8-9 éves készülékek gond nélkül futnak ma is.
-
hegedus001
aktív tag
válasz janeszgol #36 üzenetére
Ugyan azt a 3 tokot használom 3 éve, de igen értelek. Azok gyártásával rengeteg szemét keletkezik, nameg a nagyon rossz minőségű kiegészítőkkel vásárlásával is. Abszolút ellenzem ezt a fajta hozzá állást, inkább spórolok egy minőségi de hosszú évek után is értékelhetően kinéző tokra. (ami persze kellő védelmet is ad)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SQL kérdések
- Lexus, Toyota topik
- Hyundai, Kia topik
- Vallás
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen