- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Ez most nekem sem jött be. A bután kilógó kábel sem tetszik, nálam az menne rajta tönkre először.
Inkább a méretét, súlyát csökkentsék amennyire csak lehet. Mondjuk az rakhatnának bele az új gen. akkukból, amilyenekkel mostanában a 6000mAh+ telók jönnek. -
cs.zs.
veterán
Mostanában sok külső megbizatásom van, külterületen. Befektettem ~8.000 konvertibilis magyar forintot egy Temus fűtött mellénybe, és ahhoz 11.000-12.000 Ft magasságában további forintokat egy 20.000 mAh powerbankba. Így ~20.000 Ft-ért nem fázok kint
, illetve ha ez nálam van, telefontöltőt sem viszek.
74Wh, max 18 wattal tud töltést felvenni, és ugyanennyivel leadni is. Leadni tud QC és PD szabvány szerint is, kiírja a Samsung is és a Xiaomi is hogy "gyorstöltés".
Tökre elég, ha csak a saját töltöttségét jelzi ki, töltődés és töltésleadás közben is. Szuper, szeretem. Másoknak is ajánlom. [kép] [kép] [kép] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- K16A autós töltő szett USB-C, 30W
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, illetve ha ez nálam van, telefontöltőt sem viszek.