Hirdetés
Hirdetés
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garzonrobot
kezdő
Most akkor hogy is van ez? Security update nem jön, de a többi cuccot frissítik a Nord 2-n?
Jobban örülnék ha fordítva lenne. -
nagyúr
Amióta androidos telefonom van azóta ez az első ahol nem várom, meg úgy nem is érdekel a frissítés. Egyszerűen elégedett vagyok. Nem mondom, hogy nincs min javítani, lehetne jobb az akkuidő de én ezt Mediatek problémának tudom be tekintve, hogy pl. a OnePlus 12R az egyik legjobb SOT-tal rendelkezik tomshardware mérése szerint és az ugye Qcom SOC-os, de igazából mindegy, ezen reszeljenek a Nord 3 kapcsán ha lehet még.
Amúgy oneplus fórumon látom a sírást minden update-nél, a mostani tényleg minimális változást hoz a security patch mellett de nem értem miért olyan élet-halál kérdés ez egyeseknek.
We the users of Nord 3 want following fixes:
*Battery Drain
*Heating issues.
*Performance drop
And also dim 9000 is almost equal to snapdragon 8+ gen 1( op11r). We want:
*Blur in ui.( Volume bar and quick settings)
*New animation engine.
*Optimization during heavy tasks.
Ezt másolgatják be mindig de én amúgy a teljesítménnyel se látok problémát, amivel játszottam mind gond nélkül ment. Szóval messze nem egy akkora dolog ez a frissítés ha a rendszer alapjai rendben vannak, inkább attól félek amikor kényszeresen változtatni akarnak és az új rosszabb mint a régi.Thanos was right.
-
Garzonrobot
kezdő
Én először féltem a color os (alapú) rendszertől de annyira nem rossz, bár a régi oxygen azért jobban tetszett.
Maga a rendszer jó Nord 2-n is csak sajnos a security updatenek vége. Kár hogy nem azzal foglalkoznak tovább, mint ilyen frissitésekkel, aminek én sem érzem szükségét. -
aktív tag
válasz Garzonrobot #1 üzenetére
Ez alapján:
A csomagok a megszokott OTA frissítésektől függetlenül érkeznek, ezentúl havonta és különböző, a felhasználói élményt javító komponenseket tartalmaznak.
nekem inkább úgy tűnik, hogy párhuzamosan megmaradnak az eddig megszokott biztonsági tapaszok, és azok mellett, azoktól független módon fognak érkezni a hírben szereplő részekre vonatkozó külön frissítések.
Ha jól értem. -
Garzonrobot
kezdő
Igen ezt értem, csak a support járt le most júliusban a Nord 2 -re Amúgy csalódtam a oneplusban azért, mert Juli 1-gyel járt le a support így a májusi update volt az utolsó a kéthavi frissítési ütem miatt. A júliusi már nem jön meg augusztus elején.
Én úgy értettem amit írtam, hogy inkább támogatnák 1 évvel tovább a készüléket, mint ilyen extra dolgokat behozni.
-
kbyte1024
veterán
Uraim hátha ti jobban vágjátok mint márka használók. A 10pro 121ezer pénzért még megéri?támogatás meddig van rá?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Garzonrobot
kezdő
Szoftveresen az egyik legjobb szerintem a OnePlus, gyors és nagyjából sallangmentes az Android. Kamera szoftver egész jó rajtuk, a 10 pro meg hardveresen is korrekt.
2026 januárig támogatott, ami általában az utolsó évben már csak security update. https://www.oneplus.com/uk/psti
-
tothmaxy182
őstag
Oneplus előtt Xiaomi telókat használtam. Aztán 2 éve vettem használtan egy Oneplus 8T-t. Én személy szerint nagyon meg vagyok vele elégedve. A mai napig villám gyors a szoftver, megkapta a 14-es Androidot. Szerintem ég és föld a különbség a Xiaomi és a Oneplus között a Oneplus javára.
Ha majd telefont váltok, akkor is a márkánál maradok.Minden szavam magánvélemény!
-
saca23
aktív tag
Én 2021 januàr óta birtoklok egy 8t-ét és le a kalappal a telo előtt. Gyors semmi baj nincs vele, igaz már másod telo kb 2 éve , de gondolkozom ,hogy vissza térek a márka aktuális csúcs telójához.
-
C64
őstag
De a 8 és 8 Pro az nem úgy volt, hogy elérkezett az EOL-hoz?
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
gmisi93
csendes tag
Igaz, nem túl releváns a mai válallásokhoz képest, de a 7T Pro frissítésével nálam eléggé elrúgták a pöttyöst. 10 -> 11 frissítésnél a Qualcommnak kellett besegíteni nekik, emiatt csúsztak pár hónapot a kiadással, 11 -> 12 frissítésre is rengeteget kellett várni, és ennyi, el is engedték a telefon támogatását, pedig elvileg ez is flagship volt a megjelenéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen